ζωδια σαββατοκυριακο 26-27/08 B

ζωδια σαββατοκυριακο 26-27/08 B

ζωδια Ζυγός
Ας ξεκινήσει το πάρτι! Αυτό το Σάββατο η στοργική Αφροδίτη μπαίνει στον Λέοντα, φωτίζοντας τον ενδέκατο Οίκο σας των εορταστικών και ομαδικών έργων μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Η ομαδική εργασία είναι το όνομα του παιχνιδιού σας, καθώς κάνετε χαρισματικές συνεργασίες και παίζετε τον κοινωνικό σκηνοθέτη. Συγκεντρώστε τα στρατεύματα για βόλτες μετά τη δουλειά και δικτυωθείτε λες και η ζωή σας εξαρτάται από αυτό.

Έχετε μια αληθινή αίσθηση του ανήκει, οι φίλοι και οι συνεργάτες σας εκτιμούν τους φιλόξενους τρόπους σας. Παίξτε την προξενήτρα στον κύκλο σας, συγκεντρώστε ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν ερωτική ή επαγγελματική χημεία. Απλώς μην ξεχάσετε να ασχοληθείτε και με πρακτικά θέματα, Ζυγοί. Με την Σελήνη στον Σκορπιό και στον δεύτερο Οίκο σας της ασφαλείας όλο το Σαββατοκύριακο, μπορεί να χρειαστεί να σταματήσετε για λίγο και να πληρώσετε μερικούς λογαριασμούς, να απαντήσετε σε email ή να κάνετε κάποιες δουλειές που έχετε καθυστερήσει να κάνετε. Μείνετε γειωμένοι, ακόμα και όταν πεταρίζετε αυτά τα φτερά πεταλούδας.

 

ζωδια Σκορπιός
Το στάτους ποτέ δεν ήταν τόσο γλυκό. Αυτό το Σάββατο η δημοφιλής Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα, θερμαίνοντας τον δέκατο Οίκο σας της φιλοδοξίας και των διακρίσεων μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες φοράτε το στέμμα στο γραφείο. Ενώ οι άνθρωποι έλκονται από το μαγνητισμό σας, χειριστείτε αυτό το κάτι που έχετε, με σύνεση. Προωθήστε τον δικό σας σκοπό και τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, αντί να ξεφύγετε σε ένα εγωιστικό τριπάκι.

zodia-taro-45

Είναι μια πολύ καλή εποχή για να ανανεώσετε τόσο τη ντουλάπα σας όσο και το εμπορικό σήμα σας αν έχετε μια επιχείρηση, και να κάνετε συνδέσεις σε εκδηλώσεις της βιομηχανίας σας. Ενισχύστε τους δεσμούς σας με τους VIP και με εκπροσώπους εξουσίας, ειδικά όσο έχετε το άγγιγμα του Μίδα. Δεν χρειάζεται να περιμένετε τις ώρες γραφείου για να επηρεάσετε τα πράγματα. Με την Σελήνη στον Σκορπιό όλο το Σαββατοκύριακο, είστε ήδη σε μεγάλη ζήτηση. Αλλά έχετε την κοσμική συγκατάθεση για να είστε λίγο εγωιστές και θα πρέπει να ακολουθήσετε μόνο σχέδια που κάνουν την ψυχή σας να τραγουδά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Τοξότης
Η τύχη είναι τοξότης! Αυτό το Σάββατο η στοργική Αφροδίτη γλιστράει στον Λέοντα, φωτίζει τον ένατο Οίκο σας της καλής τύχης και των ρίσκων μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επεκτείνετε τα σημερινά όρια της ζωής σας, πρέπει μήπως να κάνετε ένα αξέχαστο ταξίδι στην ακτή του Αμάλφι; Να γραφτείτε σε αυτό το πρόγραμμα νευροεπιστήμης; Να αφιερωθείτε σε μια νέα πνευματική κλήση; Το ταξίδι δεν έχει τόση σημασία, όσο η αισιόδοξη στάση σας. Όταν αισθάνεστε καλά γιατί ανοίγετε τα φτερά σας, οι εμπειρίες που αλλάζουν τη ζωή σας βρίσκουν μόνες τους.

Ένας διαπολιτισμικός έρωτας ή ένας έρωτας από απόσταση μπορεί να είναι γραμμένος στα αστέρια, ή ίσως ένα αξέχαστο καλοκαιρινό φλερτ. Ξεκινήστε με το να είστε δεκτικοί, αντί να προσπαθείτε να το κάνετε με το ζόρι. Με την Σελήνη στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας του μυστηρίου όλο το Σαββατοκύριακο, το είδος της ενέργεια που υπάρχει είναι: ζητήστε, πιστέψτε και θα λάβετε. Ο δωδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης το τέλος, καθιστώντας αυτή τη στιγμή την καλύτερη για τα πάντα, από μια συνομιλία για να ξεκαθαρίσει η ατμόσφαιρα μέχρι ένα επικό ξεκαθάρισμα. Αφήστε τα πίσω σας, για να βρεθεί ο χώρος να εισέλθει το νέο!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Καυτές βραδιές; Η μαγνητική Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα αυτό το Σάββατο, φωτίζοντας τον όγδοο Οίκο σας του ιερού σεξ και της οικειότητας μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα εξερευνήσετε νέα αισθησιακά και συναισθηματικά βάθη με τον/την σύντροφό σας. Αποκαλύψτε τις επιθυμίες και τα όνειρά σας. Να είστε ευάλωτοι με τις πληγές σας, όχι για να κολλήσετε στο παρελθόν αλλά για να τις κάνετε πλήρως γνωστές. Αδέσμευτοι Αιγόκεροι, ρίξτε τις άμυνές σας και συνδεθείτε.

Αφήστε το Tinder και σταματήστε να κρύβεστε πίσω από τα καθήκοντά σας. Αντ’αυτού, προσπαθήστε να ρίξετε τους φραγμούς σας απέναντι στην οικειότητα. Παραφράζοντας τον Ραμί, «το καθήκον σας δεν είναι να αναζητήσετε την αγάπη, αλλά να απομακρύνετε όλα τα εμπόδια μπροστά από την αγάπη». Και αν το να το κάνετε αυτό ρομαντικά είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εσάς, ξεκινήστε με το να είστε πιο παρόντες με τους φίλους σας! Με τη Σελήνη στον πλατωνικό ενδέκατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, είναι η ιδανική στιγμή για συγκεντρώσεις σε ομάδες, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να είστε αυθεντικοί. Μείνετε ο εαυτός σας και θα αισθανθείτε την αγάπη να ρέει προς το μέρος σας.

ζωδια Υδροχόος
Η αρμονία είναι για δύο! Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, μετακινείται στον Λέοντα και στον έβδομο Οίκο σας των προσωπικών σχέσεων μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Για τις επόμενες τρεις εβδομάδες προγραμματίστε ξεχωριστές βραδιές για ραντεβού, κλείστε ένα τραπέζι στο αγαπημένο μπιστρό του/της συντρόφου σας και κάντε άλλες προσεγμένες χειρονομίες. Η καλοσύνη σας θα σας επιστραφεί στο δεκαπλάσιο (αν και αυτό δεν είναι το νόημα, φυσικά). Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι μπορεί να πάρουν στα σοβαρά τη δουλειά της εύρεσης ενός μακροχρόνιου συντρόφου. Προσπεράστε τους άνοστους τύπους και παραμείνετε σταθεροί σε αυτό που αναζητάτε. Μια προοπτική με μακροπρόθεσμες δυνατότητες μπορεί να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό.

Ενώ προσπαθείτε, τι λέτε να γράψετε τους στόχους σας για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το ταίρι σας; Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και στον δέκατο Οίκο σας που εστιάζει στο μέλλον όλο το Σαββατοκύριακο, οι δεξιότητες σκέψης σας είναι στην κορυφή. Κάντε μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα και με τα «με τίποτα». Η γνώση των απαιτήσεών σας από τις σχέσεις είναι το πρώτο βήμα για την εκδήλωσή τους.

taro-oroskopio-54

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Φέρτε πίσω εκείνη την τρομερή λάμψη, Ιχθύες. Η καλλωπιστική Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου. Πραγματοποιώντας τους στόχους σας για την υγεία – να πάτε στο γυμναστήριο, να ανταλλάξετε τον καφέ με πράσινο τσάι ή χυμό – θα λάβετε τόνους κομπλιμέντων για το πόσο φανταστικοί φαίνεστε. Ακόμα καλύτερα, θα νιώθετε το ίδιο ωραία και μέσα σας.

Καθώς η Αφροδίτη κυβερνά την αγάπη, μπορεί να κάνετε επίσης μια σύνδεση καρδιάς με καρδιά, μέσω της γυμναστικής ή της εθελοντικής εργασίας. Ένα ζευγάρι πλασμένο στους ολιστικούς ουρανούς; Για τα ζευγάρια, αυτή είναι πολύ καλή στιγμή για να βγείτε στη φύση ή να ανανεώσετε τις συνήθειές σας ως δίδυμο. Δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος από το παρόν! Με τη Σελήνη στον Σκορπιό και στον κοσμικό, περιπετειώδη ένατο Οίκο σας όλο το Σαββατοκύριακο, θα έχετε την επιθυμία να βγείτε και να εξερευνήσετε. Κάντε μια ημερήσια εκδρομή ή σχεδιάστε μια ωραία πεζοπορία κοντά σας.