ζωδια σαββατοκυριακο 24-25/12 A

g-spot-zwdio

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 24-25/12 A

ζωδια Κριός
Ετοιμαστείτε για ένα γεμάτο δράση και χαρούμενο εορταστικό Σαββατοκύριακο, Κριοί! Μία καταπληκτική κοσμική όψη κάνει ακριβή προσγείωση το Σάββατο, καθώς ο δομημένος Κρόνος και ο καινοτόμος Ουρανός στον Κριό, θα ενωθούν σε ένα χρυσό τρίγωνο. Θα σας χτυπήσει ένα τεράστιο φως γνώσης ή ένα σαφές όραμα για το σκοπό της ζωής σας και πώς να τον πραγματοποιήσετε, ένα βήμα τη φορά. Ξεγλιστρήστε μακριά από τις εκδηλώσεις για να συντάξετε τις απαρχές του μανιφέστου σας. Μια κουβέντα με ένα εμπνευσμένο άτομο που πάντα χάραζε τη δική του πορεία, θα μπορούσε επίσης να ξυπνήσει κάτι μέσα σας.

Η κοσμική βόμβα αγάπης της Κυριακής: ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, ανοίγει την καρδιά και το διάλογο. Καθώς οι δύο πιο θετικοί πλανήτες αγκαλιάζονται, συγχρονίζεστε και πάλι με φίλους και αγαπημένους σας. Οι αδέσμευτοι Κριοί θα μπορούσαν να γνωρίσουν κάποιον ξεχωριστό μέσω κοινών φίλων ή ενώ κοινωνικοποιούνται. Η ηρεμία στη Γη μπορεί να μοιάζει τεταμένη αυτό το έτος, αλλά στον άμεσο κόσμο σας δεν είναι καθόλου!

 

ζωδια Ταύρος
Τα φώτα των γιορτών δεν είναι τα μόνα που φωτίζουν έντονα αυτό το Σαββατοκύριακο, Ταύροι. Δύο χρυσά πλανητικά τρίγωνα με αρμονική γωνία 120 μοιρών, θέτουν το σκηνικό για ορισμένες μεγάλες ανακαλύψεις. Το Σάββατο μια σπάνια ευθυγράμμιση του δομημένου Κρόνου και του καινοτόμου Ουρανού, φωτίζει τις πιο προσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Στην καλύτερη περίπτωση, αυτό θα μπορούσε να φέρει μια εορταστική πρόταση γάμου, επικό σεξ ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη – ή κάποια άλλη αυθόρμητη χειρονομία βαθιάς και δυνατής αγάπης. Ωστόσο θα μπορούσε επίσης να εξαπολύσει κάποια μαζεμένα συναισθήματα, ειδικά αν εμπλέκονται και ποτά. Πιείτε με σύνεση ή προτιμήστε τον αφρώδη μηλίτη αντί του μπέρμπον. Σκληρή επιλογή… εκτός αν σκεφτεί κανείς τη βρώμικη σκηνή που θα συμβεί, αν δεν την κάνετε.

zodia-taro-45

Εκτός αυτού, θα θέλετε να είστε σε εγρήγορση για το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία της Κυριακής, μια όμορφη και εξισορροπητική στιγμή που θα μπορούσε να φέρει βαθιά ασφάλεια στους κοντινότερους δεσμούς σας. Αυτός ο αισθησιακός χάρτης των άστρων τονίζει τις απλές απολαύσεις και την εξυπηρέτηση. Ανοίξτε δώρα, ακούστε κλασική γιορτινή μουσική και αγκαλιαστείτε με τους αγαπημένους σας. Στη συνέχεια καλέστε έναν ηλικιωμένο γείτονα για δείπνο ή δώστε τρόφιμα ή παιχνίδια σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Είναι η εποχή για να δώσετε και θα ζεστάνει την καρδιά σας το να βοηθήσετε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Σκέφτεστε να χαλαρώσετε τις γιορτές; Μαντέψτε ξανά! Δύο χρυσά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών ανάβουν τους ουρανούς αυτό το Σαββατοκύριακο, φωτίζοντας την κοινωνική και ερωτική δράση.

Το Σάββατο η ευθυγράμμιση Κρόνου – Ουρανού ενεργοποιεί τους στενότερους δεσμούς σας, με ζωντανές συζητήσεις και συναρπαστικές νέες δραστηριότητες. Τα ζευγάρια μπορούν να ξεφύγουν από την τελμάτωση και οι αδέσμευτοι Δίδυμοι μπορεί να δουν σπίθες με έναν φίλο ή στο ίντερνετ. Κανείς δεν θα σας μαρτυρήσει αν ξεγλιστρήσετε για μια μυστική πρώτη ματιά… και κάτω από αυτά τα αστέρια, θα ήσασταν τρελοί αν δεν το κάνατε!

Οι συζητήσεις των πάρτι θα μπορούσαν να μετατραπούν ακόμη και σε μια σοβαρή επιχειρηματική ιδέα, που μπορείτε να εξερευνήσετε το νέο έτος. Το εορταστικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία της Κυριακής, ξυπνά το πάθος και παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Η πολυπολιτισμική γεύση του σημερινού χάρτη των άστρων, κάνει αυτό το έτος ιδανικό για να γιορτάσετε το “Chrismukkah” ή να φτιάξετε μια λίστα αναπαραγωγής τραγουδιών από διάφορα είδη και να κάνετε ένα αυτοσχέδιο οικογενειακό πάρτι. Bing Crosby με μια σταλιά από Beyonce; Αμέ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Καρκίνος
Το πνεύμα των διακοπών κατεβαίνει με εκδίκηση – και το εννοούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών παίρνουν μορφή στους ουρανούς, αποκαθιστώντας την ειρήνη και τη ροή. Το Σάββατο μια σπάνια ευθυγράμμιση Κρόνου – Ουρανού βγάζει την παραδοσιακή πλευρά σας, αλλά προκαλεί επίσης ορισμένες συναρπαστικές νέες ανατροπές. Ένα μείγμα παλαιών και νέων, θα μπορούσε να είναι το αλατοπίπερο των γιορτών. Με έμφαση στην υγεία και την εξυπηρέτηση, ίσως να αναβαθμίσετε ένα πλούσιο σε υδατάνθρακες φαγητό σε μια επιλογή χωρίς γλουτένη, είτε να συσπειρώσετε τους πάντες για την εξυπηρέτηση της κοινότητας, αντί να πέσετε σε κώμα μετά το δείπνο. Ένας άνδρας στη ζωή σας, ίσως ο πατέρας σας, θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο σήμερα.

Το στοργικό τρίγωνο Αφροδίτης – Δία της Κυριακής ξυπνά τη συναισθηματική πλευρά σας. Είστε ακόμα πιο νοσταλγικοί απ’ όσο συνήθως και κάτω από αυτά τα συναισθηματικά άστρα, σπίθες θα μπορούσαν να ανάψουν ακόμη και με έναν παιδικό φίλο. Μια δέσμευση, μια εγκυμοσύνη ή μια συζήτηση για μωρό θα μπορούσε επίσης να βρίσκεται στη σημερινή ατζέντα. Εάν γνωρίζετε την οικογένεια κάποιου για πρώτη φορά, αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να κάνετε κλικ με την πιθανή μελλοντική σας οικογένεια.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Η αγάπη είναι στον αέρα αυτό το εορταστικό Σαββατοκύριακο, Λιοντάρια! Δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών παίρνουν μορφή στα άστρα, φέρνοντας ευκολία και ροή. Το Σάββατο η ερωτική σας ζωή θα μπορούσε να πάρει μια εκπληκτική στροφή.

Μια ειλικρινής συζήτηση μπορεί να σας πιάσει προ εκπλήξεως, αλλά το να πείτε την αλήθεια θα μπορούσε να είναι απελευθερωτικό. Κάποιος θα μπορούσε ακόμη και να σας ομολογήσει μια έλξη ή να ειπωθεί η λέξη από Α. Όμως μην αισθάνεστε υποχρεωμένοι να ανταποδώσετε, αν δεν το αισθάνεστε. Είτε σε σχέση είτε μόνοι, θα μπορούσατε να έχετε ένα σαφές και εμπνευσμένο όραμα για την ερωτική ζωή που θέλετε να δημιουργήσετε το επόμενο έτος.

Την Κυριακή, η ρομαντική Αφροδίτη και ο επεκτατικός Δίας ενώνονται και σαρώνουν τους τομείς της σχέσης και της επικοινωνίας σας. Στο πλαίσιο αυτής της αισιόδοξης και ανοιχτόκαρδης ενέργειας, θα πέσουν κατά πολύ οι άμυνές σας. Σπίθες θα μπορούσαν να ανάψουν με ένα φιλικό άτομο και οι δεσμευμένοι Λέοντες θα μπορούσαν να έχουν συζητήσεις χωρίς κανένα ταμπού για το μέλλον. Μια πρόταση γάμου που δεν την περιμένατε θα μπορούσε να σας περιμένει: είναι καιρός να βάλετε το δαχτυλίδι ή να κάνετε κάποιο άλλο συναρπαστικό άλμα πίστης;

ζωδια Παρθένος
Τι εορταστικό Σαββατοκύριακο! Δύο αρμονικά τρίγωνα γωνίας 120 μοιρών παίρνουν μορφή στον ουρανό, φέρνοντας μια πλημμύρα συναισθημάτων και ασφάλειας στον κόσμο σας. Το Σάββατο, ο δομημένος Κρόνος και ο καινοτόμος Ουρανός ευθυγραμμίζονται στις πιο προσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει μια ισχυρή συναισθηματική ή σεξουαλική αφύπνιση. Ένα επικίνδυνο ρίσκο φέρνει αποτελέσματα, γι’ αυτό μην κρατάτε πίσω τα δάκρυα και την αληθινή εξομολόγηση – μπορεί να εκραγείτε χωρίς προειδοποίηση ούτως ή άλλως. Το δέσιμο με τις γυναίκες, τα παιδιά ή τα στοργικά μέλη της οικογένειάς σας, είναι επίσης μέρος του σημερινού προγράμματος. Πείτε τα με τον αγαπημένο σας ξάδελφο που έχετε καιρό να βρεθείτε, ανταλλάξτε όλες τις ζουμερές λεπτομέρειες, αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε πραγματικά ένα ώριμο αλλά νεαρό άτομο. Τα ζευγάρια θα μπορούσαν να αποφασίσουν να συγκατοικήσουν, να κάνουν σχέδια για οικογένεια ή ακόμη και να πουν «σ’ αγαπώ» για πρώτη φορά.

Την Κυριακή η ερωτική σας ζωή παίρνει μια δόση σταθερότητας, από ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Δία. Αλλά μην το ερμηνεύσετε ως βαρετό. Κάντε μικρά πράγματα μαζί, όπως μαγείρεμα, φιλοξενία, εξυπηρέτηση, εθελοντισμό, παγιώστε τη σύνδεσή σας. Με αυτούς τους δύο θετικούς πλανήτες να ευθυγραμμίζονται με τα πιο γενναιόδωρα και ασφαλή μέρη του χάρτη σας, το να υποστηρίξετε κάποιον που αγαπάτε ζεσταίνει την καρδιά σας. Μόνοι; Θα μπορούσατε να γνωρίσετε κάποιον που κάνει εθελοντική εργασία ή σε μια φιλανθρωπική εορταστική εκδήλωση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις  του Αναδρομου Ερμη για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00