ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/04 A

ζωδια-διαιτα

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 29-30/04 A

ζωδια Κριός
Μην αφήνετε τις καυστικές σκέψεις να σας κυριεύσουν, Κριοί. Αυτό το Σάββατο το μυαλό σας θα μπορούσε να είναι ο καλύτερος σύμμαχος ή ο χειρότερος εχθρός σας, χάρη στη Σελήνη στους Διδύμους και στον πνευματικό τρίτο Οίκο σας, που σχηματίζει αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο. Εάν τείνετε να είστε υπερβολικά συναισθηματικοί, αυτή η επιρροή λογικής μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε τους ανθρώπους και τις καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, ίσως ακόμη και να κάνετε συγκεκριμένα βήματα για να βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

Απλά προσέξτε την απαισιοδοξία. Μην παίρνετε αυτές τις σκέψεις τόσο σοβαρά, Κριοί – η αρνητική αύρα θα περάσει. Όταν η Σελήνη μπει στον Καρκίνο και στον χαλαρωτικό τέταρτο Οίκο σας το Σάββατο το βράδυ, το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου έχει μια πιο ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Δεθείτε με την οικογένειά σας, μείνετε κοντά στο σπίτι σας, φροντίστε τον εαυτό σας. Βγείτε από το κεφάλι σας και μπείτε πίσω στο σώμα σας με ένα ήπιο μάθημα γιόγκα ή ένα μασάζ.

 

ζωδια Ταύρος
Έχετε πτοηθεί από την κατάσταση των οικονομικών σας; Η Σελήνη του Σαββάτου στους Διδύμους και στον δεύτερο Οίκο σας της ασφάλειας, σχηματίζει μια έντονη αντίθεση με τον σοβαρό Κρόνο. Αν έχετε κάνει ατασθαλίες στον προϋπολογισμό σας ή στη δουλειά σας, η τεμπελιά θα μπορούσε να γυρίσει εναντίον σας. Αν και το πιο πιθανό είναι ότι μπορεί απλώς να έχετε μια αρνητική εικόνα για την κατάστασή σας, να βλέπετε το ρόλο σας στο γραφείο ή την κατάσταση του τραπεζικού σας λογαριασμού ως πιο δύσκολη από όσο είναι στην πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Προσπαθήστε να διατηρήσετε μια ισορροπημένη προοπτική, Ταύροι. Όταν η Σελήνη μεταφερθεί στον Καρκίνο και στον πνευματικό τρίτο Οίκο σας το βράδυ του Σαββάτου, θα αρχίσουν οι πεφωτισμένες στιγμές. Η Σελήνη θα παραμείνει εδώ για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, είναι μια πολύ καλή στιγμή για να μιλήσετε με φίλους και ίσως να σχεδιάσετε να συνεργαστείτε δημιουργικά. Να είστε ανοιχτοί σε νέες προοπτικές και οι νέες επιλογές θα αποκαλύπτονται παντού όπου κι αν κοιτάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Δίδυμοι
Κάντε τη δουλειά! Το Σάββατο η Σελήνη είναι στους Διδύμους, στον πρώτο Οίκο του εαυτού και της ταυτότητάς σας, σχηματίζοντας μια αντίθεση με τον υπεύθυνο Κρόνο. Νιώθετε μια εγγενή ευθύνη απέναντι στους αγαπημένους σας και στη δική σας ατζέντα. Να είστε προσεκτικοί όμως, καθώς μπορεί να φτάσετε αυτή τη διάθεση υποχρέωσης πολύ μακριά. Υπάρχει η πιθανότητα να είστε υπερβολικά χαλαροί ή επαγγελματικοί απέναντι στους ανθρώπους (για κανένα προφανή λόγο) και έπειτα να πρέπει να ζητήσετε συγνώμη αύριο. Μην χάσετε την αίσθηση του χιούμορ σας, ακόμα κι αν έχετε σοβαρά προβλήματα.

Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, φωτίζοντας το δεύτερο Οίκο σας της ασφαλείας. Κάντε ένα απλό σχέδιο και βάλτε προτεραιότητες. Την Κυριακή, μια μαγική αχτίδα από τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να τραβήξει έναν τύπο «φύλακα αγγέλου», που θα σας προσφέρει καθοδήγηση και θα ανοίξει τις πόρτες. Βλέπετε, Δίδυμοι; Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας εντέλει. Απλά να είστε πρόθυμοι να κάνετε τη δουλειά και η υποστήριξη θα εμφανιστεί.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Περπατάτε ελαφρά, Καρκίνοι. Το Σάββατο, η Σελήνη από τους Διδύμους και το δωδέκατο Οίκο σας της απομόνωσης και της θεραπείας, σχηματίζει μια αντίθεση με τον Κρόνο που αγαπά τα όρια, γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε πολύ ευαίσθητοι (ναι, περισσότερο από όσο συνήθως).

Μην αφήσετε μια απαισιόδοξη σκέψη να σας βγάλει από την ευτυχισμένη σας κατάσταση ή να σας κάνει να αισθανθείτε αβοήθητοι. Έχετε πολλές επιλογές, Καρκίνοι, κοιτάξτε πέρα από τις παρωπίδες και θα τις δείτε. Μαλακώστε την κατάσταση με κάποια πρακτική φροντίδα, όπως ένα επαναστατικό μάθημα γιόγκα ή μια συνεδρία ρεφλεξολογίας. Ό,τι κι αν κάνετε, αποφύγετε την αυτοκριτική.

Αποσπάστε την προσοχή σας από τις βαριές σκέψεις, είναι πραγματικά μια έξυπνη στρατηγική για την ημέρα. Και αν αυτό αποτύχει, η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο το βράδυ του Σαββάτου και θα παραμείνει εκεί για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Η χαρά σας επιστρέφει μαζί με την ενέργειά σας. Τι ήταν αυτό που σας πείραξε; Μια ευκαιρία για ένα διασκεδαστικό ημερήσιο ταξίδι ή μια εκδρομή μακριά από τα συνηθισμένα σας στέκια, μπορεί να αναδυθεί ξαφνικά. Μην σκεφτείτε – απλά πηγαίνετε! Μαγικές συνδέσεις σας περιμένουν.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Λέων
Την πληρώνετε εσείς για την ομάδα; Μια φιλία μπορεί να καταπατήσει την ελευθερία σας αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον ομαδικό Οίκο σας βρίσκεται σε αντίθεση με τον καταπιεστικό Κρόνο. Ίσως να νιώσετε ότι πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα έργο που σας παθιάζει προσωπικά και την υποχρέωσή σας σε ένα ομαδικό εγχείρημα. Εάν πρέπει να θυσιάσετε τη δική σας έκφραση για το καλύτερο καλό, βεβαιωθείτε ότι είναι μόνο ένα προσωρινό μέτρο.

Μπορείτε να επιστρέψετε στα σχέδιά σας την Κυριακή, όταν η Σελήνη επισκέπτεται τον Καρκίνο και τον δημιουργικό, μοναχικό δωδέκατο Οίκο σας. Μείνετε μακριά για κάποιο προσωπικό χρόνο θεραπείας και ξεφύγετε σε ένα καλλιτεχνικό έργο. Μια αχτίδα από τον πλανήτη της φαντασίας τον Ποσειδώνα, στον πιο ευγενή τομέα σας, μπορεί να σας παροτρύνει να αφήσετε ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο να σας κάνει παρέα.

zwdia

ζωδια Παρθένος
Τα άστρα του Σαββάτου μπορεί να προκαλέσουν μια επική μάχη μεταξύ του μυαλού και της καρδιάς σας. Η Σελήνη στους Διδύμους και στο φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας, βρίσκεται σε αντίθεση με τον σοβαρό Κρόνο στον τέταρτο Οίκο των συναισθημάτων σας. Καταστέλλετε τα αληθινά σας συναισθήματα ή φοράτε ένα καλό προσωπείο; Ίσως να μην είστε σίγουροι για το σωστό μονοπάτι, να αισθάνεστε διχασμένοι μεταξύ της προσωπικής σας ζωής και της καριέρας σας. Πάρτε το χρόνο σας για να σκεφτείτε πραγματικά την κατάσταση. Με λίγη σκέψη και ίσως μια σοφή συμβουλή κάποιου μέντορα, θα φτάσετε σε μια έξυπνη ισορροπία.

Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και στον Οίκο της φιλίας σας, μια σπουδαία στιγμή για να πείτε γι’ αυτό το δίλημμα στους πιο πιστούς σας φίλους. Καφέ, κανείς; Με μια αχτίδα από τον ονειρικό Ποσειδώνα στη ζώνη της σχέσης σας, ένας από τους φίλους σας θα μπορούσε να κάνει μια αστρική εισαγωγή. Στα ρομαντικά νέα, ένα άτομο που βλέπατε πλατωνικά και δεν σκεφτήκατε ποτέ «με αυτό τον τρόπο», ξαφνικά μοιάζει κάπως ενδιαφέρον.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia