ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/07 Α

astrologia-ioylios-2014

ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/07 Α

ζωδια Κριός
Βαθιές. Καθαρκτικές. Αναπνοές. Η αντίθεση της Σελήνης και του απερίσκεπτου Ουρανού το Σάββατο, μπορεί να σας βάλει σε κατάσταση άτακτου παιδιού, ειδικά όταν αισθάνεστε ότι κάποιος ζητά από εσάς παράλογα πράγματα. Ενώ είναι εύκολο να χαθείτε, προσπαθήστε να δώσετε στους ανθρώπους το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Ίσως να μην γνωρίζουν ότι οι ιδέες τους είναι τόσο δυσάρεστες για εσάς. Μη καίτε γέφυρες. Κάνετε μια αντιπροσφορά που νομίζετε ότι θα λειτουργήσει και για τους δυο σας.

Στην αγάπη, αν θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα, προσπαθήστε να μην το κάνετε ξεσπώντας και τρομάζοντας τον άλλο. Η Σελήνη στον Σκορπιό την Κυριακή, σας βοηθά να διευκρινίσετε τα έντονα συναισθήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια την περασμένη εβδομάδα. Ίσως να είχατε ενθουσιαστεί με έναν έρωτα ή ένα νέο δημιουργικό έργο. Τώρα μπορείτε να το δείτε μέσω ενός φακού που δείχνει τις λεπτομέρειες, και να αποφασίσετε αν σας ταιριάζει ή να καθορίσετε πού θα μπορούσατε να κάνετε προσαρμογές.

 

ζωδια Ταύρος
Το μόνο που είναι σταθερό είναι η αλλαγή, Ταύροι. Και θα το νιώσετε πραγματικά αυτό, στην αποσταθεροποιητική αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό το Σάββατο. Αλλά ακόμα να αναπτύξετε ρουτίνες και τελετουργίες για να γειώσετε τον εαυτό σας, ανεξάρτητα από τις στραβές μπαλιές που σας μοιράζει ο έξω κόσμος. Αυτές μπορεί να είναι τόσο απλές όσο το πρωινό γράψιμο και ο διαλογισμός, να κάνετε μια βόλτα πριν από τον ύπνο ή να φτιάξετε μια κούπα με το αγαπημένο σας τσάι κάθε απόγευμα. Το να έχετε μαζί σας αντικείμενα που σημαίνουν κάτι για εσάς, σας αγκιστρώνει ενεργά μέσα στο χάος.

zodia-taro-45

Εάν τα επίπεδα άγχους κλιμακωθούν στο κόκκινο, αρπάξτε τα παπούτσια σας για το τρέξιμο ή το χαλάκι της γιόγκα και πηγαίνετε. Η σωματική κίνηση μπορεί να αποτρέψει μια λυπηρή κατάρρευση. Το ισορροπητικό τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, σας βοηθά να μιλήσετε για συναισθήματα που επεξεργαζόσασταν μέσα στην περασμένη εβδομάδα. Με τη Σελήνη να φωτίζει τον Οίκο της σχέσης σας, είναι μια ευκαιρία να επιστρέψετε σε ισορροπία με το άλλο σας μισό. Ή να πείτε σε κάποιον ειδικό πώς αισθάνεστε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Δίδυμοι
Γειωθείτε, Δίδυμοι. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας έρμαιο στις ιδιοτροπίες των διαθέσεων και των απόψεων άλλων ανθρώπων αυτό το Σάββατο. Αντί να χαθείτε σε έναν εξαντλητικό γύρο διαμεσολάβησης και παρηγόρησης, πάρτε τον έλεγχο. Χρησιμοποιήστε το όραμά σας και τη διορατικότητά σας, για να κατευθύνετε αυτό το πλοίο και το συναισθηματικό του πλήρωμα. Μπορεί να χρειαστεί να εργαστείτε ανεξάρτητα για λίγο, αν τα πράγματα έχουν ξεφύγει πραγματικά. Η αλήθεια να λέγεται, μπορείτε να τα πάτε καλύτερα μόνοι σας – τουλάχιστον ενόσω εξελίσσεται όλο αυτό το δράμα.

Το ισορροπητικό τέταρτος της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, βοηθά στην αποκατάσταση της τάξης στο δικαστήριο των Δίδυμων. Φωτίζοντας τον έκτο Οίκο σας της υγείας και της οργάνωσης, η Σελήνη σας βοηθά να βάλετε όλα τα ασυμμάζευτα σε ένα οργανωμένο σχέδιο. Σπάστε τα έργα σας σε ενεργά βήματα. Δημιουργήστε μια λίστα υποχρεώσεων για όλες τις ημιτελείς εργασίες σας, από το καθαριστήριο έως την αναχρηματοδότηση δανείου. Ίσως μπορείτε να αναθέσετε κάποια πράγματα σε ένα νεαρό άτομο που θέλει να κερδίσει μερικά χρήματα; Μια προσιτή κατάσταση που θα είναι κερδοφόρα για όλους, μπορεί να απέχει μόνο όσο μια συζήτηση.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Μια απρόβλεπτη κατάσταση μπορεί να σας αγχώσει χωρίς τέλος αυτό το Σάββατο. Ξεχάστε το ψεύτικο χαμόγελο, Καρκίνοι. Τα δάκρυα μπορεί να αρχίσουν να ρέουν, αν δεν πάρετε αμέσως έναν υποστηρικτικό φίλο στο τηλέφωνο. Μια κατάσταση στη δουλειά σας μπορεί να μειώσει την ποιότητα του σαββατοκύριακού σας, ωθώντας το θυμό σας πέρα από το σημείο βρασμού.

Μην προσπαθήσετε να το κάνετε μόνοι σας αυτό. Καλέστε έναν μέντορα ή απευθυνθείτε σε έναν φίλο, που μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε την τρέλα – και να μην το πάρετε τόσο προσωπικά. Το τέταρτο της Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό, μπορεί να φέρει ένα ειδύλλιο που σιγοβράζει στη γευστική ολοκλήρωση. Ο σίγουρος, νέος σας εαυτός θα κάνει τα κεφάλια να γυρίσουν, καβούρια! Υπάρχουν συναισθήματα που έχουν μαζευτεί; Αυτή η εκφραστική Σελήνη σας βοηθά να μιλήσετε από την καρδιά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων
Ο Λέων σχεδιάζει, το σύμπαν γελάει: αυτό θα μπορούσε να είναι το σύνθημά σας αυτό το απρόβλεπτο Σάββατο. Με τη Σελήνη και τον Ουρανό σε αντίθεση στους Οίκους της επικοινωνίας σας, θα πρέπει να σκέφτεστε και να αντιδράτε στη στιγμή. Αν και είναι απογοητευτικό, αυτή είναι επίσης μια ευκαιρία να γίνετε δημιουργικοί και αυθόρμητοι. Ίσως ακόμα και να κάνετε ένα απροσδόκητο ταξίδι πριν τελειώσει η μέρα. Τα καλοκαιρινά σχέδια για ταξίδι είναι στον αέρα; Μπορεί να κάνετε κράτηση, μέσω μιας προσφοράς έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, στρέφει την προσοχή σας προς τα μέσα. Εξακολουθείτε να είστε ψηλά μέσα στον καπνό της Νέας Σελήνης στον Λέοντα της περασμένης εβδομάδας, που σας ενέπνευσε να συνεχίσετε τα όνειρά σας. Επιστρέψτε στη βάση σας για κάποια φροντίδα του εαυτού σας, ώστε να μην καείτε. Μιλώντας για το σπίτι, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι θα χρειαστείτε αλλαγή κατοικίας ή τρόπου ζωής για να πραγματοποιήσετε τα νέα σας οράματα. Μια διορατική γυναίκα, ενδεχομένως μια συγγενής, θα μπορούσε να σας προσφέρει σαφή καθοδήγηση.

zwdia shmera

ζωδια Παρθένος
Η αντίθεση του Σαββάτου μεταξύ της Σελήνης και του ασταθή Ουρανού, θα μπορούσε να φέρει κάποια έντονα συναισθήματα στην επιφάνεια. Ζήλια, φόβος, άγχος – μπορεί γρήγορα να μπείτε σε κατάσταση «πάλης ή φυγής», με τον ερπετοειδή εγκέφαλό σας στο τιμόνι. Κρατήστε το άγχος στο ελάχιστο και στραφείτε σε γειωμένους, συμπονετικούς φίλους εάν ξεκινήσει η εμμονή. Στραφείτε σε ανθρώπους που σας δίνουν χρήσιμους ελέγχους πραγματικότητας, όχι αυτούς που προσθέτουν καύσιμα στις ήδη δραματικές πυρκαγιές.

Το εξισορροπητικό τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, θέτει το σκηνικό για μια σημαντική συνομιλία που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Χρειάζεται να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα με έναν φίλο, έναν αδελφό ή έναν γείτονα; Μια υποσυνείδητη σκέψη που σας ενοχλούσε την περασμένη εβδομάδα, θα αρχίσει ξαφνικά να έχει νόημα. Βάλτε τα διαφορετικά κομμάτια του παζλ στη σειρά. Αν κρατάτε μέσα σας δυσαρέσκεια ή ανησυχία, ξεκινήστε το διάλογο. Μιλώντας γι’ αυτό, μπορεί να ξεκαθαρίσει το ζήτημα μια για πάντα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia