ζωδια σαββατοκυριακο 24-25/06 A

astrologia-ioylios-2014

ζωδια σαββατοκυριακο 24-25/06 A

ζωδια Κριός
Δεν θα είναι εύκολο να βγάλετε το μυαλό σας από τη δουλειά αυτό το Σάββατο, αλλά αντί να παθαίνετε εμμονή με κάθε λεπτομέρεια, κατεβάστε πολλές ιδέες. Ο Πλούτωνας είναι στη ζώνη της καριέρας σας και η μαγευτική Αφροδίτη στον δεύτερο Οίκο σας, των χρημάτων. Όταν κοιτάζετε πέρα από τις ανησυχίες της καθημερινότητας, θα αρχίσετε να παρατηρείτε ευκαιρίες παντού. Μπορεί να κερδίσετε μια πρόσκληση σε ένα γεγονός υψηλού προφίλ μόνο και μόνο επειδή τσεκάρατε τη σελίδα ενός φίλου στο Facebook ή να συνειδητοποιήσετε ότι ένα από τα χόμπι σας μπορεί να σας φέρει λεφτά ως δεύτερη απασχόληση. Πάρτε την πρωτοβουλία, Κριοί!

Την Κυριακή, ο μαχητικός Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον επεκτατικό Δία στη διαπροσωπική σας ζώνη. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες φωτιές στο σπίτι που να πρέπει να τις σβήσετε – για να μην αναφέρουμε μερικές εξαιρετικές απαιτήσεις για ένα κομμάτι του χρόνου σας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αρκετός Κριός για να μοιράσετε τριγύρω! Πριν τραβήξετε τα μαλλιά σας, σταματήστε και μην υποσχεθείτε περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε. Εάν δεν έχετε ενέργεια για παρέα, δώστε προτεραιότητα σε σχέδια με ένα υποστηρικτικό άτομο, που στάθηκε δίπλα σας σε ένα πρόσφατο δράμα. Και αν δεν έχετε καμία όρεξη, ακυρώστε όλα τα σχέδια, η φροντίδα του εαυτού σας έρχεται πρώτη.

 

ζωδια Ταύρος
Αυτό το Σαββατοκύριακο έχει να κάνει με την αλήθεια σας, Ταύροι. Οι αξίες σας θα εκφραστούν σαφέστερα το Σάββατο, καθώς η κυβερνήτης σας η διπλωματική Αφροδίτη στον Ταύρο, μπαίνει σε έναν ομαλό σχηματισμό με τον πνευματικό Πλούτωνα. Για αλλαγή, μπορεί να είστε εσείς αυτοί που να ωθείτε τους άλλους να ανοίξουν το μυαλό τους, αντί να βλέπετε τα πάντα τόσο ασπρόμαυρα. Επιλέξτε την παρέα πνευματικά διεγερτικών ανθρώπων, που δεν φοβούνται να χρωματίζουν έξω από τις γραμμές. Καταρρίψτε τις φιλοσοφικές σκέψεις που επιπλέουν στο κεφάλι σας. Θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά θέματα για συζήτηση ή για ένα ποστ στο blog σας.

zodia-taro-45

Αλλά την Κυριακή σχηματίζεται μια τεταμένη γωνία, ανάμεσα στον θερμοκέφαλο Άρη στον Οίκο της επικοινωνίας σας και τον επικοινωνιακό Δία στον έκτο Οίκο σας. Αμφισβήτηση της αρχής… ή μικροσκοπικές λεπτομέρειες; Μπορεί να παγιδευτείτε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες, στα πρωτόκολλα ή στη διαδικασία που να χάσετε τη μεγαλύτερη αποστολή. Για ποιο λόγο να εργάζεστε τόσο σκληρά ή να δαπανάτε όλη αυτή τη διανοητική προσπάθεια ούτως ή άλλως, Ταύροι; Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε να υπερασπίζεστε κάτι το οποίο δεν πιστεύετε πραγματικά, μόνο και μόνο επειδή δεν θέλετε να παραχωρήσετε τον έλεγχο. Σταματήστε τον εαυτό σας, προτού χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια σε τέτοιες, ανούσιες μάχες.

ζωδια Δίδυμοι
Βυθίζεστε στα βάθη; Δεν θα το θέλατε έτσι κι αλλιώς αυτό το Σάββατο, καθώς ο βαθύς Πλούτωνας μπαίνει σε μια αρμονική γωνία με την καλόκαρδη Αφροδίτη. Κάποιος που γνωρίζετε φιλικά, μπορεί απροσδόκητα να ανοίξει την ψυχή του ή μπορεί να σας ξεφύγει ένα μυστικό σε έναν νέο φίλο. Η διαίσθησή σας δεν θα σας οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια, επομένως μην προσπεράσετε την έλξη που αισθάνεστε. Ο καφές θα μπορούσε να μετατραπεί σε έναν μακρύ περίπατο, μετά δείπνο, παράσταση και… ποιος ξέρει; Πηγαίνετε με τη ροή.

Την Κυριακή, ο ταραχοποιός Άρης στη ζώνη των χρημάτων σας σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον «ζήσε στο παρόν» Δία. Σας αρέσει η καλή ζωή, αλλά περιμένετε, Δίδυμοι. Μήπως η όρεξή σας για ευχαρίστηση είναι μεγαλύτερη από τον προϋπολογισμό σας; Η δαπάνη για τις πολυτέλειες της ζωής αξίζει τον κόπο, όταν μπορείτε – αλλά μην ζορίσετε πολύ τον εαυτό σας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δείχνετε καλά και να αισθάνεστε υπέροχα χωρίς να χρεωθείτε. Αφήστε αυτό το δώρο των Διδύμων, την πολυλογία σας, να είναι το καλύτερο αξεσουάρ σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Μην είστε τόσο άκαμπτοι με τους καλεσμένους σας αυτό το Σαββατοκύριακο, Καρκίνοι. Η ζωντανή Αφροδίτη στον τομέα της φιλίας σας, συγχρονίζεται με τον αισθησιακό Πλούτωνα στη ζώνη της σχέσης σας. Ο καλεσμένος ενός φίλου σας θα μπορούσε να είναι ο μελλοντικός καλύτερός σας φίλος ή να έχει ρομαντική προοπτική. Τελευταία μπορεί να έχετε νιώσει έλξη για ένα συναρπαστικό άτομο, μιας ομάδας στην οποία είστε μέλος. Κάντε μια προσπάθεια να γνωρίσετε αυτό το άτομο το Σάββατο. Το χαλαρό σας ραντεβού για καφέ μπορεί να διαρκέσει μέχρι το ηλιοβασίλεμα!

Την Κυριακή, ένα τετράγωνο που κρύβει παγίδες μεταξύ του επεκτατικού Δία στη ζώνη του σπιτιού σας και του αγχώδη Άρη στο ζώδιό σας, απαιτεί να απομακρυνθείτε από την ομάδα σας για κάποιο πολύ αναγκαίο χρόνο για τον εαυτό σας. Εάν δεν μπορείτε να μείνετε σπίτι ή σας τρελαίνουν τα οικογενειακά δράματα, περάστε από μια ομάδα για μποξ ή βρείτε έναν τρόπο να βγάλετε τον εκνευρισμό σας, χωρίς να καταπατήσετε τυχόν τρυφερά συναισθήματα. Τι λέτε για ένα δείπνο με τον αστείο, σοφό φίλο σας, που απλά κρατάει τον κάδο ενώ εσείς ξεφορτώνεστε αυτά που είναι πραγματικά στο μυαλό σας; Αν γιορτάζετε τα γενέθλιά σας, κρατήστε τους πολύ απαιτητικούς τύπους μακριά από τη λίστα σας. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να ικανοποιείτε τις επιθυμίες τους, αντί να απολαμβάνετε τη δική σας ημέρα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Βάλτε κάποια ψυχή στους στόχους σας! Μπορεί να έχετε μια λίστα με ευθύνες που να είναι μακρύτερη από το χέρι σας, αλλά το να προσπαθήσετε να την τελειώσετε το Σάββατο θα σας κάνει μόνο να θέλετε να συρθείτε πίσω στο κρεβάτι. Βρείτε πάλι την επαφή με την αρχική έμπνευση, πίσω από αυτή την αποστολή. Γιατί ακριβώς το ξεκινήσατε αυτό αρχικά; Ίσως το αρχικό σας όραμα να μετατοπίστηκε προς μια νέα κατεύθυνση. Πάρτε το σημειωματάριό σας σε ένα υπέροχο περιβάλλον – ένα πανέμορφο πάρκο ή ένα όμορφο καφενείο – και γράψτε μερικές νέες προθέσεις. Αντί απλώς να συγυρίζετε τις ντουλάπες σας, επαναδιατυπώστε την έκφρασή σας και πείτε ότι χτίζετε έναν ναό για τα όμορφα ρούχα σας. Είτε «δημιουργώ χώρο στη ζωή μου για έναν σύντροφο». Βλέπετε τη διαφορά, Λέοντες;

Την Κυριακή, μια τεταμένη γωνία ανάμεσα στον ειλικρινή Δία στον επικοινωνιακό σας χώρο και στον αγχωτικό Άρη, θα μπορούσε να σας κάνει να επιτεθείτε χωρίς να σκεφτείτε. Το φροϋδικό σας ξέσπασμα θα μπορούσε να σας αφήσει με έναν χαμό που να πρέπει να καθαρίσετε (η αλήθεια όντως πονάει, Λέοντες), οπότε μιλήστε λίγο πιο ευγενικά. Πείτε την αλήθεια σας αλλά να είστε συμπονετικοί, ακόμα και αν θέλετε να ξεμπροστιάσετε την κακιά συμπεριφορά κάποιου. Εάν αισθάνεστε κουρασμένοι ή συναισθηματικοί, αφήστε τις βαριές συνομιλίες για μια άλλη μέρα. Είναι σίγουρο ότι θα κάνετε ένα παθητικό – επιθετικό σχόλιο ή θα πάρετε τα πράγματα πολύ προσωπικά.

ζωδια Παρθένος
Κρατήστε την απόχη εύκαιρη! Το Σάββατο, μια ρέουσα γωνία μεταξύ του αλχημικού Πλούτωνα και της μαγευτικής Αφροδίτης, φέρνει τις δημιουργικές προόδους με το λεπτό. Η Μητέρα Φύση θα είναι η μούσα σας, οπότε διαλέξτε μια γραφική τοποθεσία – κάντε ποδήλατο ή πεζοπορία εκεί αν μπορείτε– και μείνετε για λίγες ώρες στις θεϊκά εμπνευσμένες ιδεολογίες. Παρόλο που μπορεί να σας φανεί διασκεδαστικό να φέρετε έναν φίλο μαζί σας, αυτό απλά θα σας αποσπάσει την προσοχή. Κρατήστε τα σχέδιά σας ευέλικτα ώστε να μπορέσετε να συναντηθείτε αυθόρμητα, αφού μείνατε αρκετό χρόνο με τη λαμπρή φαντασία σας.

Την Κυριακή, μην επιτρέψετε στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας να σας βγάλουν εκτός του προϋπολογισμού σας. Ο αγχωτικός Άρης στη ζώνη της ομαδικής δραστηριότητάς σας, θα βρίσκεται σε αντίθεση με τον πλούσιο Δία στον Οίκο των χρημάτων σας, θέτοντας μια υψηλή τιμή στην κοινωνική σας δραστηριότητα. Να είστε επιλεκτικοί: ορισμένες από αυτές τις υποχρεώσεις έχουν επιπλέον αξία. Για παράδειγμα, το να παραβρεθείτε σε μια εκδήλωση για κάποιον φιλανθρωπικό σκοπό, θα σας συνδέσει επίσης με εκείνους που έχουν επιρροή, που ίσως να μην συναντούσατε διαφορετικά. Ίσως το να στείλετε ένα δώρο σε κάποιον, να ενισχύσει πραγματικά το δεσμό σας. Αν η απόδοση της επένδυσης είναι υψηλή, αξίζει το τίμημα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia