ζωδια σαββατοκυριακο 23 – 24/09 A

ζωδια σαββατοκυριακο 23 – 24/09 A

ζωδια Κριός
Πετάξτε μακριά από τα ραντάρ για λίγο αυτό το Σαββατοκύριακο, Κριοί. Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον προσωπικό όγδοο Οίκο σας, γεγονός που σας κάνει να λαχταράτε την ιδιωτικότητα και ίσως την αποκλειστική συντροφιά ενός. Το τρίγωνο του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του Ποσειδώνα, μπορεί να σας προκαλέσει την επιθυμία να αποδράσετε. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή σε μια ήρεμη παραλιακή πόλη ή κάντε ένα ήπιομάθημα γιόγκα. Ή καλέστε κάποιον ξεχωριστό για μια γεμάτη φαντασία βραδιά διασκέδασης.

Η Κυριακή φέρνει μια έντονη αντίθεση που προκαλεί σύγχυση μεταξύ του φλογερού Άρη (κυβερνήτη σας) και του ομιχλώδους Ποσειδώνα. Προσπαθήσατε να κάνετε πάρα πολλά μόνοι σας; Δώστε ένα διάλλειμα στον μικρομάνατζερ μέσα σας, προτού καταρρεύσετε. Καταπιείτε την υπερηφάνειά σας και παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε βοήθεια. Γιατί, παιδιά, χρειάζεστε!

 

ζωδια Ταύρος
Επιλέξτε την παρέα σας προσεκτικά αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον Οίκο των σχέσεων σας, και θα θέλετε να βρίσκεστε γύρω από ανθρώπους που κρατούν τα πράγματα αμοιβαία και δίκαια. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος λαχταράει την αμέριστη προσοχή σας, και κατά πάσα πιθανότητα έχει κερδίσει το δικαίωμα σε μια αποκλειστική συνάντηση. Σκεφθείτε το διπλά πριν προσκαλέσετε ολόκληρη την παρέα σας στα σχέδιά σας. Αφιερωθείτε, αντίθετα,σε κάποιον ποιοτικό χρόνο. Το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα του Σαββάτου κάνει τη συζήτηση και τη συμπόνια να ρέουν.

zodia-taro-45

Η Κυριακή είναι μια άλλη ιστορία, χάρη σε μια καυτή αντίθεση μεταξύ του παθιασμένου Άρη και του θολού Ποσειδώνα. Τα μικτά μηνύματα που σας στέλνει ένα ερωτικό ενδιαφέρον μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια παρανοϊκή φρενίτιδα. Ή μπορεί να μπλεχτείτε σε ένα εσωτερικό δράμα που δεν σας αφορά καν. Σκεφθείτε το δύο φορές πριν πάρετε την πλευρά κάποιου ή προσπαθήστε να μεσολαβήσετε. Όσο για όσους προσπαθούν να σας ψαρώσουν ονλάιν; Μην τους δίνετε τροφή και θα συρθούν πίσω στις σπηλιές τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Ένα υγιές Σαββατοκύριακο είναι στη διάθεσή σας, ευγενική προσφορά της Σελήνης στον Σκορπιό, η οποία ευλογεί τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή με καθαρή, πράσινη ενέργεια. Ο χρόνος που περνάτε στη φύση θα σας αναζωογονήσει μέσα και έξω, οπότε σχεδιάστε μια πεζοπορία ή δοκιμάστε να κάνετε καγιάκ στο ποτάμι. Το ρέων τρίγωνο του Σαββάτου ανάμεσα στην Σελήνη και τον γοητευτικό Ποσειδώνα μπορεί να φέρει μια έκρηξη παραγωγικότητας. Διοχετεύστε το παραγωγικό πνεύμα σας σε ένα δημιουργικό ή DIY έργο.

Θα είστε χαρούμενοι που αποβάλατε το άγχος σας, γιατί η Κυριακή σας φέρνει μια άγρια αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του αγχωτικού Άρη. Ένας συγγενής ή συγκάτοικος, που είναι μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να σκάσει, μπορεί να φέρει το χάος μέσα στην φούσκα ευτυχίας σας. Μπορεί ακόμη και να παγιδευτείτε από τις τύψεις για μια φωτιά που πρέπει να σβήσει και σχετίζεται με την εργασία σας ή να πρέπει να βοηθήσετε έναν αγαπημένο σας, που θέλει όμως συνέχεια την προσοχή σας. Προειδοποίηση: τα αδύναμα όρια θα οδηγήσουν μόνο στη δυσαρέσκεια. Μην εκβιαστείτε συναισθηματικά για να δώσετε περισσότερα από όσα μπορείτε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Αχ, ο έρωτας! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στον Σκορπιό και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας: μια συνταγή για ρομαντισμό και αχαλίνωτο διάλογο. Η καλή ζωή είναι ακαταμάχητη το Σάββατο, καθώς η Σελήνη σχηματίζει ένα όμορφο τρίγωνο με τον ονειροπόλο Ποσειδώνα. Μπορείτε να αντισταθείτε στα πάντα εκτός από τον πειρασμό κάτω από αυτά τα αστέρια, οπότε απολαύστε το «ναι» στη ζωή και σε όλες τις περιπέτειες. Μια αυθόρμητη ημερήσια εκδρομή μπορεί να προσφέρει ατελείωτα γέλια και διασκέδαση.

Την Κυριακή, όλα αυτά θα μπορούσαν να καταρρεύσουν, καθώς ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε αντίθεση με τον αγχωτικό Άρη στην γωνιά της επικοινωνίας σας. Η διαμάχη και η αλαζονεία μπορούν να μετατρέψουν κάθε συζήτηση σε περίεργο ανταγωνισμό. Προσέξτε τα σαρκαστικά σχόλιά σας, τόσο online όσο και προσωπικά. Θα μπορούσατε να προσβάλλετε κάποιον, ειδικά εάν περάσετε σε πολιτικάεδάφη. Μείνετε ξύπνιοι, Καρκίνοι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Λέων
Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από το σπίτι σας αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Η χαλάρωση στο λημέρι του Λιονταριού είναι ιδιαίτερα απολαυστική το Σάββατο, όταν η Σελήνη και ο ευαίσθητος Ποσειδώνας ενώνονται σε ένα αρμονικό τρίγωνο. Βαθύνετε τους δεσμούς σας με τους αγαπημένους σας και προσθέστε κάποια νότα διάθεσης στο ντεκόρ του σπιτιού σας. Δηλαδή: υφάσματα που χύνονται πλούσια, απαλό φωτισμό, ταπετσαρία με μοτίβα. Ή απλά ανάψτε τα κεριά και καλέστε κάποιον ξεχωριστό για μια αισθησιακή νύχτα στο σπίτι.

Η Κυριακή κρύβει παγίδες: μια έντονη αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του θερμόαιμου Άρηπροσθέτει άγχος, όταν προσγειώνεται στους τομείς των χρημάτων σας. Μπορεί να βρείτε μια αγχωτική έκπληξη όταν ανοίξετε τους λογαριασμούς της τράπεζάς σας ή αρχίσετε να προγραμματίζετε τον προϋπολογισμό σας. Δεν χρειάζεται να φρικάρετε, Λέοντες, αλλά κάντε προσαρμογές. Σκεφτείτε το διπλά πριν κάνετε μια ακριβή αγορά ή συμφωνήσετε σε μια ριψοκίνδυνη πρόταση. Εάν η διαίσθησή σας ρίχνει προειδοποιητικές φωτοβολίδες, ακούστε τη!

taro-oroskopio-54

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο για τη Νεα Σεληνη 20/09 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Ένα κοινωνικό Σαββατοκύριακο σας περιμένει, καθώς η Σελήνη περνάει και τις δύο μέρες στον Σκορπιό και στον τρίτο Οίκο σας της κοινωνικότητας. Αυθόρμητες (και δελεαστικές!) προσκλήσεις μπορεί να εμφανιστούν, οπότε μην φυλακίσετε τον εαυτό σας σε άκαμπτα σχέδια. Το πρόγραμμά σας μπορεί να περιλαμβάνει μια μικρή ερωτική περιπέτεια το Σάββατο, καθώς η Σελήνη προσκαλεί τον γοητευτικό Ποσειδώνα στονΟίκο των σχέσεων σας. Μια συζήτηση με ένα συγγενικό πνεύμα μπορεί να προκαλέσει γρήγορα χημεία ανάμεσά σας, και δεν θα το σκεφτείτε διπλά πριν κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Για τους δεσμευμένους Παρθένους, ένα ημερήσιο ταξίδι θα ενισχύσει τον δεσμό σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε με κάτι χαριτωμένο:ένα πικνίκ, ένα φθινοπωρινό φεστιβάλ, στη συνέχεια, να το κλείσετε με μια ρομαντική νύχτα σε ένα μικρό ξενοδοχείο ή σε ένα γοητευτικό B&B.

Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα σας προετοιμάσει για την αγχωτικήόψη της Κυριακής, η οποία χαρακτηρίζεται από μια αντίθεση μεταξύ του Ποσειδώνα και του θερμόαιμου Άρη (στο ζώδιό σας). Μπορεί να διαφωνήσετε για χάρη της διαφωνίας, ειδικά εάν αισθάνεστε ότι τραβάτε όλο το βάρος σε μια σχέση. Ένα κοντινό σας άτομο μπορεί να προσπαθήσει να σας παγιδέψει στην ενοχή για να περάσετε χρόνο μαζί του, όταν εσείς θέλετε να πετάξετε σόλο. Σταματήστε να καταπιέζετε τις δικές σας ανάγκες, Παρθένοι. Απλά κάντε το δικό σας και συναντιέστε αργότερα!