ζωδια σαββατοκυριακο 23-24/07 Β

imerisies-31314-zwdia

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 23-24/07 Β

ζωδια Ζυγός
Ο ορθολογισμός και η δομή είναι οι λέξεις-κλειδιά γι’ αυτό το Σάββατο. Πάρτε ένα απείθαρχο έργο και σπάστε το σε επιμέρους εργασίες, σε σταθμούς και σε βήματα δράσης. Βάλτε το πάλι στο προσκήνιο και καθιερώστε στόχους και ένα ρεαλιστικό χρονοδιάγραμμα. Το να βάλετε όρια δεν θα είναι εύκολο κατόρθωμα, και θα μπορούσατε να μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια παράκαμψη ή ακόμη και να εγκαταλείψετε το πλοίο εντελώς, στο όνομα λίγης διασκέδασης. Κρατήστε το βλέμμα σας στο βραβείο, Ζυγοί, και καθυστερήστε την άμεση ικανοποίηση. Το να υποκύψετε στις ιδιοτροπίες σας, θα σας αφήσει μόνο με περισσότερη δουλειά και περισσότερα δεινά μακροπρόθεσμα.

Την Κυριακή, βοήθεια θα μπορούσε να φτάσει, καθώς η Σελήνη περνάει στον Οίκο της συνεργασίας σας. Ένας ικανός σύντροφος μπορεί να παρέμβει για να σας υποστηρίξει ή να σας δώσει συμβουλές. Με τη Σελήνη να λαμβάνει μια χρυσή ακτίνα από τον Ήλιο, μια φιλία μπορεί να αρχίσει να φαίνεται περισσότερο σαν υλικό για σχέση. Ίσως ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε τη χημεία που πάντα νιώθατε πως υπήρχε ανάμεσά σας. Οι δεσμευμένοι Ζυγοί μπορεί να έχουν έναν άμεσο και παραγωγικό διάλογο σήμερα, καθώς είστε και οι δύο σε θέση να δείτε τα πράγματα αντικειμενικά.

 

ζωδια Σκορπιός
Μην πείτε «ναι» χωρίς να το σκεφτείτε διεξοδικά, Σκορπιοί. Η αντίθεση Σελήνης -Δία του Σαββάτου, θα μπορούσε να σας βάλει στον πειρασμό να υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να προσφέρετε. Ίσως ανεβάσατε τον εαυτό σας τόσο πολύ στα μάτια των άλλων, που αισθάνεστε υποχρεωμένοι να το υποστηρίξετε με δράση. Αλλά μην αφήνετε το εγώ σας να πιάσει το τιμόνι, αλλιώς θα καταλήξετε με ένα χάος στα χέρια σας, μαζί με την κατεστραμμένη φήμη σας. Κάντε την έρευνά σας πριν δώσετε μια δέσμευση.

zodia-taro-45

Ευτυχώς τα αστέρια της Κυριακής είναι τέλεια για έρευνα, οπότε ξεσκονίστε μερικούς αριθμούς, κοιτάξτε το πρόγραμμά σας και επινοήστε ένα εφικτό σχέδιο. Μόλις δημιουργήσετε μια σταθερή δομή, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε, χωρίς το άγχος και τη διαρκή αίσθηση ότι όλα πρόκειται να συντριβούν πάνω σας. Μακροπρόθεσμα, οι άνθρωποι θα σας σεβαστούν περισσότερο για τον καθορισμό ορίων.

Τα αστέρια της Κυριακής θα μπορούσαν να σας παρακινήσουν να ανέβετε πάλι στο βαγόνι ευεξίας. Θυμηθείτε τα τηλέφωνα των εκπαιδευτών σας ή ξεδιπλώστε το στρωματάκι της γιόγκα και ανανεώστε το ψυγείο σας με λίγα φρέσκα καλοκαιρινά προϊόντα από την αγορά του Σαββατοκύριακου.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Διατάραξη ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής; Τα αστέρια του Σαββάτου θα μπορούσαν να σας βρουν να τρέχετε για μια επείγουσα εργασία το Σαββατοκύριακο, όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να μείνετε με την οικογένειά σας ή να χαζολογήσετε στο σπίτι σας. Αφιερώστε το χρόνο, Τοξότες, ακόμη και αν δεν αποφέρει άμεσα οφέλη. Το σύμπαν παρακολουθεί τη δέσμευση και την πίστη σας, οπότε διατηρήστε την ορμή σας και μην τα παρατήσετε. Πληρώνοντας τα χρέη σας τώρα, θα θέσετε τα θεμέλια για τα μελλοντικά σας κέρδη.

Εκτός αυτού, μπορείτε να παίξετε σκληρά την Κυριακή, όταν η Σελήνη μετατοπίζεται στον πέμπτο Οίκο σας της διασκέδασης. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με μια ημερήσια εκδρομή ή με χρόνο για να λιαστείτε. Ο έρωτας θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά, ίσως με κάποιον διαφορετικό από τον συνηθισμένο τύπο σας (που εξάλλου είναι αρκετά πλούσιος εξ αρχής). Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα πρέπει να ξεκινήσουν την έρευνα ναύλων για μία σέξι καλοκαιρινή απόδραση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Τα αστέρια του Σαββάτου σας δίνουν το δώρο της φλυαρίας -αλλά μην σπαταλήσετε αυτή τη στιγμή χρυσής ομιλίας. Μια αντίθεση Σελήνης -Δία στους Οίκους της επικοινωνίας σας, θα μπορούσε να σας βρει να σαγηνεύετε το κοινό σας, και στη συνέχεια να αποπροσανατολίζεστε εξωφρενικά εκτός θέματος. Αντί να αφήσετε τη φλυαρία σας να απωθήσει τους άλλους, κάντε παύσεις μεταξύ σκέψεων και τσεκάρετε το άλλο πρόσωπο.

Κλίνει προς τα εμπρός, πρόθυμος να ακούσει περισσότερα, ή τα μάτια του αιωρούνται στο κενό; Δώστε προσοχή στα στοιχεία της συζήτησης. Ισορροπήστε αυτή την υπερβολική εγκεφαλική ενέργεια με κάποια έντονη δραστηριότητα. Αντί να συναντήσετε τη παρέα σας για τις ίδιες παλιές δραστηριότητες, ανακατέψτε το και συναντήστε τους για χορό ή για μια τάξη πολεμικών τεχνών.

Τα αστέρια της Κυριακής έχουν το “Σπίτι μου σπιτάκι μου” γραμμένο πάνω τους. Η Σελήνη κινείται στον εσωτερικό τέταρτο Οίκο σας και συνασπίζετε με τον Ήλιο στον τομέα της οικειότητάς σας. Αφήστε τη νοσταλγία να σας παρασύρει και ακόμη και λίγα θολά από δάκρυα μάτια. Τα ζευγάρια μπορούν να απολαύσουν μια ζεστή ημέρα φωλιάσματος, οικογενειακές δραστηριότητες ή να επισκεφτούν τους αγαπημένους τους. Αδέσμευτοι; Ανοιχτείτε και με θάρρος αποκαλύψτε περισσότερα για τον εαυτό σας. Μπορείτε ακόμα να διατηρήσετε κάποιο σέξι μυστήριο, χωρίς να είστε εντελώςσαν κλειστό βιβλίο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Το χρήμα δεν είναι το παν, Υδροχόοι, αλλά είναι σίγουρα σημαντικό. Αντί να ενδώσετε στις όμορφες εκπτώσεις για ένα αντικείμενο εκτός του προϋπολογισμού σας, σκεφτείτε το δύο φορές πριν πατήσετε τα ψηφία της πιστωτικής σας κάρτας. Κάτω από την άστατη αντίθεση Σελήνης – Δία του Σαββάτου στους οικονομικούς Οίκους σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να απογοητευτείτε με την αγορά σας, αφού την βγάλετε από το κουτί. Όπως λέει και μια παλιά ξένη παροιμία: «Το τσιτσίρισμα είναι συχνά καλύτερο από την μπριζόλα». Δώστε στον εαυτό σας τουλάχιστον 24 ώρες για να το σκεφτείτε.

Την Κυριακή θα βρείτε μεγαλύτερη ικανοποίηση στην παρέα καλών φίλων, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Συναντήστε την παρέα σας για καφέ, περιπλανηθείτε στους δρόμους, τσεκάρετε ένα φεστιβάλ. Ή απλά απλώστε μια κουβέρτα στο πάρκο και καθίστε κάτω για μια καλή κουβέντα. Μια δέσμη από τον Ήλιο εγγυάται ένα φιλικό vibe – και πιθανώς σπίθες με κάποιον (μέχρι τώρα) πλατωνικό φίλο.

ζωδια Ιχθύες
Όχι αυτόγραφα παρακαλώ! Η Σελήνη του Σαββάτου στους Ιχθύες σας κάνει να αισθάνεστε σαν το αστέρι του σόου. Αλλά μια αντίθεση με τον υπερβολικό Δία, θα μπορούσε να φτάσει αυτή την «όλα για μένα» παράσταση, λίγο μακριά. Ενώ το ζώδιό σας δεν είναι συνήθως κλέφτης τους προσκήνιου, θα μπορούσατε άθελά σας να μονοπωλήσετε τη συζήτηση μιλώντας μόνο για τον εαυτό σας.

Όσο πολύχρωμες κι αν είναι οι ιστορίες σας – ειδικά αυτές για την ερωτική σας ζωή – μην ξεχνάτε να βγαίνετε στην επιφάνεια για αέρα και να κάνετε ερωτήσεις και στους άλλους ανθρώπους. Αν ψάχνετε τους φίλους σας για συμβουλές, προσέξτε μην τους αποστραγγίσετε τελείως. Έχουν τα δικά τους προβλήματα, Ιχθύες.

Τα αστέρια της Κυριακής είναι (ευτυχώς) μια γείωση, καθώς η Σελήνη εγκαθίσταται στον Κριό και στον σταθερό δεύτερο Οίκο σας. Παίρνετε μια κοσμική ώθηση εμπιστοσύνης και μια υπενθύμιση ότι είστε ανθεκτικοί, όχι το «καυτό χάος» που μερικές φορές φαντάζεστε τον εαυτό σας να είναι. Μια χρήσιμη δέσμη από τον Ήλιο στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, θα μπορούσε να εμπνεύσει μια κερδοφόρα ή επιχειρηματική ιδέα. Ή θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε σχετικά με τα συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να κάνετε προς την κατεύθυνση ενός φιλόδοξου στόχου σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia