ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/07 Α

erwtiko-test

ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/07 Α

ζωδια Κριός
Για δες ποιος ακτινοβολεί φωτεινότερα και από δρόμο στη Σεούλ! Αυτό το Σάββατο, ο Ήλιος πλέει στον Λέοντα και στον παθιασμένο εκφραστικό πέμπτο Οίκο σας, ενεργοποιώντας την άγρια πλευρά σας. Βγείτε από το κουκούλι σας και αφήστε το εορταστικό, καλοκαιρινό πνεύμα να ξυπνήσει. Ρομαντικά, αυτό μπορεί να είναι το κορυφαίο σημείο μέσα στη χρονιά σας. Πηγαίνετε στο κομμωτήριο για μια μαγική αλλαγή, στη συνέχεια βγείτε και παίξτε. Η φήμη μπορεί να σας ακολουθεί, οπότε κατευθύνετε το προβολέα στα σχέδια και τα έργα που θέλετε να δει ο κόσμος.

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στο Λέοντα – η πρώτη ενός διαδοχικού ζευγαριού – ανεβάζει αυτή την ενέργεια ακόμη περισσότερο. Ανοίξτε την καρδιά σας: ο Έρωτας μπορεί να ρίξει ένα ειδικό βέλος από τη «νέα συλλογή αγάπης» του στο πλευρό σας. Είστε ήδη σε σχέση; Επανεκκινήστε τη σχέση σας με ένα κοινό δημιουργικό έργο, όπως την έναρξη μιας μπάντας μαζί ή την παραγωγή ενός ντοκιμαντέρ. Είστε έτοιμοι για αναμόρφωση στυλ; Σκεφτείτε τον μαξιμαλισμό!

 

ζωδια Ταύρος
Κρεμάστε την αιώρα και φτιάξτε παγωμένο τσάι. Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα και στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, δίνοντας στον επόμενο μήνα μια ζεστή και άνετη αύρα. Και την Κυριακή θα υπάρχει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η πρώτη ενός διαδοχικού ζευγαριού. (Η δεύτερη είναι μια ισχυρή ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου!) Ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο και επανασυνδεθείτε με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους σας – εκείνους που βρέθηκαν στην άκρη κατά τη διάρκεια της αποστολής σας ως κοινωνική πεταλούδα του προηγούμενου μήνα. Επισκεφθείτε την οικογένεια, βάψτε το διαμέρισμά σας.

zodia-taro-45

Ώρα για νέες περιπέτειες; Η Νέα Σελήνη επιταχύνει την αναζήτησή σας. Ψάξτε για σπίτια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Λέων είναι το ζώδιο της γιορτής, έτσι όταν δεν χουζουρεύετε με το μπικίνι ή στο σορτς σας, το σπίτι σας θα είναι ένα ζωηρό κέντρο κοινωνικής δραστηριότητας. Αναζωογονήστε τους γαστρονομικούς μύες σας και προετοιμάστε μια γιορτή για τους φίλους σας ή απολαύστε το καλύτερο και των δύο κόσμων με ένα μπάρμπεκιου στην παραλία!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Πετάξτε, πετάξτε, κοινωνικές πεταλούδες. Ο ακτινοβόλος Ήλιος μπαίνει στον Λέοντα αυτό το Σάββατο, ενεργοποιώντας τη φλύαρη φύση σας. Και την Κυριακή υπάρχει μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα, η πρώτη ενός ζευγαριού, η οποία θα το κάνει αδύνατον να κρυφτείτε σε οποιοδήποτε κουκούλι. Οι άνθρωποι, παρά τα ελαττώματά τους, θα είναι το πάθος σας για άλλη μια φορά. Μιλήστε με τους ξένους, Δίδυμοι. Οι συνέργιες μπορούν να πυροδοτηθούν οπουδήποτε τώρα, από την πλατφόρμα του μετρό έως την πίστα. Ένας ή δύο από αυτούς μπορεί να μετατραπούν σε επίσημες συνεργασίες που γράφουν «δυναμικό δίδυμο».

Και πού να βρείτε τη διασκέδαση; Οι καλύτερες επιλογές μπορεί να κάθονται, κυριολεκτικά, ακριβώς κάτω από τη μύτη σας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα τοπικό που να σας τραβήξει, κάντε ένα οδικό ταξίδι το Σαββατοκύριακο. Τα συγγενικά πνεύματα μπορεί να διαμένουν λίγα μίλια μακριά, πράγμα που προκαλεί το ερώτημα: έχει έρθει η ώρα να μετακομίσετε σε ένα νέο τμήμα της πόλης; Εάν ψάχνετε για πολιτιστική διέγερση, ίσως να είναι η ώρα για μια μετακίνηση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Ένα τελευταίο cupcake, Καρκίνοι, και μετά (κλαψ) ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσετε την εποχή των γενεθλίων σας. Το Σάββατο ο Ήλιος αφήνει το ζώδιό σας, και ξεκινά τη σεζόν του Λέοντα μέχρι τις 22 Αυγούστου. Μετά από έναν εορταστικό μήνα, τα πρακτικά θέματα καλούν το όνομά σας. Αν το έχετε παρακάνει, σφίξτε τη ζώνη σας και επιστρέψτε στον προϋπολογισμό. Ακόμη και αν έχετε κάποιο διαθέσιμο εισόδημα για να παίξετε, ποιος λέει ότι πρέπει να το πετάξετε όλο, όπως τώρα;

Με τη Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Λέοντα (την πρώτη ενός ζευγαριού), βάλτε το στην άκρη για μια μεγαλύτερη αγορά, όπως μια τσάντα πολυτελείας ή τις πρώτες διακοπές του 2018 στην παραλία. Παρόλο που ακόμα είστε σε λειτουργία καλοκαιρινών διακοπών, αυτός θα είναι ένας πολύ παραγωγικός μήνας. Προσπαθήστε να βρεθείτε μερικές ακόμα ημέρες στην πισίνα και να δουλέψετε από εκεί, Καρκίνοι. Στο κυνήγι για μια πιο αποδοτική απασχόληση; Φτιάξτε το βιογραφικό σας και κυκλοφορήστε το στο LinkedIn. Μπορεί να υπογράφετε νέα σύμβαση μέχρι την έκλειψη της 21ης Αυγούστου!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων
Καυτοί, τρομεροί και φανταχτεροί – είστε πίσω στο στοιχείο σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Λέοντες. Από το Σάββατο, ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος θα βρυχάται στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Αυγούστου. Βυθιστείτε σε ένα έργο που σας παθιάζει και αναπτύξτε το ανεξάρτητα, χωρίς εξωτερική ανατροφοδότηση. Ο καθαρός, αναλλοίωτος Λέων είναι το βασικό συστατικό για όλες τις επιτυχημένες επιχειρήσεις τώρα. Την Κυριακή θα γιορτάσετε το πρώτο μέρος της αστρολογικής σας Πρωτοχρονιάς, καθώς η πρώτη από τις δύο Νέες Σελήνες στον Λέοντα ενεργοποιούν τον ουρανό.

Αυτή είναι είτε η ημέρα της μεγάλης αποκάλυψης είτε η πρόβα δείπνου για το μεγάλο ντεμπούτο σας, το οποίο θα μπορούσε να φτάσει με τη δεύτερη Σελήνη στον Λέοντα (μια ηλιακή έκλειψη) στις 21 Αυγούστου. Βασικά, Λέοντες, οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες είναι η στιγμή σας. Μην την σπαταλήσετε για να κάνετε θυσίες για τους άλλους ή να κρύβετε το φως σας κάτω από μια ομπρέλα στην παραλία. Ο κοσμικός προβολέας φωτίζει τα δώρα και τα ταλέντα σας. Απελευθερωθείτε σε μια εκστρατεία δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ, και ζητήστε από όλους τους σημαντικούς φίλους σας να ξεκινήσουν να μιλάνε εκ μέρους σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Αυτή η ομπρέλα στην παραλία σας καλεί, Παρθένοι, και το ελαφρύ μυθιστόρημα επίσης (δεν θα το πούμε πουθενά). Αυτό το Σάββατο ο Ήλιος γλιστράει στον Λέοντα, και στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος και της αναζωογόνησης. Καθώς μετράτε ανάποδα μέχρι τη σεζόν των Παρθένων στις 22 Αυγούστου, καθαρίστε το κατάστρωμα από όλα τα πράγματα που δεν θέλετε να σύρετε μαζί σας στο επόμενο έτος της ζωής σας. Αλλά πρώτα, επαναφορτιστείτε. Αυτή είναι η πιο χαλαρή ώρα του ετήσιου ηλιακού σας κύκλου. Μπορεί να είναι δύσκολο να σηκώσετε κάτι από το έδαφος – ειδικά εάν μεταφέρετε αποσκευές μαζί σας (κυριολεκτικά ή συναισθηματικά). Οι λέξεις κλειδιά για εσάς είναι τώρα: χαλάρωση, ξεκαθάρισμα και αποτοξίνωση ανάμεσα σε ύπνους, μασάζ και λουτρά, φυσικά.

Την Κυριακή θα έχουμε μια Νέα Σελήνη στον Λέοντα, την πρώτη από ένα ζευγάρι (η δεύτερη είναι μια ηλιακή έκλειψη στις 21 Αυγούστου). Αυτές οι σεληνιακές ακτίνες σας καθοδηγούν προς “σέρπα”, όπως θεραπευτές, σαμάνους ή ολιστικούς θεραπευτές που μπορεί να σας υποστηρίξουν, στο να κάνετε μια μετάβαση από τον παλιό σας κόσμο στον νέο και βελτιωμένο. Ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης τριάντα ημερών μπορεί να αναγεννήσει το σώμα σας. Τα γλυκά και τα κοκτέιλ είναι φοβερά, αλλά σκεφτείτε πόσο ωραία θα νιώθετε αν δεν ξυπνούσατε με χανγκόβερ καθημερινά!