ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/04 B

erwtiko-savvatokyriako-zwdia-13-15-6

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 29-30/04 B

ζωδια Ζυγός
Αυτό το Σάββατο μπορεί να νιώσετε ένα περίεργο μείγμα ελευθερίας και περιορισμών, χάρη στη Σελήνη στους Διδύμους και στον ένατο Οίκο σας της επέκτασης και της περιπέτειας, που σχηματίζει μια αντίθεση με τον οριοθετημένο Κρόνο. Ίσως να καταλάβετε πόσο σας έχει πνίξει η καθημερινότητα τελευταία και να αισθανθείτε την ανάγκη να ανακατέψετε λίγο τα πράγματα.

Εάν παλεύετε για να διατηρήσετε την πίστη σας σε σχέση με μια δύσκολη κατάσταση, οι θετικές επιβεβαιώσεις μπορούν να ενισχύσουν την αισιοδοξία σας. Ή κάντε μικρά βήματα για να ξεφύγετε από την ρουτίνα. Πρακτικά μέτρα, όπως η εγγραφή σε ένα εργαστήριο δημιουργίας δεξιοτήτων, μπορούν να δημιουργήσουν μια γέφυρα για τα πιο τρελά σας όνειρα.

 

Τα άστρα της Κυριακής σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα γενικό σχέδιο, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και στον δέκατο Οίκο σας των μακροπρόθεσμων σχεδίων. Μπορείτε να αρχίσετε να σχεδιάζετε μια φιλόδοξη εβδομάδα, αλλά μην αφήνετε την ψυχή σας έξω από αυτούς τους στόχους. Ένα τράνταγμα από τον μυστικιστή Ποσειδώνα, σας υπενθυμίζει να υιοθετήσετε μια στάση εξυπηρέτησης και χάριτος. Ρωτήστε το σύμπαν: πού μπορώ να χρησιμοποιήσω τα ταλέντα μου για να τα εξυπηρετήσω περισσότερο;

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Το Σάββατο ένας στενός δεσμός μπορεί να περάσει από τεστ, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον όγδοο Οίκο σας της συγχώνευσης, βρίσκεται σε αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε να συζητάτε όλους τους λόγους για τους οποίους ΔΕΝ θα δουλέψει ή να σκέφτεστε με μανία μια ελαφριά αντίληψη. Θυμηθείτε ότι αυτό μπορεί να το λέει το κεφάλι σας και όχι η καρδιά σας. Οι αδέσμευτοι Σκορπιοί μπορεί να νιώσουν άσκοπα οργή για τις ερωτικές προοπτικές σήμερα.

Προστατέψτε τον εαυτό σας από τις απαισιόδοξες διαθέσεις με θετικές επιβεβαιώσεις, όπως το «όλα λειτουργούν υπέρ μου».
Μια άλλη ιδέα; Συμμαζέψτε τους λογαριασμούς σας ή τις ημιτελείς εργασίες που έχετε αναβάλει. Η φροντίδα αυτών των πραγμάτων θα σας δώσει εκπληκτικά αποτέλεσμα που θα σας φέρουν πίσω στη γη. Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και στον αισιόδοξο ένατο Οίκο σας, και θα συνδεθεί με τον Ποσειδώνα στον τομέα του ρομαντισμού σας. Μετά βίας θα θυμάστε για ποιο λόγο κατσουφιάζατε! Ξεπεράστε τυχόν κακές απομείνασες διαθέσεις, με μια σύντομη ημερήσια εκδρομή ή κάνοντας σχέδια διακοπών – κατά προτίμηση για δύο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Τοξότης
Χρόνος επισκευής των σχέσεων; Το Σάββατο, η Σελήνη στους Διδύμους και στον έβδομο Οίκο σας των τετ – α – τετ συνδικάτων, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον προσεκτικό Κρόνο. Δώστε σε έναν σημαντικό δεσμό τη φροντίδα και τη θρέψη που του λείπει. Μπορεί να το παρακάνετε με τον έλεγχο όμως, γι’ αυτό προσέξτε να μην υπερ-ενορχηστρώσετε τα πράγματα. Αυτή η βαριά διάθεση, μπορεί να σας κάνει να βουτήξετε στην απελπισία ανά στιγμές. Ξυπνήστε το πνεύμα των δυνατοτήτων του Τοξότη – ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αποσπάσετε την προσοχή σας κάνοντας δουλειές ή ζητώντας την υποστήριξη ενός φίλου.

Την Κυριακή η Σελήνη γλιστράει στον Καρκίνο και στον οικείο όγδοο Οίκο σας. Περάστε ποιοτικό, ιδιωτικό χρόνο με κάποιον ξεχωριστό ή με τον εαυτό σας. Πότε είναι η τελευταία φορά που γράψατε ή πραγματικά αφιερωθήκατε σε ένα από τα δημιουργικά πάθη σας; Με μια ακτίνα από τον Ποσειδώνα στον τέταρτο Οίκο σας, το σπίτι σας θα μπορούσε να είναι ο καμβάς σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Το Σάββατο, η Σελήνη στους Διδύμους και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, σχηματίζει μια αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο, δελεάζοντάς σας να σαμποτάρετε τα ανοιξιάτικα σχέδια που έχετε κάνει για τη φυσική σας κατάσταση.

Μπορεί να χαλαρώσετε το πρόγραμμά σας, λόγω μιας αίσθησης υποτίμησης που φέρνουν τα άσχημα vibes αυτής της κοσμικής όψης. Μια άλλη πιθανότητα είναι να αισθάνεστε αποκομμένοι από τα συναισθήματά σας. Εάν συμβεί αυτό, μπορείτε να επανασυνδεθείτε με αυτά μέσω της γραφής, ενός σύντομου διαλογισμού ή ακόμα της μουσικής.

Πιέστε τον εαυτό σας να κάνει κάποια σωματική δραστηριότητα σήμερα, ακόμα κι αν είναι μόνο μια μικρή βόλτα γύρω από το τετράγωνο του σπιτιού σας. Το να φερθείτε στο σώμα σας σαν είναι ναός, μπορεί να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από την κακή σας διάθεση. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ, η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο και στον τομέα της σχέσης σας. Αρκετά με την περιποίηση και την απομόνωση! Βρεθείτε με το αγαπημένο σας άτομο και κάντε τα πάντα για εσάς, από το συμβούλιό σας μέχρι μια γλυκιά απόδραση από τις ανησυχίες σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Εκφράστε τον εαυτό σας – με φίλτρο. Το Σάββατο η Σελήνη στους Διδύμους και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας, σχηματίζει αντίθεση με τον σοβαρό Κρόνο. Μπορεί να αισθανθείτε λίγο πνιγμένοι συναισθηματικά, αδυνατώντας να πείτε στο ταίρι σας ή στους φίλους σας την έκταση των συναισθημάτων σας. Ίσως να φοβάστε ότι η ειλικρίνειά σας θα τους πληγώσει ή να μην είστε σίγουροι για τα συναισθήματά σας. Εάν έχετε τάση προς το δράμα, επιλέξτε το κοινό σας με σύνεση. Το να μιλήσετε για τα μπερδέματα της προσωπικής σας ζωής σε νέους γνωστούς σας, θα μπορούσε να τους δώσει την εντύπωση ότι δεν ελέγχετε τη ζωή σας.

Βγάλτε τον καλύτερό σας εαυτό προς τα εμπρός. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο, ηχεί την έκκληση για καθαριότητα καθώς φωτίζει τον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης. Κάντε μια λίστα με όλα αυτά τα μικρά πράγματα που σας έχουν ξεφύγει και ξεκινήστε να τα αντιμετωπίζετε ένα προς ένα. Ανάψτε ένα κερί, βάλτε μουσική και δημιουργήστε μια γαλήνια ατμόσφαιρα. Μια μυστικιστική δέσμη φωτός από τον αισθησιακό Ποσειδώνα, θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε την αφθονία ενώ κάνετε τη δουλειά σας. Βγείτε και κινηθείτε και σήμερα! Ο χρόνος στη φύση ή στο χαλάκι της γιόγκα σας, θα φέρει μια συνολική προοπτική ανανέωσης.

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ιχθύες
Σας έλειψαν οι δρόμοι; Το Σάββατο ίσως να επιθυμείτε να βρίσκεστε οπουδήποτε αλλού εκτός από το σπίτι σας, καθώς η Σελήνη στους Διδύμους και στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού, σχηματίζει αντίθεση με τον περιοριστικό Κρόνο. Ίσως να αισθάνεστε καταπιεσμένοι από μια προσωπική κατάσταση ή από έναν συγκάτοικο που καταλαμβάνει πολύ χώρο. Ίσως ένα μέλος της οικογένειάς σας να απαιτεί τη βοήθειά σας ή να απλώς να αισθάνεστε άσχημα για το πού ζείτε ή για τη ζωή γενικά. Μην πάρετε αυτά τα συναισθήματα σοβαρά, Ιχθύες. Είναι απλά μια περαστική αύρα.

Ξεκινήστε ένα έργο ανακαίνισης στο σπίτι ή κάντε ξεκαθάρισμα και αναδιάταξη. Ο φωτισμός του χώρου σας μπορεί επίσης να ελαφρύνει τη διάθεσή σας σήμερα. Το βράδυ του Σαββάτου, η Σελήνη μετακινείται στον Καρκίνο και στον πέμπτο Οίκο σας της χαράς για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου. Φορέστε τα καλά σας και βγείτε για να ζωγραφίσετε την πόλη! Ο έρωτας μπορεί να είναι γραμμένος στα άστρα και με μια μαγική δέσμη φωτός από τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, θα σας κάνει να τραβάτε την προσοχή όπου κι αν πάτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia