ζωδια σαββατοκυριακο 30-31/07 B

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 30-31/07 B

ζωδια Ζυγός
Ώρα για καθάρισμα! Το Σάββατο ο αγγελιαφόρος Ερμής γλιστρά στον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης και της ολοκλήρωσης μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, κάνοντάς σας εμμονικούς με το κλείσιμο καταστάσεων. Το να σέρνετε μαζί σας φορτία από τα παλιά, τώρα σας φαίνεται πάρα πολύ βαρύ. Καθώς ξεκαθαρίζετε τα συρτάρια σας από σκουπίδια και κλαδεύετε τις λίστες των φίλων σας, μην τρέξετε για να ξαναγεμίσετε το κενό που ανοίγει. Αυτός ο χώρος που αναπνέει, είναι ευλογία και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για να απολαμβάνετε τις σχέσεις και τα υπάρχοντά σας που γλίτωσαν την περικοπή.

Ξεκινήστε έναν διαλογισμό και γράψτε ημερολόγιο για να καθαρίσετε τα άχρηστα από το μυαλό σας και καλέστε τη μούσα σας. Είναι πολύ πιο πιθανό να εμφανιστεί όταν είστε σε μια χαλαρή και δεκτική φάση. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο θα μπορούσε να φέρει καινοτόμες σκέψεις σχετικά με την καριέρα σας. Αν και είναι ακόμα Σαββατοκύριακο, αφιερώστε μια-δυο ώρες στην έρευνα ή κάντε σχέδια με φίλους που δεν θα τους πείραζε να χρησιμοποιήσετε τις σκέψεις τους.

Υπάρχει κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο που αξίζει να εγγραφείτε – κάποιο που μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας; Το να ξοδέψετε αυτή την Κυριακή σε λειτουργία μάθησης δεν θα ήταν το χειρότερο… και ποιος σας λέει ότι δεν θα μπορούσατε να παρακολουθήσετε μερικές ενότητες των εν λόγω μαθημάτων από την πετσέτα σας στην παραλία;

zodia-taro-45

 

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Γεια σας, αρχηγοί Σκορπιοί. Οι αξιολογήσεις σας βρίσκονται σε άνοδο καθώς ο κοινωνικός Ερμής αράζει στην κοινοτική σας ζώνη, από το Σάββατο μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου. Πάντα ήσασταν επιλεκτικοί όσο αφορά την παρέα σας, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να παίρνετε αιτήσεις και να σαρώσετε τη σκηνή για έχοντες τα προσόντα νεοσύλλεκτους. Επειδή σίγουρα θα είστε σε ζήτηση, επιλέξτε τις παρέες ώστε να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας με ένα εκατομμύριο τετ-α-τετ. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το παιχνίδι σας!

Μένοντας ενημερωμένοι σχετικά με λογισμικά και εφαρμογές, θα μπορούσατε να χτυπήσετε ακόμα μεγαλύτερο μισθό. Τσεκάρετε τα βίντεο tutorials και τα διαδικτυακά σεμινάρια από ιστοσελίδες. Έχετε το γονίδιο του κυνηγού του θησαυρού του Σκορπιού; Φτάστε τα παλιά σας πράγματα και τις αντίκες σας σε ένα νέο επίπεδο, και ανοίξτε ένα κατάστημα στο eBay ή πουλήστε τα ευρήματά σας στο Etsy. Η καλοσύνη των ξένων θα σας συγκινήσει την Κυριακή, καθώς η Σελήνη στον Καρκίνο ρέει μέσα από τον εγκόσμιο, ανοιχτόμυαλο ένατο Οίκο σας. Βγάλτε αυτά τα μαύρα σας γυαλιά και κοιτάξτε τους άλλους στα μάτια.

Αυτή η περιπετειώδης Σελήνη θα μπορούσε να σας εμπνεύσει για μια ημερήσια εκδρομή, οπότε γεμίστε το σακίδιο σας ή το πορτμπαγκάζ και φύγετε. Αφήστε τους γκρινιάρηδες πίσω στη βάση σας όμως. Χρειάζεστε συντροφιά που να σας εμπνέει για το δρόμο, που μπορεί να μιλήσει για τα πάντα – από τις σχέσεις μέχρι την ανατολική φιλοσοφία – και που δεν θα τους πείραζε μια αυθόρμητη παράκαμψη για αντίκες ή χειροποίητα γλυκά κατά μήκος της διαδρομής.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Είστε στην πρώτη βάση Τοξότες, και έτοιμοι να στείλετε την μπάλα έξω από το γήπεδο. Το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής μπαίνει στην Παρθένο και στον τομέα της επιτυχία σας μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, βάζοντάς σας σε μία σούπερ φιλόδοξη κατάσταση μυαλού. Είναι αποδεκτό να συζητήσετε κοινοπραξίες και συγχωνεύσεις και εξαγορές, αλλά πάρτε το χρόνο σας όσο αφορά την υπογραφή χαρτιών.

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος από τις 30 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου, και θα χρειαστεί να δώσετε τη δέουσα προσοχή σας. Η δικτύωση είναι απαραίτητη για να πάτε μπροστά, οπότε κοινωνικοποιηθείτε στρατηγικά με τους ανθρώπους στον τομέα σας. Αν μόλις έχετε ξεκινήσει, σκεφτείτε το να δουλέψετε εθελοντικά σε κάποιον που μπορεί να επηρεάσει ή που είναι μέσα στα πράγματα. Αυτό μπορεί να σας συντομεύσει τη διαδρομή, και να κάνετε μια ανεκτίμητη σύνδεση με κάποιον που μπορεί να σας βοηθήσει να ανέβετε σκαλοπάτια.

Η Σελήνη στον Καρκίνο της Κυριακής θα μπορούσε να σας κάνει αρκετά κυκλοθυμικούς και έντονους, αλλά μην αγνοήσετε τα συναισθήματα που προκύπτουν. Αντ’ αυτού κάντε μια βουτιά στο βάθος τους, γιατί θα μπορούσατε να ανακαλύψετε μια θαμμένη επιθυμία ή μια ανέκφραστη ανάγκη για όρια. Εντάξει, Τοξότες, δεν μπορείτε να είστε ηλιαχτίδες και ουράνια τόξα όλη την ημέρα. Το αληθινό, σημαίνει επίσης να γνωρίζετε πότε πρέπει να απορρίψετε μια προσφορά ή μια κατάσταση – όσο δελεαστική και αν είναι – που προκαλεί πόνο ή καταστροφή. Από την άλλη πλευρά, αυτή η εσωτερική διαδρομή θα μπορούσε να αποκαλύψει μια αισθαντική έλξη για κάποιον που σπρώχνατε μακριά σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως
Όχι πια λεπτότητα! Ξεκινώντας το Σάββατο, ο Ερμής χτυπάει το βαρέλι του ορού της αλήθειας, μπαίνοντας στην Παρθένο και στον αυθεντικό ένατο Οίκο σας μέχρι τις 7 Οκτωβρίου. Πετάξτε τη μάσκα και κρατήστε το πραγματικό, ακόμη κι αν αυτό ρίχνει στα βράχια κάποιες σχέσεις. Αλλά να θυμάστε, η «αλήθεια» δεν είναι η ίδια για όλους. Αφού υποστηρίξετε τη θέση σας, ακούστε τα σχόλια και εξετάστε όλες τις προοπτικές, αλλιώς θα μπορούσατε να φανείτε ηθικολόγοι ή «καλύτερος-από-εσένα».

Αυτή η φάση του Ερμή μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε το μυαλό σας και να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Εγγραφείτε σε ενδιαφέροντα μαθήματα και εργαστήρια – το μυαλό σας είναι πρόθυμη τράπεζα δεδομένων που περιμένει να γεμίσει. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο φέρνει μια μικρή φωτεινότητα στην ερωτική σας ζωή. Συναντήστε ένα ρομαντικό ενδιαφέρον για καφέ ή για ένα ραντεβού στην παραλία – και κρατήστε το χρονοδιάγραμμά σας ευέλικτο. Δεν θα θέλετε να βιαστείτε, γιατί η πλούσια συνδετική συνομιλία υπό αυτή τη ζεστή Σελήνη θα μπορούσε να ανθίσει.

Οι Αιγόκεροι σε σχέση, μπορεί να απολαύσουν το να μείνουν στο σπίτι με το ταίρι τους. Απλά σταματήστε τον εαυτό σας πριν ξεκινήσετε ένα ακόμα από τα διάσημα έργα σας, που απαιτεί περισσότερο θόρυβο, από καρδιά. Το νόημα είναι να απολαύσετε κάποιον ιδιωτικό χρόνο με το ταίρι σας, και ίσως στην πραγματικότητα να μιλήσετε για το πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας ώστε να υποστηρίζετε ο ένας τα όνειρα του άλλου.

ζωδια-ταρο-99

Ο Ουρανός Ανάδρομος στον Κριό, 29 Ιουλίου – 29 Δεκεμβρίου, 2016

Ερμηνείες  του Διελαύνοντος Ερμή

Ο Ερμής κυβερνήτης

Ερμης στην Παρθενο 30/07-07/10

 

ζωδια Υδροχόος
Καλώς την αλεπουδίσια αύρα σας. Ο αγγελιαφόρος Ερμής κατασκηνώνει στον φιλήδονο όγδοο Οίκο σας, για ένα εκτεταμένο ταξίδι που διαρκεί μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.Οι δυνάμεις σας της αποπλάνησης θα είναι σίγουρα ισχυρές! Αλλά αποστείλετε τη γοητεία σας επιλεκτικά, έτσι ώστε να προσελκύσετε τους ανθρώπους που μπορούν να ταιριάξουν με το βάθος σας. Δεν θα είστε σε διάθεση για επιφανειακή αλληλεπίδραση, αλλά αν μια σύνδεση έρχεται με χημεία σε πολλαπλά επίπεδα (φυσικά, σωματικά, αλλά και συναισθηματικά και εκφραστικά), θα είστε μέσα με την ψυχή σας.

Ο ενθουσιασμός σας με ένα μυστικό ή πνευματικό θέμα εντείνεται τώρα. Με τον Ερμή εδώ, θα μπορούσατε εύκολα να επεκτείνετε τις δικές σας διαισθητικές δυνάμεις. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο ψεκάζει πρακτική μαγεία μέσα στην ημέρα σας. Θα έχετε πραγματικά τη δυναμική για έργα που αφορούν το νοικοκυριό σας, οπότε αν υπάρχει κάτι που θέλετε να αντιμετωπίσετε, βουτήξτε μέσα. Αλλά μην περάσετε όλη σας την ημέρα σκουπίζοντας λούτρινα κουνελάκια και τακτοποιώντας μανιωδώς ράφια. Περάστε λίγο χρόνο έξω στη φύση, έστω και μόνο για να κάνετε τα ψώνια σας σε μια λαϊκή ή για να πάτε με το ποδήλατό σας σε μερικά θελήματα. Μιλήστε με μια φίλη σας που περιμένει τις συμβουλές σας. Η ανοιχτόμυαλη σοφία σας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

zwdia-zodia-astrologia-65

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Μετατρέψτε αυτούς τους εσωτερικούς μονολόγους σε διαλόγους, Ιχθύες. Ξεκινώντας το Σάββατο, ο εκφραστικός Ερμής κυλά στην Παρθένο και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα ποθείτε τη στενή επαφή και την συνδετική συνομιλία, και ένα ελκυστικό αντίθετο θα μπορούσε να σας ταιριάζει περισσότερο από κάποιον που είναι ακριβώς σαν εσάς. Αυτός θα είναι ένας πολύ μακρύς κύκλος που διαρκεί μέχρι τις 7 Οκτωβρίου, επειδή ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από τις 30 Αυγούστου έως τις 22 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης φάσης του, θα μπορούσατε να συνδεθείτε με μια παλιά φλόγα ή να αναβιώσετε μια συνεργασία με έναν δημιουργικό ή επιχειρηματικό εταίρο.

Οι συζητήσεις για δέσμευση θα ενταθούν. Μια ρομαντική σχέση μπορεί να γίνει αποκλειστική – ή θα μπορούσατε να δώσετε στη θεραπεία ζευγαριών μια δοκιμή μήπως σας βοηθήσει με την αντιμετώπιση αυτών των εμποδίων που μονίμως επαναλαμβάνονται, σαν ένας εκνευριστικός σπασμένος δίσκος. Η Σελήνη της Κυριακής στον Καρκίνο ηχεί το κάλεσμα για ένα παιχνιδιάρικο ραντεβού.

Αφήστε κάτω τα μισοβαμμένα σας ράστα και πηγαίντε να περάσετε καλά, Ιχθύες. Περιπλανηθείτε μέσα σε μια υπαίθρια αγορά ή ένα πανηγύρι, πηγαίνετε να πάρετε φράουλες και φάτε σε ένα καλοκαιρινό εστιατόριο, συναντήστε φίλους για ένα απογευματινό πικ-νικ και παίξτε μπάλα στο πάρκο. Το να επιμείνετε στα βαριά θέματα, θα εντείνει μόνο την κυριαρχία τους πάνω σας. Δεν είναι ότι πρέπει να αγνοήσετε τη θλίψη ή την ενόχλησή σας, αλλά μερικοί χαρούμενοι περισπασμοί μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε αυτά τα συναισθήματα σε προοπτική. Η ζωή όντως συνεχίζεται

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia