ζωδια σαββατοκυριακο 30/04-1/05 Β

psyxologiko-test-volta-paralia

ζωδια ωροσκοπιο για ολους Σαββατοκυριακο 30/04-1/05 Β

 

ζωδια ζυγός
Τα βέλη του Έρωτα φορτώθηκαν και κλειδώθηκαν και έχουν στόχο εσάς αυτό το Σάββατο! Η Σελήνη θα περάσει τη μέρα της στον Υδροχόο και τον 5ο Οίκο σας του πάθους, φουντώνοντας τη φλόγα σας. Εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε πιο πολύ αυτό τον ανοιξιάτικο πυρετό και φλερτάρετε με μανία!

Αν είστε δεσμευμένοι, στολιστείτε και λάμψε όπως μόνο εσείς ξέρετε και περάστε τη μέρα με το έτερό σας ήμισυ – μάλλον και τη νύχτα! Δεν χρειάζεται να έχετε ετοιμάσει κανένα σχέδιο, η διάθεση θα σας οδηγήσει από μόνη της. Ίσως μόνο να κάνετε στο ενδιάμεσο μια στάση από το σπίτι σας, για να αλλάξετε ρούχα και να συνεχίσετε τους εορτασμούς.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Την Κυριακή οι δονήσεις θα γίνουν λίγο πιο πρακτικές, με την Σελήνη να περνά στους Ιχθύες και τον 6ο Οίκο σας της τάξης. Φροντίστε να γυμναστείτε λίγο για να ισορροπήσετε από τις κραιπάλες που επιδοθήκατε την προηγούμενη μέρα και αφιερώστε αργότερα λίγο χρόνο για να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που έρχεται. Ξέρετε ότι έχετε αφήσει εκκρεμότητες που πρέπει να ολοκληρωθούν. Με αυτό το ρυθμό, θα μπείτε στη Δευτέρα ήρεμοι και επικεντρωμένοι.

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Α

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Β

 

ζωδια σκορπιός
Το Σάββατο θα νιώσετε κυριολεκτικά το νόημα του «σπίτι είναι όπου βρίσκεται η καρδιά μας», καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο Οίκο σας της οικίας. Μην περιμένετε ωστόσο ότι θα περάσετε τη μέρα άπραγοι μέσα, γιατί μια δέσμη φωτός από τον ειδήμονα των αλλαγών Ουρανό θα σας εμπνεύσει να βάλετε μια τάξη στο σπίτι και να μπείτε και στην κουζίνα.
Την Κυριακή θα σας διέπει η διάθεση για κραιπάλες, γιατί η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και στον 5ο Οίκο σας της χαράς για τη ζωή. Βγείτε και διασκεδάστε όσο αντέχετε, όμως να έχετε σε ετοιμότητα την παροιμιώδη σαγήνη σας γιατί δεν αποκλείεται να φουντώσει κάποια έλξη στο μεταξύ. Οι δεσμευμένοι θα περάσουν μια μέρα πάθους και ανανέωσης της σχέσης τους.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Να είστε προετοιμασμένοι για αρκετές διαδρομές αυτό το Σάββατο, καθώς η διάθεσή σας θα είναι στα καλύτερά της. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας, ωθώντας σας να ανακαλύψετε νέα στέκια – ειδικά αν εμπεριέχουν και κάποιο καλλιτεχνικό ενδιαφέρον. Προσπαθήστε να κλείσετε τραπέζι στο νέο μπαράκι, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένετε στην ουρά συζητώντας με την παρέα σας. Ό,τι κι αν κάνετε πάντως, ακόμη κι αν τελικά περάσετε τη μέρα στην ύπαιθρο, οι ζωηρές συζητήσεις είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.
Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και στον 4ο Οίκο σας του σπιτιού, κεντρίζοντας τη διάθεσή σας για ξεκούραση. Ευκαιρία να αναπληρώσετε δυνάμεις από τις χθεσινές σας δραστηριότητες, κάνοντας μόνο διαδρομές ανάμεσα στην κουζίνα και το κρεβάτι σας! Άλλη μια απασχόληση που θα σας χαλαρώσει, είναι να ασχοληθείτε με την κηπουρική. Όπως και να ‘χει, η μέρα ενδείκνυται για να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένεια ή και κάποιες ιδιαίτερες γυναίκες του κύκλους σας.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια αιγόκερως
Επειδή τα πρακτικά θέματα δεν εγκαταλείπουν τη σκέψη σας ούτε τις αργίες, φροντίστε να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητές σας το Σάββατο. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο Οίκο σας των σταθεροποιήσεων. Ένα μέλος της οικογένειάς σας ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας σε μια εργασία που έχει αρχίσει – χειροτεχνική ή πνευματική. Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας, γιατί η ήρεμη και επιτακτική παρουσία σας θα κάνει τη διαφορά στην πρόοδο της δουλειάς ενώ θα βελτιώσει και το κάρμα σας. Αν σας μείνει χρόνος, κάντε λίγο ξεσκαρτάρισμα και στο δικό σας σπίτι όπως θα είστε σε φόρμα!
Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και στον 3ο Οίκο σας της κοινωνικότητας, βγάζοντάς σας από το σπίτι για αυθόρμητες διασκεδάσεις. Αποφύγετε να κάνετε σχέδια, γιατί θα έχετε την ανάγκη να ακολουθήσετε μόνο τη διάθεση της στιγμής. Συναντήστε άτομα του κοινωνικού σας κύκλου για να τα πείτε, όπου δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσετε ότι βλέπετε με διαφορετικό μάτι ένα άτομο που δεν είχατε ξαναδεί έτσι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Αυτή είναι η μέρα σας, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας και τη διάθεσή σας να σας καλεί σε αυτόνομες πτήσεις! Μην περιοριστείτε σε κανένα σχέδιο το Σάββατο, γιατί το πιο πιθανό είναι να θέλετε να είστε μόνο με τον εαυτό σας και να το απολαύσετε. Μην επιτρέψετε στα θέλω κανενός να σας κατευθύνουν, γιατί έχετε ανάγκη αυτή την αποστασιοποίηση προκειμένου να επαναφορτιστείτε.
Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και τον 2ο Οίκο σας των πρακτικών θεμάτων. Με τις δεξαμενές σας γεμάτες, θα είστε τώρα σε θέση να χειριστείτε τις διαδικασίες της ημέρας και όσες εκκρεμότητες τις συνοδεύουν. Μην έχετε όμως την εντύπωση ότι η μέρα θα είναι ανιαρή, γιατί κάποιες δέσμες φωτός από την αισθησιακή Αφροδίτη ενδέχεται να σας χαρίσουν εμπειρίες προσέγγισης… Δεχθείτε όποια αυθόρμητη πρόταση σας γίνει για το απόγευμα ή για δείπνο. Αν ωστόσο για κάποιο λόγο δεν θέλετε αυτή την εποχή να εμπλακείτε σε ρομάντζα, βάλτε τη μουσική στη διαπασών και χορέψτε μέχρι τελικής πτώσης!

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Α

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Β

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Η ωραία κοιμωμένη θα σας ζήλευε αυτό το Σάββατο, που θα αρχίσει απόλυτα νυσταγμένα με τη Σελήνη στον Υδροχόο και τον 12ο Οίκο σας της ξεκούρασης! Εξίσου νωθρά θα είναι και τα συναισθήματά σας, γι’ αυτό αποφύγετε τα σχέδια για βραδινές κραιπάλες λόγω της ημέρας και προτιμήστε να ακολουθήσετε τη διάθεσή σας για αναζωογονητική χαλάρωση. Αν πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσετε τους υπόλοιπους, φροντίστε έστω να είναι όσο πιο ήρεμη γίνεται η έξοδός σας.
Η κοινωνική σας πλευρά θα επανέλθει την Κυριακή, με τη Σελήνη να περνά στο ζώδιό σας και επαναφορτίζει όλο τον οργανισμό και τις αισθήσεις σας. Η ενέργειά σας επιστρέφει δυναμικά και είστε έτοιμοι για όλα. Κλείστε την πόρτα πίσω σας και βγείτε. Αφήστε πίσω σας καθετί παλιό και προχωρήστε μπροστά σε κάτι ανανεωτικά νέο και φρέσκο!