ζωδια σαββατοκυριακο 21-22/01 Α

tumblr_l3q72zffSm1qalt7yo1_1280-600×375

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 21-22/01 Α

ζωδια Κριός
Ανοιχτείτε και αφήστε τους ανθρώπους να σας αγγίξουν. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Σελήνης του Σαββάτου είναι στους πιο ευαίσθητους Οίκους του χάρτη σας και σας προτρέπουν να ρίξετε τις άμυνές σας και να γίνετε ευάλωτοι. Το να προσπαθήσετε να δείξετε ότι τα έχετε όλα υπό έλεγχο, αυτό που θα κάνει πραγματικά είναι να διώξει τους ανθρώπους μακριά σας, να μην τους κάνει να σας πλησιάσουν. Δείξτε την εγγύτητα που ποθείτε και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, ακόμα και με την πιθανότητα της απόρριψης.

Οι Κριοί που βρίσκονται σε σχέση θα μπορούσαν να έχουν σχεδόν τηλεπαθητική σύνδεση με το αγαπημένο τους πρόσωπο αυτό το Σαββατοκύριακο. Μην απορρίψετε αυτό το deja vu ως μια απλή σύμπτωση. Η Σελήνη της Κυριακής στον αυθόρμητο Τοξότη και στον αχαλίνωτο ένατο Οίκο σας, μπορεί να σας κάνει τον κλόουν της τάξης αλλά θα μπορούσε επίσης να σας βάλει σε μπελάδες. Το ζώδιό σας δεν είναι γνωστό για τη διακριτικότητά του, και με τη δασκάλα Σελήνη να λύνει τη γλώσσα σας θα μπορούσατε κατά λάθος να προσβάλετε ένα σημαντικό πρόσωπο! Συγκρατήστε τη φωτιά σας και αν δεν μπορείτε να αντισταθείτε σε μια δολοφονική ατάκα, μοιραστείτε τη ιδιωτικά με έναν φίλο σας ο οποίος εκτιμά το χιούμορ σας.

 

ζωδια Ταύρος
Μόνο φίλοι – ή υπάρχουν και μεγαλύτερες δυνατότητες στο παρασκήνιο; Η ευοίωνη γωνία του Σαββάτου που σχηματίζει η Σελήνη από τον Οίκο της σχέση σας, με την αρμονική Αφροδίτη από τη ζώνη της φιλία σας, θα μπορούσε να προσθέσει μια νέα διάσταση σε μια πλατωνική σχέση. Γιατί να ψάχνετε την αγάπη, όταν θα μπορούσε να κάθεται ακριβώς δίπλα σας; Ίσως ήρθε η ώρα να επιτρέψετε στους φίλους σας να σας τα φτιάξουν με τους επιλεγμένους προσεκτικά φίλους τους. Οι Ταύροι που είναι σε σχέση μπορούν να φέρουν πίσω στην επιφάνεια αυτά τα στοργικά συναισθήματα, κάνοντας περισσότερα κοινωνικά πράγματα σαν ζευγάρι. Βγείτε από τη φούσκα για δύο που βρίσκεστε και βρεθείτε με τα πλήθη και πάλι.

zodia-taro-45

Η Κυριακή έρχεται με μια θερμή προειδοποίηση: προσέξτε τι βγάζετε στη φόρα! Είστε προσεκτικοί από τη φύση σας, αλλά κάθε τόσο όταν τα συναισθήματα γίνονται έντονα, νιώθετε την ανάγκη να απελευθερωθείτε. Η παρόρμηση να ανακουφίσετε τον εαυτό σας μιλώντας ή προσφέροντας αυτόκλητες συμβουλές θα είναι μεγάλη την Κυριακή, αλλά συγκρατηθείτε. Με τη Σελήνη στον ιδιωτικό όγδοο Οίκο σας, είναι καλύτερο να αποφύγετε τις άμεσες αντιπαραθέσεις. Δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε την πιθανότητα να φανείτε ανακατωσούρηδες ή κουτσομπόληδες. Επίσης, η διακριτικότητά σας θα κερδίσει τον σεβασμό μιας σημαντικής νέας επαφής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Ποιος λέει ότι ο υγιεινός τρόπος ζωής πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε στέρηση; Το εύκολο τρίγωνο του Σαββάτου, μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης στον μεθοδικό έκτο και στον δομημένο δέκατο Οίκο σας, εμπνέει ευχάριστους τρόπους για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Αν οι στόχοι σας για το 2017 περιλαμβάνουν περισσότερη γυμναστική, γραφτείτε σε ένα γεμάτο φως στούντιο γιόγκα ή σε ένα γυμναστήριο με παροχές σπα. Περάστε από την αγορά για να βρείτε πολύχρωμα χειμωνιάτικα προϊόντα που ομορφαίνουν τα πιάτα σας. Μπορείτε ακόμα και να δοκιμάσετε μια υπηρεσία που παρέχει συστατικά για υγιεινά γεύματα, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να χάνετε πολύ χρόνο για να βρίσκετε υγιεινές συνταγές.

Κάντε το εύκολο για τον εαυτό σας, Δίδυμοι. Αν οι βασικές σας σχέσεις λειτουργούσαν στον αυτόματο πιλότο, η σεληνιακή ενέργεια της Κυριακής σας προσφέρει μια καλή δικαιολογία για κάνετε μια παύση και να τις επανεξετάσετε. Η Σελήνη είναι στον έβδομο Οίκο σας των διαπροσωπικών αλληλεπιδράσεων. Αυτό που θα κάνει το συνεχώς εξελισσόμενο ζώδιό σας πιο ευτυχισμένο, είναι οι σχέσεις που συνεχίζουν να αναπτύσσονται και να αλλάζουν παράλληλα με εσάς. Αν το άλλο σας μισό δεν ήταν σε θέση να συμβαδίσει μαζί σας, καθίστε κάτω και μιλήστε για τις ελπίδες που τρέφετε για το μέλλον σας. Μόνοι; Μην αποκλείετε τους πλατωνικούς σας φίλους από εν δυνάμει ρομαντικές προοπτικές. Ένας/μία (ή και μερικοί!) θα μπορούσαν να έχουν ερωτικές δυνατότητες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Η ενεργητική γωνία που σχηματίζει η Σελήνη με την κοινωνική Αφροδίτη το Σάββατο, σας κάνει να φουσκώνετε από πάθος και ενθουσιασμό. Διαδώστε τη χαρά της ζωής γύρω σας, Καρκίνοι. Οι δημιουργικές σας ιδέες θα μπορούσαν να πιάσουν φωτιά μέσα στον φιλικό σας κύκλο, ο οποίος θα μπορούσε να σας βοηθήσει να τις κάνετε πραγματικότητα. Μην αφήσετε τον χειμωνιάτικο καιρό να σας κρατήσει μέσα στις φόρμες και τις πυτζάμες σας. Κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά για να ανακαλύψετε πιο ζεστά ρούχα, που σας κάνουν όμως να αισθάνεστε λαμπεροί και σέξι. Έπειτα σχεδιάστε μια πολυτελή βραδιά με φίλους ή με το ερωτικό σας ενδιαφέρον, όπως για παράδειγμα δείπνο με ζωντανή μουσική και χορό.

Η υγιής Σελήνη της Κυριακής διαδίδει την κραυγή της μάχης για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρετε μέσα από τη στέρηση, όχι στο σχήμα «όλα για την ομορφιά». Αυτές τις μέρες το να βρείτε τη φόρμα σας και να εξευγενίσετε τη διατροφή σας μπορεί να γίνει διασκεδαστικό, απολαυστικό και να σας δώσει κίνητρα. Αν τα μηχανήματα στο γυμναστήριο ή τα στούντιο γιόγκα δεν είναι για εσάς, δοκιμάστε τον χορό ή την αεροβική άσκηση στο νερό σε μια εσωτερική πισίνα. Είτε απλά ντυθείτε καλά, βγάλτε τον εαυτό σας έξω και κάντε το περπάτημα τον νέο αγαπημένο σας εθισμό.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Κρατήστε τα χαρτομάντιλα σε βολικό μέρος το Σάββατο, καθώς μια συναισθηματική ευθυγράμμιση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να μην αφήσει κανένα γατίσιο μάτι χωρίς δάκρυ. Αντί να υποθέτετε ότι οι άλλοι ξέρουν πώς αισθάνεστε γι’ αυτούς, αφιερώστε τον χρόνο σας για να εκτιμήσετε τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους έμπιστους φίλους σας που σας υποστηρίζουν σταθερά σε κάθε δυσκολία.

Ένα συναισθηματικό μήνυμα είναι μια καλή αρχή, αλλά όταν πρόκειται για τους VIP του εσωτερικού κύκλου σας, σηκώστε το τηλέφωνο ή περάστε από το σπίτι τους με ένα μικρό δωράκι – οι συζητήσεις σας θα φτάσουν σε βάθος! Σχεδιάστε μια βραδιά για να δεθείτε: μαγειρέψτε βραδινό παρέα με έναν καλό σας φίλο ή κάντε τη διαμονή στο σπίτι σέξι μαζί με το ταίρι σας.

Την Κυριακή η Σελήνη στον Τοξότη διαπερνά τον πέμπτο σας Οίκο του πάθους και της αίγλης. Όχι μόνο θα είστε γεμάτοι με άγριες (και υπέροχες) ιδέες, αλλά δεν θα φοβάστε καθόλου να τις μοιραστείτε. Συγκεντρώστε την παρέα σας για καφέ και αφιερώστε τη μισή σας ημέρα στην ανάπτυξη ενός σχεδίου για τη δημιουργική ιδιοφυία σας. Αυτό θα μπορούσε να σας φέρει στο φως της δημοσιότητας, οπότε σκεφτείτε σαν επιχειρηματικοί εξπέρ. Θα καταλήξετε με μια κομψή σχεδίαση και ένα σημαντικό μήνυμα που θα κάνει τους άλλους να σας ακολουθήσουν απευθείας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Ο εξωστρεφής χαρακτήρας σας είναι σε πλήρη λειτουργία αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και η γοητευτική Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στους διαπροσωπικούς Οίκους σας. Οι συζητήσεις θα είναι ζωηρές και τονωτικές και θα σας παρέχουν πολλές ευκαιρίες για φλερτ. Κρατήστε τα έξυπνο πειράγματά σας, Παρθένοι, αλλά βεβαιωθείτε ότι ακούτε κιόλας. Κάποιος μπορεί να προσπαθεί να σας μεταδώσει ένα σημαντικό μήνυμα, κάτι που δεν θα θέλετε να χάσετε επειδή προσπαθείτε να βρείτε μια έξυπνη απάντηση. Για τα ερωτικά σας το Σάββατο θα είναι υπέροχο και τα αστέρια θα μπορούσαν να σας προσφέρουν μια ελπιδοφόρα προοπτική από μια εφαρμογή ή ακόμα και από τον φιλικό σας κύκλο. Σε σχέση: αντιμετωπίστε το Σάββατο σαν ένα εκτεταμένο ραντεβού για παιχνίδι.

Δεν είναι του χαρακτήρα σας να βυθίζεστε στα συναισθήματά σας, Παρθένοι, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που χρειάζεται να τα αναγνωρίσετε. Η ενέργεια της Σελήνης την Κυριακή μπορεί να σας βοηθήσει να φέρετε υπό έλεγχο τα ανησυχητικά θέματά σας και να σταματήσετε να μουδιάζετε το μυαλό σας με πρόχειρο φαγητό, κρασί ή άλλα δεκανίκια. Στραφείτε στον υποστηρικτικό σας κύκλο για να τα βγάλετε όλα από μέσα σας και εάν χρειάζεστε μια επιπλέον καθοδήγηση, ζητήστε συστάσεις για θεραπευτές, συμβούλους ή ολιστικούς θεραπευτές. Δεν είναι σημάδι αδυναμίας: όσο πιο ψηλά θα ανεβαίνετε, τόσο πιο αγχωτική θα γίνεται η ζωή. Είναι λογικό να στραφείτε σε συμβούλους για να σας βοηθήσουν με την ανάβασή σας.

zwdia-zvdia-taro-00