ζωδια σαββατοκυριακο 25-26/02 B

erwtikes-provlepseis-zwdia-savvato-7-6

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 25-26/02 B

ζωδια Ζυγός
Ξεσκονίστε το μπλέντερ σας και απλά πείτε όχι στα επεξεργασμένα τρόφιμα. Τα αστέρια αυτού του Σαββατοκύριακου φωτίζουν τον έκτο Οίκο σας, της φροντίδας του εαυτού και της καλής φόρμας. Το Σάββατο ο έξυπνος Ερμής μπαίνει στους Ιχθύες και στη ζώνη ευεξίας σας, ακολουθούμενος από την ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) της Κυριακής στο ίδιο ζώδιο.

Μιλάμε για μια έκρηξη κινήτρου! Η έκλειψη ξεκινά έναν ισχυρό εξάμηνο κύκλο υγιούς διαβίωσης. Εάν θεραπεύατε μόνοι σας αυτά τα άλγη και τους πόνους με ανθυγιεινά μέσα, αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να φέρει έναν έλεγχο πραγματικότητας. Ορίστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας, έτσι ώστε να μπορέσει να θεραπεύσει πραγματικά αυτό που σας ενοχλεί.

 

Νέες ευκαιρίες εργασίας μπορεί να προκύψουν τώρα. Παίρνετε την κατάλληλη υποστήριξη; Η διεγερτική συνάντηση της Κυριακής του διεκδικητικού Άρη και του θερμόαιμου Ουρανού, αναφλέγει τη ζώνη συνεργασίας σας. Ξαφνικά όλες οι μη ισορροπημένες σχέσεις στη ζωή σας γίνονται έντονα ξεκάθαρες. Μπορεί να βάλετε το άλλο σας μισό να αναλάβει την ευθύνη ή να εκραγείτε απέναντι σε κάποιον που δεν τραβάει το βάρος του. Θυμηθείτε, Ζυγοί: χρειάζονται δύο για να χορέψουν ταγκό. Αντί να ξεκινήσετε έναν τσακωμό, γιατί να μην μιλήσετε ειλικρινά και θαρραλέα για τις ανάγκες σας;

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Δυναμώστε το πάθος! Αυτό το Σαββατοκύριακο δύο κοσμικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στους Ιχθύες, αναφλέγοντας τον πέμπτο Οίκο σας του ρομαντισμού και της αυτοέκφρασης. Το Σάββατο ο πολυλογάς Ερμής μετακινείται, κάνοντάς το αδύνατον για εσάς να κρατήσετε τις επιθυμίες σας για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Αλλά η Κυριακή είναι το ατού: μια ηλιακή (νέα σελήνη) έκλειψη στους Ιχθύες φέρνει αλλαγές, κλείνοντας έναν κύκλο εκλείψεων που σας έκανε εντονότερους και πιο αποφασιστικούς από τον Μάρτιο του 2015.Αυτή η λαμπερή διέλευση ανεβάζει τον μαγνητισμό σας κατά πολύ. Ήρθε η ώρα να βγάλετε τα ταλέντα σας προς τα έξω, Σκορπιοί, οπότε σταματήστε να παραμονεύετε στις σκιές. Το κοινό σας περιμένει!

Ένας καυτός κύκλος έξι μηνών ξεκινά τώρα. Αν ψάχνετε για αγάπη, μια ενδιαφέρουσα προοπτική, πολύ μακριά από τον συνηθισμένο σας “τύπο” μπορεί να προκύψει. Κάποιες εκπληκτικές ειδήσεις μπορεί να έρθουν στο φως, που ίσως να περιλαμβάνουν ένα μωρό. Επιπλέον, η Κυριακή φέρνει μια αιφνίδια συνάντηση Άρη-Ουρανού στον έκτο Οίκο σας της υγείας, της οργάνωσης και των λεπτομερειών. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει να ενθουσιαστείτε με το γυμναστήριο, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε τεταμένα νεύρα και απρόσεκτα ατυχήματα. Αναπνεύστε, Σκορπιοί – και να μείνετε στο παρόν. Αποφύγετε τη βιασύνη και τα πολλά πράγματα ταυτόχρονα για να αποφύγετε και τις απογοητεύσεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Μπορεί να είστε ο ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου, αλλά αυτό το Σαββατοκύριακο φυτεύει τα πόδια σας σταθερά στο σπίτι. Δύο κοσμικά γεγονότα συμβαίνουν στους Ιχθύες, φωτίζοντας τον τέταρτο Οίκο σας της οικογένειας και των εσωτερικών υποθέσεων. Το Σάββατο φτάνει ο μάστερ των ιδεών, Ερμής, γεμίζοντάς σας με συναρπαστικά οράματα για διακόσμηση, διασκέδαση και – ενδεχομένως – μετεγκατάσταση. Ώρα να κάνετε αυτό το πάρτι στο σαλόνι σας, Τοξότες; Αλλά η Κυριακή είναι η πραγματική δύναμη, όταν μία ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) στους Ιχθύες σαρώνει, φέρνοντας ένα τελευταίο γύρο αλλαγών στην κατάσταση της διαβίωσής σας ή της προσωπικής σας ζωής.

Από τον Μάρτιο του 2015, μια σειρά εκλείψεων είχε ανασχηματίσει την ισορροπία της εργασιακής σας ζωής και είχε στρέψει τα φώτα στη ζωή σας, στο σπίτι και στις σχέσεις σας με τις γυναίκες. Σήμερα είναι το τελικό τράνταγμα που σας ωθεί προς τη δράση. Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει την αγορά ή την πώληση ακινήτων, τη διεύρυνση της οικογενείας σας ή το φύτεμα ριζών με κάποιον άλλο τρόπο. Ένα ισχυρό θηλυκό, ενδεχομένως μια μητρική φιγούρα, θα μπορούσε να παίξει έναν ρόλο. Προειδοποίηση: οι προσπάθειές σας για την αναζήτηση της γαλήνης, μπορεί να διακοπούν από μια κακόηχη συνάντηση Άρη-Ουρανού την Κυριακή στον δραματικό πέμπτο Οίκο σας. Κρατήστε αυτή τη φλογερή ιδιοσυγκρασία υπό έλεγχο. Ένα καυτό ειδύλλιο μπορεί να ανάψει από το πουθενά, αλλά θα μπορούσε να σβήσει εξίσου γρήγορα. Απολαύστε τη χημεία, αλλά μην επενδύσετε ιδιαίτερα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Ας αρχίσει ο διάλογος! Το στωικό σας ζώδιο θα μπορούσε να περάσει στην απέναντι πλευρά της πολυλογίας, στο πλαίσιο αυτού του εκφραστικού χάρτη αστεριών του Σαββατοκύριακου. Το Σάββατο ο ομιλητικός Ερμής μπαίνει στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας, πυροδοτώντας συνέργειες και επιφοιτήσεις για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αλλά η επική στιγμή φτάνει την Κυριακή, όταν μία ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) στους Ιχθύες φέρνει συναρπαστικές ειδήσεις, αποκαλυπτικές συνομιλίες ή μια έκρηξη έμπνευσης.

Δεδομένου ότι ο τρίτος Οίκος κυβερνά τις γειτονιές, μπορεί να εμπλακείτε πιο ενεργά σε τοπικές εκδηλώσεις ή να μετακινηθείτε σε ένα νέο τμήμα της πόλης («Δήμαρχος Αιγόκερως» ακούγετε σωστό…). Η κοινωνική σας ζωή αναφλέγεται-αλλά προσέξτε τις εντάσεις στο σπίτι. Η Κυριακή περιλαμβάνει μια αγχωτική συνάντηση Άρη-Ουρανού στον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, προκαλώντας εντάσεις με τους συγκατοίκους, τους συγγενείς ή μια δύσκολη γυναίκα. Τα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να φουντώνουν από το πουθενά και ο θυμός θα μπορούσε να ανατρέψει την κανονική ψυχραιμία σας. Φροντίστε τον εαυτό σας, ώστε να μην καταλήξετε στην επίθεση.

ζωδια Υδροχόος
Φέρτε τη βροχή! Τα λεφτά είναι στο μυαλό σας – και στα αστέρια-κάτω από τις διελεύσεις του Σαββατοκύριακου στους Ιχθύες και τον δεύτερο Οίκο σας, της εργασίας και των χρημάτων. Το Σάββατο προαναγγέλλει την άφιξη του έξυπνου Ερμή, ο οποίος θα γεμίσει τις επόμενες δύο εβδομάδες με λαμπρές ιδέες που μπορεί να ενισχύσουν τα κίνητρά σας. Θα μπορούσατε να ξεκινήσετε μικροαλλαγές στον προϋπολογισμό και στα σχέδια αποταμίευσής σας, χρησιμοποιώντας χρήσιμες εφαρμογές για την παρακολούθηση και τον σχεδιασμό. Αλλά υπάρχει πραγματική μαγεία στον αέρα, όταν η ηλιακή έκλειψη (νέα σελήνη) της Κυριακής ανοίγει τις πόρτες της αφθονίας.

Καθώς οι εκλείψεις λάμπουν ένα φως σε αυτά που κρύβονται, αυτό το κύμα ευημερίας θα μπορούσε να σας πιάσει απροετοίμαστους. Μια δραστηριότητα που σας αρέσει να κάνετε, θα μπορούσε να προκαλέσει μια αύξηση στον τραπεζικό λογαριασμό σας. Σκορ! Εάν η τσέπη σας χρειάζεται κάποια σύσφιξη, αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει ένα απότομο ξύπνημα. Μην κολλάτε πεισματικά σε ένα σχέδιο που προφανώς δεν λειτουργεί, Υδροχόοι. Ξεκινήστε να ψάχνετε για υψηλότερα αμειβόμενες δουλειές. Εάν σας λείπουν ικανότητες, γραφτείτε σε εκπαιδευτικά προγράμματα τώρα. Η ενίσχυση των κινήτρων σας συμβαίνει την Κυριακή, με τη συνάντηση του καταφερτζή Άρη και του συν-κυβερνήτη σας, ριζοσπαστικού Ουρανού, στον τρίτο Οίκο σας της μάθησης και της επικοινωνίας. Μην καθυστερείτε. Σηκώστε τις κεραίες σας μέσα στο δίκτυό σας και εξερευνήστε τις επιλογές σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Ιχθύες
Για βγείτε έξω! Το Σάββατο ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σας, προκαλώντας μια έκρηξη αυτοπεποίθησης και έξυπνων ιδεών. Αλλά αυτά δεν είναι τα μεγαλύτερα νέα. Η Κυριακή φέρνει (τύμπανα, παρακαλώ) την τελευταία, σε μια σειρά τριών ηλιακών (νέα σελήνη) εκλείψεων στους Ιχθύες, καταλύοντας μια τεράστια νέα αρχή. Από τον Μάρτιο του 2015 εξελισσόσασταν δραματικά, κάνοντας σεισμικές αλλαγές στον τρόπο ζωής σας, τη στάση, την εμφάνιση και την αυτοπεποίθησή σας.

Αυτό το αστρικό makeover δεν ήταν εύκολο, αλλά ουάου! Ξέρετε ποιοι είστε όσο ποτέ άλλοτε, Ιχθύες – και αυτή η τελική έκλειψη θα φέρει το μήνυμα. Δεν θα το παίζετε πλέον μικροί ή θα κρύβετε το φως σας. Ήρθε η ώρα να πείτε στον κόσμο την αποστολή σας! (ΥΓ: έχετε έξι μήνες μέχρι να ξεδιπλωθεί αυτή η έκλειψη, οπότε μείνετε ήρεμοι). Η Κυριακή σηματοδοτεί επίσης μια έντονη ένωση του αγχωτικού Άρη και του θερμόαιμου Ουρανού, στον δεύτερο Οίκο σας των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης. Αυτό θα μπορούσε να φέρει οτιδήποτε, από μια ξαφνική ευκαιρία για δουλειά και έναν απροσδόκητο λογαριασμό, μέχρι μια έκρηξη αυτοπεποίθησης.