ζωδια σαββατοκυριακο 4-5/03 Α

typoi-antrwn

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 4-5/03 Α

ζωδια Κριός
Σταματήστε προτού κόψετε… τα μαλλιά σας εννοώ! Η ουράνια στυλίστρια η Αφροδίτη, γυρίζει ανάδρομη στον Κριό αυτό το Σάββατο και εκφωνεί AmberAlert ενάντια σε οτιδήποτε μοιάζει με ριζική αλλαγή. Αποφύγετε να κάνετε οποιεσδήποτε δραστικές αλλαγές στην εμφάνισή σας – ή ακόμα και να δοκιμάσετε μια νέα τεχνική ομορφιάς – από τώρα έως τις 15 Απριλίου. Τα αποτελέσματα μπορεί να μην είναι αυτά που ελπίζατε.

Στην αγάπη, οι διαθέσεις σας μπορεί να πηγαίνουν από το ζεστό στο κρύο. Κοντρολάρετε τον διαβόητο θυμό σας, αλλιώς μπορεί να επιτεθείτε σε αυτόν/η που αγαπάτε. Όταν πρόκειται για τους πρώην σας, μην παίζετε με τη φωτιά. Μια συνάντηση «ως φίλοι» μπορεί γρήγορα να μετατραπεί σε μια πολύπλοκη καυτή εμπλοκή. Μερικές φορές είναι καλύτερο να κρατάτε την πόρτα κλειστή για τα καλά.

 

Την Κυριακή, ανοίξτε δρόμο για την αφθονία! Μια ευνοϊκή γωνία μεταξύ του Άρη στον Κριό και του Κρόνου στον Τοξότη, σας βοηθά να σχεδιάσετε σκόπιμα και κερδοφόρα. Με αυτούς τους δύο ισχυρούς πλανήτες σε ζώδια της φωτιάς μπορεί να πλημμυρίσετε με δημιουργική έμπνευση, τύχη και την ευκαιρία να φτάσετε μεγαλύτερα εύρη σε αυτά που σας παθιάζουν. Ρίξτε ένα μεγαλύτερο δίχτυ αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί μπορεί να πιάσετε οπαδούς από κάποιες απομακρυσμένες γωνιές του κόσμου.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ταύρος
Έτοιμοι για μια βουτιά στο παρελθόν; Η ρομαντική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη (προς τα πίσω) αυτό το Σάββατο και μέχρι τις 15 Απριλίου, στέλνοντάς σας σε ένα απρόβλεπτο ταξίδι στη μνήμη. Έχετε ξεπεράσει έναν χωρισμό, μια προδοσία ή μερικά εμπόδια στην ερωτική σας ζωή; Αυτή είναι μια σημαντική περίοδος για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να θεραπευτείτε, πριν προχωρήσετε προς τα εμπρός.

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι μια συγκεκριμένη κατάσταση δεν πρόκειται να λειτουργήσει ή ότι ίσως χρειάζεστε λίγο χρόνο χώρια για να την αξιολογήσετε. Η θεραπεία μπορεί να είναι χρήσιμη για τους Ταύρους που βιώνουν μια μετάβαση. Ασχοληθείτε με τα δικά σας υποσυνείδητα θέματα τώρα και θα πετάξετε ελεύθεροι στον έρωτα, όταν η Αφροδίτη μπει στον Ταύρο στις αρχές του Ιουνίου! Αυτός ο μετωπικός κύκλος προς τα πίσω μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κλείσιμο και συγχώρεση.

Την Κυριακή μια ρέουσα γωνία μεταξύ του Άρη και του Κρόνου ανοίγει τις συναισθηματικές πύλες – αλλά το αποτέλεσμα είναι περισσότερο μαγικό από όσο δακρύβρεχτο. Με τον ενεργητικό Άρη στον στοχαστικό δωδέκατο Οίκο σας, ακόμα και μια στιγμή που απαιτεί χαρτομάντιλα, θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε πόνο που χτιζόταν μια δεκαετία. Κάποια πραγματική σύνδεση ψυχών θα μπορούσε να είναι γραμμένη στα αστέρια, καθώς η φαντασία και η πραγματικότητα περιτυλίσσονται σαν διάσημοι εραστές. Παραδοθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Δίδυμοι
Ποιοι είναι οι άνθρωποι γύρω σας; Το Σάββατο η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον τομέα της ομαδικής δραστηριότητάς σας, το οποίο θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια δυσαρέσκεια στον κοινωνικό σας κύκλο. Μέχρι τις 15 Απριλίου το να πάρετε τη συναίνεση για ένα ομαδικό έργο, θα μπορούσε να είναι τόσο δύσκολο όσο το να βοσκίσετε γάτες. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας σε τρεμάμενο έδαφος σε έναν οργανισμό που είστε μέλος. Ενώ θα μπορούσατε να κάνετε μια ευχάριστη επανένωση με έναν παλιό αγαπημένο σας φίλο, θα μπορούσατε επίσης να έρθετε σε σύγκρουση με ένα αμφιλεγόμενο μέλος της ομάδας σας. Μην νιώσετε ενοχή αν αφήσετε τους ταραξίες έξω από τη λίστα των καλεσμένων σας – περισσότερο από ποτέ, δεν χρειάζεστε τα δράματα. Ενισχύστε αυτή τη ραχοκοκαλιά, Δίδυμοι.

Εάν το παίζατε ερημίτες ωστόσο, τα αστέρια της Κυριακής θα σας δελεάσουν να βγείτε από την απομόνωση. Χάρη σε ένα ένδοξο τρίγωνο Άρη-Κρόνου στα τμήματα του χάρτη σας με επίκεντρο τον άνθρωπο, θα μπείτε με ευκολία σε οποιαδήποτε κοινωνική σκηνή, ακόμα κι αν κάνετε μόνο μια σύντομη εμφάνιση. Μακροχρόνιες σχέσεις μπορεί να δημιουργηθούν: επιχειρηματικές συνδέσεις, ειδύλλια ή εμπνευσμένες, νέες φιλίες. Είστε μαγνήτης για τους μεγιστάνες της ανώτερης τάξης, οπότε έχετε πάντα μαζί σας επαγγελματικές κάρτες. Οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε την Κυριακή θα μπορούσαν να σας ανοίξουν το δρόμο προς την ευημερία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Τα όνειρα αναβάλλονται; Ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, γυρνά ανάδρομη από το Σάββατο έως τις 15 Απριλίου και περνά μέσα από τους τομείς των μακροπρόθεσμων σχεδίων του χάρτη σας. Εσείς και ένας συνεργάτης μπορεί να μην συμφωνείτε για τη ευρύτερη εικόνα. Θέλετε τα ίδια πράγματα για το μέλλον; Κάντε μια παύση για να αξιολογήσετε και να διορθώσετε, αν χρειαστεί.

Προσέξτε την τριβή με τους συναδέλφους, τους πελάτες και με οποιονδήποτε σε θέση ισχύος κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων. Βάλτε τη διαχείριση του άγχους στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σας, Καρκίνοι. Θα χρειαστείτε αυτά τα διαλείμματα για διαλογισμό και τα μαθήματα γιόγκα το μεσημέρι, για να αποφύγετε να σας ρουφήξει η παραφροσύνη αυτού του αγώνα.

Το Σαββατοκύριακο θα φέρει και πάλι τις νίκες του. Ένα καλοπροαίρετο τρίγωνο την Κυριακή, μεταξύ του ενεργητικού Άρη και του σταθεροποιητικού Κρόνου, σας βοηθά να χτυπήσετε στο κέντρο τον στόχο της επιτυχίας. Αυτό το χρυσό τρίγωνο του σύμπαντος συνδυάζει το αιθέριο και το αποτελεσματικό, δίνοντας στα ανώτερα οράματά σας αντοχή. Μπορεί να έχετε καλούς λόγους να αφιερώσετε τη μέρα σας σε επαγγελματικά θέματα και να είστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Αυτά που θα παράγετε την Κυριακή, θα μπορούσαν να σας βάλουν στη θέση για μια προαγωγή, για μια αύξηση ή ένα λαμπρό δημόσιο έπαινο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια Λέων
Έρωτα, βγάλε πάλι το τόξο σου – αλλά τσέκαρε τον στόχο σου, σε παρακαλώ. Η ερωτική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στον περιπετειώδη ένατο Οίκο σας από το Σάββατο έως τις 15 Απριλίου και μπορεί να υπάρξουν κάποια άστοχα βέλη. Στο όνομα της προστασίας του εαυτού σας, μειώστε τα ρομαντικά ρίσκα, Λέοντες. Τα ορμητικά ρίσκα δεν θα σας βοηθήσουν να χτυπήσετε τον στόχο κατά τη διάρκεια αυτού του μετωπικού κύκλου. Αν μη τι άλλο, η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης μπορεί να φέρει κάποιες σημαντικές στιγμές αλήθειας.

Βγάλτε τα ροζ γυαλιά σας και κοιτάξτε τους πάντες, συμπεριλαμβανομένων και των πρώην σας, έτσι όπως είναι πραγματικά. Είμαστε όλοι άνθρωποι, αλλά όλη η αγάπη του κόσμου δεν θα φτάσει για να βοηθήσει έναν ανώριμο παίκτη να ξεπεράσει τα θέματα της παιδικής του ηλικίας. Σε σχέση; Η επίσκεψη ενός αγαπημένου σημείου, μπορεί να φέρει την αναβίωση του ρομαντισμού.

Την Κυριακή θα είστε η φωνή της αισιοδοξίας και της ελπίδας. Όχι, δεν έχετε καταναλώσει κατά λάθος μια παράνομη ουσία, αν και είστε υπό την επήρεια του ναρκωτικού ξορκιού ενός αισιόδοξου τρίγωνου μεταξύ του κινητήριου Άρη και του δομημένου Κρόνου. Αυτό το τυχερό τρίγωνο σας χαρίζει μια τεράστια δόση θετικής αύρας και ένα ονειρικό φτιάξιμο πάθους. Δεν έχετε χρόνο να κάθεστε και να κάνετε επικριτικές παρατηρήσεις από τα παρασκήνια… αφού είστε το θέμα της κύριας εκδήλωσης! Φώτα, κάμερα, δράση, Λέων: ετοιμαστείτε να βγάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω στη μεγάλη κλίμακα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια Παρθένος
Η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη από το Σάββατο έως τις 15 Απριλίου, και υπαναχωρεί μέσω του ιδιωτικού όγδοου Οίκου σας. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι μια ζεστά και μια κρύα και κάποιος πρώην μπορεί να εισβάλει πίσω στη ζωή σας. Καθ’ όλη τη διάρκεια, το πρασινομάτικο τέρας θα κάνει τακτικές επισκέψεις. Προσπαθήστε να μην υπακούτε στα κτητικά σας συναισθήματα. Αντ’ αυτού αναρωτηθείτε από πού προέρχεται αυτή η κτητικότητα. Έχετε καλό λόγο να είστε δύσπιστοι ή προβάλλετε κάτι από το παρελθόν σας στο ερωτικό σας ενδιαφέρον;

Προσπαθήστε να είστε πιο ευάλωτοι και ανοιχτοί στις ανάγκες σας, αντί να εξαπολύετε κατηγορίες. Εφόσον η ανάδρομη Αφροδίτη εξαντλεί τα φυσικά αποθέματα συμπόνιας των πάντων, κάντε ό,τι είναι δυνατόν για να προωθήσετε την ειρήνη, συμπεριλαμβανομένων των διαλειμμάτων και, ενδεχομένως, συνεδρίες με έναν θεραπευτή. Τα καλά νέα: ενώ μπορεί να είστε σε θέση να κρατήσετε την αυξανόμενη έντασή σας εντός ορίων, μπορεί να υπάρξει κάποια σοβαρή ψυχική ένωση ως αποτέλεσμα των προσπαθειών που έχετε βάλει στις σχέσεις σας.

Την Κυριακή, το πλουσιότερο τοπίο είναι μέσα σας. Ένα τρίγωνο μεταξύ του θαρραλέου Άρη και του στωικού Κρόνου, μπορεί να βγάλει από μέσα σας τον εσωτερικό μοναχό, σαμάνο ή μέντιουμ. Συναισθήματα και ιδέες μπορεί να βγουν στη φόρα και αυτή η μέρα θα μπορούσε να είναι μια μέρα βαθιάς μεταμόρφωσης. Ο χρόνος με την οικογένεια ή αυτόν/η που αγαπάτε, μπορεί να φέρει βαθιά θεραπεία. Μπορεί να περάσετε μερικές έντονες στιγμές, καθώς τα συναισθήματα που έχουν κλειστεί μέσα σας βγαίνουν για να ξεκαθαριστούν (κάτι που κάποιοι αποκαλούν μια «θεραπευτική κρίση»). Ένας καλός λόγος για να περιβάλλετε τον εαυτό σας με υποστήριξη!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera