ζωδια σαββατοκυριακο 30-31/07 Α

diakopes-zwdia

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 30-31/07 Α

ζωδια Κριός
Κάντε στην άκρη, το αφεντικό έχει φτάσει! Ξεκινώντας το Σάββατο, ο ψυχικός Ερμής ξεκινά μια εκτεταμένη περιοδεία στην Παρθένο, που εκτείνεται μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Πιάστε τα αρχεία σας: Θα χρειαστείτε όλες αυτές τις πολύπλοκες λεπτομέρειες που έχετε τακτοποιημένες στα έξυπνα συστήματά σας και σε μικρά κουτιά. Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ παραγωγική περίοδος για εσάς, όσο παραμένετε οργανωμένοι και δεν κάνετε τα σχέδιά σας υπερβολικά περίπλοκα.

Έχετε αποκτήσει την πλήρη κυριότητα ενός θέματος ή λαχταράτε να το κάνετε; Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα εργαστήριο ή να εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης δασκάλων. Η γυμναστική και το καθαρό φαγητό, μπορεί να σας γίνουν εμμονές. Πατήστε στην επαφή με την τεχνολογία του Ερμή και χρησιμοποιήστε όλες αυτές τις εφαρμογές ευεξίας, για να φτάσετε εκεί που θέλετε.

Η ζεστή Σελήνη στον Καρκίνο της Κυριακής σας δίνει εν λευκώ τη χαλάρωσή σας, λες και η ζωή σας εξαρτάται από αυτό. Αλλά μην μείνετε μέσα στο σπίτι όλη την ημέρα, επειδή μια καρέκλα δίπλα στην πισίνα ή μια πετσέτα στην άμμο είναι πολύ καλύτερα σκηνικά για χαλάρωση. Φέρτε το περιοδικό σας και το βιβλίο από την ενότητα της “αυτοβοήθειας” (και ίσως ένα ζευγάρι σκούρα γυαλιά ηλίου), επειδή η συναισθηματική θέση της Σελήνης μπορεί να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε κάποια συναισθήματα που έχετε κλείσει μέσα σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζωδια Ταύρος
Ο εκφραστικός Ερμής απογειώνεται σε μια μακρά επίσκεψη στην Παρθένο από το Σάββατο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, στον ρομαντικό πέμπτο Οίκο σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της καταχρηστικής φάσης είστε όλο γεμάτοι στολίδια, κατάσπαρτα δώρα και υπερμεγέθη μπουκέτα. Αν σας δοθεί η ευκαιρία, ίσως να δηλώσετε την αγάπη σας με μια καντάδα στο Facebook.

Απολαύστε περισσότερη πολυτέλεια στην καθημερινή σας ζωή πηγαίνοντας σε μάρκες που έχουν κατασκευαστεί για να διαρκούν, αντί για την πρόχειρη μόδα. Σκεφτείτε την ποιότητα έναντι της ποσότητας και θα κρατήσετε τον προϋπολογισμό σας ισορροπημένο. Προσέξτε όμως, γιατί η ντίβα μέσα σας θα μπορούσε να βγει έξω, ειδικά ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος από τις 30 Αυγούστου έως 22 Σεπτεμβρίου. Ενώ δεν υπάρχει τίποτα κακό στην κατά παραγγελία, δεν θέλετε να χρειαστείτε υψηλή συντήρηση.

Η Σελήνη στον Καρκίνο της Κυριακής θέτει το σκηνικό για την προσωπικές συνομιλίες. Χαλαρώστε με τα κορίτσια πάνω από έναν καφέ ή κάντε μια μεγάλη βόλτα με το ταίρι σας – και μην βγάλετε κανένα θέμα εκτός ορίων. Το να μιλήσετε από καρδιάς μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κάποια σκληρά συναισθήματα, αλλά αν μείνετε προσηλωμένοι στο να καταλάβετε ο ένας τον άλλο, γρήγορα θα εξομαλύνετε την ένταση και θα φέρετε πίσω την αγάπη. Αν έχετε πράγματα να κάνετε ή ένα μεγάλο ταξίδι με το αμάξι, χρησιμοποιήστε το χρόνο για να κάνετε πολλαπλές εργασίες και ακούσετε τα νέα ενός αδελφού ή στενού σας φίλου.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Ποιος κυβερνά τον κόσμο; Οι γυναίκες θα είναι μια πηγή δύναμης και έμπνευσης μεταξύ του Σαββάτου και τις 7 Οκτωβρίου, καθώς ο αγγελιοφόρος Ερμής (ο κοσμικός κυβερνήτης σας) μπαίνει σε τροχιά γύρω από την Παρθένο και τον θηλυκό τέταρτο Οίκο σας. Ασφαλίστε αυτούς τους αδελφικούς δεσμούς με το να περάσετε περισσότερο χρόνο με τις σημαντικές γυναίκες στο δίκτυό σας, ίσως φιλοξενώντας μια τακτική συνάντησή στο χώρο σας. Αναπτύξτε στενότερους δεσμούς με γυναίκες συγγενείς σας, επικοινωνώντας πιο τακτικά μαζί τους ή κάντε ένα οικογενειακό ταξίδι μαζί.

Το έντομο της εσωτερικής διακόσμησης θα μπορούσε να σας τρώει τώρα. Αλλά προσέξτε: ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 30 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, οπότε μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να καταφέρετε με τέτοιου είδους έργα. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο θέτει τις βάσεις για μια πολυτελή ημέρα φροντίδας του εαυτού σας. Πριν αρχίσετε να τρέχετε για θελήματα ή καθίσετε να ταξινομήσετε μια στοίβα λογαριασμών, κάντε κάτι καλό για τον εαυτό σας. Κάντε ένα πεντικιούρ ή συναντήστε φίλους για καφέ. Και ενώ φροντίζετε τη δουλειά σας, μπείτε σε διάθεση με μια αισιόδοξη λίστα τραγουδιών, λαμβάνοντας μερικά διαλείμματα χορού, καθώς ξεκλικάρετε κάθε εργασία από τη λίστα σας.

zwdia-fotia

ζωδια Καρκίνος
Αν δείτε κάτι, πείτε κάτι! Ο εκφραστικός Ερμής ξεκινά μια εκτεταμένη περιοδεία στην Παρθένος και στον τρίτο Οίκο σας της επικοινωνίας, από το Σάββατο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Η λεκτική επιδεξιότητά σας θα είναι πανίσχυρη τώρα, αλλά μην την κάψετε όλη σε συνομιλίες στα κοκτέιλ πάρτι. Ίσως υπάρχει ένα βιβλίο – ή ένα podcast – που αναδύεται από μέσα σας. (Τσεκάρετε το Big Magic της συναδέλφου Καρκίνου Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ αν χρειάζεστε βοήθεια να σπάσετε τα δημιουργικά μπλοκαρίσματα.)

Έχετε τη σοφία να μεταδώσετε και να μοιραστείτε, οπότε γιατί να μην το μετατρέψετε σε κάτι απτό; Αγκαλιάστε το πνεύμα της συναδελφοσύνης! Ένα έργο συνεργασίας με έναν αδελφό, έναν φίλο ή συνάδελφο θα μπορούσε να γίνει ανάρπαστο στο ίντερνετ πριν τελειώσει το Φθινόπωρο. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο, σας βάζει στο συναισθηματικό στοιχείο σας. Να είστε ειλικρινής για τα συναισθήματά σας και ξεκινήστε τα σχέδια με ένα ενδιαφέρον άτομο που κουβεντιάζετε τον τελευταίο καιρό.

Εμπιστευθείτε την εσωτερική πυξίδα σας, είτε σας κατευθύνει να δώσετε μια ευκαιρία σε μια νέα πολιτιστική δραστηριότητα είτε να αφήσετε ένα πολύ δύσκολο άτομο έξω από τη λίστα των καλεσμένων σας. Καμία ενοχή! Χρειάζεται να επαναφορτιστείτε πετώντας ελεύθεροι και δεν θα εκτιμήσετε κανέναν που διακόπτει τον αυθόρμητο ρυθμό σας. Σκεφτείτε αυτή την παράλειψη ως “σχέδιο αντιμετώπισης ζημιών”, καθώς και ως έναν τρόπο να κρατήσετε ανέπαφη μια δύσκολη αλλά σημαντική φιλία.

ζωδια-ταρο-99

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

ζωδια Λέων
Ώρα να αυξήσετε το οικονομικό σας IQ, Λιοντάρια! Με τον αγγελιαφόρο Ερμή να ξεκινά ένα μακρύ ταξίδι μέσα στην Παρθένο και στη ζώνη των χρημάτων σας από το Σάββατο μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, θα μπορούσατε να σπάσετε τον κωδικό ευημερίας. Ερευνήστε, διαβάστε, επικοινωνήστε με συμβούλους. Αυτό δεν είναι πυρηνική φυσική και δεν χρειάζεται να τα καταλάβετε όλα μόνοι σας. Ξεκινήστε δραστικά βήματα τώρα, όπως το να ανακαλύψετε εάν στην εργασία σας υπάρχει πρόγραμμα προσωπικών οικονομικών ή να δουλέψετε με έναν επενδυτή για να δημιουργήσετε το δικό σας χαρτοφυλάκιο. Δεν είναι ποτέ πολύ αργά για να ξεκινήσετε, και ακόμη και τα μικρά χρηματικά ποσά που μπορείτε να εξοικονομήσετε θα προστεθούν.

Έχετε φιλόδοξες ιδέες να αιωρούνται γύρω από ένα επιχειρηματικό σχέδιο; Από τώρα και μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, η δουλειά σας είναι να κάνετε μια εισαγωγή στα διαχειριστικά τους θέματα και να καταλάβετε πόσο εφικτά είναι αυτά τα όνειρα και τα σχέδιά σας. Εξετάστε τους αριθμούς, ερευνήστε το κόστος και κάντε τις χρονικές εκτιμήσεις. Αυτό δεν είναι αγγαρεία, Λέοντες, είναι περισσότερο σαν μια εξέδρα εκτόξευσης.

Η Σελήνη της Κυριακής στον ονειρικό δωδέκατο Οίκο σας, θα μπορούσε να σας ωθήσει σε ένα ενεργητικό σημείο καμπής. Μην πιέσετε τον εαυτό σας να τρέξει, αν αυτό που θέλετε είναι μάλλον ύπνος. Η επαναφόρτιση των μπαταριών σας είναι απαραίτητη για την παραγωγικότητά σας την επόμενη εβδομάδα. Εάν ένας παλιός σας φίλος ή συγγενής χρειάζεται μια μικρή βοήθεια, αφήστε το φιλανθρωπικό σας πνεύμα να λάμψει – αλλά μη νιώσετε άσχημα να βάλετε κάποια όρια. Αν δεν έχετε χρόνο να τους πάτε στο μανάβικο, θα μπορούσατε να τους μάθετε πώς να κάνουν μια παραγγελία από το ίντερνετ.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

ζωδια Παρθένος
Η χωρίς λογοκρισία Παρθένος αφέθηκε ελεύθερη! Το Σάββατο ο πλανήτη της επικοινωνίας Ερμής – και κυβερνήτης σας – ξεκινά μια μεγάλη περιοδεία στο ζώδιό σας και αφαιρεί όλα σας τα φίλτρα. Μέχρι την 7η Οκτωβρίου το να το κρατήσετε αληθινό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ξεσκονίστε τα προφίλ των κοινωνικών μέσων ενημέρωσής σας για να βεβαιωθείτε ότι εκπροσωπούν πιστά την μορφή της Παρθένου.

Προειδοποίηση: Με τον Ερμή σε αυτή τη φλογερή θέση, μπορεί να αισθανθείτε κύματα θυμού που είχατε καταστείλει για λίγο, ειδικά κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του από τις 30 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Προτού εξαπολύσετε οποιεσδήποτε διατριβές, δουλέψτε τα συναισθήματά σας με κάποιον ψύχραιμο προπονητή ή θεραπευτή. Με αυτό τον τρόπο, οι συζητήσεις θα είναι εποικοδομητικές, χτίζοντας γέφυρες αντί καίγοντάς τις.

Την Κυριακή σεβαστείτε τα δικαιώματά σας. Μια ευκαιρία να υπερασπιστείτε ένα αουτσάιντερ θα μπορούσε να προκύψει, και δεν θα συγχωρήσετε τον εαυτό σας αν παραμείνετε σιωπηλοί. Χρησιμοποιήστε την έλξη σας για να επηρεάσετε τους φίλους σας με άλλους τρόπους: Προσκαλέστε ένα νέο κορίτσι ή ένα ενδιαφέρον αλλά ντροπαλό άτομο να έρθει στην παρέα σας για μια απογευματινή βόλτα. Μπορείτε να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν την κοινωνικά αδέξια φάση του σπασίματος του πάγου, και θα καρπωθείτε τα οφέλη με μια επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75