ζωδια σαββατοκυριακο 28–29/01 Α

erwtikes-25214

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 28–29/01 Α

ζωδια Κριός
Τραγουδάτε, χορεύετε, γοητεύετε τα πλήθη… υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε (ή δεν θέλετε) να κάνετε; Το Σάββατο η ενέργειά σας είναι στα ύψη, χάρη στον σέξι, αναζωογονητικό Άρη – τον κυβερνήτη σας – που μπαίνει στο ζώδιό σας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ο κόκκινος πλανήτης περνούσε από τους Ιχθύες και τον ομιχλώδη δωδέκατο Οίκο σας από τις 19 Δεκεμβρίου, κάνοντάς το για εσάς δύσκολο να επικεντρωθείτε και να παραμείνετε ενεργοί.

Οπότε ρίξτε νερό στο πρόσωπό σας μετά τον ύπνο, Κριοί, επειδή είστε έτοιμοι να πάρετε φωτιά! Χρησιμοποιήστε αυτή τη μαγική επανεκκίνηση για να φέρετε τα σχέδιά σας και πάλι στο προσκήνιο. Προωθείστε τον εαυτό σας και φυσήξτε το κέρας σας περισσότερο.

 

Μια συμβουλή: επειδή ο Άρης μπορεί να γίνει επιθετικός, μπορεί να χρειαστεί να μετριάσετε την ανυπομονησία σας. Μπορεί να αγνοείτε την τάση σας να φέρεστε πολύ δυναμικά. Αν δείτε κάποιον να απομακρύνεται μακριά σας θα είναι το σύνθημά σας για να ρίξετε λίγο τους τόνους. Ένας άλλος λόγος για να το χειριστείτε απαλά; Η Σελήνη θα μπει στους Ιχθύες την Κυριακή κάνοντας τις επόμενες ημέρες λίγο κοιμισμένες. Μπείτε σε ρυθμό, Κριάρια: αυτός ο κύκλος διαρκεί έξι εβδομάδες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ταύρος
«Επιβεβαιώστε την παρουσία σας», ίσως, στους εορτασμούς για την κινεζική Πρωτοχρονιά. Το Σάββατο ένας βραχνός κύκλος έξι εβδομάδων έρχεται στο τέλος του, καθώς ο ενεργητικός Άρης αναχωρεί από τον κοινωνικό ενδέκατο Οίκο σας και μπαίνει στον Κριό και στο δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, μέχρι τις 9 Μαρτίου. Μπορεί ξαφνικά να κλατάρετε ή να δείτε ότι η ενέργειά σας πέφτει πιο γρήγορα από το συνηθισμένο.

Ακόμα και στα όνειρά σας επεξεργάζεστε πολλά συναισθηματικά θέματα του παρελθόντος. Ενώ μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βρείτε τη θεραπεία σας μέσω του φαγητού, του ποτού ή κάποιας άλλης απόδρασης, θα είστε καλύτερα αν αντιμετωπίσετε τους δαίμονές σας. Αντιμετωπίζοντας τους χειρότερους φόβους σας, τις ενστάσεις σας και τις περιοριστικές πεποιθήσεις σας με θάρρος, μπορείτε να τις θεραπεύσετε πραγματικά.

Η επίγνωση, αν και επώδυνη κάποιες φορές, θα σας βοηθήσει να ζήσετε την καλύτερη ζωή που μπορείτε σε μακροπρόθεσμη βάση. Οπότε, όσο δελεαστικό κι αν είναι, μην κάνετε οργανώσετε βραδιές ενοχής ακόμα. Αντ’ αυτού βρείτε την κάθαρση: γράψτε, χορέψτε, τεντωθείτε, ουρλιάξτε… ό,τι χρειάζεται για να βρείτε την απελευθέρωση. Και δεν χρειάζεται να απομονώσετε τον εαυτό σας. Την Κυριακή η Σελήνη επισκέπτεται τους Ιχθύες και σας βάζει σε διάθεση για τονωτική παρέα. Τι θα λέγατε για έναν χαμηλών τόνων καφέ με μερικούς από τους πιο υποστηρικτικούς σας φίλους;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Δίδυμοι
Το Σάββατο οι χυμοί της συνεργασίας αρχίζουν να ρέουν, χάρη στον ενεργητικό Άρη που περιπλανάται μέσα στον ενδέκατο Οίκο σας, τον προσανατολισμένο στην ομαδικότητα, μέχρι τις 9 Μαρτίου. Οι πιθανότητες δείχνουν πως είστε έτοιμοι για την προοπτική της συνεργασίας με αδελφές ψυχές. Εξάλλου, η δημιουργικότητα είναι υπερβολικά μεγάλη για να μπει σε ένα μόνο έργο (που αφορά πιθανώς την καλυτέρευση του κόσμου). Αλλά μην μπαίνετε σε κάθε επιχείρηση που βρίσκετε με τέτοιο κέφι, ή και καθόλου. Ο ενθουσιασμός σας μπορεί να μην είναι παράλληλος με την κοινή λογική. Γυρίστε στη γη, ακόμα και κυριολεκτικά βάζοντας τα πόδια σας στο πάτωμα και αναπνέοντας.

Προσέξτε τι δημοσιεύετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς ο φλογερός Άρης στη ζώνη της τεχνολογίας σας μπορεί να προκαλέσει κάποιους απρόσμενους πολέμους στο Twitter. Ο Άρης ήταν στους Ιχθύες και στη ζώνη καριέρα σας από τις 19 Δεκεμβρίου και η δουλειά σας είχε γίνει επιπλέον απαιτητική. Με τον Άρη τώρα στον ζωηρό Οίκο της δικτύωσής σας ήρθε η ώρα να συνδυάσετε την εργασία με το παιχνίδι. Αλλά η μετάβαση δεν θα είναι άμεση. Με τη Σελήνη να γλιστρά στους Ιχθύες την Κυριακή, οι επόμενες ημέρες μπορεί να σας βρουν να ξεμπερδεύετε με τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός σημαντικού έργου πριν βγείτε για να γιορτάσετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Ας αρχίσει το χτίσιμο της αυτοκρατορίας! Το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον δέκατο Οίκο σας – που είναι προσανατολισμένος στην επίτευξη – ως τις 9 Μαρτίου και σας βοηθά να επικεντρωθείτε στα μεγαλύτερα όνειρα της σταδιοδρομίας σας. Αλλά αυτά δεν είναι ρομαντικές φαντασιώσεις, Καρκίνοι. Αυτό το γραφείο που κοιτάτε με ενθουσιασμό μπορεί να γίνει δικό σας, από τη στιγμή που θα στρωθείτε στη δουλειά, θα ανοίγετε το δρόμο σας προς τα πάνω στρατηγικά και θα ακολουθήσετε ένα αυστηρό σχέδιο.

Όταν σπάσετε τους στόχους σας σε διαχειρίσιμα βήματα, όλα είναι δυνατά.
Κάντε μεγάλα όνειρα, αλλά μείνετε επιμελείς! Πριν πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, απολαύστε μια τελευταία περιπέτεια του «grand finale». Η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες και τον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας την Κυριακή, προτρέποντάς σας να επιδοθείτε σε κάποιες δημιουργικές σκέψεις ή να κάνετε μια αυθόρμητη ημερήσια εκδρομή. Δεν έχετε κάνει σχέδια για χειμωνιάτικες διακοπές ακόμα; Εξερευνήστε τις επιλογές σας και αρπάξτε μια καλή προσφορά της τελευταίας στιγμής.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων
Η νέα χρονιά ξεκίνησε έντονα, χάρη στον Άρη που έκανε επίσκεψη στους Ιχθύες και στον προσωπικό, επικεντρωμένο με εστίαση λέιζερ όγδοο Οίκο σας. Η μονόπλευρη όραση ή ακόμα και η εμμονή μπορεί να είχαν κυριαρχήσει. Το Σάββατο θα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε, καθώς ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον ένατο Οίκο σας των ταξιδιών, της περιπέτειας και της επέκτασης. Ας ηχήσει η ελευθερία! Από τώρα και μέχρι τις 9 Μαρτίου μπορεί να είστε πιο ανυπόμονοι από όσο συνήθως, να έχετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τους περιορισμούς.

Στην αγάπη και στη δουλειά σας προσπαθήστε να αποφύγετε τις σπασμωδικές αντιδράσεις όταν νιώθετε περιφραγμένοι. Χρησιμοποιήστε τη γνωστή σας ευθύτητα για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια αυτού του ειλικρινούς κύκλου (π.χ. «πετάω φλύκταινες όταν μιλάς για γάμο στο τρίτο μας ραντεβού»). Κάντε το ελεύθερο πνεύμα σας να δουλέψει καλά παίρνοντας παραγωγικά ρίσκα. Είναι ώρα να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να αγοράσετε ένα αεροπορικό εισιτήριο για τον γύρο του κόσμου; Αυτή είναι η εποχή για να διερευνήσετε τις επιλογές σας.

zwdia-768

ζωδια Παρθένος
Ήρθε η ώρα να το κάνετε πραγματικά επίσημο… ή να τελειώσετε το θέμα; Το Σάββατο ο κινητήριος Άρης μπαίνει στον Κριό έως τις 9 Μαρτίου, ζεσταίνοντας τον όγδοο Οίκο σας της οικειότητας, των συγχωνεύσεων και των κοινοπραξιών. Ένας μόνιμος δεσμός μπορεί να αναπτυχθεί γρήγορα, είτε στην αγάπη είτε στη δουλειά. Ή μια σοβαρή ρήξη μπορεί να σας βρει να χωρίζετε δρόμους και κατά πάσα πιθανότητα όχι ως φίλοι. Τα πράγματα μπορεί να γίνουν άσχημα με τον Άρη σε αυτή την κτητική και ζηλιάρικη ζώνη, γι’ αυτό προσέχετε να μην γίνετε εκδικητικοί. Διοχετεύστε αυτή την ενέργεια σε μερικές υγιείς επιδιώξεις σας, αν μπορείτε.

Με τον κόκκινο πλανήτη στον αχνιστό όγδοο Οίκο σας, η λίμπιντό σας έχει πάρει φωτιά. Το να δώσετε στον εαυτό σας τον χώρο για να εξερευνήσει την ερωτική του πλευρά (ακόμη και πριν καλέσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον στην κρεβατοκάμαρα) μπορεί να γίνει πραγματικά θεραπευτικό. Κατεβάστε ταχύτητα, Παρθένοι… και κρεμάστε την πινακίδα που λέει “Μην ενοχλείτε”.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia