ζωδια σαββατοκυριακο 26-27/08 A

ζωδια σαββατοκυριακο 26-27/08 A

ζωδια Κριός
Ας αρχίσει η αποπλάνηση! Το Σάββατο η μαγνητική Αφροδίτη μπαίνει με νάζι στον Λέοντα, και στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και της χαράς της ζωής μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Είτε ανεβάζετε τη θερμοκρασία στο υπνοδωμάτιο είτε απλώς απολαμβάνετε το τελευταίο σας καπρίτσιο, υπάρχει μια ελκυστική διαφάνεια πάνω σας. Τα πλήθη των θαυμαστών σας θα αγαπήσουν τη παιχνιδιάρικη, ερωτική πλευρά σας. Και εσείς, ως αντάλλαγμα, είστε υπερήφανοι για τη μοναδική σας ακτινοβολία, τόσο στην αγάπη όσο και στη ζωή. Απολαύστε το!

Με τη Σελήνη να παραμένει στον Σκορπιό όλο το Σαββατοκύριακο, ένα ξεχωριστό άτομο μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας. Η χημεία θα ανάψει γρήγορα κάτω από αυτό τον ισχυρό χάρτη των αστεριών, έτσι στολιστείτε ανάλογα. Θα θέλετε να νιώθετε στα πιο σαγηνευτικά σας! Ή ίσως θα γυρίσετε αυτή την έντονη εστίαση στα οικονομικά σας, καθώς ένα χρήσιμο εξάγωνο με τον Πλούτωνα σας βάζει σε κατάσταση υπέρ σχεδιασμού.

 

ζωδια Ταύρος
Ρίξτε ταχύτητα, Ταύροι. Αυτό το Σάββατο η αρμονική Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα, και στον τέταρτο Οίκο σας της οικογένειας και των ριζών σας μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, το καταφύγιό σας σάς καλεί. Αφήστε τις κοινωνικές προσκλήσεις και χρησιμοποιήστε αυτό τον χρόνο για να γίνετε ζεστοί και δημιουργικοί στην κατοικία σας.

zodia-taro-45

Μαζέψτε τα αγαπημένα σας υλικά ή κάντε πειράματα στην κουζίνα. Διακοσμήστε ξανά το σαλόνι σας. Ερευνήστε κέντρα με θεραπείες ομοιοπαθητικής, spa για χαλάρωση. Προσκαλέστε τους αγαπημένους σας για να μαγειρέψετε μαζί δείπνο. Μην ξεχνάτε, όμως, να φροντίζετε το Νούμερο ένα. Με την Σελήνη στον Σκορπιό και στη ζώνη της συνεργασίας σας όλο το Σαββατοκύριακο, ίσως θελήσετε να κάνετε χώρο και για ένα ξεχωριστό συν-ένα. Ο συντονισμός με τα συναισθήματά σας μπορεί να σας εμπνεύσει να ανοιχτείτε σε ένα σημαντικό άτομο, εμβαθύνοντας έτσι τον δεσμό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Ένας θορυβώδης, κοινωνικός ανεμοστρόβιλος ξεσηκώνει τη ζωή σας, καθώς η γοητευτική Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Το τηλέφωνό σας δεν σταματάει να κουδουνίζει από προσκλήσεις, ειδοποιήσεις και μηνύματα που δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα απαντήσετε. Το γράψιμο και η μάθηση ενισχύονται. Έχει έρθει η ώρα να τσεκάρετε μια λέσχη βιβλίων ή να ξεκινήσετε το δικό σας σάιτ;

Στην επικοινωνία, το πνευματικό ζώδιό σας έχει πάρει φωτιά, πετώντας ατάκες και κάνοντας έξυπνες παρατηρήσεις 24/7. Στις συναντήσεις, όλοι θα θέλουν να σας έχουν ως εκπροσώπους τους. Ασκήστε αυτές τις πειστικές δυνάμεις σας, Δίδυμοι! Με την Σελήνη στον Σκορπιό και στον αναλυτικό έκτο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, κάντε μερικές προετοιμασίες. Οργανωθείτε και ερευνήστε, συγκεντρώστε τις ιδέες σας σε συνεκτικά σχέδια. Ο έκτος Οίκος κυβερνά την άσκηση, καθιστώντας αυτή τη στιγμή ιδανική για να συνδυάσετε την κοινωνικοποίηση με μια καλή προπόνηση. Πρωινή γιόγκα και μετά βίγκαν πρωινό;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Έχετε το άγγιγμα του Μίδα! Ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο, μπορεί να βρεθείτε με νέες δουλειές, πελάτες ή ροές εισοδήματος, καθώς η μαγνητική Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και τον δεύτερο Οίκο σας των οικονομικών και της εργασίας, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, οι πρακτικές δραστηριότητες όπως ο προϋπολογισμός και ο εξορθολογισμός του προγράμματός σας, μπορεί να έχουν σοβαρά οφέλη. Η μαγνητική Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την αφθονία.

Προσθέστε ωραίες πινελιές στο χώρο εργασίας σας για να βρεθείτε σε ένα αντιπροσωπευτικό κλίμα. Φτιάξτε ένα νέο σχέδιο αποταμίευσης και κόψτε τα δαπανηρά έξοδα που δεν σας φέρνουν αρκετή ευχάριστη. Σκεφτείτε: πολυτέλεια με διάκριση. Οι σχέσεις σας με τους συναδέλφους θα πάρουν επίσης μια καλή αίσθηση ώθησης. Δεν χρειάζεται καν να φέρετε τρουφάκια μαύρης σοκολάτας για να είσαστε το αγαπημένο πρόσωπο στο γραφείο, αλλά κανείς δεν θα ενοχληθεί αν το κάνετε! Απολαύστε κάποια από αυτή την πολυτέλεια αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη κινείται στον Σκορπιό και στον ηδονιστικό πέμπτο Οίκο σας. Το πάθος και το παιχνίδι κυβερνούν, και ο έρωτας υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα να βρίσκεται στην ατζέντα σας!

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων
Γεια σας, άγρια λιοντάρια! Αυτό το Σάββατο, η μαγνητική Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα και φωτίζει τον πρώτο Οίκο σας του εαυτού και της ταυτότητας, δίνοντάς σας ένα κάτι αναμφισβήτητο. Έως τις 19 Σεπτεμβρίου γυρίζετε κεφάλια και κλέβετε καρδιές όπου κι αν πάτε. Η δημοτικότητά σας δεν είναι κάτι νέο, αλλά σας δίνει ένα πλεονέκτημα, ειδικά όταν πρόκειται για την προώθηση των δικών σας συμφερόντων και έργων που σας παθιάζουν.

Δεδομένου ότι η Αφροδίτη κυβερνά την ομορφιά, μπορεί να επιλέξετε ένα makeover, ίσως ένα νέο κούρεμα ή νέο χρώμα για τα μαλλιά. Θαμπώστε τους όλους, Λέοντες! Αλλά μην ξεχάσετε να αγγίξετε τη βάση σας. Με την Σελήνη στον Σκορπιό και στον τέταρτο Οίκο της κατοικία σας όλο το Σαββατοκύριακο, κρατήστε λίγο από αυτό το χάρισμα για τους κοντινότερους και πιο αγαπημένους σας. Είτε βάλτε την αισθητική σας πινελιά στο σπίτι σας, προσθέτοντας κάποιον παράγοντα που προκαλεί το θαυμασμό και στη συνέχεια προσκαλέστε τους αγαπημένους σας για να θαυμάσουν και να απολαύσουν τη δουλειά σας.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Χαμένοι μες τη νύχτα; Αυτό το Σάββατο η στοργική Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα, φωτίζοντας τον δωδέκατο Οίκο σας των ονείρων και του υποσυνείδητου. Αυτή η διέλευση θα σας φέρει σε μια κατάσταση που τροφοδοτείται από τη φαντασία, μέχρι την 19η Σεπτεμβρίου. Η καρδιά σας μπορεί να χορεύει στο ρυθμό της άνευ όρων αγάπης και μπορεί να παρασυρθείτε από έναν επικό έρωτα (αναπαράσταση του Casablanca;).Τούτου λεχθέντος, προχωρήστε με προσοχή εάν αρχίσετε να βγαίνετε με κάποιο καινούργιο άτομο, καθώς μπορεί να μην έχετε ξεκάθαρη εικόνα για το πόσο αξιόπιστο είναι. Είναι η ιδανική στιγμή για να θεραπεύσετε πόνους του παρελθόντος και να προετοιμαστείτε για μια νέα αγάπη, ωστόσο.

Οι Παρθένοι σε σχέση μπορούν να απολαύσουν ένα απομονωμένο παραθαλάσσιο καταφύγιο ή απλώς μια σέξι συνάντηση με τους αγαπημένους τους. Τι λέτε να εξερευνήσετε μαζί μερικά νέα τοπικά στέκια; Με την Σελήνη στον Σκορπιό και στον τρίτο Οίκο σας που είναι προσανατολισμένος στην κοινότητα όλο το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να έρθετε κοντά περπατώντας σε ένα φεστιβάλ, τσεκάροντας ένα νέο σημείο για πρωινό ή απλώς κρατώντας τα σχέδια απλά και χαλαρά. Προσκαλέστε μερικούς καλούς φίλους να συμμετάσχουν στις περιπέτειές σας.