ζωδια σαββατοκυριακο 27-28/05 B

imerisies-provlepseis-savvato-3-5

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 27-28/05 B

ζωδια Ζυγός
Ξεκινήστε το παιχνίδι σας νωρίς. Με τη Σελήνη να είναι στον τομέα της επιτυχίας σας το Σάββατο το απόγευμα, θα σας είναι δύσκολο να δαμάσετε τη φιλόδοξη πλευρά σας. Τα πάρτι και τα μπάρμπεκιου μπορεί να μετατραπούν σε γεγονότα δικτύωσης. Ντυθείτε για να εντυπωσιάσετε, πάρτε επαγγελματικές κάρτες μαζί σας και μην ντραπείτε να μοιραστείτε την τελευταία δουλειά σας. Ποτέ δεν ξέρετε ποιος μπορεί να ψάχνει για κάποιον με τις δικές σας δεξιότητες.

Τα αστέρια της Κυριακής σας υπενθυμίζουν ότι χρειάζονται χρήματα για να βγουν χρήματα. Τι λέτε να επενδύσετε στο δίκτυο υποστήριξής σας; Ίσως ήρθε η ώρα να προσλάβετε έναν βοηθό μερικής απασχόλησης ή να βρείτε έναν αντιπρόσωπο για να σας εκπροσωπεί στις επιχειρηματικές συναλλαγές σας.

 

Αν διαπιστώσετε ότι τα διοικητικά σας καθήκοντα καταλαμβάνουν όλο το χρόνο δημιουργικότητάς σας, αυτά θα ήταν χρήματα που ξοδέψατε καλά. Για μερικές ώρες την εβδομάδα και στην τιμή ενός πλουσιοπάροχου δείπνου, μπορείτε να αναπνέετε πολύ πιο εύκολα. Αν τώρα ξεκινάτε, βάλτε τον εαυτό σας ως μαθητευόμενο δίπλα σε κάποιον φημισμένο. Παρόλο που μπορεί να μην πληρώνεστε, το να εργάζεστε μαζί με μια διασημότητα (και να μπαίνετε στον εσωτερικό του κύκλο) θα είναι ανεκτίμητη εκπαίδευση.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Σκορπιός
Αγαπάτε τα στέκια σας, Σκορπιοί – ειδικά επειδή δεν νιώθετε σαν στο σπίτι σας οπουδήποτε στον πλανήτη. Αλλά καθώς η Σελήνη ξεκινάει από το Σάββατο το απόγευμα να περιδιαβαίνει τον κοσμικό ένατο Οίκο σας, περάστε το Σαββατοκύριακό σας εξερευνώντας νέους τόπους και θεάματα. Περιπλανηθείτε σε ένα τμήμα της πόλης που σας τραβά την προσοχή ή σχεδιάστε να επισκεφθείτε έναν φίλο που μετακόμισε λίγο πιο μακριά. Όταν διευρύνετε την ακτίνα αναζήτησής σας, θα βρείτε ένα νέο αγαπημένο μέρος για να επισκέπτεστε – ξανά και ξανά.

Με την πειστική σύνδεση της Κυριακής, μεταξύ της Σελήνης και του θολού Ποσειδώνα στις ζώνες της σχέσης σας, προσέξτε να μην αποπλανάτε τον καθένα με τα σαγηνευτικά vibes σας! Όταν πρόκειται για τις σχέσεις, χρειάζεστε κάτι περισσότερο από ένα ζεστό κορμί ή έναν έξυπνο συνομιλητή. Αν δεν βλέπετε μακροπρόθεσμες δυνατότητες, κρατήστε απλώς επιφανειακή τη συνομιλία. Ακόμα και το να μοιραστείτε τα προβλήματά σας μπορεί να προσελκύσει μερικούς ανθρώπους και αυτή δεν είναι μια σύνδεση που θέλετε να δημιουργήσετε. Αυτή η ποιητική πλανητική ευθυγράμμιση ωστόσο, μπορεί σίγουρα να αποτελέσει το σκηνικό για ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Αφεθείτε υπεύθυνα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Οι συνεργασίες έχουν δυνατότητες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς η Σελήνη ταξιδεύει μέσα στον Οίκο των σχέσεών σας. Μην κολλήσετε σε παρέες και προγραμματίστε προσωπικές συναντήσεις με τους αγαπημένους σας. Καφέ με έναν αγαπημένο φίλο, γεύμα με το ταίρι σας; Τέλεια. Ψάχνετε για ερωτικό ή επαγγελματικό ταίρι; Πείτε το αυτό το Σαββατοκύριακο. Μπορεί να γνωρίσετε το ιδανικό, μέσω μιας γνωριμίας ενός στενού σας φίλου.

Η γλυκιά γωνία της Κυριακής, μεταξύ του μηχανικού Ερμή και του ευφάνταστου Ποσειδώνα, αναδεικνύει τη δημιουργική πλευρά σας. Βυθιστείτε σε ένα έργο διακόσμησης του σπιτιού: κάντε ένα κούτσουρο τραπεζάκι του καφέ, ανακατασκευάστε ένα παλιό σαλόνι, βάλτε μια φρέσκια στρώση βαφής στον τοίχο του υπνοδωματίου σας. Διπλασιάστε το με μια αποστολή αποδοτικότητας και δημιουργήστε ένα σύστημα αποθήκευσης και ραφιών που προσελκύουν το μάτι. Εάν είστε σε μια πιο γειωμένη διάθεση, φυτέψτε γλαστράκια και κρεμάστε τα στα κουρτινόξυλα ή εάν έχετε αυλή ή μπαλκόνι, φυτέψτε μερικά πολύχρωμα φυτά.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Απαγορεύστε το άγχος αυτό το Σάββατο, αγκαλιάζοντας τη δύναμη της σχέσης. Χρήσιμοι σύμμαχοι βρίσκονται παντού γύρω σας, Αιγόκεροι, αλλά είναι δική σας δουλειά να ζητήσετε την υποστήριξή τους. Μην αφήνετε την πεισματική υπερηφάνεια σας (ή τα θέματα ελέγχου σας) να σας σταματήσουν. Δεν μπορείτε – και δεν πρέπει – να προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε μια φιλόδοξη αποστολή μόνοι σας. Ενώστε τις δυνάμεις σας με ένα ελκυστικό αντίθετο, του οποίου το σύνολο δεξιοτήτων συμπληρώνει το δικό σας.

Την Κυριακή ωστόσο, η μοναχικότητα μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας. Με τον υπαινικτικό Ποσειδώνα και τον ερωτικό Ερμή να είναι κλειδωμένοι σε έναν σαγηνευτικό χορό, είναι περισσότερο μια μέρα δράσης παρά ομιλίας. Κοιτάξτε τον άλλον λίγο περισσότερο, αγγίξτε απαλά το χέρι σας πάνω στο μπράτσο του άλλου, φορέστε μια άνετη αλλά σέξι φόρμα στον καφέ. Και παίξτε το λίγο δύσκολοι (αν και όχι υπερβολικά). Είναι απλώς η ανθρώπινη φύση: οι άνθρωποι τείνουν να εκτιμούν, τα πράγματα για τα οποία πρέπει να προσπαθήσουν.

zwdia shmera

ζωδια Υδροχόος
Δώστε προτεραιότητα στη γαλήνη το Σάββατο. Ακόμα κι αν δεν δημιουργείτε ενεργά δράματα, συνεχίζετε να επιστρέφετε για περισσότερα; Σταματήστε το «ευχαριστώ, κύριε, μπορώ να έχω λίγο ακόμα» κύκλο απογοήτευσης- απόλαυσης. Το να κάνετε μια διαφορετική επιλογή, ακόμη και μια μικρή, μπορεί να ταρακουνήσει τον κόσμο σας. Για παράδειγμα, κάντε σχέδια με έναν νέο φίλο, αντί να στείλετε μήνυμα στον κουρασμένο ναρκισσιστή που σίγουρα θα σας βγάλει από την ισορροπία σας όλο το σαββατοκύριακο. Κάντε ένα μάθημα γιόγκα για να χαλαρώσετε το μυαλό σας και ξεμπερδέψτε με μερικές εκνευριστικές δουλειές. Θα κοιμηθείτε καλύτερα γνωρίζοντας ότι αυτά έχουν αντιμετωπιστεί.

Τα αστέρια της Κυριακής προωθούν τη ζεστή και φιλική ενέργεια. Αδράξτε την ευκαιρία για κάποιο ποιοτικό χρόνο σύνδεσης με κάποιον στον εσωτερικό σας κύκλο: τη μαμά, τον αδελφό ή έναν στενό φίλο σας. Αν προσπαθούσατε να θίξετε ένα ζήτημα σύγκρουσης με έναν συγγενή ή συγκάτοικο, η ομαλή ευθυγράμμιση μεταξύ του εκφραστικού Ερμή και του συμπονετικού Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να βρείτε τα σωστά λόγια για να αντιμετωπίσετε αυτή τη διαφορά χωρίς να δημιουργήσετε σύγκρουση. Αποφύγετε να κάνετε κατηγορηματικές δηλώσεις και επικεντρωθείτε στην εξεύρεση δημιουργικών συμβιβασμών.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ιχθύες
Αφήστε το ψύχραιμο προσωπείο σας και επιτρέψτε στην παθιασμένη πλευρά σας να βγει αυτό το Σάββατο. Οι άνθρωποι πρέπει να σας δουν να βγάζετε τα συναισθήματά σας, Ιχθύες, αλλιώς μπορεί να μπερδέψουν τη ψυχραιμία σας με έλλειψη ενδιαφέροντος. Είστε εξίσου έξυπνοι κωμικοί, όσο και δραματικοί συναισθηματίες. Κάντε έκπληξη σε ένα αγαπημένο πρόσωπο με μια αστεία κάρτα ή ένα δώρο, κάτι που να δείχνει ότι καταλαβαίνετε την προσωπικότητά του. Η προσοχή σας είναι αφροδισιακή. Βεβαιωθείτε ότι είναι αμοιβαίο όμως, πρέπει να σας εκτιμούν το ίδιο!

Την Κυριακή, είστε σαν σύγχρονοι τροβαδούροι, καθώς ο κυβερνήτης σας ο ποιητικός Ποσειδώνας δέχεται μια έκρηξη έμπνευσης από τον εκφραστικό Ερμή. Πιάστε ένα σημειωματάριο και γράψτε όσο το ζητάει η ψυχή σας. Ή περάστε χρόνο με τους λέκτορες στον κύκλο σας – τους ανθρώπους που εκτιμούν μια ρομαντική μεταφορά ή μια ωραία φράση. Ακούστε μια εκπομπή που σας εμπνέει ή παρακολουθήστε μια ζωντανή διάλεξη, για να πυρώσετε την πνευματική σας πυρκαγιά. Ίσως ήρθε η ώρα να συμμετάσχετε σε μια λέσχη βιβλίου, τοπικά ή διαδικτυακά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia