ζωδια σαββατοκυριακο 20 – 21/05 B

hqdefault (3)

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 20 – 21/05 B

ζωδια Ζυγός
Σε ποιο μέρος του κόσμου θέλετε να πάτε στη συνέχεια, Ζυγοί; Με τον Ήλιο στον ένατο Οίκο σας του ταξιδιού, από το Σάββατο μέχρι τις 20 Ιουνίου, όσο πιο μακριά τόσο το καλύτερο. Εάν είστε προσκολλημένοι στη βάση σας για τον επόμενο μήνα, βάλτε τα σχέδια σε κίνηση για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Η δουλειά σας μπορεί να σας στείλει πέρα από τα σύνορα τον επόμενο μήνα, οπότε να έχετε έτοιμο το διαβατήριό σας και προετοιμαστείτε να κερδίσετε κάποια μίλια. Οι διασυνοριακές συνδέσεις στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, δίνουν υποσχέσεις. Το Skype μπορεί εύκολα να γίνει η πιο χρησιμοποιημένη εφαρμογή για εσάς τις επόμενες μέρες.

 

Πριν αποχωρήσετε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να συνδεθείτε με κάποιον αυτή την Κυριακή. Η Σελήνη θα επισκεφθεί τον Κριό και τον διαπροσωπικό έβδομο Οίκο σας, και σας προωθεί να καλλιεργήσετε τους στενότερους δεσμούς σας. Είτε πρόκειται για μια αυτοσχέδια ημέρα με το άλλο σας μισό, είτε για έναν μαραθώνιο καφέ με τον/την BFF σας, ρυθμίστε το τηλέφωνό σας στο αθόρυβο και δώστε τους την αμέριστη προσοχή σας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Αυτό το Σάββατο, ο Ήλιος γλιστράει στους Διδύμους και στον γοητευτικό όγδοο Οίκο σας μέχρι τις 20 Ιουνίου, αναδεικνύοντας τη συναισθηματική πλευρά σας. Φλερτάρετε άφθονα αλλά να θυμάστε ότι η γοητεία σας είναι ισχυρή, Σκορπιοί. Δεν θα χρειαστεί πολύ για να πέσουν οι άλλοι στη μαγεία σας, οπότε προσέξτε προς τα πού πεταρίζετε τις βλεφαρίδες σας. Μια σύνδεση μυαλού-σώματος-ψυχής θα μπορούσε να σας δελεάσει να μπείτε στην τροχιά κάποιου άλλου. Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε να λύσετε αυτό το μυστήριο!

Πολλά υποσχόμενες προτάσεις και επίσημα συμβόλαια είναι δυνατά, όπως επίσης έρχονται στο προσκήνιο τώρα και οι κοινές χρηματοοικονομικές επιχειρήσεις. Χρησιμοποιήστε τις επόμενες 30 ημέρες για να σφραγίσετε τη συμφωνία – ίσως με ένα φιλί. Κάντε μια παύση την Κυριακή, για να βεβαιωθείτε ότι ο κόσμος σας είναι εντάξει. Η Σελήνη στον Κριό και στον αποτελεσματικό έκτο Οίκο σας, κρούει την έκκληση για υγιή, καθαρή διαβίωση. Από τις συνήθειες στη δουλειά σας μέχρι τις διατροφικές σας συνήθειες, η αναβάθμιση μπορεί να κάνει τα πάντα να λειτουργούν ομαλά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Τοξότης
Το «δύο» είναι ο μαγικός αριθμός σας για τον επόμενο μήνα, με τον Ήλιο να περνά στους Διδύμους και στον τομέα της συνεργασίας σας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Απομακρυνθείτε από τη νοοτροπία «πρώτα εγώ» και μπείτε σε μια συνεταιριστική νοοτροπία. Οι σημερινοί σας δεσμοί κινούνται σε ένα βαθύτερο επίπεδο, φέρνοντας αυξημένη συναισθηματική ασφάλεια. Από την άλλη πλευρά, οι τεταμένες σχέσεις μπορεί να σας προκαλούν κλειστοφοβία.

Αντί να τρέχετε προς την έξοδο, ενισχύστε τη σύνδεσή σας ξεδιαλύνοντας τα χειρότερα τμήματα της εξίσωσης. Με υπομονή, μπορείτε να επαναφέρετε την αγάπη. Το (υγιές) πάθος μπορεί επίσης να αποκαταστήσει τη φλόγα. Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό και στον γοητευτικό πέμπτο Οίκο, σας ανεβάζει τη διάθεση για φλερτ και την τολμηρή προσωπικότητά σας. Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο ή μερικές φρέσκες ιδέες και προχωρήστε με φαντασία. Δεν κάνει κακό να απολαύσετε λίγη προσοχή και θαυμασμό, Τοξότες!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Η ζωντάνια επιστρέφει! Το Σάββατο ο Ήλιος ταξιδεύει στους Δίδυμους και στον έκτο Οίκο σας της αυτοεξυπηρέτησης, μέχρι τις 20 Ιουνίου. Τον επόμενο μήνα μπορεί να δείτε μια αξιοσημείωτη αύξηση στα ενεργειακά σας επίπεδα.

Κινηθείτε τώρα που βράζει το αίμα σας, Αιγόκεροι, και συμμετάσχετε στην ανοιξιάτικη προπόνηση με τους υπόλοιπους υποστηρικτές της υγιεινής ζωής. Κρατήστε τους ρυθμούς γρήγορους, με υπαίθριες προπονήσεις. Ο χρόνος που περνάτε στη φύση αναζωογονεί το πνεύμα σας. Πηγαίνετε στην αγορά και ψάξτε βιολογικά προϊόντα, για να γεμίστε το πιάτο σας με φρέσκες γεύσεις.

Εάν το σπίτι σας βρίσκεται στη μέση μιας εποχιακής μετάβασης, η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό θα σας παρακινήσει, καθώς φωτίζει την οικία σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κατεβάσετε τα ελαφρύτερα σκεπάσματα ή να ξεκινήσετε έναν κήπο με βότανα. Περιπλανηθείτε στο Pinterest για κάποιες έξυπνες DIY ιδέες για ξεκαθάρισμα και διακόσμηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Υδροχόος
Φωνάξτε τη λαμπερή ομάδα σας! Το Σάββατο ο Ήλιος αφήνει την άνετη οικιακή σας ζώνη, και περνάει στον εορταστικό πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 20 Ιουνίου. Βγάλτε τις άνετες πυτζάμες σας και γλιστρήστε μέσα στο σέξι δερμάτινό σας. Εάν χρειάζεστε μια μικρή βοήθεια για να αλλάξετε, πηγαίνετε σε ένα σαλόνι ομορφιάς για συμβουλές. Μια ενημέρωση στην γκαρνταρόμπα σας ή η τελειοποίηση του μακιγιάζ των ματιών σας, θα σας φέρει στη σωστή νοοτροπία.

Η ουρά θαυμαστών που σχηματίζεται ταχύτατα, επίσης δεν θα βλάψει. Ο πέμπτος Οίκος κυβερνά την αγάπη, οπότε προετοιμάστε τα μαγικά σας για μια ανοιξιάτικη αναζωογόνηση. Την Κυριακή, η Σελήνη στον Κριό στροβιλίζει τον κοινωνικό τομέα σας. Οι πνευματικές συζητήσεις μπορεί να μετατραπούν σε φλερτ και μπορεί να υπάρξει μια έντονη έλξη ανάμεσα σε εσάς και έναν φίλο. Βγείτε και εξερευνήστε μερικά νέα καυτά μέρη στη γειτονιά σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιον μπορεί να συναντήσετε εκεί έξω.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ιχθύες
Το σπίτι σας μοιάζει σαν καταφύγιο; Αν όχι, ξεκινήστε να φτιάχνετε τη φωλιά σας! Αυτό το Σάββατο, ο Ήλιος μπαίνει στους Διδύμους και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας μέχρι τις 20 Ιουνίου, στέλνοντάς σας απευθείας σε οικεία λειτουργία. Είτε αναδιοργανώνετε το χώρο σας είτε βγάζετε το DIY ταλέντο σας, βάλτε στο σπίτι σας μια δημιουργική αίσθηση. Τα ψαράκια που σκέφτονται τη μετακόμιση, μπορεί να βρουν ένα καλύτερο μέρος να αποκαλούν σπίτι – σπιτάκι τους.

Αν υπάρχουν εντάσεις με συγγενείς ή συγκατοίκους, η ειλικρινής επικοινωνία είναι υποχρεωτική για να συνεχίσετε να ζείτε κάτω από την ίδια στέγη. Η Σελήνη της Κυριακής στον Κριό και στον εκλεπτυσμένο δεύτερο Οίκο σας, θα σας εμπνεύσει να προσθέσετε μερικές πινελιές πολυτέλειας στο ντεκόρ σας. Αυτή η Σελήνη είναι ιδανική για την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού σας. Πληρώστε κάποιους λογαριασμούς και φτιάξτε το πρόγραμμά σας για την επόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia