ζωδια σαββατοκυριακο 20-21/08 Β

HLF_121355950

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 20-21/08 Β

ζωδια Ζυγός
Σηκωθείτε και λάμψτε και ξεκινήστε την προπόνησή σας! Το Σάββατο το πρωί φέρνει τις τελευταίες σταγόνες της Σελήνης στους Ιχθύες, και στον εστιασμένο στη γυμναστική έκτο Οίκο σας. Βολέψτε ένα μάθημα γιόγκα ή μια δυναμική βόλτα, πριν κατέβουν οι ορδές. Με το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Κριό και στην διαπροσωπική ζώνη σας, φέρνοντας τις σχέσεις μπροστά και στο κέντρο. Ο εσωτερικός κύκλος σας μπορεί να απαιτήσει την αμέριστη προσοχή σας ή ένας σύντροφος μπορεί να χρειάζεται την υποστήριξή σας. Θα χαρείτε που αντλήσατε αυτές τις ενδορφίνες, για να σας προετοιμάσουν για αυτή την αποστολή.

Την Κυριακή ένα θέμα από την παιδική σας ηλικία θα μπορούσε να προκαλέσει τριβές σε μια στενή σχέση, ανάβοντάς σας σαν τον Βεζούβιο. Να είστε προσεκτικοί με το πού στέλνετε αυτή την καυτή λάβα, Ζυγοί! Θα μπορούσατε να κάψετε μια σημαντική γέφυρα με την οργισμένη σας λίβελο. Βρείτε ένα ουδέτερο τρίτο μέρος για να σας δώσει διέξοδο, πριν τα συναισθήματά σας ξεσπάσουν σε λάθος μέρος. Όταν θα είστε σε θέση να εντοπίσετε την πραγματική πηγή των συναισθημάτων σας – για κάτι που συνέβη πριν από πολύ καιρό – θα πάρει τη θερμότητα από την παρούσα στιγμή και θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κατάσταση στη σωστή της διάσταση.

 

ζωδια Σκορπιός
Νιώθετε εορταστικοί; Μην βιαστείτε να φορέσετετο κοστούμι του διοργανωτή εκδηλώσεων. Το Σάββατο το πρωί, η Σελήνη ολοκληρώνει την επίσκεψή της στον λαμπερό και ευχάριστο πέμπτο Οίκο σας. Αλλά μέχρι το απόγευμα, ο τόνος μετατοπίζεται σε μια πιο σοβαρή αύρα, καθώς η Σελήνη μεταφέρεται στον Κριό και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας.

zodia-taro-45

Αντί να τελειοποιήσετε τη συνταγή σας της μαργαρίτας – καρπούζι, ίσως να είστε περισσότερο σε διάθεση να πιείτε χυμό καρπουζιού, χωρίς αλκοόλ. Και αντί να διασκεδάσετε με τις ιστορίες των μεθυσμένων γκαφών της Παρασκευής των φίλων σας, θα μπορούσατε απλώς να αισθάνεστε στραγγισμένοι. Περιορίστε τις συναντήσεις σε πρωινό καφέ ή παραλείψτε τις και απολαύστε λίγο χρόνο στη φύση, ή διαβάζοντας βιβλία και περιοδικά.

Την Κυριακή θα μπορούσατε να μεταφράζετε τα γεγονότα υπερβολικά. Προσπαθήστε λίγο περισσότερο να δαμάσετε την ύποπτη φύση σας, δίνοντας τους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Το εσωτερικό σας σύστημα συναγερμού μπορεί να σας ειδοποιήσει για τις υστεροβουλίες κάποιου, αλλά μην τον μεταχειρίζεστε σαν αντικείμενο ανάκρισης του FBI. Θα πιάσετε περισσότερες μύγες με το μέλι, οπότε αφήστε τους ίδιους να σας αποκαλυφθούν μέσω φιλικής συνομιλίας. Προσβληθήκατε από κάτι που είπε κάποιος; Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα να κοιτάτε τα πράγματα πολύ υπερβολικά, οπότε μάθετε τα γεγονότα πριν αντιδράσετε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Λίγο χρόνο φωλιάσματος; Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μια σπιτική διάθεση, καθώς η Σελήνη αράζει στους Ιχθύες και στον οικείο τέταρτο Οίκο σας το Σάββατο το πρωί. Ξεφυλλίστε ένα βιβλίο, ετοιμάστε έναν βαρύ καφέ, χαζολογήστε και πειραματιστείτε με νέες συνθέσεις επίπλων. Αλλά μην δεσμευτείτε σε μεγάλα έργα εσωτερικής διακόσμησης ακόμα, Τοξότες.

Το απόγευμα η Σελήνη κινείται στον Κριό και στον παθιασμένο, παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Η όρεξή σας για περιπέτεια επιστρέφει, καθώς δελεαστικές προσκλήσεις σας παρασύρουν έξω από το σπίτι. Βγάλτε έξω τον πιο λαμπερό και επιδεικτικό εξοπλισμό σας… και αφήστε το φως ανοιχτό. Μπορεί να μην γυρίσετε πίσω πριν τις πρώτες πρωινές ώρες!

Την Κυριακή, κρατήστε τα πρότυπά σας ρεαλιστικά. Εάν έχετε στόχο “την τελειότητα”, θα χάσετε το καλύτερο που έχετε να προσφέρετε. Οι άλλοι λατρεύουν τα μοναδικά και αυθεντικά χαρακτηριστικά σας, όχι το πόσο καλά ταιριάζετε στα πρότυπα. Σήμερα σωπάστε την εσωτερική σας φωνή της σύγκρισης, και δυναμώστε την ένταση της ιδιόμορφης πρωτοτυπίας σας. Θα ξεχωρίσετε από το πλήθος και θα τραβήξετε ορισμένα εξέχοντα άτομα στο δρόμο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια Αιγόκερως
Πάρα πολλές επιλογές για να διαλέξετε; Μια πλημμύρα κοινωνικών προσφορών θα μπορούσε να έρθει το Σάββατο το πρωί, αλλά μην βιαστείτε να δεσμευτείτε. Από το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη θα κινηθεί στον σπιτικό τέταρτο Οίκο σας, κάνοντάς σας να εκλιπαρείτε για λίγο χρόνο ησυχίας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Περάστε λίγο χρόνο στο σπίτι για να φωλιάσετε, να μαγειρέψετε ή να συνεχίσετε το διάβασμά σας. Αφιερώστε τον κοινωνικό σας χρόνο σε μέλη της οικογένειάς σας ή στους στενούς σας φίλους, που δεν απαιτούν από εσάς να είστε “On”. Ένα μικρό πάρτι ή μια βραδιά με ταινίες θα μπορούσε να είναι αυτό που πρέπει

Μην είστε ο χειρότερος εχθρός σας την Κυριακή, Αιγόκεροι. Εκεί που καβαλάτε το υψηλό κύμα της επιτυχίας, ένα δύσκολο τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα θα μπορούσε να αναδείξει τον σαμποτέρ εαυτό σας. Σκεφτείτε το διπλά πριν καλέσετε αυτό το επικριτικό μέλος της οικογένειάς σας για να μοιραστείτε τα συναρπαστικά νέα σας, ή αυτόν τον ανταγωνιστικό σας φίλο που ξέρει ακριβώς ποια είναι τα αδύνατα σημεία σας. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα σχόλιά τους μπορούν να πάρουν τον αέρα από τα πανιά σας. Μην καλέσετε αυτούς του τοξικούς ανθρώπους στο χώρο σας. Συσπειρώστε την πιο αγαπημένη παρέα σας για τον εορτασμό που σας αξίζει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Μήπως η δουλειά σας ξεχύθηκε μέσα στο Σαββατοκύριακό σας; Φροντίστε τις δουλειές σας το Σάββατο το πρωί, ενώ η Σελήνη βρίσκεται στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας. Εκτελέστε τις ευθύνες σας, καθαρίστε το σπίτι σας, βάλτε πίσω τη ζωή σας σε τάξη. Από το απόγευμα η Σελήνη πλέει στον Κριό και στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, μετατρέποντας το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου σε μια κοινωνική δίνη. Μπορεί να διακτινίζεστε μεταξύ πάρτι και εκδηλώσεων ή απλά να σαρώσετε την πόλη με την παρέα των φίλων σας απόψε.

Δαμάστε το ύποπτο μυαλό σας την Κυριακή: Ένα προκλητικό τετράγωνο Σελήνης – Πλούτωνα, θα μπορούσε να σας κάνει να κοιτάτε πάνω από τον ώμο σας περισσότερο από όσο είναι πραγματικά απαραίτητο. Παρά το γεγονός ότι το άγχος σας μπορεί να αυξηθεί, δεν χρειάζεται να προστατεύσετε τον εαυτό σας όσο πιστεύετε. Αντί να τροφοδοτήσετε το δράμα με εσφαλμένες υποθέσεις, αποκαταστήστε την εσωτερική σας ηρεμία κάνοντας ερωτήσεις. Θα ανακαλύψετε ότι οι ιστορίες που περιστρέφονται στο κεφάλι σας για τους ανθρώπους, είναι μακριά από την πραγματικότητα του ποιοι πραγματικά είναι. Αφήστε την παράνοια και κατεβάστε την άμυνά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Το Σάββατο το πρωί είναι δικό σας να το κάνετε ότι θέλετε, Ιχθύες. Καθώς η Σελήνη περνά τις τελευταίες της ώρες στο ζώδιό σας, προφυλάξτε τον σόλο χρόνο σας με ζήλο. Μην δώσετε αναφορά σε κανέναν και ακολουθήστε τα καπρίτσια σας όπου κι αν σας πάνε. Από το απόγευμα, η Σελήνη θα κινηθεί στον Κριό και στον πρακτικό δεύτερο Οίκο σας, μετατοπίζοντας τον τόνο του Σαββατοκύριακου σε λειτουργία «ευθύνης». Σηκώστε τα μανίκια σας και αντιμετωπίστε τις δουλειές του νοικοκυριού σας. Συνεχίστε τη δουλειά σας ή εξετάστε τον προϋπολογισμό σας, βεβαιωθείτε ότι είστε σε καλό δρόμο.

Την Κυριακή τα χρήματα θα μπορούσαν να φορτωθούν με κρυφά νοήματα. Θυμηθείτε, Ιχθύες: Δεν είστε υποχρεωμένοι να πάρετε τον λογαριασμό (πάλι!) για να αποδείξετε ότι αγαπάτε κάποιον. Με την ίδια λογική, αν οι άλλοι δεν πάνε να πιάσουν τον λογαριασμό, δεν σημαίνει ότι η αγάπη τους για εσάς μειώνεται. Σήμερα αποφύγετε να κάνετε υποθέσεις για τα κοινόχρηστα οικονομικά.

Αν ήρθε η ώρα για μια συζήτηση σχετικά με το πώς να χωρίσετε τους λογαριασμούς, να είστε εσείς αυτοί που προσεγγίζουν το θέμα πρώτοι. Ίσως κάποιος κάλυπτε τα έξοδα πολύ συχνά, αφήνοντάς σας να νιώθετε αιώνια σε χρέος. Αυτό μπορεί να είναι εξίσου επιζήμιο για μια σχέση, όπως το να δυσφορείτε σιωπηλά για κάποιον που σας κάνει να πληρώνετε πάντα τον λογαριασμό. Ήρθε η ώρα για μια δίκαιη και ισότιμη συμφωνία – ανεξάρτητα με το σε ποια πλευρά του νομίσματος βρίσκεστε εσείς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia