ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/10 A

zwdia-diakopes

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 22-23/10 A

ζωδια Κριός
Ξεγλιστρήστε από τα φώτα της δημοσιότητας, Κριοί. Από το Σάββατο μέχρι τις 21 Νοεμβρίου, ο αναζωογονητικός Ήλιος κινείται στον Σκορπιό και στον προσωπικό σας όγδοο Οίκο, κάνοντάς σας να λαχταράτε ιδιωτικότητα και πιο ουσιαστική τετ-α-τετ ώρα. Για τον επόμενο μήνα, ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι μπορεί να ακούγεται πιο φιλόξενο από το να βγείτε έξω, γι’ αυτό κρατήστε τα σχέδιά σας χαλαρά. Οι δυνάμεις σας της εστίασης είναι δυνατές κατά τη διάρκεια της σεζόν του Σκορπιού, οπότε θέστε κάποιους «στόχους ψυχής» για τον εαυτό σας, όπως το να τελειώσετε ένα έργο τέχνης ή μουσικής σύνθεσης είτε να μπείτε σε μια πρακτική διαλογισμού 21 ημερών. Μήπως η ερωτική σας ζωή χρειάζεται κάποια φροντίδα; Αυτές οι ηλιαχτίδες θα ανάψουν τη φλόγα του εραστή, οπότε περάστε περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας

Η Κυριακή μπορεί να είναι μια άσκηση για τη δύναμη της θέλησης για εσάς, Κριοί. Με τη Σελήνη στον Οίκο της ευχαρίστησης, οι καθημερινοί πειρασμοί μπορεί να φαίνονται εντελώς ακαταμάχητοι. Ναι, θα πρέπει να δείξετε ρέγουλα στα φαγητά και τις σπονδές, αλλά πέρα από αυτό φροντίστε να μην δαγκώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε να μασήσετε, όταν πρόκειται για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Αν πεθαίνετε για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αναγκάστε τον εαυτό σας να τελειώσει τουλάχιστον ένα έργο από αυτά που έχετε ήδη ξεκινήσει. Είστε Κριάρι με πολλά ταλέντα, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μόνο 24 ώρες μέσα σε μια ημέρα.

 

ζωδια Ταύρος
Είναι ώρα για δύο, Ταύροι. Το Σάββατο ο Ήλιος φωτίζει τον Σκορπιό, αναφλέγονταςτον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 21 Νοεμβρίου. Στρέψτε την προσοχή σας στη σύνδεση με τους κοντινότερους και τους αγαπημένους σας. Αν είστε σε μια σχέση, εξασφαλίστε πολύ ποιοτικό χρόνο για να επανασυνδεθείτε. Οι αδέσμευτοι Ταύροι μπορεί να γνωρίσετε κάποιον με μακροπρόθεσμη δυναμική. Επικοινωνήστε με φίλους που έχετε χαθεί ή με συγγενείς που σας λείπουν. Για τον επόμενο μήνα επικεντρωθείτε στις συμμαχίες στο χώρο της εργασίας σας και μπείτε εθελοντικά σε ομαδικά έργα. Υπάρχει δύναμη στους αριθμούς!

zodia-taro-45

Η Κυριακή έρχεται με μια προειδοποίηση ενοχής: Μερικές φορές απορροφάστε τόσο πολύ στην καθημερινότητά σας και στις προσωπικές σας επιδιώξεις, που παραμελείτε μερικούς φίλους και την οικογένειά σας. Συμβαίνει. Η Σελήνη στον Λέοντα και στον θεμελιακό τέταρτο Οίκο σας, σας υπενθυμίζει να επικοινωνήσετε μαζί τους. Προετοιμάστε ένα chat με τη μαμά ή μια συνεδρία στο Skype με το συγκάτοικό σας από το πανεπιστήμιο. Μην αφήνετε για αύριο αυτό που μπορείτε να κάνετε σήμερα, Ταύροι! Ακόμη και ένα μήνυμα «μου λείπεις» θα είναι αρκετό.

Αφήστε ένα μεγάλο κομμάτι της Κυριακής για να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού, ειδικά για να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας και να φορτώσετε με ψώνια το ψυγείο σας για την εβδομάδα. Συναντήστε έναν παλιό φίλο για μια βόλτα στην αγορά ή σκεφτείτε να ετοιμάσετε ένα Κυριακάτικο γεύμα για τον εσωτερικό σας κύκλο.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Το ταραχώδες πρόγραμμά σας κάνει τις εβδομάδες να πετούν – αλλά γίνετε τίποτα, ή απλά νιώθετε ότι σκάτε; Το Σάββατο ο Ήλιος κινείται στον Σκορπιό και στον έκτο Οίκο της υγείας σας και της οργάνωσης, βοηθώντας σας να ελέγξετε το χάος. Χρησιμοποιήστε τον επόμενο μήνα για να σχεδιάσετε, να περικόψετε και να ορίσετε προτεραιότητες, Δίδυμοι. Καταργήστε την ακαταστασία στο σπίτι σας, ετοιμάστε γεύματα από το Σαββατοκύριακο και ετοιμάστε το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα. Αν δεν έχετε ξεκινήσει γυμναστήριο ακόμα, αυτή είναι μια καταπληκτική στιγμή για να το κάνετε, ειδικά με τις διακοπές να έρχονται σε λίγο.

Την Κυριακή, καθαρίστε το πρόγραμμά σας! Με τη ζωντανή Σελήνη στον Λέοντα και στον αγελαίο τρίτο Οίκο σας, θα αισθάνεστε περισσότερο άνετα στη μέση του πλήθους ή σε έναν καναπέ γεμάτο από τους στενότερους φίλους σας. Αν έχετε χαθεί στο δικό σας κόσμο τον τελευταίο καιρό, διοχετεύστε την κοινωνική σας ενέργεια για να επανασυνδεθείτε. Αλλά δώστε προσοχή στον τρόπο που αισθάνεστε γύρω από κάθε άτομο. Μπορεί να είναι εποχή να υποβιβάσετε μια σχέση που έχετε ξεπεράσει, έτσι ώστε να δημιουργήσετε χώρο για να εξελιχθεί μια νέα σύνδεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Νιώστε την αγάπη! Το Σάββατο ο ενεργητικός Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό και στον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού, για έναν μήνα. Αν είστε ήδη σε σχέση, μπορεί να παρατηρήσετε την επιστροφή της «σπίθας» στην ένωσή σας, απολαμβάνοντας μια πιο πικάντικη σύνδεση. Αναμείξτε το με κάποιον αυθόρμητο σόλο χρόνο επίσης, για να αποφύγετε να είστε κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλον. Εάν είστε μόνοι, ένας ηλιακός πυροβολισμός χάρης και μαγνητισμού σας κάνει να νιώθετε ερωτικά, και έτοιμοι να συνδεθείτε με κάποιον ξεχωριστό.

Την Κυριακή, η Σελήνη στον Λέοντα και στον δεύτερο Οίκο σας των καθημερινών συνηθειών, σας βοηθά να φτιάξετε το πρόγραμμά σας ώστε να ταιριάζει καλύτερα στους φυσικούς κύκλους της ενέργειάς σας και στο ρυθμό σας. Μερικοί άνθρωποι ορκίζονται στην πρωινή άσκηση, αλλά αν είστε περισσότερο το είδος του ατόμου που πατάει αναβολή στο ξυπνητήρι, μια βραδινή cardio ή μια πιο ήπια συνεδρία γιόγκα μπορεί να είναι καλύτερη ιδέα. Όσο περισσότερο μπορείτε να μείνετε στους φυσικούς ρυθμούς σας, τόσο πιο παραγωγικοί είναι πιθανό να είστε. Βγείτε έξω στη φύση για μερικές ώρες πριν τελειώσει το Σαββατοκύριακο. Ο καθαρός αέρας και οι μεγάλοι ανοιχτοί ουρανοί θα καθαρίσουν το μυαλό σας!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Ξεχάστε το να κόψετε τους γόρδιους δεσμούς, Λέοντες. Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και τον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, καλοπιάνοντας την παραδοσιακή πλευρά σας για έναν μήνα. Μην εκπλαγείτε αν είστε λίγο πιο εσωστρεφείς για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Αντί να αναγκάζετε τον εαυτό σας να βγει έξω, επικεντρωθείτε στην ενίσχυση των πιο προσωπικών σας σχέσεων, ή φιλοξενήστε τα πάρτι στη μαγική φωλιά σας! Ο μυστικιστικός Σκορπιός ενθαρρύνει το δέσιμο σε βαθύτερο επίπεδο, και σίγουρα υπάρχουν μερικοί άνθρωποι στη ζωή σας που θα ήθελαν περισσότερο από το χρόνο σας. Οι γυναίκες και τα παιδιά μπορούν να διαδραματίσουν έναν ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων.

Αφιερώστε χρόνο στα προσωπικά σας πάθη, την Κυριακή. Η Σελήνη στον Λέοντα θα σας βρει να λαχταράτε τον ενθουσιασμό του νέου ξεκινήματος, μικρού ή μεγάλου. Αλλά προτού γραφτείτε σε ένα μάθημα ή μια εθελοντική συναυλία, δημιουργήστε χώρο στο πρόγραμμά σας ξεμπερδεύοντας με εκκρεμότητες. Τελειώστε ένα μισοτελειωμένο έργο, και στη συνέχεια επικεντρωθείτε στην προσθήκη περισσότερων πραγμάτων στη ζωή σας που θα σας κάνουν ευτυχισμένους – καλλιτεχνικές αναζητήσεις, πλούσια ραντεβού με το άλλο σας μισό και ζωντανή μουσική. Ότι σας δίνει ευχαρίστηση, κάντε το προτεραιότητα!

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Αν υπάρχει ένα πράγμα που το ζώδιό σας αγαπά, είναι το να δίνει. Και το Σάββατο ο αναζωογονητικός Ήλιος κινείται στον Σκορπιό και στον προσανατολισμένο στην κοινότητα τρίτο Οίκο σας, δημιουργώντας την ιδανική πλατφόρμα για να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους στη γειτονιά σας. Για τον επόμενο μήνα διερευνήστε τις τελευταίες εκδηλώσεις που συμβαίνουν στο κατώφλι σας. Στηρίξτε τις τοπικές επιχειρήσεις ενώ περνάτε καλά, ακούγεται σαν μια κερδοφόρα για όλους λύση. Η αλλαγή του κόσμου ξεκινά από το σπίτι σας, οπότε αν δείτε μια ανάγκη για κοινωνική βελτίωση, προσφέρετε τις υπηρεσίες σας. Αν δεν έχετε ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσετε στον σκοπό, βοηθήστε να εξαπλωθεί η δράση ή στείλτε μια δωρεά.

Με τη Σελήνη της Κυριακής στον δωδέκατο Οίκο σας του κλεισίματος, διαγράψτε κάποια επίμονα στοιχεία από την ατζέντα σας. Μπορεί να είναι καθημερινά καθήκοντα που δεν έχετε προλάβει ακόμα να φροντίσετε, είτε μπορεί να είναι απαραίτητα κομμάτια ενός ημιτελούς έργου. Οτιδήποτε! Κάντε τα προτεραιότητά σας σήμερα και απολαύστε την αίσθηση ολοκλήρωσης και ικανοποίησης αύριο. ΥΓ: το να έχετε μια ατελείωτη λίστα υποχρεώσεων, μπορεί να είναι ένα υποπροϊόν της τάσης για τελειομανία, Παρθένοι. Εάν η καρδιά σας δεν είναι σε ορισμένες από αυτές τις δεσμεύσεις, ίσως ήρθε η ώρα να τις ακυρώσετε εντελώς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00