ζωδια σαββατοκυριακο 31/12/2016 – 1/1/2017 B

imerisies-provlepseis-deytera-9-6-zodia

ζωδια ωροσκοπιο για ολους σαββατοκυριακο 31/12/2016  – 1/1/2017 B

ζωδια Ζυγός
Μπορεί να μην αιωρείστε από τους πολυελαίους αυτή την Πρωτοχρονιά, Ζυγοί, αλλά δεν σας πειράζει. Με τον ισχυρό Άρη και τον αισθαντικό Ποσειδώνα να συγκλίνουν στη ζώνη ευεξίας σας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να κλείνετε το έτος του 2016 σε ένα μάθημα γιόγκα, υπό το φως των κεριών ή σε έναν κύκλο διαλογισμού. Όχι ότι δεν μπορείτε να χτυπήσετε την πίστα πριν τα μεσάνυχτα, αλλά μπορεί να ρουφάτε ανθρακούχο νερό αντί για σαμπάνια ή να επιδίδεστε προσεγμένα.

Προειδοποίηση: με τον θυσιαστήριο Ποσειδώνα στην εικόνα, το να καλέσετε ανεύθυνους ανθρώπους να γιορτάσουν μαζί σας, θα μπορούσε να σας κρατήσει κολλημένους στο ρόλο του επιστάτη – και τσαντισμένους γι’ αυτό. Αφήστε τους έξω από τη λίστα! Καλύτερα να έχετε να ασχοληθείτε με τα πληγωμένα τους συναισθήματα την επόμενη εβδομάδα, παρά να τους αφήσετε να χαλάσουν τη γιορτινή σας διάθεση αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Η Πρωτοχρονιά θα είναι ζωντανή και θα σας φέρει έμπνευση, γι’ αυτό μην κοιμηθείτε και χάσετε όλες αυτές τις προσκλήσεις για πρωινό. Ο Έρως θα μπορούσε να στείλει το πρώτο του βέλος προς την κατεύθυνσή σας εκείνη την ημέρα, δίνοντας στο 2017 ένα ρομαντικό ξεκίνημα. Ποιοι είναι οι στόχοι σας για την αγάπη αυτό το έτος; Οι Ζυγοί που βρίσκονται σε σχέση, θα μπορούσαν να κάνουν μια διεγερτική συζήτηση σχετικά με το τι έρχεται μετά. Να είστε γενναίοι – και τολμηροί!

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Πούλιες, τακούνια και άγρια μαλλιά – γιατί όχι; Με τον τολμηρό Άρη και τον λαμπερό Ποσειδώνα να δημιουργούν σπίθες μαζί, στον εορταστικό και επιδεικτικό πέμπτο Οίκο σας, η Πρωτοχρονιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία για φωτογραφίες για εσάς. Ίσως ακόμα και να βάλετε τους φίλους σας να ντυθούν με θέμα, και τότε να εισβάλετε στην πίστα με τα ταιριαστά σύνολά σας.

Περισσότερο χαμηλών τόνων, Σκορπιοί; Αφήστε τον εαυτό σας να ψυχαγωγηθεί, παρακολουθήστε ένα ζωντανό διαδραστικό θέατρο, μια ταινία 3D ή ένα απίστευτο DJ set με βροχές από κομφετί. Ο Έρως σας έχει καλύψει στο θέμα του φιλιού για τα μεσάνυχτα του τρέχοντος έτους, αλλά πριν ξεκινήσετε να φλερτάρετε άγρια το πιο σέξι άτομο στο πεδίο όρασής σας, κοιτάξτε μήπως κρατά το χέρι κάποιου άλλου.

Για όσους από εσάς βρίσκεστε σε σχέση, αυτή η Πρωτοχρονιά είναι ιδανική για να δηλώσετε την αγάπη σας με ένα πιο εκδηλωτικό τρόπο. Κάντε την κίνησή σας! Κοιμηθείτε πολύ την Κυριακή και βεβαιωθείτε ότι είστε πλήρως εφοδιασμένοι για πρωινό και καφέ. Με τους πλανήτες να ενεργοποιούν τις πιο χαλαρές ζώνες του χάρτη σας, θα είστε ικανοποιημένοι με το να παρακολουθείτε ταινίες φορώντας τις πιτζάμες σας όλη την ημέρα. Βρείτε χρόνο για κάποιες ρυθμίσεις προθέσεων επίσης, ειδικά όταν πρόκειται για τους τομείς του σπιτιού και της οικογένειας. Μήπως το 2017 περιλαμβάνει μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή μια επίσκεψη στην πατρίδα σας; Ξεκινήστε τη φύτευση των σπόρων!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

ζωδια Τοξότης
Ντυμένοι με τα καλά σας και κανένα μέρος για να πάτε; Ακούγεται καλό για εσάς, Τοξότες. Αυτή η Πρωτοχρονιά μπορεί να σας βρει σε μια ασυνήθιστη σπιτική διάθεση, καθώς ο ζωντανός Άρης και ο αισθαντικός Ποσειδώνας φωλιάζουν στους Ιχθύες και στη ζώνη του σπιτιού σας. Τι θα λέγατε να φιλοξενήσετε ένα πάρτι στο Chateau Archer; Βάλτε τους επισκέπτες σας να φέρουν τα δικά τους ποτά και φαγητά ή εκπλήξτε τους με τις επικούρειες ικανότητές σας και σερβίρετε δείπνο σε μια μικρή ομάδα φίλων. Θα προτιμήσετε τη συντροφιά της οικογένειάς σας ή του στενού σας κύκλου – και αν θέλετε μια αλλαγή σκηνικού, δείτε αν μπορείτε να κλείσετε δωμάτιο σε ξενοδοχείο ή σε ένα Airbnb (με υδρομασάζ!) για αυθόρμητες διακοπές στο μέρος σας. Τα σχέδια για πάρτι δεν αλλάζουν;

Μην πιέζετε τον εαυτό σας να είναι η ζωντανή ψυχαγωγία. Τα ιδιωτικά τετ-α-τετ σε πιο ήσυχα μέρη, μπορεί να είναι το ίδιο τονωτικά με το χορό κοντά στον DJ. Την 1η Ιανουαρίου θα ξυπνήσετε νιώθοντας πολύ πιο προσανατολισμένοι προς τους άλλους, καθώς η Σελήνη και ο κυβερνήτης σας ο Δίας κάνουν τα μαγικά τους στις πιο κοινωνικές ζώνες του χάρτη σας. Πηγαίνετε στο αγαπημένο σας τοπικό στέκι για καφέ και φιλική αύρα. Είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε τουλάχιστον πέντε ανθρώπους που ξέρετε εκεί, και αυτή η γειτονική αίσθηση είναι αυτό ακριβώς που ετοιμάζει ο Δίας για το 2017. Μην εκπλαγείτε αν οι συζητήσεις γυρίσουν προς τον ακτιβισμό ή τη συμμετοχή σε μια προσπάθεια να φέρετε μια θετική αλλαγή στην κοινότητά σας. Επιλέξτε να εμπλακείτε, Τοξότες, έστω και με κάποιο μικρό τρόπο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Αναμένετε το Νέο Έτος με παιχνιδιάρικη παρέα, καθώς ο σέξι Άρης ενώνεται με τον αιθέριο Ποσειδώνα στους Ιχθύες και τον υπέρ – κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Αφήστε τα ακριβά εισιτήρια VIP. Με αυτή την ενέργεια που σας θέλει να πηγαίνετε από το ένα πάρτι στο άλλο, δεν θα μείνετε σε έναν χώρο αρκετή ώρα για να αξίζουν το κόστος τους.

Βρεθείτε με τη βασική ομάδα φίλων ή μόνο με έναν αρκετά γλεντζέ, που να μπορεί να συμβαδίσει με τους άστατους ρυθμούς σας. Οι συνομιλίες θα είναι ζωντανές, ενώ μπορεί να υπάρξουν μάλιστα πολλαπλά φιλιά τα μεσάνυχτα – ή και μετά τα μεσάνυχτα. Ο κανόνας της νύχτας: μην περιορίζετε τον εαυτό σας!

Φέρτε μαζί σας επαγγελματικές κάρτες στο πρωινό της Πρωτοχρονιάς. Με τη Σελήνη και τον τολμηρό Δία σταθμευμένους στα αριστοκρατικά μέρη του χάρτη σας, το 2017 πρόκειται να έχει ευημερούσα αρχή. Οι συζητήσεις μπορεί να κατευθυνθούν φυσικά προς τους στόχους για την καριέρα σας, ακόμα κι αν δεν μιλάτε για επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στην κορυφή του φιλόδοξου μυαλού σας, χάρη στον Δία που περνά τους δέκα μήνες του 2017 στον τομέα της επιτυχία σας. Ανοιχτείτε για τις φιλοδοξίες σας. Ποτέ δεν ξέρετε, Αιγόκεροι: κάποιος μέσα στο δωμάτιο θα μπορούσε να μετατραπεί στον μελλοντικό πρωταθλητή των ονείρων σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Πιθανότατα δεν θα είστε εσείς αυτοί που θα χορεύετε στο μπαρ αυτή την Πρωτοχρονιά, αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίσει από το να έχετε μια βασιλική γιορτή. Ο ζωηρός Άρης και ο εκθαμβωτικός Ποσειδώνας ζευγαρώνουν στους Ιχθύες και στον πολυτελή δεύτερο Οίκο σας το Σάββατο, οπότε ακολουθήστε την παρόρμησή σας για πολυτέλεια. Φροντίστε καλά τον εαυτό σας με μανικιούρ, πεντικιούρ ή μασάζ νωρίς το πρωί- και ίσως κάτι νέο για να φορέσετε στη σημερινή γιορτή. Η συγκέντρωση με φίλους για ένα φανταχτερό γεύμα θα είναι το ιδανικό ξεκίνημα για τη νύχτα, αλλά συμφωνήστε σε έναν προϋπολογισμό ή πηγαίνετε κάπου που έχει μενού πριν ξεκινήσετε να παραγγέλνετε ορεκτικά και μπουκάλια.

Οι γιορτές μπορεί να μετατραπούν σε αισθησιακές, καθώς γλιστράτε δίπλα σε κάποιον γλυκό, εγκάρδιο και σταθερό – το τέλειο ταίρι για το άγριο παιδί που είστε. Μείνετε σε μικρότερους χώρους. Ένα γκαλά που συγκεντρώνει χρήματα για έναν μη κερδοσκοπικό σκοπό, θα μπορούσε να είναι ο τέλειος τρόπος για το ανθρωπιστικό ζώδιό σας να ξεκινήσει το 2017. Η Σελήνη θα είναι στον Υδροχόο την Πρωτοχρονιά, και θα συγχρονιστεί όμορφα με τον τυχερό Δία για την εκκίνηση. Κάντε τη λίστα των επιθυμιών σας, τις αναλύσεις σας και τους πίνακες οραμάτων σας, εστιάζοντας στο πώς θέλετε να εξελιχθείτε κατά το επόμενο έτος. Ξεκινήστε με τα όνειρά σας για την προσωπική σας ανάπτυξη και σκεφτείτε επίσης τα ταξίδια. Το να εξερευνήσετε μια απομακρυσμένη γωνιά του κόσμου, θα μπορούσε να είναι μέρος του σχεδίου επέκτασής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια Ιχθύες
Τυχεροί! Αυτή την Πρωτοχρονιά ο κυβερνήτης σας ο αιθέριος Ποσειδώνας, θα αγκαλιάσει τον καυτό Άρη, Ιχθύες, θέτοντας τις βάσεις για μια αξέχαστη γιορτή. Θα είστε στο λαμπερό και εορταστικό σας στοιχείο τώρα. Φορέστε το σακάκι σας ή το σέξι φόρεμά σας, κάντε φιγούρα με τα μαλλιά και το μακιγιάζ σας – και τα VIP εισιτήριά σας. Αυτή η κοσμική σύζευξη μπορεί να ξεσηκώσει κάποια βαθύτερα συναισθήματα και ο χορός μπορεί να γίνει εντελώς θεραπευτικός. Θα είστε σαν ένα άγριο παιδί επίσης, αλλά να είστε προσεκτικοί να μην πέσετε θύματα των τάσεων φυγής σας, όπως το να πιείτε πάρα πολύ ή να την πέσετε στον τύπο του κακού παιδιού που απλά θα σας ραγίσει την καρδιά. Λίγη πρόληψη θα ξεκινήσει τη χρονιά σας σωστά.

Η Πρωτοχρονιά σας βρίσκει σε στοχαστική διάθεση, καθώς κοιτάτε πίσω στο 2016 και σκέφτεστε τι θα θέλατε να κάνετε διαφορετικά το 2017. Υπάρχουν πίκρες που δεν έχετε ξεπεράσει ή συγνώμες που δεν έχετε πει; Σκεφτείτε να στραφείτε σε εκείνους τους ανθρώπους και να επανορθώσετε ή να γράψετε ένα γράμμα. Περιμένετε να νιώσετε έμπνευση και για το μέλλον επίσης! Το δημιουργικό και μυστικιστικό σας ζώδιο αγαπά να εκδηλώνεται, έτσι κάντε μια λίστα με στόχους και προθέσεις ή δημιουργήστε έναν πίνακα οράματος για το 2017, με εικόνες που αντηχούν τη διάθεση που θέλετε να δημιουργήσετε για το νέο έτος σας στον πλανήτη. Προσκαλέστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να σας κάνει παρέα: η ημέρα είναι ιδανική για τετ α τετ, είτε χαλαρώνετε στον καναπέ είτε στο κρεβάτι αγκαλιά.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις