ζωδια σαββατοκυριακο 22-23/10 B

santorini-14-1024×640

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 22-23/10 B

ζωδια Ζυγός
Ήρθε η ώρα να πάρετε στα σοβαρά τα οικονομικά θέματα, Ζυγοί. Το Σάββατο ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και στη ζώνη του οικονομικού σχεδιασμού σας, όπου και θα περάσει τον επόμενο μήνα ως δημοσιονομικός προπονητής σας. Όλα ξεκινούν με τον μηνιαίο προϋπολογισμό – και αν ο δικό σας χρειάζεται δουλειά, κατεβάστε μια εφαρμογή εξόδων ή να είστε επιμελείς σχετικά με την παρακολούθηση των εξόδων σας, θα σας βοηθήσει. Μόλις αποκτήσετε τον έλεγχο των βραχυπρόθεσμων οικονομικών σας, μπορείτε να κάνετε πιο μακροπρόθεσμα σχέδια. Αφήνοντας κατά μέρος όλα αυτά που μπορείτε τώρα, το μόνο που θα κάνουν είναι να προστεθούν αργότερα. Τι θα λέγατε για μια τακτική κατάθεση σε έναν ξεχωριστό λογαριασμό κάθε μήνα;

Η Σελήνη της Κυριακής στον ανθρωπιστικό ενδέκατο Οίκο σας, σας παρακινεί να ξεκινήσετε να δίνετε σε φιλανθρωπικούςσκοπούς, όπως το να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε τη διαφορά. Εάν δεν είστε βέβαιοι από πού να αρχίσετε, ρωτήστε τους εθελοντές φίλους και συναδέλφους σας, ή ερευνήστε αν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις – όπως ένας μαραθώνιος – έτσι ώστε να μπορέσετε να κάνετε και γυμναστική κατά την προσπάθεια. Εάν δεν μπορείτε να αφιερώσετε απολύτως καθόλου χρόνο τώρα, βάλτε το στο ημερολόγιό σας για το Νοέμβριο, έτσι θα είστε βέβαιοι ότι δεν θα το ξεχάσετε.

 

ζωδια Σκορπιός
Χρόνια πολλά, Σκορπιοί! Το Σάββατο ο αναζωογονητικός Ήλιος κινείται στο ζώδιό σας, ντύνοντάς σας με έντονο μαγνητισμό και ανανεωμένη όρεξη για ζωή. Καθώς το ηλιακό σας ημερολόγιο μηδενίζεται, ξεκινήστε κάνοντας σχέδια και καθορίστε στόχους για τους επόμενους μήνες. Ξεμπερδεύετε με όποια έργα δεν έχουν ακόμη τελειώσει, έτσι ώστε να έχετε αρκετό χρόνο να επικεντρωθείτε σε νέες πρωτοβουλίες που έρχονται στο δρόμο σας. Αλλά μην γεμίσετε τόσο τη μέρα σας που να ξεχάσετε να αφήσετε χρόνο για την αυθόρμητη διασκέδασή σας! Με τον τολμηρό Ήλιο στον πρώτο σας Οίκο της εμφάνισης, θα μπορούσατε να κάνετε μια αλλαγή στο στυλ σας που γυρίζει κεφάλια στο πέρασμά σας τώρα, επίσης.

zodia-taro-45

Εάν αισθάνεστε ξεσηκωμένοι, η Κυριακή είναι μια καταπληκτική ημέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό, καθώς η παθιασμένη Σελήνη στον Λέοντα κυκλοφορεί στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Σε ότι αφορά τα επαγγελματικά κίνητρα, ο ουρανός είναι το όριό σας. Συνήθως είστε περισσότερο παρατηρητές, αλλά θα χαρείτε να κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά, αν αυτό σημαίνει ότι θα συναντήσετε τη σωστή επαφή. Ενώ δεν είναι πάντα δυνατόν να βγάλετε τα προς το ζην από το χόμπι σας, δεν χρειάζεται να πουλήσετε και την ψυχή σας για τον μισθό επίσης. Από σήμερα κάντε το αποστολή σας να βρείτε μια δουλειά που σας παθιάζει.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Χασμουρητά! Εάν αισθάνεστε λίγο υπνηλία αυτό το Σάββατο, νιώθετε τις επιπτώσεις του Ήλιου που μπαίνει στον Σκορπιό και στον ονειρικό δωδέκατο Οίκο σας. Για τον επόμενο μήνα μπορεί να παρατηρήσετε ότι είστε λίγο αφηρημένοι, προτιμώντας την ονειροπόληση από την παραγωγικότητα. Τραβήξτε τον εαυτό σας πίσω στην πραγματικότητα για τόσο όσο χρειάζεται για να τελειώσετε τις δουλειές σας, αλλά δώστε προσοχή στο πού πηγαίνει το μυαλό σας όταν περιπλανιέται. Ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά τις καταλήξεις, το κλείσιμο και το υποσυνείδητο, έτσι η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα ενεργή. Ακούστε τη! Χρησιμοποιήστε τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες για να ολοκληρώσετε τα καθυστερημένα έργα σας, έτσι ώστε να είστε ελεύθεροι όταν ο Ήλιος μπει στον Τοξότη στις 21 Νοεμβρίου.

Η Κυριακή θα σας φέρει ένα αναζωογονητικό τράνταγμα, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα φουντώνει τον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας και σας φέρνει μια λαχτάρα για νέα πρόσωπα και νέες θέσεις. Δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τις χειμερινές σας διακοπές – ειδικά αν οι κρατήσεις τείνουν να γεμίζουν νωρίς. Η προοπτική μιας απόδρασης, μπορεί να σας βοηθήσει να προσπεράσετε τα καθήκοντα σας με ανάλαφρο βήμα. Ίσως οι καθημερινές σας ρουτίνες χρειάζονται να ταρακουνηθούν επίσης. Ως φυσικοί ταξιδιάρηδες, απλά δεν ευδοκιμείτε περιφραγμένοι. Σπάστε τη μονοτονία σας με ένα ραντεβού για καφέ σε μια ανεξερεύνητη περιοχή, ή συμμετάσχετε σε μια συγκέντρωση για να κάνετε νέους, διασκεδαστικούς, ομοϊδεάτες φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Νιώθετε τον εσωτερικό σας κύκλο υπερβολικά κοντά για την άνεσή σας; Το Σάββατο ο αναζωογονητικός Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και στον επικεντρωμένο στη φιλία ενδέκατο Οίκο σας, επεκτείνοντας το δίκτυό σας. Επεκταθείτε και αλληλεπιδράστε με κάποια νέα πρόσωπα, τόσο online όσο και σε πραγματικό χρόνο. Για τον επόμενο μήνα κάντε απογραφή της παρέας σας. Ποιος είναι εκεί για σας όταν τον χρειάζεστε και ποιον θα μπορούσατε να βλέπετε λιγότερο; Δεν αξίζουν όλοι να έχουν θέση στην ομάδα «Αιγόκερως». Μόνο και μόνο επειδή ξέρετε ο ένας τον άλλον από πάντα, δεν σημαίνει ότι είστε ακόμα σε συγχρονισμό.

Αν το πράσινο τέρας της ζήλιας κάνει μια σύντομη εμφάνιση την Κυριακή, μπορείτε να κατηγορήσετε τη Σελήνη στον Λέοντα και στον όγδοο Οίκο σας των έντονων συναισθημάτων. Όταν αρχίσετε να ψάχνετε γύρω σας, και καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι οι άλλοι τα πάνε καλύτερα από εσάς, κάντε έναν μικρό έλεγχο στην πραγματικότητα: όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν τους δικούς τους αγώνες. Μην ψαρώνετε στην ιστορία που προβάλουν προσεκτικά στο Instagram ή στο Facebook! Αυτά είναι σπάνια δείκτης της πραγματικής ζωής κάποιου. Και αν έχετε την εντύπωση ότι κάποιος προσπαθεί να πάρει αυτό που είναι δικό σας, ευγενικά αλλά σταθερά ορίστε κάποια όρια. Θα μάθουν να μην τα βάζουν μαζί σας, Αιγόκεροι!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Δεν είστε ο τύπος που θα επιλέξει μια σταθερή εταιρική δουλειά αντί ενός συναρπαστικού επιχειρηματικού εγχειρήματος, ούτε θα βάλετε το μισθό πάνω από την ικανοποίηση. Αλλά καθώς ο Ήλιος μπαίνει στον Σκορπιό και στον δέκατο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων στόχων το Σάββατο, λαχταράτε περισσότερη σταθερότητα. Για τον επόμενο μήνα, μεγάλες ευκαιρίες θα μπορούσαν να έρθουν στο δρόμο σας – μια αύξηση, ένας ηγετικός ρόλος, μια ευκαιρία να μοιραστείτε την εμπειρία σας. Εξερευνήστε την πιο παραδοσιακή διαδρομή πριν την απορρίψετε. Για παράδειγμα, ίσως το να αποδεχτείτε μια πρωινή δουλειά, να σας επιτρέψει να χρηματοδοτήσετε τις δημιουργικές επιχειρήσεις σας. Το να κυνηγήσετε τα πάθη σας είναι σημαντικό, αλλά ίσως μπορείτε να έχετε τα καλύτερα και των δύο κόσμων, επίσης;

Την Κυριακή, με τη Σελήνη να πλανάται στη ζώνη της σχέσης σας, τα δυναμικά ντουέτα μπορούν πραγματικά να πετάξουν στα ύψη. Μπορεί να σας παίρνει λίγο χρόνο για να αφήσετε τους ανθρώπους να μπουν στον εσωτερικό σας κύκλο, αλλά από τη στιγμή που δίνετε σε κάποιον το κλειδί της καρδιάς σας, σπάνια το ζητάτε πίσω. Θα μπορούσατε να έχετε μια συζήτηση με το άλλο σας μισό για το επόμενο βήμα, είτε αυτό σημαίνει μια δέσμευση ή την επιβίβαση σε μια εξωτική περιπέτεια μαζί. Από το επιχειρηματικό μέτωπο, αυτή είναι μια καταπληκτική ημέρα για να συζητήσετε να κάνετε μια επαγγελματική σχέση, επίσημη. Σφραγίστε τη συμφωνία στον καφέ!

zwdia-66

ζωδια Ιχθύες
Το να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν είστε πεσιμιστές από τη φύση σας. Αλλά καθώς ο Ήλιος γλιστρά μέσα στον Σκορπιό και στον ριψοκίνδυνο ένατο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, μια ακαταμάχητη ευκαιρία θα μπορούσε να σας βρει να σκέφτεστε μια μεγάλη, τολμηρή κίνηση. Κατά τη διάρκεια των επόμενων τεσσάρων εβδομάδων, αφήστε την περιπετειώδη πλευρά σας να σας οδηγήσει. Ίσως να εξετάσετε μια μετεγκατάσταση, να γυρίσετε πίσω στο σχολείο ή να αφήσετε μια σταθερή εργασία για να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση. Εάν δεν είστε έτοιμοι να ταράξετε τα νερά τόσο πολύ, θα μπορούσατε να κλείσετε ένα διασκεδαστικό ταξίδι ή να εγγραφείτε σε ένα προσωπικό εργαστήριο ανάπτυξης. Το να διευρύνετε τους ορίζοντες σας είναι το κλειδί!

Κατεβάστε τους ρυθμούς όμως την Κυριακή, Ιχθύες. Τα πράγματα ήταν λίγο κουραστικά στον κόσμο σας τον τελευταίο καιρό, και έχετε πιθανώς μια στοίβα από μισοτελειωμένα έργα, αδιάβαστα mail και άπλυτα στο σπίτι. Με τη Σελήνη να ενεργοποιεί τον οργανωτικό έκτο Οίκο σας, έχετε επίσημα ειδοποιηθεί να καθαρίσετε. Λειτουργείτε καλύτερα όταν τα πράγματα είναι σε μια σειρά,οπότε κάντε ότι χρειάζεται για να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας. Εάν είναι απαραίτητο, ακυρώστε τα σχέδιά σας για απόψε και αναβάλετε τα λιγότερο σημαντικά καθήκοντα, έως ότου να έχετε τα πράγματα υπό έλεγχο. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα όταν το σύμπαν σας είναι ελεύθερο από το χάος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65