ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/04 A

evdomadiaies-zwdia-7-13-7

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 22-23/04 A

ζωδια Κριός
Ονειρεύεστε μια γλυκιά διαφυγή, καθώς η Σελήνη περνά ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον υπερβατικό δωδέκατο Οίκο σας. Χαθείτε σε κάποια αδόμητη περιπλάνηση ή ακόμα και σε ένα ολονύκτιο ταξίδι. Με τη Σελήνη να συνδέεται με το δημιουργικό Ποσειδώνα και την Αφροδίτη, βρείτε την καλλιτεχνική έμπνευση ενώ περιφέρεστε. Περάστε από μια έκθεση, δείτε μια θεατρική παράσταση.

Αν ο εσωτερικός σας δημιουργός διψάει για χρόνο στο προσκήνιο, ίσως να θέλετε να κάνετε ένα μάθημα ζωγραφικής ή μουσικής. Ρομαντικά και κοινωνικά, κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να φοράτε τα ροζ γυαλιά σας. Αν και μπορεί να νιώθετε ότι έχετε συναντήσει το ιδανικό σας ταίρι ή το νέο σας καλύτερο φιλαράκι, κόψτε ταχύτητα και αφήστε τη σύνδεση να αναπτυχθεί ρεαλιστικά.

 

ζωδια Ταύρος
Ανοίξτε το κόκκινο βελούδινο χαλί, Ταύροι. Με τη Σελήνη να περνά άλλο ένα Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας, «όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο» είναι το σύνθημά σας. Θα προτιμούσατε να κάνετε παρέα με προσγειωμένους, διασκεδαστικούς «καθημερινούς ανθρώπους», από ότι με ντίβες που φιλούν σταυρωτά σε κάποια αποπνικτική πολυτελή εκδήλωση. Συναντήστε τους φίλους σας σε ένα χώρο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να σμίξετε με νέους ανθρώπους. Σαν πραγματικοί σταρ, μπορεί να βρείτε μια συνεχώς αυξανόμενη ομάδα γλεντζέδων που να σας ακολουθούν όλη τη νύχτα.

zodia-taro-45

Διευρύνετε την κοινωνική σας έκταση την Κυριακή, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τη Σελήνη. Ποιοι είναι οι δημιουργοί στη γειτονιά σας; Θα συνδεθείτε καλύτερα με δημιουργικούς τύπους, είτε είστε καλλιτέχνες είτε εκτιμητές της τέχνης. Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στο πρόσωπο ενός πλατωνικού καλεσμένου φίλου σας ή σε κάποιον που θα γνωρίσετε στο ίντερνετ. Μην καταστείλετε τα ισχυρά κύματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Δίδυμοι
Άλλο ένα Σαββατοκύριακο δουλειάς, Δίδυμοι; Η Σελήνη διεισδύει στους Ιχθύες και στον εργατικό και φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Μπορεί να ξυπνήσετε το Σάββατο νιώθοντας αγχωμένοι από όλα τα πράγματα που δεν προλάβατε να κάνετε την περασμένη εβδομάδα. Αλλά μην μπείτε απλά σε κατάσταση λειτουργίας. Μπορείτε να τα αναθέσετε αλλού – ή να ζητήσετε μια παράταση στην προθεσμία; Η δύναμη της συγκέντρωσής σας δεν είναι στα ισχυρότερά της, οπότε αν δοκιμάσετε να τελειώσετε μια ημιτελή δουλειά, επιστρατεύεστε ένα επιπλέον ζευγάρι μάτια να την τσεκάρει πριν τη στείλετε στον πελάτη ή τον προϊστάμενό σας.

Με τη γοητευτική Αφροδίτη να περνά δίπλα στη Σελήνη την Κυριακή, η πιο παραγωγική κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να οργανώσετε έξοδο για καφέ με μια παρέα με επιρροή. Είτε να περάσετε από μια κοινωνική εκδήλωση, που ξέρετε ότι τα άτομα που θα είναι εκεί είναι αυτά που πρέπει να γνωρίζετε. Οι χαλαρές συνδέσεις προκαλούν κερδοφόρες συνέργειες.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Απαλλαγείτε από την αύρα του σπιτικού και ρίξτε μια ματιά έξω από τα όρια της πόλης. Μια αλλαγή τοπίου είναι τροφή για την ψυχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη κυλά στους Ιχθύες και στον περιπατητικό ένατο Οίκο σας. Είτε ξεγλιστράτε για μια διανυκτέρευση σε ένα γραφικό χωριουδάκι είτε δοκιμάζετε την κουζίνα μιας κοντινής πόλης, οπουδήποτε αλλού εκτός από τα συνηθισμένα στέκια σας είναι εκεί που ανήκετε.

Ψάχνετε για αγάπη; Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τη Σελήνη την Κυριακή, μπορεί να φτάσει με ένα εντελώς διαφορετικό πακέτο από ό,τι έχετε συνηθίσει. Το πολυπολιτισμικό ανακάτεμα είναι ευχάριστο, ανεξάρτητα με την έκβασή του αυτό το Σαββατοκύριακο. Τα Καβούρια σε σχέση, μπορούν να απολαύσουν ένα ερωτικό ανοιξιάτικο ξύπνημα σε μια μεγάλη Κυριακάτικη διαδρομή.

zwdia shmera

ζωδια Λέων
Δεν χρειάζεστε κρυστάλλινη σφαίρα. Οι διαισθητικές σας δυνάμεις είναι τρομερές αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη είναι στους Ιχθύες και στον διαισθητικό όγδοο Οίκο σας. Και το Σάββατο θα είστε εξαιρετικά διαισθητικοί, καθώς ο Ποσειδώνας αγκαλιάζει τη Σελήνη. Αν αισθανθείτε κάτι, πείτε το. Ακόμη και το να ρωτήσετε τους άλλους πώς νιώθουν, μπορεί να αναπαράγει καθαρτικές συνομιλίες. Θα έχετε τις τέλειες συμβουλές για να προσφέρετε, αλλά μετά από αυτό, αφήστε το.

Αν και δεν μπορείτε να βλέπετε τους άλλους να παλεύουν, το να τους αφήσετε να βρουν τις δικές τους λύσεις είναι ο τρόπος που θα δυναμώσουν. Την Κυριακή μια ερωτική σύνδεση Σελήνης–Αφροδίτης, είναι ιδανική για μοναχικά τετ–α–τετ. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν έντονα πίσω από κλειστές πόρτες ή μπορεί τελικά να σπάσετε τον πάγο με ένα μυστηριώδες φλερτ. Ο πρωινός καφές μπορεί να μετατραπεί σε ένα ολοήμερο ραντεβού – τόσο ισχυρό μπορεί να είναι αυτό το κλικ!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Κλειδωμένοι και φορτωμένοι; Η Σελήνη επιπλέει μέσα στους Ιχθύες όλο το Σαββατοκύριακο, ενεργοποιώντας την επιθυμία σας να συγχωνευθείτε. Με τη ζώνη της σχέση σας να φωτίζεται από αυτές τις ακτίνες, παίζετε για να κρατήσετε – αλλά θα χρειαστείτε επίσης τη δόση σας από μοναχικό χρόνο. Βρείτε την ισορροπία. Αν το άλλο σας μισό σας πιέζει, ζητήστε γλυκά χώρο και κάντε το πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε μαζί του. Αντίθετα, αν λαχταράτε περισσότερη προσοχή, μην κατσουφιάζετε ή στέλνετε μηνύματα σαν μανιακοί. Κάντε σχέδια για κάποια στιγμή που βολεύει και τους δύο σας, ώστε να μπορέσετε να χαλαρώσετε και να έχετε κάτι να περιμένετε.

Η συγχώνευση Σελήνης – Αφροδίτης της Κυριακής, μπορεί να αντικαταστήσει οποιαδήποτε τριβή με αρμονία. Θέστε τη σωστή ατμόσφαιρα για συζητήσεις περί αποκλειστικότητας. Αυτές οι συζητήσεις θα πρέπει να είναι ελαφριές και φιλόξενες, όχι βαριές και απαιτητικές. Το ίδιο ισχύει και για τις επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις. Βγάλτε αυτό τον πιθανό εταίρο για έναν καφέ και μιλήστε για δουλειές με χαλαρό και ρεαλιστικό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia