ζωδια σαββατοκυριακο 28–29/01 B

erwtikes-27214

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 28–29/01 B

ζωδια Ζυγός
Ήσασταν σε αποστολή όλο τον χρόνο με τον κινητήριο Άρη να διαπερνά τον έκτο Οίκο της φυσικής σας κατάστασης, των καθηκόντων και της οργάνωσης από τις 19 του Δεκέμβρη. Αλλά κάθε καλός Ζυγός ξέρει ότι οι άνθρωποι και όχι τα επιτεύγματα, κάνουν τον κόσμο να γυρίζει.

Το Σάββατο τα αστέρια αυξάνουν την ένταση σε μια σημαντική σχέση, καθώς ο δυναμικός Άρης μπαίνει στον Κριό και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων μέχρι τις 9 Μαρτίου. Εάν βρισκόσασταν στο κενό με έναν τύπο που δεν είναι της δέσμευσης, μπορεί να φτάσετε στο τέλος των ορίων σας και να απαιτήσετε μια απάντηση: είναι μέσα ή όχι; Οι Ζυγοί που βρίσκονται σε σχέση, μπορεί να έχουν διαφωνίες πάνω σε μικρά πράγματα που σιγά σιγά να κλιμακώνονται.

 

Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι ένα σημάδι που δείχνει ότι πρέπει να απελευθερώσετε την ένταση. Το να διευθετήσετε το θέμα θα είναι αποσαφηνιστικό – και αν κάποιος δεν μπορεί να δεχτεί τον αληθινό σας εαυτό, μπορεί να καταλήξετε να ξανασκέφτεστε αυτή τη σχέση. Το να το ξεπεράσετε μέσα στην κρεβατοκάμαρα, μπορεί να είναι μια καλή στρατηγική με τον θερμό Άρη σε ισχύ. Οι αδέσμευτοι Ζυγοί μπορεί να αποφασίσουν να βρουν στα σοβαρά έναν σύντροφο. Ευτυχώς ο Άρης σας εμποτίζει με αυτοπεποίθηση και θάρρος, κάνοντάς σας επιπλέον ελκυστικούς σε προοπτικές με μακροπρόθεσμες δυνατότητες.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Φορέστε τα αθλητικά σας και κάντε το αίμα σας να κυκλοφορήσει, Σκορπιοί. Το Σάββατο ο καπάτσος Άρης μπαίνει στον Κριό και στον έκτο Οίκο σας της υγείας, μέχρι τις 9 Μαρτίου. Για τις επόμενες 6 εβδομάδες μπορεί να έχετε περισσότερη ενέργεια για τις προπονήσεις σας και για να κάνετε το επιπλέον χιλιόμετρο. Τσεκάρετε την πλησιέστερη αγορά για να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα εν λόγω βιολογικά γεύματα. Προσέξτε όμως: στην αναζήτησή σας να μπείτε σε ένα νέο κεφάλαιο ευεξίας, μπορεί να γίνετε υπερβολικά αισιόδοξοι.

Μην βάζετε υπερβολικό φόρτο εργασίας στον εαυτό σας, καθώς ο επιρρεπής στα ατυχήματα Άρης μπορεί να σας οδηγήσει σε τραυματισμούς κατά την ώρα της γυμναστικής, όπως τραβηγμένοι μύες. Το μόνο άτομο που ανταγωνίζεστε, είναι ο εαυτός σας. Κάντε τη σημερινή στάση του περιστεριού (ή το σήκωμα βαρών) λίγο καλύτερα από τη χθεσινή… και θα κάνετε μια καλή αρχή. Και πριν μπείτε με τα μούτρα, απολαύστε μια τελευταία πολυτέλεια. Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στους Ιχθύες και στον πέμπτο Οίκο σας της πολυτέλειας για μερικές ημέρες. Βγείτε και κάψτε το, πριν ξεκινήσετε την αποτοξίνωση από τη γλουτένη ή το αλκοόλ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Τοξότης
Η χειμερία νάρκη τελειώνει νωρίς, Τοξότες. Από τις 19 Δεκεμβρίου ο ενεργητικός πλανήτης Άρης ήταν σε κατάσταση «νάρκης» για το δικό σας ζώδιο, πλανιόταν στους Ιχθύες και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού. Μπορεί να νιώθατε εσωστρεφείς, κυκλοθυμικοί ή να είχατε μια ασυνήθιστα έντονη επιθυμία να φωλιάσετε. Το σπίτι και οι οικογενειακές υποθέσεις μπορεί να σας προκαλούσαν άγχος επίσης. Από την ανατροφή των παιδιών, μέχρι τη φιλοξενία επισκεπτών, μέχρι την εύρεση αρκετού προσωπικού χώρου και χρόνου για να τον εαυτό σας, όλα ήταν μια επική πρόκληση!

Όλα αυτά τελειώνουν το Σάββατο, καθώς ο Άρης μπαίνει στον παθιασμένο και παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο για να προχωρήσετε ένα δημιουργικό έργο ή μια ρομαντική σχέση. Κάντε φιγούρα με μια τολμηρή νέα εμφάνιση και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε περισσότερο γκλάμουρ, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να σας πετύχουν τα φώτα της δημοσιότητας. Εκφραστείτε με τόλμη, αλλά προσέχετε το δράμα. Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στους Ιχθύες και στον άνετο τέταρτο Οίκο σας, κάνοντάς το δύσκολο για εσάς να αντισταθείτε στην πρόκληση του κρεβατιού σας και στο να βγείτε από τις πιτζάμες σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Η κοινωνική σας ζωή είχε πάρει φωτιά από τις 19 Δεκεμβρίου, όταν ο Άρης μπήκε στους Ιχθύες και στον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας και ζωντάνεψε τον κύκλο σας. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα μπορούσε να φέρει μια προσγείωση στην ενέργειά σας, καθώς ο έντονος Άρης μπαίνει στον Κριό και στον ευαίσθητο τέταρτο Οίκο σας μέχρι τις 9 Μαρτίου. Τώρα το σπίτι είναι εκεί που βρίσκεται η δράση, οπότε σχεδιάστε μια ζωηρή συνάντηση ή ξεκινήστε ένα διακοσμητικό πρότζεκτ.

Προειδοποίηση: η φιλοξενία του Άρη σε αυτό τον Οίκο μπορεί να δημιουργήσει εγχώρια διχόνοια. Ένα έργο ανακαίνισης μπορεί να πάει στραβά: το προσωπικό κατασκευής να εμφανιστεί νωρίς ή το να κρεμάσετε μια ταπετσαρία να αποδειχθεί δυσκολότερο από ό,τι φαινόταν στις οδηγίες. Εντάσεις μπορεί να δημιουργηθούν με την οικογένεια, ειδικά μια γυναίκα συγγενή σας. Διασκορπίστε αυτή την αγχωτική ενέργεια βρίσκοντας παραγωγικές, σωματικές διεξόδους, όπως η δημιουργία ενός γυμναστηρίου στο σπίτι ή όπως, απλά, το να βγαίνετε από το σπίτι περισσότερο (μπόνους πόντοι αν το κάνετε για να γυμναστείτε!). Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κλείστε περισσότερα μασάζ και κάντε πιο πολλά μπάνια με άλατα απ’ ότι συνηθίζετε. Το μαγνήσιο – και οτιδήποτε άλλο απελευθερώνει την ένταση των μυών – μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Έτοιμοι για λίγη διασκέδαση; Από τις 19 Δεκεμβρίου ο κινητήριος Άρης ήταν στους Ιχθύες, ανάβοντας τον δεύτερο Οίκο σας της εργασίας και των χρημάτων. Ήσασταν υπέρ – παραγωγικοί κατά τη διάρκεια των διακοπών και στην αρχή του νέου έτους. Μπορεί να είχατε κάποιο επιπλέον αγχωτικό βάρος και να έπρεπε να δουλέψετε κάποιες επιπλέον ώρες για να το καλύψετε. Αυτό το Σάββατο ο ενεργητικός Άρης μπαίνει στον Κριό και ζωντανεύει τον τρίτο Οίκο σας της ομαδικής δράσης μέχρι τις 9 Μαρτίου. Χρησιμοποιήστε αυτή την περίοδο των 6 εβδομάδων για να ξεμουδιάσετε τους επικοινωνιακούς σας μυς.

Έχει περάσει κάποιος καιρός από τότε που κάνατε κάποιες στρατηγικές σκέψεις για την επέκταση του δικτύου σας; Σκεφτείτε τον τύπο των επαφών που θα θέλατε να κάνετε και έπειτα ανοιχτείτε. Με το ανοιχτό σας μυαλό θα κάνετε πολλούς συμμάχους. Αφήστε όμως τα σχέδια που εξυπηρετούν μόνο τον εαυτό σας, οι άλλοι μπορούν να μυρίσουν ότι δεν είναι γνήσιο από μίλια μακριά. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες, φέρνοντας μια τελευταία έκρηξη παραγωγικότητας. Πληρώστε μερικούς λογαριασμούς, χειριστείτε ένα σημαντικό έργο, οργανώστε το πρόγραμμά σας και φροντίστε να αφήσετε αρκετό ελεύθερο χώρο στην ατζέντα σας για χόμπι και για ποιοτικό χρόνο με φίλους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Είχατε αρκετή περιπέτεια για να σας φτάσει για όλο το 2017; Από το Σάββατο κινείστε σε έναν πιο πρακτικό χώρο. Ο ενεργητικός Άρης αναχωρεί από το ζώδιό σας (όπου ήταν ήδη από τις 19 Δεκεμβρίου) και μπαίνει στον Κριό μέχρι τις 9 Μαρτίου. Ενώ όλη αυτή η δράση ήταν συναρπαστική, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα διάλειμμα. Ο κόκκινος πλανήτης είναι τώρα στον τομέα της δουλειάς και των χρημάτων σας, οπότε εστιάστε σε πρακτικά πράγματα, όπως στο εισόδημα και στους στόχους της καριέρας σας.

Βρείτε δημιουργικές λύσεις σε οικονομικά θέματα, όπως το να βρείτε μια δεύτερη δουλειά ή να αυξήσετε την πληρωμή σας. Ακολουθήστε το οικονομικό σας σχέδιο, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να απογοητεύσετε κάποιον ή να μην πιάσετε εσείς τον λογαριασμό. Η αυτοεκτίμησή σας προέρχεται από τη συνειδητοποίηση ότι μπορείτε πραγματικά να φροντίσετε τον εαυτό σας. Τεντώστε αυτούς τους αυτάρκεις μύες σας. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας για μια-δυο μέρες και σας φέρνει μια έκρηξη έμπνευσης για να ξεκινήσετε ένα νέο έργο ή να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας.

zwdia-66