ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/04 B

zwdia-evdomadiaies14-20-7-14_1

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 22-23/04 B

ζωδια Ζυγός
Κάντε τη φροντίδα του εαυτού σας πρώτη σας προτεραιότητα αυτό το Σαββατοκύριακο. Με τη Σελήνη στους Ιχθύες να περνά μέσω της ζώνης ευεξίας σας, μπορεί ακόμη και να θέλετε να κάνετε μια διήμερη θεραπεία αποτοξίνωσης, παρέχοντας στο σώμα σας ένα διάλειμμα από τοξικά τρόφιμα όπως τη ζάχαρη και τα γαλακτοκομικά. Αν θα βρεθείτε με φίλους για ένα τρελό Σαββατόβραδο, πιείτε ένα κρασί και προσφερθείτε να είστε εσείς ο οδηγός. Δεν είστε σε διάθεση για πάρτι, αλλά θα ευχαριστηθείτε να κάψετε μερικές θερμίδες στην πίστα.

Με τον θεραπευτικό, συμπονετικό Ποσειδώνα να συνδέεται με τη Σελήνη αυτό το Σάββατο, να θυμάστε ότι το νερό είναι ζωή. Κατακλύστε το σύστημά σας με φρέσκο H2O και σκεφτείτε να κάνετε μια δωρεά σε μια περιβαλλοντική οργάνωση. Την Κυριακή η Αφροδίτη γλιστρά δίπλα στη Σελήνη – και εσείς μπορεί να βρείτε την αγάπη σε ένα απογευματινό μάθημα γυμναστικής ή κατά την αναμονή σας για το smoothie σας. Σε σχέση; Δραστηριοποιηθείτε μαζί, με ένα ραντεβού για πεζοπορία – και ίσως μια σέξι παράκαμψη κάτω από τα δέντρα.

 

ζωδια Σκορπιός
Γεια σας, πολεμιστές του Σαββατοκύριακου! Η Σελήνη περνά αυτές τις δύο ημέρες στους Ιχθύες και στον εορταστικό πέμπτο Οίκο σας. Κρύψτε τη λίστα με τις δουλειές και ξεφύγετε από τυχόν ευθύνες, που μπορούν να περιμένουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Με τον θεραπευτικό Ποσειδώνα να πλαισιώνει τη Σελήνη το Σάββατο, ξεκινήστε με μια μέρα περιποίησης. Αυτό το 90-λεπτο μασάζ ή το βύθισμα στην μπανιέρα, μπορεί εύκολα να θεωρηθεί προληπτική ιατρική. Το λιγότερο άγχος σας κρατά υγιείς, εξάλλου.

zodia-taro-45

Με τη λαμπερή Αφροδίτη να γλιστρά κι αυτή δίπλα στη Σελήνη, βγείτε για λίγα ανοιξιάτικά ψώνια και πάρτε μια νέα μπλούζα ή ένα αξεσουάρ που πηγαίνει με τα πάντα. Θα έχετε τη δικαιολογία που χρειάζεστε για να συναντήσετε τους φίλους σας για ένα φανταχτερό γεύμα ή να σχεδιάσετε μια βόλτα. Η φυσική σας γοητεία ενισχύεται, κάνοντάς σας κοκέτες. Εάν δεν κλείσει το Σαββατοκύριακό σας με μια παθιασμένη στιγμή, θα εκπλαγώ!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο περισυλλογής και χαλάρωσης; Ναι, παρακαλώ. Πετάξτε κάτω από τα ραντάρ, καθώς η Σελήνη φωλιάζει στους Ιχθύες και στον οικιακό τέταρτο Οίκο σας. Με τον ονειρικό Ποσειδώνα στην εικόνα του Σαββάτου, αφήστε κάτω τη λίστα με τις ευθύνες σας και απλά χαλαρώστε. Μια δημιουργική επανάσταση – συμπεριλαμβανομένης και διακοσμητικής έμπνευσης – μπορεί να έρθει ενώ εσείς χαλαρώνετε στον καναπέ ή βουτάτε στην μπανιέρα.

Την Κυριακή η ρομαντική Αφροδίτη αγκαλιάζει τη Σελήνη, οπότε τι λέτε να προσκαλέσετε κάποιον να μοιραστεί μαζί σας τη σπιτική ευδαιμονία σας; Μείνετε κουλουριασμένοι στον καναπέ ή μαγειρέψτε δείπνο μαζί, και θα περάσετε πολύ πιο ευχάριστα από το να περιμένετε μια ώρα για ένα τραπέζι σε κάποιο hipster σημείο. Μερικοί Τοξότες μπορεί να εμπνευστούν να κάνουν ένα Κυριακάτικο τραπέζι. Στρώστε το τραπέζι και αφήστε το πάρτι να ξεκινήσει – και βάλτε τους άλλους να φέρουν τα δικά τους αν είστε πολύ κουρασμένοι για να μαγειρέψετε ένα ολόκληρο γεύμα! Το θέμα είναι να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας κύκλο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

ζωδια Αιγόκερως
Ένα τοπικό Σαββατοκύριακο είναι αυτό ακριβώς που έχουν τα αστέρια για εσάς. Γεμίστε την κούπα του καφέ σας και περιπλανηθείτε γύρω στη γειτονιά σας. Ένα στούντιο γιόγκα μπορεί να προσφέρει μια υπηρεσία, ένα κοινοτικό κέντρο μπορεί να χρειάζεται εθελοντές για ένα απογευματινό πρόγραμμα. Είτε απλά βοηθήστε στην άνθιση της οικονομίας της γειτονιάς σας – και στη διατήρηση του χαρακτήρα της – βρίσκοντας αντικείμενα σε ένα οικογενειακό κατάστημα. Κουβεντιάστε με τους ιδιοκτήτες ή άλλους πελάτες και μπορεί η συζήτηση να οδηγηθεί σε τρόπους για να κρατήσετε τη γειτονιά ζωντανή. Μείνετε ανοικτοί στην καλοσύνη των ξένων.

Η γοητευτική ευθυγράμμιση Σελήνης – Αφροδίτης της Κυριακής, αυξάνει τη θερμοκρασία σε μια ερωτική έλξη. Θα είστε πολύ γοητευτικοί και η κάθε συζήτηση μπορεί να έχει έναν υπαινικτικό τόνο. Ωχ! Αν και είστε σε παιχνιδιάρικη διάθεση, εκπέμψτε αυτή την ενέργεια επιλεκτικά. Αν ξέρετε ότι κάποιος φίλος θέλει «περισσότερα» ενώ εσείς όχι, μην τον οδηγείτε αλλού! Εσείς που έχετε ήδη σχέση, βγείτε έξω για μια ημέρα πολιτιστικών δραστηριοτήτων και ανανεώστε τη λίστα των συζητήσεών σας από το «ποιος θα πλύνει τα πιάτα;» στο «τι πιστεύεις για αυτό το έκθεμα;»

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Οι αργές και σταθερές σας προσπάθειες τελικά αποδίδουν αυτό το Σαββατοκύριακο, Υδροχόοι, γι’ αυτό μην τα παρατήσετε πέντε λεπτά πριν το θαύμα. Αυτό το σημείο καμπής είναι κοντά, αν συνεχίσετε λίγο ακόμη. Οικονομικά, αυτό μπορεί να σημαίνει να αναγνωριστείτε από αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις, αυτούς που μπορούν να σας δώσουν ένα μπόνους. Αφιερώστε λίγο χρόνο στην τελειοποίηση των παρουσιάσεών σας και των προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ανέβετε επίπεδο.

Την Κυριακή η εγκάρδια Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τη Σελήνη, οπότε διοχετεύστε τις προσπάθειές σας προς την οικοδόμηση του κοινωνικού κεφαλαίου. Τελευταία μπορεί να έχετε εντοπίσει μερικούς νέους ανθρώπους που θα θέλατε να τους λέτε φίλους. Κάντε μια προσπάθεια για να οικοδομήσετε αυτές τις σχέσεις, προσκαλώντας έναν νέο φίλο σε μια εκδήλωση ή μαγειρεύοντας το κυριακάτικο γεύμα στο σπίτι σας. Θα συγκεντρώσετε αυτούς τους πόντους πίστης σε χρόνο μηδέν!

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Όχι, δεν το φαντάζεστε, Ιχθύες. Όμως οι άλλοι πραγματικά σας τσεκάρουν. Και δεν το κάνουν επειδή έχετε σπανάκι στα δόντια σας ή μια στιλιστική ατυχία. Με τη Σελήνη να περνά ένα ακόμη Σαββατοκύριακο στο ζώδιό σας, ο μαγνητισμός σας ενισχύεται. Το Σάββατο, ο συγκυβερνήτης σας ο λαμπερός Ποσειδώνας συνδέεται με τη Σελήνη, ακολουθούμενος την Κυριακή από την Αφροδίτη, τη γυναίκα αλεπού.

Μην διστάσετε να κάνετε μια ειδική παραγγελία στο σύμπαν, επειδή είναι ένα Σαββατοκύριακο που ό,τι ζητήσετε και πιστέψετε, θα το πάρετε. Αλλά μην αφήσετε αυτές τις επιθυμίες σας μόνο στον πίνακα του οράματός σας. Μιλήστε! Οι άλλοι θα στρώσουν με χαρά το κόκκινο χαλί για εσάς, οπότε επωφεληθείτε από αυτό το διήμερο όφελος των αστεριών! Ρομαντικά, δεν θα σας λείπει η προσοχή. Αλλά θα χρειαστείτε επίσης κάποιο χώρο. Παρασύρετέ τους κοντά σας, αλλά φύγετε όταν χρειαστείτε μια στιγμή με τον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00