ζωδια σαββατοκυριακο 19 -20/08 B

imerisies-7314

ζωδια σαββατοκυριακο 19 -20/08 B

ζωδια Ζυγός
Τα θολά όρια δεν είναι πάντα κάτι κακό, Ζυγοί, και τα σύνορα μπορεί να γίνουν αρκετά ασαφή το Σάββατο καθώς η Σελήνη ανακατεύεται με την κυβερνήτη σας, την ερωτική Αφροδίτη, όλη την ημέρα. Δεν λέμε να κάνετε μια ανήθικη πρόταση στο ραντεβού κάποιου φίλου σας ή στον σερβιτόρο, Ζυγοί. Μάλλον έχει να κάνει με την απώλεια των τυπικοτήτων, στο όνομα της σφυρηλάτησης ενός ισχυρότερου δεσμού. Περάστε την επιφανειακή κουβεντούλα και μοιραστείτε λίγα περισσότερα για τον εαυτό σας με τους ανθρώπους, και να μην ξεχνάτε να τους κάνετε βαθύτερες ερωτήσεις για τις δικές τους ζωές επίσης. Είτε πηγαίνετε με μια φίλη σε μια δραστηριότητα που σας ζητάει συνέχεια. Η προθυμία σας να κάνετε μια δοκιμή, είναι σημάδι σεβασμού.

Η Σελήνη της Κυριακής στον στοργικό Λέοντα και στον ενδέκατο Οίκο σας των ομάδων, σας θυμίζει ότι η δύναμη βρίσκεται στους αριθμούς, ειδικά όταν εμπλέκονται οι κοντινοί σας φίλοι και οι αξιόπιστοι συνάδελφοι. Είστε άτομο του «εμείς» και όχι του «εγώ», Ζυγοί, και είστε στα καλύτερά σας όταν συνεργάζεστε με τους σωστούς ανθρώπους. Ακόμη και όταν πρέπει να συμφωνήσετε στο ότι διαφωνείτε, γνωρίζετε ότι υπάρχει αξία στο να ακούτε διαφορετικές απόψεις. Μην κλείνεστε στις απόψεις των άλλων. Πέρα από αυτές, υπάρχει η δυνατότητα μιας εξαιρετικής συνέργειας!

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Αυτό που σας κάνει διαφορετικούς σας κάνει επίσης ξεχωριστούς, Σκορπιοί. Αφήστε την παράξενη πλευρά σας να δει το φως της ημέρας το Σάββατο, ακόμα κι αν ανησυχείτε ότι οι πιο αυστηροί τύποι μπορεί να σας υποτιμήσουν. Ακριβώς το αντίθετο! Η πρωτοτυπία σας κάνει να ξεχωρίζετε και σας δίνει το πλεονέκτημα – και όποιος αξίζει τη φιλία σας, θα το εκτιμήσει αυτό σε εσάς. Δεν θα έχετε καμία διάθεση για αυτολογοκρισία, αλλά εξαπολύστε τις ιδέες σας με στρατηγική. Πρώτα κάντε τους άλλους να χαλαρώσουν και να εμπλακούν. Μόλις ζεσταθούν, θα είναι πολύ πιο δεκτικοί στο τολμηρό όραμά σας.

Η Σελήνη στον Λέοντα της Κυριακής, σας προειδοποιεί ότι πρέπει πρώτα να φροντίσετε τον εαυτό σας, αλλιώς δεν θα κάνετε καλό σε κανέναν. Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εάν έχετε δεσμευτεί υπερβολικά, μην νιώσετε ενοχές αν πρέπει να αφήσετε ένα πράγμα ή τρία. Οραματιστείτε το είδος της ημέρας που θα σας κάνει να νιώσετε παραγωγικοί, ευτυχισμένοι και χωρίς άγχος. Δεν πειράζει να ακυρώσετε διπλωματικά τα σχέδιά σας με τους άλλους, ειδικά αν πρόκειται για παρέες. Και αν κάποιος προσπαθήσει να σας προκαλέσει ενοχές, τότε να ξέρετε πως είναι ο τελευταίος που πρέπει να σας προκαλεί τέτοια συναισθήματα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Αλλάζετε χρώμα, Τοξότες; Προσέχετε το πρασινομάτικο τέρας το Σάββατο. Δεν συμβαίνει συχνά να πρέπει να παλέψετε με αυτό το θηρίο, αλλά μια συνάντηση Σελήνης – Αφροδίτης στον κτητικό όγδοο Οίκο σας μπορεί να προκαλέσει ένα σπάνιο αίσθημα ζήλιας. Το να λιμπίζεστε αυτά που έχουν οι άλλοι, δεν θα τα φέρει πιο κοντά σας. Αντ’ αυτού, δουλέψτε για να δημιουργήσετε το ίδιο για τον εαυτό σας, αλλά με τη δική σας χαρακτηριστική έμπνευση. Αυτή η κοσμική σύζευξη σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε αυτή την ενέργεια και δημιουργήστε μια φανταστική εφεύρεση. Αυξήστε την ένταση στις σαγηνευτικές σας δυνάμεις. Το να είστε λιγότερο διαθέσιμοι, μπορεί να σας μετατρέψει από κυνηγούς σε κυνηγημένους!

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας την Κυριακή; Λοιπόν, απλά θα πρέπει να τον πάρετε. Το πρόγραμμά σας δεν θα έχει ξαφνικά κενά, εκτός κι αν τα κατασκευάσετε. Η γρήγορη, υπερκινητική ζωή σας δεν προέρχεται από έξω. Είναι ένα προϊόν της ανάγκης σας για δράση και ενθουσιασμό, και εδώ η έκτακτη είδηση: ποτέ δεν συμβαίνει χωρίς τη συνενοχή σας. Σήμερα, κάτω από τη Σελήνη στον Λέοντα που βάζει πρώτα το εγώ, βρείτε χρόνο για να είστε μόνοι με τις σκέψεις σας και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας. Ακόμη και ένα σόλο ταξιδάκι θα κάνει στην ψυχή πολύ καλό.

ζωδια Αιγόκερως
Κανένας άνθρωπος δεν μπορεί μόνος του, Αιγόκεροι, ούτε καν το αυτοδύναμο ζώδιό σας. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και η ρομαντική Αφροδίτη συναντιούνται στον έβδομο Οίκο σας της δέσμευσης, θα καλωσορίσετε τις συνεργασίες στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να ενώσετε τις δυνάμεις σας με άτομα των οποίων οι δεξιότητες συμπληρώνουν τις δικές σας. Συνεργαστείτε στο μενού για ένα καλοκαιρινό σουαρέ με το ταίρι σας, εξερευνήστε ένα κοινό επιχειρησιακό έργο με έναν φίλο, διακοσμήστε το σπίτι σας με έναν δημιουργικό φίλο. Να θυμάστε να μοιράζεστε και να ακούτε. Το νόημα αυτής της άσκησης είναι να ενισχύσετε τους δεσμούς σας, όχι να χειριστείτε τα πάντα στο σχέδιο «Αιγόκερως».

Επίσης, πόσες μπάλες έχετε ήδη στον αέρα, Αιγόκεροι; Είστε μάστορες στο να κάνετε πράγματα, αλλά στο τέλος της ημέρας είστε μόνο μία κατσίκα… Την Κυριακή, με τη Σελήνη στον Λέοντα που βάζει πρώτα το εγώ στον έντονο όγδοο Οίκο σας, βάλτε τις ανάγκες σας πρώτες, ακόμα και αν η μία (ή όλες) από αυτές τις μπάλες πέσουν. Κάντε ό,τι χρειάζεται για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να καθαρίσετε το μυαλό σας: μια μεσημεριανή βόλτα ή ένα τονωτικό μάθημα γιόγκα, μια κλήση σε έναν στενό φίλο. Όταν επιστρέψετε, θα είστε ανανεωμένοι και επαναφορτισμένοι και ο κλασικός παραγωγικός εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Δέστε τα αθλητικά παπούτσια σας και ενεργοποιήστε τον αποχυμωτή. Το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και η ακτινοβόλα Αφροδίτη συνεργάζονται στη ζώνη ευεξίας σας, είστε έτοιμοι για αναζωογόνηση. Αφήστε τις βόλτες για ποτό και συναντήστε τους φίλους σας για γιόγκα και για φαγητό χωρίς γλουτένη. Καλύτερα προγραμματίστε μια ρομαντική πεζοπορία με το αμόρε σας ή με κάποιον που ελπίζετε να παίζει αυτό το ρόλο μια μέρα. Δεν σας έρχεται κανένας στο μυαλό; Τόσο η Σελήνη όσο και η Αφροδίτη συνδέονται με το θηλυκό, καθιστώντας το Σάββατο την τέλεια ημέρα για να επανασυνδεθείτε με τις εκπληκτικές κυρίες στη ζωή σας.

Την Κυριακή μπορεί να αναγκαστείτε να παραδεχτείτε ότι υπάρχει πάρα πολλή δουλειά, και μόνο εσείς δεν αρκείτε για να την κάνετε. Μπορεί να είστε οι αντικομφορμιστές του ζωδιακού κύκλου, Υδροχόοι, αλλά ακόμη και εσείς μπορείτε να επωφεληθείτε από τον δυναμισμό των ντουέτων. Κατεβείτε από το θρόνο σας και ζητήστε βοήθεια. Αφού ξεπεράσουν το σοκ, οι άλλοι θα χαρούν να σας βοηθήσουν. Αυτή είναι επίσης μια αστρική στιγμή για να ανάψετε τις ρομαντικές φλόγες, είτε είστε σε σχέση είτε παίζετε το παιχνίδι των ραντεβού.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο της Ηλιακης Εκλειψης Αυγουστου  21/08/2017 αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Ο Έρωτα έρχεται φωνάζοντας το Σάββατο, έτσι ανοίξτε τα χέρια σας και δώστε στον μικρό μια εύκολη βολή. Με τη Σελήνη και τη ρομαντική Αφροδίτη να ενώνονται στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού, μπορεί να περάσετε τη μισή μέρα στο κρεβάτι – και όχι, δεν θα καλύπτετε τον ύπνο που έχετε χάσει. Αυτή η λαμπερή κοσμική κουβέντα μπορεί να σας δελεάσει να βγείτε για ένα φανταστικό ραντεβού ή για ένα Σαββατιάτικο σουαρέ. Απολαύστε τις τέχνες και περάστε καλά σε υψηλό προφίλ. Εάν δείτε ένα τατουάζ ή ένα κούρεμα που θέλετε, βάλτε το σε μια σελίδα στο Pinterest και επανεξετάστε το όταν ο Ερμής τελειώσει την ανάδρομη πορεία του στις 5 Σεπτεμβρίου.

Ο διάβολος μπορεί να κρύβεται στις λεπτομέρειες, αλλά την Κυριακή, με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον έκτο Οίκο σας που εστιάζει στη λεπτομέρεια, μπορεί να τον νικήσετε στο δικό του παιχνίδι. Η εστίασή σας είναι αιχμηρή και σας προκαλεί να αντιμετωπίσετε μερικές από τις δουλειές που αφήνετε στο περιθώριο. Αλλά κρατήστε την προσοχή σε εσάς και στη λίστα των υποχρεώσεών σας. Δεν θα χαλαρώσετε με τον σωρό των ρούχων ή το άδειο ψυγείο σας να αιωρείται στον ψυχισμό σας. Κάνετε ένα διάλειμμα στη φύση, όμως. Αυτό το μονοπάτι πεζοπορίας σας καλεί, ας είναι και για 30 λεπτά τρεξίματος μόνο.