ζωδια σαββατοκυριακο 29-30/10 B

ilios-ejagwno-poseidwnas

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 29-30/10 B

ζωδια Ζυγός
Η φιλία απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα στιγμιαίο κλικ, Ζυγοί. Ενώ το ξέρετε αυτό λογικά, γοητεύεστε εύκολα από τους ανθρώπους που ταιριάζουν με τους ζωηρούς αστεϊσμούς σας ή μοιράζονται την έντονη αίσθηση του στυλ σας. Κόψτε ταχύτητα! Με την καταδεκτική Αφροδίτη να συναντά τον σταθερό Κρόνο αυτό το Σάββατο, αφήστε τους ανθρώπους να κερδίσουν τη θέση τους στον εσωτερικό σας κύκλο. (Ναι, ακόμα κι αν βλέπετε τις δυνατότητες που έχουν να είναι οι μελλοντικοί παράνυμφοί σας ή οι νονοί του πρωτότοκού σας.) Αυτή η αργή και σταθερή προσέγγιση, είναι ο τρόπος για να οικοδομήσετε τη σταθερή εμπιστοσύνη.

Την Κυριακή ας είναι τα λόγια σας λαμπερά σαν χρυσός, αλλά ζητήστε να σας δείξουν οι άλλοι την αξία τους. Η μοναδική Νέα Σελήνη στον Σκορπιό του 2016, διεγείρει τον δεύτερο Οίκο σας της οικονομικής κατάστασης. Σκεφτείτε το σαν τελετή έναρξης, για το δικό σας προσωπικό σχέδιο εξάμηνης οικονομικής τόνωσης. Αλλά μην περιμένετε τα χρήματα να πέσουν από τους ουρανούς, Ζυγοί. Θα πρέπει να τα κερδίσετε. Με έναν ενεργοποιημένο οικονομικό τομέα, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Δεν παίρνετε αυτό που θέλετε; Ψάξτε το αλλού. Ξεσκονίστε την παρουσίασή σας και δείξτε στον κόσμο τι είστε ικανοί να κάνετε. Και μην υποτιμάτε την αξία των sites όπως το LinkedIn.

 

ζωδια Σκορπιός
Μην συμβιβάζεστε στην ποιότητα αυτό το Σάββατο, Σκορπιοί. Με την ωραιολάτρη των άστρων Αφροδίτη, να ευθυγραμμίζεται με τον συντηρητικό Κρόνο, το να επενδύσετε στα δοκιμασμένα στο χρόνο αγαθά είναι ο μόνος δρόμος. Αν πρόκειται να εξαφανίσετε τα χρήματα που βγάλατε σκληρά, επενδύστε τα σε κλασικά κομμάτια – αυτά που θα τα έχετε στην κατοχή σας για πολλά χρόνια. Τα ταμεία δεν είναι γεμάτα ακόμα; Αντί να επιτάξετε τις κάρτες σας, ανοίξτε έναν ειδικό λογαριασμό εξοικονόμησης.

zodia-taro-45

Την Κυριακή μπορείτε να γιορτάσετε το αστρικό σας Νέο Έτος, χάρη στη μοναδική μέσα στο έτος Νέα Σελήνη στον Σκορπιό. Αυτό είναι σαν δώρο εξ ουρανού, φέρνοντάς σας την ευκαιρία να φυτέψετε νέους σπόρους – και την υπόσχεση ότι αν τους φροντίσετε, θα μεγαλώνουν σαν μαγικά φασόλια κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, μέχρι την αντίστοιχη Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου του 2017. Τι λαχταρούσατε να κάνετε, Σκορπιοί; Κάτι εκπαιδευτικό ή διακοπές ή να γυμναστείτε με προσωπικό προπονητή; Η καλύτερη επένδυση που θα κάνετε ποτέ, είναι στο δικό σας μέλλον.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Καλά ξυπνητούρια, Τοξότες! Το Σάββατο ο αριστοτεχνικός Κρόνος ευθυγραμμίζεται με τη λαμπερή Αφροδίτη στο ζώδιό σας, βοηθώντας σας να εξουσιάσετε τη κεντρική σκηνή. Αφήστε τη δουλειά σας να μιλήσει από μόνη της, ενώ στρατηγικά την προωθείτε. Για παράδειγμα, μοιραστείτε μια σύνδεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείξτε στους άλλους τα τελευταία σας επιτεύγματα. Οι άλλοι μπορεί ακόμη και να στραφούν σε εσάς για τις σοφές σας συμβουλές. Να είστε διπλωματικοί, αλλά ειλικρινείς. Αν ζητούν τη συμβουλή σας, δώστε την απάντησή σας στα ίσια – αυτός είναι ο τρόπος του Τοξότη.

Την Κυριακή θα θελήσετε να πετάξετε αόρατοι από τα ραντάρ, και να βουτήξετε σε ένα από τα προσωπικά σας πάθη. Αν βρίσκεστε σε αποστολή δημιουργικού έργου ή διακόσμησης του σπιτιού, μην νιώσετε υποχρεωμένοι να σηκώσετε το τηλέφωνό σας. Και με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον δωδέκατο Οίκο σας του τερματισμού, είστε έτοιμοι να κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς την προσωπική σας αυτο-ίαση. Ο αυτοστοχασμός ή μια συνομιλία με έναν σοφό φίλο, θα μπορούσε να αποκαλύψει ότι είστε ακόμα προσκολλημένοι σε κάτι που έχει περάσει για τα καλά η ημερομηνία λήξης του. Ακόμα κι αν δεν αισθάνεστε εκατό τις εκατό έτοιμοι, κάντε ένα άλμα πίστης και αφήστε αυτό το άτομο, την κατάσταση ή τη συμπεριφορά. Τους επόμενους έξι μήνες θα γίνει ευκολότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Αιγόκερως
Κλασικοί Αιγόκεροι, αγαπάτε οτιδήποτε με ιστορία και πατίνα. Αλλά το Σάββατο να είστε προσεκτικοί, με τους ανθρώπους που έρχονται με υπέρβαρες αποσκευές. Με τον κυβερνήτη πλανήτη σας, τον σταθερό Κρόνο, να επηρεάζεται από την καλόκαρδη Αφροδίτη, θα έχετε περισσότερη ευαισθησία προς τα πληγωμένα πουλάκια. Δυστυχώς αυτές οι αποστολές διάσωσης θα σας στραγγίξουν, και θα περιπλέξουν τη ζωή σας. Αν μη τι άλλο, μεταφέρετε κάποια σοφία στο πνεύμα της διδασκαλίας: «μάθε τον άλλο να ψαρεύει». Αλλά αφήστε τους άλλους να δαγκώσουν το δόλωμα και να πουν κάτι από μόνοι τους!

Ακόμα ψάχνετε την παρέα σας; Η αναζήτηση μπορεί σύντομα να τελειώσει, Αιγόκεροι! Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στο Σκορπιό, και στον ενδέκατο Οίκο σας της ομαδικής δραστηριότητας, επανακαθορίζει τα ραντάρ της φιλίας σας και σας βοηθά να επεκτείνετε τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Δεν είστε άνθρωποι που θα μείνουν ακίνητοι για πολύ καιρό και καθώς τα ενδιαφέροντά σας εξελίσσονται, αγωνιάτε να βρείτε νέους συνεργάτες. Αφού ο ενδέκατος Οίκος κυβερνά επίσης την τεχνολογία, θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια σφιχτή online κοινότητα. Αναζητήστε οργανώσεις με εικονικά μέλη ή περιπλανηθείτε για να βρείτε τοπικά δρώμενα και να γνωρίσετε ανθρώπους.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Δείξτε, κλικάρετε, βρείτε! Ποτέ δεν ξέρεις τι θα ανακαλύψεις online Υδροχόοι, σωστά; Οι αναζητήσεις του Σαββάτου μπορεί να εμφανίσουν τα πάντα, από πολυπόθητη υψηλή ραπτική μέχρι ένα τολμηρό ραντεβού για δείπνο. Δώστε προσοχή στην εικονική σας παρουσίαση επίσης. Με την αισθητική Αφροδίτη και τον περίβλεπτο Κρόνο, να ευθυγραμμίζονται στον τομέα της τεχνολογίας σας για σήμερα, θέλετε να αντιπροσωπεύεστε από ωραία γραφικά, κομψές φωτογραφίες προφίλ και εκσυγχρονισμένο κείμενο. Αφήστε την πείρα σας να λάμψει, και θα προσελκύσετε ανθρώπους που μπορούν να υποστηρίξουν τους μεγαλειώδεις στόχους σας.

Η Νέα Σελήνη της Κυριακής στον Σκορπιό, πατά το γκάζι στον δέκατο Οίκο σας των επαγγελματικών φιλοδοξιών, εμπνέοντάς σας να ρίξετε μια καλή και προσεκτική ματιά στο πού βρίσκεστε και πού θέλετε να είστε σε έξι μήνες. Πώς γράφεται η επιτυχία, Υδροχόοι; Ονειρεύεστε ένα γωνιακό γραφείο με διευθυντικό σακάκι – ή μια καλύβα στο δάσος με υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο Internet, ώστε να μπορείτε να δουλεύετε από το σπίτι; Όποιο κι αν είναι το όραμά σας, αυτή είναι μια ευεργετική ημέρα για να κάνετε ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Η ιδιότητα του μέλους έχει τα προνόμιά της, Ιχθύες, κάτι που το ζώδιό σας γνωρίζει καλά. Η συγχώνευση του Σαββάτου, της κοινωνικής Αφροδίτης και του καθεστωτικού Κρόνου, σας παραπέμπει σε μια αριστοκρατική ομάδα. Η ευθυγράμμισή σας με αυτή την παρέα, θα μπορούσε πραγματικά να κάνει θαύματα για την καριέρα σας. Μπορεί ακόμη και να ενταχθείτε ως επίσημο μέλος. Και είναι και Σάββατο βράδυ! Σχέδια μπορεί γρήγορα να καταστρωθούν, με αυτούς τους νέους σας φίλους με επιρροή. Παίξτε τον διοργανωτή και φέρτε τους ανθρώπους κοντά, σε ένα δείπνο ή σε ένα κοκτέιλ πάρτι σε ένα από τα αγαπημένα σας σημεία για διασκέδαση.

Την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας που ρέει ελεύθερα Ποσειδώνας, λαμβάνει ένα τράνταγμα από τον περίεργο Ερμή. Έχετε μια κακή περίπτωση περιπλάνησης, Ιχθύες; Υπάρχει επίσης μια Νέα Σελήνη στον Σκορπιό και στον κοσμικό ένατο Οίκο σας, η οποία θα μπορούσε να πυροδοτήσει ένα παλιρροϊκό κύμα ταξιδιωτικού πυρετού. Είτε έχετε ήδη μίλια να σας περιμένουν, είτε είστε απλά ένας καταναλωτής ταξιδιωτικών blogs, θα απολαύσετε να σχεδιάσετε την επόμενη φυγή σας. Πάρτε συστάσεις από φίλους για τα αγαπημένα τους κρυφά διαμάντια ή εξερευνήστε οικονομικές επιλογές, όπως ρωτώντας την ψηφιακή σας κοινότητα αν κάποιος θέλει να σας φιλοξενήσει. Αυτή η Σελήνη θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα επιχειρηματικό ή ένα εκδοτικό εγχείρημα. Τι θα λέγατε για ένα blog για τις παγκόσμιες περιπέτειές σας;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66