ζωδια σαββατοκυριακο 27-28/05 A

ζώδια-αστρολογια-ωροσκοπος

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 27-28/05 A

ζωδια Κριός
Μεσημεριανό τραπέζι για δύο, παρακαλώ! Το Σάββατο ξεκινάει κοινωνικά και τελειώνει πιο προσωπικά. Μιλήστε νωρίς το πρωί, ενώ η Σελήνη στους Διδύμους αναδεικνύει την πιο ομιλητική σας πλευρά. Μέχρι το Σάββατο το απόγευμα η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο, και το μόνο που θα θέλετε είναι ένας άνετος καναπές και ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι. Εάν αποφασίσετε να βγείτε το Σάββατο το βράδυ, παραμείνετε στον προστατευτικό κλοιό της παρέας σας. Ή αποφύγετε την τρέλα και συναντηθείτε για ένα πάρτι – δείπνο αντ’ αυτού.

Την Κυριακή ο εκφραστικός Ερμής και ο ευφάνταστος Ποσειδώνας είναι απολύτως συγχρονισμένοι, και σας βοηθούν να υλοποιήσετε μία από τις οραματικές ιδέες σας. Κάντε ένα μικρό όνειρο, Κριοί, και μετατρέψτε το σε κάτι απτό. Θα εμπνευστείτε από την ομορφιά και την πολυτέλεια, οπότε προτού καθίσετε στο σταθμό εργασίας σας, δείτε μια έκθεση τέχνης ή μια μπουτίκ γεμάτη με εξεζητημένα ρούχα και οικιακά σκεύη. Ή πάρτε το λάπτοπ σας σε ένα πανέμορφο καφέ με ξύλινα τραπέζια και πολυελαίους. Ασχέτως με το πού θα περάσετε την ημέρα σας, έχετε έτοιμο ένα εργαλείο σύλληψης, ώστε να μην χάσετε τη μούσα όταν έρθει (και θα το κάνει).

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ταύρος
Αργά και σταθερά κινηθείτε το Σάββατο το πρωί, καθώς η Σελήνη θα απολαμβάνει τον αισθησιακό δεύτερο Οίκο σας. Μείνετε στο κρεβάτι, βγείτε για ένα πολυτελές πρωινό, κάντε μια βόλτα στα μαγαζιά. Μέχρι το απόγευμα θα έχετε περισσότερη υπομονή για τους ανθρώπους, καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και στον φιλικό τρίτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Μιλήστε με τα αδέλφιά σας ή κάντε ένα απογευματινό ταξίδι με το αυτοκίνητο και γνωρίστε καλύτερα έναν νέο φίλο.

Ο συνδυασμός της Κυριακής, με τον πολυλογά Ερμή και τον απεριόριστο Ποσειδώνα, σας επιτρέπει να ενσωματωθείτε εύκολα μέσα σε οποιαδήποτε ομάδα. Αναπτύξτε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες και ενταχθείτε σε ένα νέο πλήθος, στον καφέ ή σε μια βραδινή συνάντηση. Αν εμπνευστείτε να παίξετε τους οικοδεσπότες της διασκέδασης, φροντίστε να είστε τολμηροί στην ανάμειξη. Ποτέ δεν ξέρετε, Ταύροι: ο φίλος σας, ο ακτιβιστής, μπορεί να κάνει ένα απροσδόκητο κλικ με την πουριτανή καπιταλίστρια φίλη σας, που πιθανότατα δεν θα συναντιόντουσαν ποτέ χωρίς τη βοήθειά σας. Αφήστε τη λίστα προσκεκλημένων ανοιχτή. Ένας από τους καλεσμένους σας μπορεί να εμφανιστεί με ένα άτομο που να ανάψει τη δική σας φλόγα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Δώστε προτεραιότητα στο χρόνο για στον εαυτό σας το Σάββατο το πρωί, καθώς η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σας. Μην περιμένετε άλλους ανθρώπους! Βγείτε για κάποια ψώνια, ένα μασάζ ή το πρωινό μάθημα γιόγκα. Το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και στον γήινο δεύτερο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Αφήστε τη Μητέρα Φύση να σας φροντίσει. Συναντηθείτε για ένα ραντεβού και κάντε μια βόλτα με το ποδήλατο ή απλώστε ένα τραπεζομάντιλο στο πάρκο για ένα γκουρμέ γλέντι. Δεν επιτρέπεται η βιασύνη!

Την Κυριακή, ένα πλήθος που σας φαινόταν απρόσιτο (και λίγο κλειστό για τα γούστα σας) μπορεί να σας καλέσει στα λημέρια του. Αφήστε τις επικρίσεις σας και δώστε τους μια ευκαιρία. Ακόμα κι αν δεν γίνετε ποτέ τα καλύτερα φιλαράκια με ολόκληρη την παρέα, μπορεί να υπάρχουν ένα ή δύο άτομα με τα οποία να κάνετε κλικ. Η ενίσχυση των δεσμών σας με αυτή την ομάδα, μπορεί να έχει θετική επίδραση στην καριέρα σας. Οπότε, ναι, βγάλτε κάποιες επαγγελματικές κάρτες από το πορτοφόλι σας και βεβαιωθείτε ότι έχετε φορτώσει τα τελευταία σας επιτεύγματα στο Instagram ή σε ένα άλμπουμ φωτογραφιών, σε περίπτωση που η συνομιλία πάει προς αυτή την κατεύθυνση.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Η ενοχή είναι πολύ τοξικό συναίσθημα, Καρκίνοι. Μην αισθάνεστε άσχημα επειδή είπατε «όχι» σε κάποιον ή βάλατε ένα όριο. Παρά τη στοργική σας φύση, δεν ήρθατε στη γη για να κάνετε τα χατίρια άλλων. Το Σάββατο σταματήστε να κάνετε τα πάντα, για ανθρώπους που δεν κατάφεραν να δείξουν ευγνωμοσύνη ή αμοιβαιότητα. Αντ’ αυτού φύγετε από αυτές τις – φιλικές προς το χρήστη – σχέσεις και ρίξτε αλλού τα δίχτυα σας.

Την Κυριακή, ο περιπετειώδης Ερμής και ο καλόψυχος Ποσειδώνας προκαλούν την πνευματική σας περιέργεια. Εξερευνήστε μια νέα σχολή σκέψης, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει να γραφτείτε σε ένα συναρπαστικό σεμινάριο ή εργαστήριο. Ενώ μπορεί να περάσετε τη μισή μέρα παρακολουθώντας βίντεο για ιδέες που μπορεί να αξίζουν, βγείτε και μιλήστε με τον μη-δικτυακό κόσμο. Περάστε από ένα βιβλιοπωλείο, παρακολουθήστε μια ζωντανή διάλεξη, λάβετε μέρος σε μια ομάδα συζήτησης, όπου μπορείτε να απολαύσετε έναν ζωντανό διάλογο – και πάνω απ’ όλα συναντήστε ένα συναρπαστικό νέο πλήθος ανθρώπων.

ζωδια Λέων
Τόσοι πολλοί άνθρωποι, τόσος λίγος χρόνος! Συγκεντρώστε την παρέα σας αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί θα είναι δύσκολο να βρείτε χρόνο για όλες αυτές τις ατομικές συναντήσεις. Μην κάνετε τα συνηθισμένα, καφέ και ποτό. Τι λέτε για ένα πικ-νικ (και ένα παιχνίδι) στο πάρκο ή για εθελοντισμό ως παρέα για μια δραστηριότητα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα; Σίγουρα μια παιδική χαρά εκεί έξω θα χρειάζεται έναν καθαρισμό ή ένα έργο από κάποια δημιουργικά χέρια.

Αυτή μπορεί να είναι μια Κυριακή εργασίας για κάποιους Λέοντες, και θα το κάνουν με ευχαρίστηση. Με τον περίεργο Ερμή στη ζώνη της σταδιοδρομίας σας, οι φιλοδοξίες σας έχουν πρώτη θέση στο μυαλό σας αυτή την εβδομάδα. Προσθέστε σε αυτήν κάποια ισχυρή και σαγηνευτική ενέργεια από τον μαγνητικό Ποσειδώνα, και μπορεί να βρεθείτε μέσα στην αφρόκρεμα. Μην ξεχνάτε ότι η στρατηγική κοινωνικοποίηση είναι μέρος της ανόδου σας, καθώς κάνετε διασυνδέσεις παρασκηνιακά. Ξεκολλήστε τον εαυτό σας από τη λίστα με τα καθήκοντά σας και πηγαίνετε κάπου που μαζεύονται οι συνεργάτες σας ή προσκαλέστε έναν μελλοντικό συνεργάτη για ένα λαμπερό γεύμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia - love

ζωδια Παρθένος
Μήπως νιώθετε λίγη μοναξιά στην κορυφή; (Εξάντληση, σίγουρα.) Με τη Σελήνη να περνά από την ηγετική σας ζώνη στον τομέα της ομαδικής εργασίας σας το Σάββατο, είστε έτοιμοι να χαλαρώσετε τα ηνία και να υιοθετήσετε μια πιο συνεργατική προσέγγιση. Διατηρήστε τα υψηλά σας πρότυπα στη θέση τους και μην δέχεστε τον καθένα στην ομάδα. Αλλά να θυμάστε ότι ακόμα και οι πιο έξυπνοι, θα χρειαστούν κάποια εκπαίδευση και προσανατολισμό από εσάς. Δείξτε τους τα κόλπα και όσοι αξίζουν θα τα πιάσουν.

Τα αστέρια της Κυριακής ψιθυρίζουν έναν ρομαντικό σκοπό, το γεμάτο σεροτονίνη αίσθημα της ενέργειας μιας νέας σχέσης. Παρόλα αυτά, οι παίκτες του πλανητικού χορού αυτού του Σαββατοκύριακου, είναι ο γρήγορος Ερμής και ο πλανήτης της φαντασίας ο Ποσειδώνας, που μπορούν να θολώσουν την κρίση σας. Αν κάποιος σας προκαλεί πεταλούδες, απολαύστε το. Αλλά μην πάτε απευθείας να γράψετε ένα γράμμα στον αγαπητό άγνωστο για να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας ή ακυρώσετε προηγούμενα σχέδια. Η σπίθα που θα αισθανθείτε δεν είναι της φαντασίας σας, αλλά υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να προβάλλετε σε αυτό το άτομο ιδιότητες που δεν έχει. Ο χρόνος θα σας δείξει, Παρθένοι, γι’ αυτό κάντε υπομονή.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις