ζωδια σαββατοκυριακο 20 – 21/05 A

gynaika-skorpios-rantevoy-antras-tayros

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 20 – 21/05 A

ζωδια Κριός
Τι θα θέλατε, Κριοί; Μην ψάχνετε μακριά, είναι πολύ κοντά σας. Το Σάββατο, ο Ήλιος ταξιδεύει στους Διδύμους και στον Οίκο της κοινότητάς σας μέχρι τις 20 Ιουνίου και στέλνει το κοινωνικό σας κεφάλαιο στα ύψη. Ένας δραστήριος μήνας βρίσκεται μπροστά σας, οπότε προετοιμαστείτε κατάλληλα. Γνωρίστε τους ανθρώπους στην περιοχή σας.

Εγγραφείτε σε ένα τοπικό εργαστήριο, αναζητήστε αδελφές ψυχές σε εκδηλώσεις, αγοράστε αυτά που έχετε ανάγκη από το τοπικό σας κατάστημα. Ενδέχεται να συναντήσετε ένα νέο φίλο ή συνεργάτη κατά τη διαδικασία. Ενώ η Σελήνη του Σαββάτου θα μπορούσε να σας οδηγήσει σε μια αργή αρχή, η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό σας δίνει μία επιπλέον δόση αδρεναλίνης. Ξεκινήστε καλά την εβδομάδα σας, προσδιορίζοντας έναν προσωπικό στόχο και τα βήματα που θα κάνετε αυτή την εβδομάδα.

 

ζωδια Ταύρος
Ώρα να αλλάξετε ταχύτητα, Ταύροι. Τον περασμένο μήνα ο Ήλιος ήταν στο ζώδιό σας, ενισχύοντας την ενέργειά σας και γεμίζοντάς σας με γνώσεις. Αυτό το Σάββατο, ο Ήλιος μετατοπίζεται στους Διδύμους και στον δεύτερο Οίκο που αναζητά την ασφάλεια μέχρι τις 20 Ιουνίου, βάζοντάς σας σε ένα διαφορετικό πλαίσιο σκέψης. Πάρτε αυτές τις λάμψεις έμπνευσης που είχατε από τις 20 Απριλίου και μεταφράστε τις σε κάτι συγκεκριμένο.

zodia-taro-45

Βγάλτε την αριθμομηχανή και τα υπολογιστικά φύλλα, Ταύροι. Σχεδιάστε τις λεπτομέρειες και θα ξέρετε πώς να προχωρήσετε. Αν ψάχνετε για νέα δουλειά, είναι μια πολύ ωραία στιγμή για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Αλλά περιμένετε μέχρι το μεσημέρι για να ανοίξετε τα φτερά σας. Την Κυριακή, η Σελήνη μετακινείται στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας του παρασκηνίου. Πάρτε μερικές ημέρες για να ολοκληρώσετε αυτά που έχουν μείνει στη μέση και να προετοιμαστείτε. Όταν η Σελήνη μπει στο ζώδιό σας την Τρίτη, ετοιμαστείτε να χτυπήσετε!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια Δίδυμοι
Ρίξτε νερό στο πρόσωπό σας, Δίδυμοι, και ξυπνήστε. Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια διέλευσή του από το ζώδιό σας, μέχρι τις 20 Ιουνίου. Μετά από έναν περιοριστικό μήνα, είστε έτοιμοι να ξαναμπείτε στο παιχνίδι. Η δημοτικότητά σας περνάει την οροφή και σας κάνει το τιμώμενο πρόσωπο για τον επόμενο μήνα. Ενώ απολαμβάνετε το ρόλο του φίλου ή της φίλης, μην παραμελείτε την ανεξαρτησία σας.

Επιδιώκοντας ενεργητικά τα πάθη σας, θα βοηθήσετε τον εαυτό να φτάσει στην επιτυχία και την ικανοποίηση το επόμενο έτος. Αν σκέφτεστε ένα νέο χρώμα για τα μαλλιά σας ή σχέδια για τατουάζ, ο επόμενος μήνας είναι ιδανικός για μια ανανέωση στο στυλ σας. Μιλήστε γι’ αυτό με την πιο αξιόπιστη παρέα σας την Κυριακή, όταν η Σελήνη στον Κριό φωτίσει τον ενδέκατο Οίκο σας της φιλίας. Μπορεί να σας γλιτώσουν από ένα κακό σχέδιο ή να σας συστήσουν έναν κομμωτή που αξίζει να δοκιμάσετε!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Κοιμηθείτε καλά, Καρκίνοι. Το Σάββατο ο Ήλιος γλιστράει στους Διδύμους και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, δίνοντάς σας έναν ολόκληρο μήνα για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να προετοιμαστείτε για τα επερχόμενα γενέθλιά σας.

Εάν αισθάνεστε πως κάτι σας βαραίνει, κάντε έναν απολογισμό του τι μπορείτε να απελευθερώσετε. Από τον καθαρισμό των ντουλαπιών σας μέχρι το σπάσιμο των δεσμών με ανθυγιεινούς ανθρώπους, απελευθερωθείτε φυσικά και ψυχικά.

Δεν θα θέλετε να σας κρατά τίποτα πίσω στις 20 Ιουνίου, όταν ο Ήλιος μπει στο ζώδιό σας και αρχίσει η εποχή του Καρκίνου! Υπάρχει κάποιος που πρέπει να συγχωρήσετε; Αυτή μπορεί να είναι η ιδανική στιγμή για να επιδιορθώσετε σχέσεις ή να ξεμπερδέψετε εξαρτώμενους δεσμούς. Αρχίστε να βάζετε τα υγιή όρια την Κυριακή, όταν η Σελήνη επισκέπτεται τον Κριό και τον δέκατο Οίκο σας της πειθαρχίας. Πείτε στους άλλους σαφώς τις προσδοκίες σας, αντί να πιέζεστε για να μην τους πληγώσετε – και να τους μισείτε αργότερα. Το να είστε απ’ την αρχή ξεκάθαροι, θα σας βοηθήσει πολύ στην πορεία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Λέων
Καλώς ήλθατε στο έθνος της συνεργασίας. Ο Ήλιος φτάνει στους Διδύμους και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής εργασίας, το Σάββατο μέχρι τις 20 Ιουνίου, φωτίζοντας τη δύναμη της κοινότητας. Ενώ έχετε πολλά μεγάλα, ανεξάρτητα σχέδια, ήρθε η ώρα να αφήσετε τους άλλους να μετάσχουν. Η τεχνολογία έρχεται στο προσκήνιο τώρα. Πατήστε σε ψηφιακά κανάλια για να επεκτείνετε την εμβέλειά σας.

Η επιτυχία και η ικανοποίηση μπορούν να γίνουν δικές σας, αν αφήσετε την υπερηφάνεια σας και κάνετε μια δημοκρατική προσπάθεια. Συλλογικά, θα είστε μια δύναμη που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη. Την Κυριακή, η Σελήνη στον Κριό σας δίνει μεταδοτικό ενθουσιασμό. Ξεκινήστε να μοιράζεστε το έργο σας ή την ιδέα που οραματίζεστε. Να είστε ανοιχτοί σε άτομα από διαφορετικά υπόβαθρα και επεκτείνετε την προσέγγισή σας. Αντί να στραφείτε στα ίδια άτομα για συμβουλές, μιλήστε για τα σχέδιά με κάποιον διαφορετικό. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα από μια νέα άποψη.

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Αφήστε τη φιλόδοξη πλευρά σας να παίξει, Παρθένοι. Ο Ήλιος εκρήγνυται στον δέκατο Οίκο σας που οδηγεί την καριέρα σας, από το Σάββατο μέχρι τις 20 Ιουνίου, βάζοντάς σας να κάνετε κάτι μεγάλο ή τίποτα. Μην υποτιμάτε το πόσο ψηλά μπορείτε να φτάσετε. Ξεπεράστε αυτή την αντίληψή σας και μπορεί σύντομα να βρεθείτε μεταξύ των καλύτερων και των πιο φωτεινών στον τομέα σας. Τα κεφάλια πάνω: οι άντρες στην τροχιά σας μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα και να σας ανοίξουν το δρόμο προς την επιτυχία τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες.

Αν βρίσκεστε σε θέση εξουσίας, βρείτε κάποιον να συμβουλέψετε ή να βοηθήσετε στην πορεία του. Σκεφτείτε όλους τους ανθρώπους που άνοιξαν πόρτες για εσάς κατά μήκος του δρόμου και αποπληρώστε το καλό σας κάρμα. Πριν ξεκινήσετε την περιήγησή σας στον κόσμο, πάρτε μια προσωπική στιγμή. Η Σελήνη στον Κριό της Κυριακής στον ιδιωτικό και οικείο όγδοο Οίκο σας, είναι ιδανική για να την περάσετε ποιοτικά με κάποιον ξεχωριστό. Εάν λαχταράτε χρόνο μοναχικότητας, μπορείτε να κλείσετε τον κόσμο έξω και να χαθείτε στη σημερινή εμμονή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia