ζωδια σαββατοκυριακο 23-24/07 A

imerisies-21314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 23-24/07 A

ζωδια Κριός
Αφήστε τα περασμένα να είναι και ξεχασμένα, Κριοί, αλλά μην καείτε και δεύτερη φορά. Αυτό το Σάββατο, όταν ένας γοητευτικός ομιλητής προσπαθήσει να σας παρασύρει πίσω στη φωλιά του, δεν πρέπει να πιστέψετε ότι αυτή τη φορά θα είναι διαφορετικά. Εάν μοιάζει με μια πάπια και κράζει σαν πάπια… καλά, ξέρετε το υπόλοιπο. Αν επιλέξετε να παίξετε το χέρι αυτού του ατόμου, θα καταλήξετε μόνο να χάσετε – ένα πικρό χάπι που δεν θα σας αρέσει να καταπιείτε.

Την Κυριακή η Σελήνη κινείται στον Κριό και σας βάζει πίσω σε στέρεες βάσεις. Γεια σου μεταστροφή 180 μοιρών! Ξαφνικά θυμάστε πόσο τρομερά είστε και όλα όσα έχετε να προσφέρετε. Ένα αναζωογονητικό τρίγωνο από τον Ήλιο ενισχύει τη λάμψη σας, εμπνέοντας τη δημιουργικότητά σας και σας κάνει να αισθάνεστε πολύ επιθυμητοί. Κατευθύνετε αυτή την αναγεννημένη έπαρση προς άξια έργα και ανθρώπους.

 

ζωδια Ταύρος
Αυτό το Σάββατο τα αστέρια να σας παροτρύνουν να επιφυλάσσετε την κρίση σας. Πριν υποβιβάσετε κάποιον στην κατηγορία «δεν αξίζει τον χρόνο σας», κοιτάξτε βαθύτερα. Η αλαζονεία αυτού του ατόμου μπορεί να είναι εκνευριστική, αλλά έχετε σκεφτεί ότι θα μπορούσε να είναι μια στρατηγική που προορίζεται να σας κάνει να το ερωτευτείτε;

zodia-taro-45

Κοιτάξτε πέρα από τα προσχήματα για να ανακαλύψετε το πρόσωπο πίσω από τον εγωισμό. Θέστε τις βάσεις για μια φιλική κουβέντα, ίσως πίνοντας ένα ποτό ή έναν καφέ. Κάντε αυτό το νευρικό άτομο να χαλαρώσει και μπορεί να αποκαλύψετε τη δυνατότητα για έρωτα ή μια επιχειρηματική συνεργασία.

Την Κυριακή θα είναι η ώρα να χαλαρώσετε. Η Σελήνη επανέρχεται στον Κριό και στον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, για τις επόμενες δύο μέρες. Γευτείτε κάποια μοναξιά, κοιμηθείτε, ξεμπερδεύετε με εκκρεμότητες. Μην δεσμευτείτε να κάνετε οποιεσδήποτε μεγάλες χάρες, όπως να βοηθήσετε έναν φίλο να μετακομίσει. Χρειάζεστε αυτή τη μέρα για να ανανεωθείτε.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Είστε ικανοποιημένοι με το status quo, ή μήπως φιλοδοξείτε περισσότερα; Η αντίθεση Σελήνης – Δία αυτό το Σάββατο θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να εντείνετε το παιχνίδι σας. Ίσως χρειαστεί να απορρίψετε μια δελεαστική πρόταση ή δύο κατά τις προσεχείς εβδομάδες, προκειμένου να προωθήσετε έναν σημαντικό στόχο.

Βάλτε στα σοβαρά τα δυνατά σας και κάντε αυτό που πρέπει να γίνει. Εάν όντως βγείτε έξω στην πόλη απόψε, σιγουρευτείτε ότι ανακατεύεστε με κάποιους που έχουν επιρροή και μιλήστε για δουλειά. Θα μπορούσατε να εντυπωσιάσετε το είδος των ανθρώπων που μπορεί να ωθήσει τις φιλοδοξίες σας προς τα εμπρός.

Το vibe της Κυριακής γυρίζει σε πιο κοινωνικό, καθώς η Σελήνη περνά στο τομέα της ομαδικής δραστηριότητάς σας για τις επόμενες δύο ημέρες. Θυμηθείτε: κάθε μπάρμπεκιου στην αυλή ή κάθε καφές, μπορεί να είναι μια ευκαιρία να δικτυωθείτε. Εάν αράζετε με τη συνηθισμένη σας παρέα, ζητήστε τους να σας συστήσουν χρήσιμες επαφές από τους δικούς τους κύκλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Αυτό το Σάββατο η αλήθεια σας γίνεται μια γροθιά, που θα μπορούσε να στείλει τους ανθρώπους να τρέχουν προς την αντίθετη κατεύθυνση. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μαλακώστε την επικοινωνία σας, αντί να τους κάνετε σκόνη με τις αυτόκλητες συμβουλές σας. Ακόμα κι αν ξέρετε ακριβώς πώς να λύσετε τα διλήμματά τους, περιμένετε μέχρι να σας ρωτήσουν. Οι άνθρωποι είναι πολύ πιο δεκτικοί στην αλλαγή όταν έρχεται από μέσα τους.

Την Κυριακή η προσοχή σας επιστρέφει στα δικά σας μεγάλα σχέδια. Η Σελήνη κινείται στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας για τις επόμενες ημέρες, σχηματίζοντας ένα αναζωογονητικό τρίγωνο με τον Ήλιο στον οικονομικό σας Οίκο. Αφιερώστε λίγο χρόνο στη χαρτογράφηση τριών συγκεκριμένων στόχων για την ερχόμενη εβδομάδα. Οι επικεντρωμένες προσπάθειές σας θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια ώθηση στο τρέχον καθεστώς και ενδεχομένως, στο εισόδημά σας. Επανεξετάστε ακόμη μια φορά τον προϋπολογισμό σας και το τραπεζικό σας υπόλοιπο. Μπορεί να εκπλαγείτε ευχάριστα βρίσκοντας κάτι επιπλέον για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Κίνητρο ή χειραγώγηση; Το Σάββατο η θέρμη σας μπορεί να φτάσει λίγο στην υπερβολή. Θέλετε κάτι τόσο έντονα που σχεδόν σας πονάει, αλλά η απελπισία σας μπορεί να βγει ως πίεση ή ακόμη και ως εξαναγκασμός. Μείνετε στην πλευρά της προσοχής. Ρίξτε υπαινιγμούς εδώ και εκεί, αλλά να είστε διακριτικοί. Περιμένετε και θα κεντρίσετε την περιέργεια των ανθρώπων, η οποία θα τους τραβήξει τελικά στο δρόμο σας.

Τα αστέρια της Κυριακής σας κάνουν να ξεπεράσετε τις παρωπίδες σας. Η Σελήνη μετατοπίζεται στον Κριό και στον ένατο Οίκο σας του οράματος, υπενθυμίζοντάς σας ότι υπάρχει ένας μεγάλος κόσμος γεμάτος επιλογές εκεί έξω. Μετατρέψτε την οπτική σας, από τη σπανιότητα στην αφθονία. Μια χρυσή ακτίνα από τον Ήλιο στον Λέοντα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και επαναφέρει την έπαρση στο βήμα σας. Είστε πολύ υπερήφανοι για να παρακαλάτε – διάβολε! – και εκτός από αυτό, είναι εντελώς περιττό. Η δυναμική σας, το χάρισμά σας και η δημιουργικότητά σας, θα σας κάνουν πάντα να προσπερνάτε οποιαδήποτε εμπόδια.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Προσέξτε την ανταγωνιστική διάθεση, Παρθένοι. Τα αστέρια του Σαββάτου μπορεί να ξυπνήσουν μέσα σας το τέρας που αναζητά τα χρυσά αυγά. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να χτυπάτε φιλικά τον εαυτό σας στην πλάτη για τα επιτεύγματά σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν θα μετατραπεί σε υπερθεματισμό. Να αναγνωρίζετε πότε τα κάνετε όλα να περιστρέφονται γύρω από εσάς, και δώστε και στους άλλους κάποια υποστήριξη. Εκφράστε ειλικρινές ενδιαφέρον για τη ζωή τους και γιορτάστε πραγματικά τις νίκες τους. Θα διαλύσει κάθε φθόνο που μπορεί να ζυμώνεται και θα προωθήσει την πραγματική σύνδεση.

Την Κυριακή η ατμόσφαιρα γίνεται προσωπική, καθώς η Σελήνη βυθίζεται στον ιδιωτικό και σαγηνευτικό όγδοο Οίκο σας. Μπορεί να περάσετε τη μέρα σας με ένα ξεχωριστό πρόσωπο ή απλά να απολαύσετε τη δική σας ευτυχισμένη μοναξιά. Ακολουθήστε την περιέργειά σας και κάντε κάποια έρευνα. Το ελαφρύ διάβασμα ενός ενδιαφέρον θέματος, θα μπορούσε να παρακινήσει μια βαθιά βουτιά στην εξερεύνηση αυτού του ενδιαφέροντος. Χάρη σε ένα μυστικιστικό τρίγωνο Ήλιου -Σελήνης, συγκυριακά γεγονότα θα μπορούσαν να ακολουθήσουν. Για παράδειγμα, μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο που “τυχαία” αρχίζει να σας μιλά για το ίδιο θέμα που μόλις είχατε διερευνήσει. Αυτή είναι μια θεϊκή καθοδήγηση, όχι απλά μια σύμπτωση.

zwdia-66