ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/07 B

erwtas-kanones-stereotypa

ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/07 B

ζωδια Ζυγός
Η λέξη «δύσκολος» δεν μπορεί να περιγράψει κάποιο άτομο στη ζωή σας αυτό το Σάββατο. Με τη Σελήνη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον τρομερό Ουρανό, θα αντιμετωπίζετε προκλήσεις σε κάθε στροφή. Αν και το στυλ αυτού του ατόμου δεν είναι αυτό που σας ικανοποιεί, μήπως φέρνει στο φως σημαντικές ανησυχίες; Κατεβάστε την άμυνά σας και συνεργαστείτε, για να βρείτε τον συμβιβασμό ή τη λύση. Εάν είναι αδύνατον να μην εκνευριστείτε, κάντε ένα διάλλειμα και συνεχίστε τη συζήτηση αύριο.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, θα σας φέρει σε λογικό και προνοητικό πνεύμα. Θα είστε σε θέση να προχωρήσετε πέρα από το συναισθηματικό δράμα και να δείτε τα κρύα, σκληρά γεγονότα. Κρατήστε το απλό! Η Νέα Σελήνη του Λέοντα την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να έχει φέρει στο προσκήνιο ένα ομαδικό έργο. Η συνεργασία αυτή έχει ό,τι χρειάζεται για να προχωρήσει; Το τετράγωνο της Σελήνης σας βοηθά να δείτε τους αριθμούς ή να σχεδιάσετε στρατηγικά έναν χάρτη πορείας. Με τους σωστούς παίκτες και ένα καλό σχέδιο, μπορείτε να οδηγήσετε τα στρατεύματα στη νίκη.

 

ζωδια Σκορπιός
Η επιθυμία σας για έλεγχο μπορεί να εμποδιστεί αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε αντίθεση με τον ασταθή Ουρανό στον έκτο Οίκο σας. Παραδοθείτε, Σκορπιοί, και αφήστε τις μάρκες να πέσουν όπου θέλουν. Αφήνοντας τους ανθρώπους να σας δείξουν τα αληθινά τους χρώματα, θα μάθετε πού βρίσκονται οι περιορισμοί τους. Αυτό μπορεί να σπάσει ή να μην σπάσει τη συμφωνία, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το να κοροϊδεύετε τον εαυτό σας για τη φύση κάποιου. Φυσικά υπάρχει και η καλή περίπτωση να εκπλαγείτε ευχάριστα, πράγμα που μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε επιτέλους την εμπιστοσύνη σε μια σχέση.

zodia-taro-45

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, ρίχνει το φως του στα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Πριν από μία εβδομάδα, η Νέα Σελήνη στον Λέοντα ενεργοποίησε τις φιλοδοξίες σας και σας έδωσε μια σαφή αίσθηση του μακροπρόθεσμου μονοπατιού που θέλετε να ακολουθήσετε. Τώρα η Σελήνη σας βοηθά να ακολουθήσετε με τόλμη το όραμά σας. Δεν χρειάζεται να σβήσετε τα φώτα σας, ώστε άλλοι να μπορούν να λάμψουν. Πιστέψτε στον εαυτό σας και αφήστε τον κόσμο να μάθει τι είστε σε θέση να κάνετε, Σκορπιοί!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Μην βάζετε όλα τα αυγά κατηγορίας A και ελεύθερης βοσκής σε ένα καλάθι αυτό το Σάββατο, Τοξότες. Είναι πολύ μεγάλη αυτή η πίεση για να την βάλετε στην κατάσταση, η οποία μπορεί να αποδειχθεί μάλλον ασταθής χάρη σε μια δραματική αντίθεση Ουρανού – Σελήνης. Σηκώστε τις κεραίες σας, δημιουργήστε ένα δεύτερο σχέδιο και στραφείτε στο κοινωνικό σας δίκτυο για υποστήριξη. Απλώς θυμίζοντας στον εαυτό σας ότι έχετε επιλογές (που σαφώς έχετε!), μπορεί να σας βοηθήσει να μείνετε γειωμένοι και να χαλαρώσετε.

Την Κυριακή το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό, ρίχνει φως σε κάτι (ή κάποιον) που πρέπει να απελευθερώσετε. Η λαβή σας είναι – στην καλύτερη περίπτωση – ολισθηρή, και όσο πιο πολύ κολλάτε, τόσο πιο δύσκολο γίνεται. Αφήστε το σύμπαν να παρέμβει για εσάς, αντί να το τραβάτε με τα δόντια. Θυμηθείτε: αφήνοντας μια οδυνηρή κατάσταση να φύγει, κάνετε χώρο για κάτι νέο και ικανοποιητικό που θα πάρει τη θέση του.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Αιγόκερως
Δεν είναι όλα ήσυχα στο σπίτι του Αιγόκερω αυτό το Σάββατο, καθώς η Σελήνη και ο ασταθής Ουρανός έρχονται σε αντίθεση, διακόπτοντας την εγχώρια ευδαιμονία. Ένας συγγενής, ένας στενός φίλος ή ένας συγκάτοικος μπορεί να ξεσπάσει, ειδικά εάν έχετε δώσει προτεραιότητα στη δουλειά αντί στον ποιοτικό χρόνο μαζί του. Ίσως να μην είπατε τίποτα για την εκτίμηση που χρειάζεστε, για όλα όσα παρέχετε. Μην αφήνετε τους ανθρώπους να σας θεωρούν δεδομένους, Αιγόκεροι. Μπορεί να χρειάζονται μια υπενθύμιση, για το πώς η σκληρή δουλειά σας ωφελεί κι εκείνους επίσης.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό την Κυριακή, εξισορροπεί και φωτίζει τον Οίκο της φιλίας και της ομαδικής εργασίας. Είναι μια υπέροχη μέρα για να μεταβιβάσετε κάποια καθήκοντά σας, αντί να τα φέρετε σόλο εις πέρας. Κάντε μια απογραφή του κοινωνικού σας κύκλου και του πώς χρησιμοποιούσατε τον ελεύθερο χρόνο σας. Δεν πειράζει να είναι λίγο πιο στρατηγικό. Αυτές οι ώρες είναι σπάνιες και πολύτιμες. Γιατί να μην τις απολαύσετε με μια παρέα ομοϊδεατών, που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τους στόχους σας; Αντί να κάνετε υπερβολές ή να κοιτάτε τα νέα, μπορείτε να κάνετε ένα συναρπαστικό μάθημα, να δικτυωθείτε ή να φτιάξετε μια ιστοσελίδα για να δείξετε στον κόσμο τα ταλέντα σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια Υδροχόος
Διαβάστε τα μικρά γράμματα, Υδροχόοι! Το Σάββατο η αντίθεση της Σελήνης και του Ουρανού – του αντάρτη συγκυβερνήτη σας – επιμένει να μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Η επικοινωνία μπορεί να είναι παραπλανητική υπό αυτή την ασυγκράτητη όψη. Οι άνθρωποι θα κρύβουν παγίδες στα λόγια τους, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε δύσκολες καταστάσεις αργότερα. Κάντε τις συμφωνίες σας γραπτώς –με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα σχέδιο της συμφωνίας ή μια σύμβαση – για να επιβεβαιώσετε ότι είστε όλοι στην ίδια σελίδα.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής, καλεί τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μέσα σας, καθώς ρίχνει φως στον δέκατο Οίκο σας της καριέρας και της ηγεσίας. Μην περιμένετε παθητικά να οδηγήσει κάποιος άλλος. Ξέρετε τι θέλετε, Υδροχόοι, πάρτε τα ηνία. Μια στενή σχέση μπορεί να ωφεληθεί από τη σαφήνεια. Μοιράζεστε ένα όραμα για το μέλλον; Καθίστε και συζητήστε τους στόχους σας. Μπορεί να είναι άβολο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας αφήσει πολύ πιο ελαφριούς.

zodia-taro-zwdia

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Προσοχή στα κρυφά κόστη αυτό το Σάββατο, Ιχθύες. Ο ασταθής Ουρανός και η Σελήνη έρχονται σε αντίθεση στον Οίκο των χρημάτων σας, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες σκιερές προσφορές. Οι άνθρωποι δεν είναι αναγκαστικά ανοιχτοί σχετικά με τις προσδοκίες τους, όσο αφορά τις οικονομικές ανταλλαγές. Πριν βγάλετε τα μετρητά, μάθετε την πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής. Μην βιαστείτε επίσης να πιάσετε το λογαριασμό. Αν πρόκειται να συνεργαστείτε με οποιονδήποτε, επιμείνετε ότι οι όροι πρέπει να τεθούν γραπτώς για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις αργότερα.

Το τέταρτο της Σελήνης στον Σκορπιό της Κυριακής στον ένατο Οίκο σας του οράματος, εστιάζει τα μάτια σας στο βραβείο. Έχετε δουλέψει σκληρά για να προετοιμαστείτε για μια μεγάλη αλλαγή. Τώρα είναι καιρός να αφεθείτε και να ξεκινήσετε. Μπορείτε μόνο να ελέγξετε το αποτέλεσμα. Κάντε το άλμα πίστης και εμπιστευθείτε ότι θα προσγειωθείτε στο σωστό μέρος. Αφήστε τη ζωή να είναι μια μεγάλη περιπέτεια!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις