ζωδια σαββατοκυριακο 31/12/2016 – 1/1/2017 A

erwtikes-8414

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 31/12/2016 – 1/1/2017 A

ζωδια Κριός
Αντίο 2016! Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς μπορεί να σας βρει τόσο σε μια ανήσυχη, όσο και σε μια στοχαστική κατάσταση, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Άρης παρασύρεται μαζί με τον Ποσειδώνα στον δωδέκατο Οίκο σας των μεταβάσεων. Κάτω από αυτούς τους ψυχικούς ουρανούς, ξεκινήστε με διαλογισμό στη στάση του λωτού πριν ανεβείτε στην πίστα. Συναντήστε τους φίλους σας σε έναν ιδιωτικό χώρο, όπου μπορείτε να μοιραστείτε τα σκαμπανεβάσματα του 2016, να μοιραστείτε τις προθέσεις για το νέο έτος και να φτιάξετε ακόμη κι έναν πίνακα οράματος. Έπειτα βγάλτε την ενέργειά σας κάτω από τα φώτα της πίστας.

Προειδοποίηση: η ορμές απόδρασης μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολές αυτή την πρωτοχρονιά. Πιείτε ένα ποτήρι νερό ανάμεσα σε κάθε ποτήρι σαμπάνιας, για να κρατήσετε το πνεύμα σας υπό έλεγχο. Κοιμηθείτε πολύ την Κυριακή, αλλά μην περάσετε ολόκληρη τη μέρα κάτω από τα σκεπάσματα. Η Σελήνη στον Υδροχόο θέλει να επικοινωνήσετε, οπότε βρεθείτε με την παρέα σας για έναν απογευματινό καφέ – και ίσως να συνεχίσετε να δουλεύετε αυτόν τον πίνακα που ξεκινήσατε. Μην διστάσετε να πλησιάσετε μεγαλύτερα θέματα όπως την πολιτική, τον ακτιβισμό και πώς θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο το 2017. Μια παθιασμένη συζήτηση μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας τις πιθανές προοπτικές κάποιου. Το έτος έχει μόλις αρχίσει, και ήδη μια συνεργασία γεννιέται!

 

ζωδια Ταύρος
Γιορτάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή την Πρωτοχρονιά, καθώς ο ενεργητικός Άρης και ο αισθαντικός Ποσειδώνας συγχρονίζονται, στον «όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο» ενδέκατο Οίκο σας. Το 2016 ήταν μια έντονη χρονιά για πολλούς. Συναντηθείτε νωρίς για ένα πάρτι – φαγοπότι και κάντε μια μεγάλη κουβέντα, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν αυτά που αφήνουν πίσω αυτή τη χρονιά και τι θα ήθελαν να καλέσουν στη ζωή τους το 2017. Θα λάμπετε όλοι μέχρι τη στιγμή που θα χορεύετε όταν μπει το νέο έτος, το οποίο ευχαρίστως θα κάνετε σε ένα τεράστιο πάρτι ή σε ένα κλαμπ.

zodia-taro-45

Σχεδιάστε τη λίστα των καλεσμένων σας με εξαιρετική επιλεκτικότητα: ένας οργισμένος μεθυσμένος ή ένας φίλος χωρίς όρια, θα μπορούσε να χαλάσει τη γιορτή σας αυτό το έτος. Οπότε δεν αξίζει τον κόπο! Φιγουράρετε λίγο την Κυριακή, απολαύστε ένα κομψό πρωινό σε ένα από τα στέκια σας. Μην εκπλαγείτε αν οι συζητήσεις στραφούν προς τους επαγγελματικούς σας στόχους ενώ ρουφάτε τον καφέ σας. Με τη Σελήνη και τον παράτολμο Δία να ραδιουργούν στις ζώνες της καριέρας σας, το μυαλό σας θα είναι επικεντρωμένο σε τρόπους που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Συγκεντρωθείτε με φίλους των οποίων οι φιλοδοξίες σας εμπνέουν. Ακόμα κι αν δουλεύουν σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους, το να ακούσετε τα σχέδια και τις ιστορίες επιτυχίας τους, θα σας κάνει να αυξήσετε ταχύτητες.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Vintage σαμπάνια, λαμπερά φορέματα κοκτέιλ και VIP εισιτήρια: Θεέ μου! Με τον ζωντανό Άρη και τον λαμπερό Ποσειδώνα να συναντιόνται στον αριστοκρατικό δέκατο Οίκο σας, αυτή είναι η χρονιά για μια πολυτελή γιορτή. Φιγουράρετε σε ένα πάρτι ή σε ένα γκαλά που δωρίζει ένα μέρος της τιμής του εισιτηρίου σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Από την άλλη, Δίδυμοι, ίσως και να καταλήξετε στη λίστα – ακόμη και τζάμπα – ενός πολύ αποκλειστικού σουαρέ.

Προειδοποίηση: οι αλληλεπιδράσεις σας με έναν άντρα στη ζωή σας, μπορεί να γίνουν πολύ φλογερές ή περίπλοκες αν δεν είστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία σας αυτή την Πρωτοχρονιά. Μην αφήσετε τίποτα υποθετικό! Όταν ξυπνήσετε από το λήθαργο την Κυριακή, θα είστε έτοιμοι για περιπέτεια και ακόμη και λίγο ρομαντισμό. Με τη Σελήνη στον ατρόμητο ένατο Οίκο σας, να χορεύει με τον Δία στη γωνιά της αγάπη σας, «γιατί όχι;» θα είναι το πρώτο σας μάντρα για το 2017. Μοιραστήκατε μια μεγάλη κουβέντα και ένα αποχαιρετιστήριο φιλί με κάποιον νέο; Δεν χρειάζεται να το παίξετε χαλαροί, Δίδυμοι. Στείλτε ένα μήνυμα και συναντηθείτε για ένα απογευματινό καφέ. Είτε ντυθείτε και βρεθείτε με φίλους σε έναν χαλαρό μισογεμάτο χώρο, όπου θα μπορούσατε εύκολα να καταλήξετε να πιάσετε την κουβέντα με μια ενδιαφέρουσα ψυχή. Σε σχέση; Κάντε μια μακρινή βόλτα με το αυτοκίνητο ή μια ωραία πεζοπορία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Καρκίνος
Μια ζεστή Πρωτοχρονιά στη φωλιά σας, Καρκίνοι; Ξεχάστε το! Με τον ανυπόμονο Άρη και τον ονειρικό Ποσειδώνα, να ευθυγραμμίζονται στη ζώνη των ταξιδιών σας αυτό το Σάββατο, «οπουδήποτε εκτός από το σπίτι» θα είναι το μάντρα σας. Αν τυχαίνει να ταξιδεύετε, είστε τυχεροί! Βγείτε έξω και γιορτάστε μαζί με τους ντόπιους αντί να κολλήσετε στα τουριστικά σημεία. Γιορτάζετε στον δικό σας ταχυδρομικό κώδικα; Αναμιχθείτε με ένα ευρύ πλήθος ελεύθερων στοχαστών. Οι φιλοσοφικές συζητήσεις θα μπορούσαν να σας μαγέψουν, και μια συνάντηση μυαλών θα μπορούσε και να οδηγήσει σε ένα φιλί τα μεσάνυχτα.

Θα πάρετε το χρόνο ξεκούρασης σας την Κυριακή, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον ιδιωτικό και μυστικιστικό όγδοο Οίκο σας, και σχηματίζει μια γλυκιά σύνδεση με τον Δία στην εγχώρια ζώνη σας. Το μπόνους θα είναι αν είστε αγκαλιά με αυτόν/η που λατρεύετε, καθώς το έτος θα μπορούσε να έχει μια καυτή αρχή. Είτε καλέστε φίλους για να δείτε ταινίες, καθώς ετοιμάζετε σπιτικό πρωινό με όλες τις γαρνιτούρες. Αδέσμευτοι ή δεσμευμένοι, θέστε κάποιους ερωτικούς στόχους για φέτος από την 1η Ιανουαρίου. Μπορείτε ακόμα και να φτιάξετε έναν πίνακα οράματος με θέμα την αγάπη, κάνοντας κολάζ με εικόνες του παραμυθένιου σας σεναρίου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Τραπέζι για δύο, «σιλ βου πλε»; Αυτή την Πρωτοχρονιά ο ρωμαλέος Άρης και ο ονειρικός Ποσειδώνας ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ταντρικό τετ-α-τετ, ανακατεύοντας τα σαγηνευτικά και ιδιωτικά vibes. Αν υπάρχει κάποιος ξεχωριστός στη ζωή σας, ξεκινήστε τη βραδιά με μια ιδιωτική γιορτή. Μπορεί ακόμη και να παραλείψετε τα παράφορα πλήθη και να απολαύσετε κάποιον από κοινού χρόνο κρυμμένοι, με ένα μπουκάλι σαμπάνια και μια λίστα αναπαραγωγής ρομαντικών τραγουδιών.

Οι αδέσμευτοι Λέοντες μπορεί να απολαύσουν μια ήσυχη και άνετη γιορτή με μια παρέα στενών φίλων. Αλλά αυτή η κοσμική συγχώνευση, θα μπορούσε κάλλιστα να σας παρασύρει μέσα στη νύχτα. Εμείνετε μόνο σε γιορτές με προσκλήσεις, όπως πάρτι σε σπίτια ή χορούς σε υπόγεια κλαμπ. Το φιλί για το νέο έτος, αν επιλέξετε να το δώσετε, θα μπορούσε να είναι από αυτά που είναι φτιαγμένες όλες οι φαντασιώσεις. Η κοινωνική σας πλευρά μπαίνει πίσω από το τιμόνι ξανά την Κυριακή,καθώς η Σελήνη και ο περιπετειώδης Δίας μπαίνουν σε συνεργασία. Περάστε και επισκεφθείτε διάφορα φιλαράκια σας – συναντηθείτε ίσως και με το Πρωτοχρονιάτικο φλερτ σας για καφέ και δείτε αν οι σπίθες επιμένουν. Το να μείνετε ακίνητοι για πολλή ώρα δεν θα είναι εύκολο, γι’ αυτό κρατήστε τα σχέδιά σας άτυπα και τη λίστα των καλεσμένων σας ανοιχτή για φίλους των φίλων σας. Ένα οδικό ταξίδι για πρωινό και καφέ θα μπορούσε να είναι το τέλειο σχέδιο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Είστε στο λαμπερό και εορταστικό στοιχείο σας αυτή την Πρωτοχρονιά, καθώς ο Άρης και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται στον κομψό έβδομο Οίκο σας. Φιλοξενήστε ένα προ-πάρτι, για να συγκεντρώσετε την παρέα σας πριν βγείτε για μεγαλύτερα πανηγύρια. Αλλά ποιο είναι το νόημα του να βάλετε τα καλά σας, αν δεν υπάρχει κανείς εκεί για να το εκτιμήσει; Η συγχώνευση Άρη-Ποσειδώνα εμπνέει το ρομαντισμό, και αυτή θα μπορούσε να είναι η βραδιά που μια περιστασιακή κατάσταση μετατρέπεται σε αποκλειστική σχέση – ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένας πλατωνικό φίλος έχει ερωτικές προθέσεις. Σε σχέση; Βάλτε το στόχο να επικοινωνείτε ξεκάθαρα για τα πάντα, από τον ενδυματολογικό κώδικα για τα σχέδια που έχετε για το πάρτι, μέχρι το επίπεδο άνεσής σας με ένα «ακίνδυνο Πρωτοχρονιάτικο φιλί» από κάποιον άλλο.

Μην προσπαθήσετε να το παίξετε άνετοι με τα πράγματα που μπορεί να ξεσηκώσουν δύσκολα συναισθήματα, Παρθένοι. Είναι εντάξει το να θέτετε όρια! Την Πρωτοχρονιά μπορεί να σηκωθείτε νωρίτερα απ’ όλους, κάνοντας χαιρετισμούς στον ήλιο στο χαλί της γιόγκα ή πηγαίνοντας για ένα γρήγορο τρέξιμο. Με τη Σελήνη στη γωνιά της ευεξίας σας, κάντε αυτές τις υγιείς αποφάσεις πραγματικότητα από νωρίς-ακόμα κι αν φάτε ένα γλυκάκι ακόμα για πρωινό. Χτυπήστε μια καλή συμφωνία σε ένα μεγάλο γυμναστήριο, και κατεβάσετε μενού για ένα θρεπτικό πρόγραμμα διατροφής που θα σας κρατήσει ζωντανούς και ζωτικούς κατά τη διάρκεια της εποχής της γρίπης.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia