ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/10 A

erwtas-kanones-stereotypa

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 29-30/10 A

ζωδια Κριός
Νιώθετε περιφραγμένοι; Όχι, ίσως να μην μπορείτε να επιβιβαστείτε αυθόρμητα σε ένα αεροπλάνο με προορισμό στο Μπαλί. Αλλά προσπαθήστε να χορτάσετε την ανάγκη σας για περιπλάνηση με κάποιο τρόπο αυτό το Σαββατοκύριακο. Με την επικεντρωμένη στην ευχαρίστηση Αφροδίτη να ενισχύειτην περιπετειώδη πλευρά σας, βολευτείτε με μια διανυκτέρευση κάπου ή ακόμα και με μια ημερήσια εκδρομή.

Το Σάββατο ο αυστηρός Κρόνος θα βαδίζει με κόπο δίπλα στην Αφροδίτη, οπότε σχεδιάστε τη διαδρομή σας εκ των προτέρων, αντί να βασιστείτε στον αυθορμητισμό καιστο GPS σας. Μπορεί να πρέπει να τελειώσετε λίγη δουλειά πριν ξεκινήσετε – αλλά ίσως θα μπορούσατε να ενσωματώσετε μερικά από αυτά τα θελήματα στο δρομολόγιό σας και να κάνετε κάποιες διασκεδαστικές στάσεις κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Την Κυριακή η μοναδική για φέτος Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, προσγειώνεται στον σαγηνευτικό όγδοο Οίκο σας και φέρνει πίσω αυτά τα παθιασμένα συναισθήματα. Όποια κι αν είναι η κατάστασή σας τώρα, πρόκειται να γίνει βαθύτερη μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να γνωρίσετε το ταίρι σας ή έναν έντονο σύντροφο για ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Ακόμα κι αν δεν πάτε πολύ μακριά, θα διασκεδάσετε για όσο διαρκέσει. Τα ζευγάρια μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα διάσταση στη σχέση τους, ίσως βρίσκοντας τη σύνδεση νου – σώματος – ψυχής που λαχταρούσατε. Κάντε το δικό σας κομμάτι κάνοντας κάποιο μάθημα χορού ή γιόγκα για να έρθετε και πάλι σε επαφή με την αισθησιακή σας πλευρά.

zodia-taro-45

 

ζωδια Ταύρος
Οι τρεις είναι πολλοί αυτό το Σάββατο, καθώς η ρομαντική Αφροδίτη και ο σοβαρός Κρόνος βρίσκονται στον προσωπικό σας όγδοο Οίκο. Δεν έχετε καμία διάθεση να μοιραστείτε την προσοχή, οπότε ακυρώστε τα ομαδικά σχέδια και απολαύστε κάποια αδιάλειπτη τετ-α-τετ ώρα. Προειδοποίηση: Το πρασινομάτικο τέρας θα μπορούσε να έρθει απρόσκλητο στο πάρτι, κάνοντάς σας αχαρακτήριστα ζηλιάρηδες. Αυτή η δυσπιστία μπορεί να προέρχεται από μια πληγή που αποκτήσατε στο παρελθόν, Ταύροι, όχι κάτι που συμβαίνει στο παρόν. Διαφυλάξτε την καρδιά σας, αλλά μην σηκώνετε τοίχους. Τούτου λεχθέντος, δεν θα πρέπει να επιδιωχθεί κάθε έλξη. Η μετρημένη επιρροή του Κρόνου σας βοηθά να παρακάμψετε τους καταστροφικούς τύπους, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να βλάψει μια υπάρχουσα σχέση.

Την Κυριακή η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2016, ενεργοποιεί τον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων και ξεκινά ένα τονωτικό κεφάλαιο έξι μηνών για την ερωτική σας ζωή. Τα νέα φεγγάρια φέρνουν την ευκαιρία για νέες αρχές, οπότε αδράξτε αυτή την ευκαιρία που δεν θα ξανάρθει πάλι για άλλο ένα έτος. Έχετε ένα φλερτ να σιγοβράζει; Κάντε μια τολμηρή κίνηση. Τα ζευγάρια μπορούν να κατευθύνουν τη σχέση τους σε βαθύτερα εδάφη. Οι σχέσεις είναι δυναμικές, και για να τις κρατήσετε ισχυρές θα πρέπει να δώσετε το είδος της φροντίδας που τους αξίζει.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Η αγάπη μπορεί να είναι απλά μια λέξη με πέντε γράμματα, Δίδυμοι… αν συνεχίσετε να κυνηγάτε ανθρώπους που είναι μόνο για σύντομες συγκινήσεις. Η συνάντηση του Σαββάτου της Αφροδίτης και του ρεαλιστικού Κρόνου, φέρνει ένα σημαντικό τεστ πραγματικότητας. Θα μπορούσατε να σπαταλήσετε μήνες (ή χρόνια) κυνηγώντας ένα άπιαστο φλερτ. Είτε θα μπορούσατε να κυνηγήσετε κάποιον που πραγματικά θέλει να είναι σε μια σχέση τώρα – μια πολύ πιο ικανοποιητική επιλογή. Ήδη σε σχέση; Το δίδυμο Αφροδίτης – Κρόνου σας βοηθά να συζητήσετε βαριά θέματα, διπλωματικά και προληπτικά επίσης. Μια δημιουργική συζήτηση για το κοινό σας μέλλον θα μπορούσε να γεννήσει κάποια συναρπαστικά σχέδια.

Την Κυριακή, δέστε τα κορδόνια σας και ξεκινήστε το τρέξιμο! Μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό φουντώνει τον έκτο Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Εκτός κι αν το σώμα σας είναι ήδη μια καλολαδωμένη μηχανή, υπάρχουν μέτρα που μπορείτε να πάρετε τώρα για να αυξηθεί η ζωτικότητά σας. Ρίξτε μια ματιά στη διατροφή σας: πού μπορείτε να κάνετε μικρο-προσαρμογές που δεν θα σας αφήσουντο αίσθημα στέρησης; Ανανεώστετα σνακ σας από ένα κατάστημα με φυσικά τρόφιμα. Κάντε μια βόλτα σήμερα και δείτε αν μπορείτε να δώσετε στον εαυτό σας μια επιπλέον ώρα ύπνου την ημέρα, ξεκινώντας από σήμερα το βράδυ!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια Καρκίνος
Έτοιμοι, στις θέσεις σας, οργανωθείτε! Το Σάββατο ο δομημένος Κρόνος και η αισθητική Αφροδίτη ανταλλάσουν συμβουλές, για το πώς να κάνετε το χώρο σας τόσο λειτουργικό όσο και όμορφο. Για παράδειγμα, η προσθήκη ενός επιπλέον ντουλαπιού θα μπορούσε να σας βοηθήσει να κρύψετε την ακαταστασία από την κοινή θέα – ή η οργάνωση των υφιστάμενων ραφιών σας θα μπορούσε να είναι μια μορφή τέχνης από μόνη της. Ενώ αγαπάτε τα συναισθηματικά αντικείμενά σας, υιοθετήστε ένα πιο μινιμαλιστικό σύστημα σχεδιασμού. Ακριβώς όπως η Coco Chanel συμβούλευε τις γυναίκες να αφαιρούν ένα κόσμημα πριν φύγουν από το σπίτι τους, εφαρμόστε αυτή την αρχή στη διακόσμησή σας. Ομαδοποιήστε τους θησαυρούς σας σε συλλογές. Σαν σε έναν οίκο μόδας μπορείτε να εκθέτετε ένα πράγμα ανά σεζόν.

Χρειάζεστε λίγο εφοδιασμό στην ερωτική σας δεξαμενή; Ετοιμαστείτε για μια έκρηξη υπερτροφοδότησης την Κυριακή, καθώς η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει τον πέμπτο Οίκο σας του πάθους, και ξεκινά ένα συναρπαστικό κεφάλαιο έξι μηνών στην ερωτική σας ζωή. Εάν είστε έτοιμοι για ένα αναγεννητικό ειδύλλιο, ζητήστε από ένα φίλο να σας γνωρίσει σε κάποιον ή ανανεώστε το ερωτικό σας προφίλ. Τα ζευγάρια μπορούν να φέρουν την ένταση πίσω στη σχέση τους, κάνοντας κάτι εκτός της κανονικής τους ρουτίνας. Σχεδιάστε ένα ερωτικό ραντεβού ή επανεξετάστε ένα παλιό αγαπημένο σας στέκι. Και δεν επιτρέπεται καθόλου κουβέντα για το “νοικοκυριό”!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αποχαιρετίστε τους ψευτοέρωτες! Το Σάββατο η ερωτική Αφροδίτη και ο σταθερός Κρόνος ενώνουν τις δυνάμεις τους, βοηθώντας σας να ξεχωρίσετε τους παίκτες από τους πρίγκιπες ή τις πριγκίπισσες. Περνάτε περισσότερο χρόνο λιώνοντας μόνοι, από όσο απολαμβάνοντας πραγματικά την παρέα κάποιου; Δυστυχώς αυτή η κατάσταση μάλλον δεν πρόκειται να μετατραπεί στη θρυλική ερωτική σχέση που ελπίζατε. Ελευθερώστε χώρο για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν πραγματικά χώρο στη ζωή τους για εσάς. Αλλά αν είστε σε μια καλή σχέση, τα ερωτικά vibes της Αφροδίτης μπορούν να σας βοηθήσουν να αναφέρετε “το μέλλον” στον έρωτά σας. Ανοιχτείτε στο όραμά σας για τον έρωτα. Τι χρειάζεστε για να αισθανθείτε ασφαλείς… και εμπνευσμένοι; Πείτε την αλήθεια σας.

Την Κυριακή, η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για το 2016 ενεργοποιεί τον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, φέρνοντας τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας στο προσκήνιο. Θα μπορούσατε να αναζωογονήσετε μια σχέση με μια σημαντική γυναίκα στη ζωή σας (γεια σου, μαμά!) ή να επανασυνδεθείτε με μια αγαπημένη ξαδέλφη που δεν έχετε μιλήσει για καιρό. Χρειάζεστε νέο συγκάτοικο; Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να φέρει έναν. Είτε αν σκέφτεστε να μετεγκατασταθείτε, ξεκινήστε να τσεκάρετε αγγελίες. Οι επόμενοι μήνες μπορεί να αποκαλύψουν το τέλειο μέρος για να μεταφέρετε το σπίτι σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Ένας καλά εξοπλισμένος χώρος σας φέρνει πάντα χαρά, Παρθένοι. Αλλά δεν μετράνε μόνο οι μεταξωτές κουρτίνες, οι επώνυμες καρέκλες και οι προπολεμικοί πολυέλαιοι. Με την αισθητική Αφροδίτη και τον ρεαλιστικό Κρόνο να ευθυγραμμίζονται στην εγχώρια ζώνη σας το Σάββατο, χρειάζεστε ο χώρος σας να είναι λειτουργικός, επίσης. Κάντε στο χώρο σας μια επανεξέταση. Εξετάστε το ενδεχόμενο να στριμώξετε τα υπάρχοντά σας σε ντουλάπια, αντί να τα έχετε προς έκθεση στα ανοιχτά. Με τον ρεαλιστικό Κρόνο στο μίγμα, κάντε τη λειτουργικότητα όσο προτεραιότητα είναι και η ομορφιά. Ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα γραφείο στο σπίτι… ή ίσως ένα οικιακό γυμναστήριο;

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό φέρνει φρέσκο αίμα στον τρίτο Οίκο σας των τοπικών εκδηλώσεων. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε τρένο, αεροπλάνο ή αυτοκίνητο για να βιώσετε νέες συγκινήσεις. Για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον, θα εκπλαγείτε από το πόσο ζωντανή είναι η τοπική σας σκηνή. Εάν θέλατε να εμπλακείτε στις κοινοτικές υποθέσεις, αυτή είναι η τέλεια στιγμή. Γνωρίστε τους τοπικούς ιδιοκτήτες καταστημάτων και δείτε ποιος κάνει τι και ποιος χρειάζεται τι. Με το ζώδιό σας που προσανατολίζετε στην υποστήριξη, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε τη θέση σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00