ζωδια σαββατοκυριακο 4-5/03 B

zwdia-zodia-astrologia-3

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκυριακο 4-5/03 B

ζωδια Ζυγός
Τους αγαπάτε, δεν τους αγαπάτε – τόσο μεγάλη σύγχυση, Ζυγοί! Το Σάββατο, η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη μέχρι τις 15 Απριλίου, υποχωρώντας μέσα από τη ζώνη δέσμευσής σας. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, μπορεί να έχετε δεύτερες σκέψεις για μία σημαντική σχέση. Αν σας έρθει μια στραβή μπαλιά, προσπαθήστε να μην αντιδράσετε υπερβολικά.

Η περίοδος που είναι η Αφροδίτη ανάδρομη μπορεί να είναι μια υγιής στιγμή, για να κάνετε ένα διάλλειμα ή να μιλήσετε με έναν χρήσιμο και αντικειμενικό τρίτο για την καλύτερη αμοιβαία κατανόηση. Και ξεφορτωθείτε την τελειομανία. Ακόμα και οι πιο ευτυχισμένες, πιο υγιεινές σχέσεις περνούν στιγμές που παλεύουν. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο να μάθετε να χειρίζεστε τις διαφωνίες και τους συμβιβασμούς με αγάπη. Συμβουλή: εστιάστε περισσότερο στην εξεύρεση λύσεων, από το να αποδεικνύετε ότι έχετε δίκιο.

 

Ευτυχώς, το τρίγωνο Άρη-Κρόνου της Κυριακής φέρνει μια ευτυχισμένη ώθηση σε όλες τις σχέσεις σας, από τις πιο απλές ως τις σούπερ στενές. Οι φιλίες μπορεί να γίνουν ερωτικές ή ένας συνάδελφος θα μπορούσε να προσφέρει μια καλή επιχειρηματική συμφωνία, δίνοντάς σας πολλά να σκεφτείτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ζωή γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα, Ζυγοί! Αν μια σχέση έχει φτάσει σε τέλμα, αυτό το τρίγωνο θα μπορούσε να ανοίξει μια νέα λεωφόρο σύνδεσης. Θα είστε σε θέση να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας έξυπνα και αντικειμενικά, με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Σκορπιός
Καλώς ήρθατε στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής; Η αρμονική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη από το Σάββατο έως τις 15 Απριλίου και δημιουργεί κύματα στον «ψείρα» έκτο Οίκο σας. Αυτός ο ανακατωσούρης κύκλος θα μπορούσε να αυξήσει τις τάσεις τελειομανίας ή θέματα με την εικόνα του σώματος. Κάντε πράγματα για να αυξήσετε την αγάπη προς τον εαυτό σας, Σκορπιοί, όπως το να χαρίζετε στην αντανάκλασή σας φιλοφρονήσεις και να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που αντανακλούν τη δύναμη και την ομορφιά σας.

Αποφύγετε το σύνδρομο σύγκριση και απόγνωσης και προσπαθήστε να είστε ο καλύτερός σας εαυτός. Όταν πρόκειται για την ευεξία σας, προσέξτε τις ευαισθησίες στα τρόφιμα και επιλέξτε ήπια προπόνηση αντί για πιεστικά προγράμματα. Ενώ βρίσκεστε σε αυτή τη φάση, γιατί να μην απλοποιήσετε το αγχωτικό πρόγραμμά σας για να έχετε περισσότερο χρόνο για ξεκούραση;

Την Κυριακή, μια καλοπροαίρετη σύνδεση μεταξύ του Άρη και του Κρόνου στα πιο πρακτικά μέρη του χάρτη σας, σας βοηθά να χαράξετε μερικά οικονομικά συστήματα. Παρατάξτε τους παίκτες σε αυτή την μεταφορική σκακιέρα. Μπορεί να κινητοποιηθείτε και να κάνετε μια έφοδο ξεκαθαρίσματος στο υπόγειό σας, το γκαράζ ή την κρεβατοκάμαρα ή ίσως μετατρέψετε έναν από αυτούς τους χώρους σε γραφείο. Ας ξεκινήσει το σχέδιο εκκαθάρισης! Μπορεί να βρείτε κάτι κολλαριστό στην τσέπη του παντελονιού που σκοπεύατε να πάτε στο καθαριστήριο. Βλέπετε, Σκορπιοί, το καθάρισμα μπορεί να γίνει μια κερδοφόρα άσκηση!

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια Τοξότης
Πάθος, διεκόπη; Η ερωτική Αφροδίτη γλιστρά σε έναν ανάδρομο κύκλο που προκαλεί αναταραχές από το Σάββατο έως τις 15 Απριλίου, ανακατεύοντας την κατσαρόλα στον τομέα του ρομαντισμού σας. Πριν φτάσει η άνοιξη μπορεί να πάρετε ένα δελεαστικό μήνυμα από μια παλιά φλόγα, την οποία θα ήταν καλύτερο να αφήσετε στην κατηγορία «πέρασα και προσπέρασα». Μια σχέση που ήταν ήδη σε πορεία, μπορεί να χτυπήσει πάνω σε μερικά εμπόδια.

Χρησιμοποιήστε αυτή την εποχή όσο παραγωγικά γίνεται, εξομαλύνοντας τις διαφορές σας ή κάνοντας ένα διάλειμμα. Θα σας χρειαζόταν λίγος μοναχικός χρόνος, Τοξότες; Η δημιουργικότητα μπορεί να είναι καθαρτική κατά τις επόμενες έξι εβδομάδες, αλλά περιμένετε μέχρι τα μέσα Απριλίου πριν δημοσιοποιήσετε οποιαδήποτε μεγάλη αποκάλυψη. Με τον μοντέρνο πέμπτο Οίκο σας να επηρεάζεται από αυτή την ανάδρομη πορεία, αποφύγετε να προβείτε σε οποιεσδήποτε σημαντικές αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Την Κυριακή ωστόσο, τα πάντα θα ρέουν απλά. Ένα τυχερό τρίγωνο ανάμεσα στον Άρη και τον Κρόνο, σας ευλογεί με το χρυσό εισιτήριο. Μπορεί να δεχτείτε απλόχερα αγάπη, ρομαντισμό, δημιουργική έμπνευση και, ενδεχομένως, μια ευκαιρία για να ταξιδέψετε. Ή μπορεί να αποκτήσετε μια φωτισμένη νέα οπτική στα προβλήματά σας, προκαλώντας τα να εξαφανιστούν μαγικά. Αχ, ελευθερία! Μετατρέψτε τα προβλήματα σε ευκαιρίες, αντικατοπτρίζοντας με ευγνωμοσύνη τα μαθήματα που έχετε μάθει, ακόμη και αν ορισμένα τα μάθατε με σκληρό τρόπο.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Αιγόκερως
Όλα τα συστήματα… σε παύση; Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της αρμονίας, θα αντιστρέψει την κατεύθυνσή της το Σάββατο και μέχρι τις 15 Απριλίου. Θα νιώσετε τους ανάδρομους κυματισμούς της δυσαρέσκειας στη σφαίρα του σπιτιού και της οικογένειάς σας, κάνοντάς το δύσκολο για εσάς να χαλαρώσετε στο καταφύγιό σας για τις επόμενες έξι εβδομάδες. Προσέξτε τις συγκρούσεις με μια γυναίκα συγγενή ή συγκάτοικο. Αν πιέζει τα κουμπιά σας, μην εμπλακείτε – απεμπλακείτε!

Με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία, θα πρέπει να κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να προωθήσετε την ειρήνη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει να φορέσετε ωτοασπίδες και να κάνετε τακτικές επισκέψεις στο στούντιο γιόγκα. Η Αφροδίτη είναι η πλανητική εστέτ. Ξεκινήστε έναν πίνακα στο Pinterest για ιδέες διακόσμησης σπιτιού, αλλά περιμένετε μέχρι τα μέσα Απριλίου για να κρεμάσετε όντως μια ταπετσαρία ή να κάνετε ανακαίνιση στην κρεβατοκάμαρά σας.

Την Κυριακή ένα ρέον τρίγωνο μεταξύ του νευρικού Άρη και του δομημένου Κρόνου, θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιες αναταραχές στον ωκεανό του συναισθήματος και ίσως χρειαστεί να χτίσετε ένα εσωτερικό φράγμα. Όταν το τσουνάμι των έντονων συναισθημάτων σας χτυπήσει, θα χρειαστείτε μια τεράστια δεξαμενή για να το συγκρατήσετε! Τα πιο προσωπικά μέρη της ζωής σας νεύουν, γι’ αυτό ακυρώστε τη βόλτα για καφέ και αγκαλιάστε το άλλο σας μισό ή την γάτα σας. Κόψτε ταχύτητα και παραστείτε στην οικογένεια, το σπίτι, την ερωτική ζωή και τη δημιουργικότητα. Σας αξίζει μια μέρα χωρίς αυστηρό πρόγραμμα!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Υδροχόος
Προειδοποίηση ευαισθησίας! Αυτό το Σάββατο η στοργική Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη έως τις 15 Απριλίου, διακόπτοντας την αρμονία σε μερικές βασικές συνδέσεις. Μπορεί να υπάρξει τριβή με έναν από τους κοντινούς σας ανθρώπους, όπως τα αδέρφια σας, τους συνεργάτες, έναν στενό φίλο ή γείτονα. Κρατήστε το στόμα σας κλειστό, Υδροχόοι, ακόμη και αν μπορείτε να διαβάσετε τους ανθρώπους σαν μια στοίβα βιβλίων της βιβλιοθήκης.

Οι συγκρούσεις δεν χρειάζεται πάντα να λύνονται στη στιγμή – κάτι που θα πρέπει να θυμάστε κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι εβδομάδων. Αν ο δεσμός σας περνά εμπόδια, δεν πειράζει να δημιουργήσετε κάποιον χώρο για ανάσα. Το θετικό είναι ότι η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να φέρει καλόκαρδες επανενώσεις με φίλους, ακόμη και ένα ερωτικό φλερτ. Η σύνδεση δεν πήρε μπρος την πρώτη φορά, αλλά αυτή θα μπορούσε να είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη ευκαιρία σας. Απλά πάρτε το αργά, και μην κάνετε καμία τελική κίνηση μέχρι να γυρίσει η Αφροδίτη στην κανονική της πορεία στα μέσα Απριλίου.

Το ρέον τρίγωνο της Κυριακής μεταξύ του πικάντικου Άρη και του αυστηρού Κρόνου, σας βοηθά να επιτύχετε μια ισορροπία μεταξύ της σκληρής πραγματικότητας και μιας πλούσιας φανταστικής ζωής. Ποιος λέει ότι δεν μπορείτε να τα έχετε και τα δύο, Υδροχόοι; Να είστε αυθόρμητοι και ακολουθήστε την πιο συναρπαστική επιλογή αυτή την ημέρα. Κάντε το μόνο για χάρη της περιπέτειας ή για να προσθέσετε άλλη μία ξεκαρδιστική ιστορία στο οπλοστάσιό σας – μία που θα πείτε στην παρέα σας όταν βρεθείτε για καφέ το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αλλά μην κοροϊδεύετε τον εαυτό σας σχετικά με το ποιον έχετε απέναντί σας. Αν είναι μόνο μια προσωρινή συγκίνηση, μην προσπαθήσετε να τη μετατρέψετε σε ένα ευτυχισμένο τέλος.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ιχθύες
Κλειδώστε το πλαστικό χρήμα! Το Σάββατο η πολυτελής Αφροδίτη γυρνάει ανάδρομη μέχρι τις 15 Απριλίου, υποχωρώντας μέσα από τη ζώνη των οικονομικών σας μέχρι τις 4 Απριλίου, και στη συνέχεια γλιστράει πίσω στους Ιχθύες για τις δύο τελευταίες εβδομάδες. Η ένταση γύρω από τα χρήματα, τις προθεσμίες και τις απαιτητικές εργασίες θα μπορούσαν να βγουν εκτός ελέγχου. Κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε για να αποφύγετε να ανατιναχτείτε πάνω σε πελάτες και συναδέλφους, που πατάνε τα κουμπιά σας ή έχουν παράλογες απαιτήσεις. Ίσως μια μεγαλύτερη επανάσταση να ζυμώνεται εδώ.

Ήρθε ο καιρός να μετατοπίσετε την επαγγελματική σας πορεία εντελώς; Μια γυναίκα που συνεργαζόταν μαζί σας στο παρελθόν, θα μπορούσε να σας δείξει τον δρόμο για μια νέα ροή εσόδων. Ρομαντικά, μπορεί να νιώσετε ότι πρέπει να πατήσετε τα φρένα. Απολαύστε τη διαδικασία του φλερτ, αντί να είστε προσανατολισμένοι στα αποτελέσματα. Σας αξίζει να σας πολιορκούν, Ιχθύες, ακόμη και αν πρέπει να επανεκπαιδεύσετε κάποιον που σας παίρνει ως δεδομένους τον τελευταίο καιρό. Κρατηθείτε πίσω για λίγο και δώστε τους την ευκαιρία να έρθουν εκείνοι σε εσάς.

Η Κυριακή σας βρίσκει σε παραγωγικό πνεύμα – αν όχι στην απόλυτη επιδίωξη των πιο υψηλών σας στόχων. Ένα τυχερό τρίγωνο μεταξύ του κινητήριου Άρη και του εργατικού Κρόνου, προσφέρει έναν συνδυασμό ζωντάνιας και οράματος. Αυτή είναι η ιδανική ημέρα για να χαρτογραφήσετε τα όνειρά σας σε ένα γενικό σχέδιο. Μια ιδέα θα μπορούσε να μετατραπεί από αδύνατη σε εντελώς πειστική, υπενθυμίζοντάς σας ότι η αντίληψη πραγματικά καθοδηγεί την πραγματικότητά μας κατά καιρούς. Κάντε αλχημείες, ψαράκια, και μετατρέψτε τις μολυβένιες ελπίδες σε χρυσό!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις