ζωδια σαββατοκύριακο 11- 12/03 Α

evdomadiaies-zwdia-7-13-7

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 11- 12/03 Α

ζωδια Κριός
Τάξη, τάξη! Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στην Παρθένο και γίνεται Πανσέληνος την Κυριακή. Είστε έτοιμοι να εξαπολύσετε κάποιες οργανωτικές στρατηγικές για τα πιο μπερδεμένα μέρη της ζωής σας. Το χάος και η ακαταστασία επιβραδύνουν τις διαδικασίες σας, προκαλώντας τα πάντα να διαρκούν περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο.

Αποφύγετε το άγχος και αφιερώστε μερικές ώρες – ή ίσως και όλο το Σαββατοκύριακο – σε αυτή την αποστολή καθαρισμού. Φτιάξτε ράφια, δημιουργήστε ένα σύστημα αρχειοθέτησης και πετάξτε αχρησιμοποίητα προϊόντα. Θα σας έρθει η έμπνευση να δώσετε μια αναμόρφωση στο πρόγραμμά σας για μια πιο υγιεινή ζωής επίσης.

 

Εάν πρέπει να ξεπεράσετε μια κακή συνήθεια ή να δεσμευτείτε ξανά στο σχέδιο βελτίωσης της φυσικής σας κατάστασης, η Πανσέληνος φέρνει μια ενίσχυση ζωντάνιας που διαρκεί δύο εβδομάδες. Κρύψτε το ποτό στο ψηλότερο ράφι, δέστε σφιχτά τα παπούτσια για τρέξιμο. Όταν παίρνετε απόφαση για κάτι, Κριοί, μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα. Η συνεργασία με έναν υπεύθυνο συνεργάτη μπορεί να εξασφαλίσει ότι οι προσπάθειάς σας θα διαρκέσουν. Έχετε αποφύγει την επίσκεψη στον γιατρό για έναν διαρκή πόνο ή μια ενόχληση; Η γνώση είναι δύναμη, οπότε τσεκάρετέ το. Οι πιθανότητες είναι να μην είναι τίποτα αλλά η ανακούφιση που θα νιώσετε όταν το επιβεβαιώσετε αυτό, θα κάνει μεγάλη διαφορά.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ταύρος
Φώτα, κάμερα, δράση! Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη είναι στην Παρθένο, ηλεκτρίζοντας τον πέμπτο Οίκο σας της αίγλης, του ρομαντισμού και της δύναμης των άστρων. Την Κυριακή μετατρέπεται σε Πανσέληνο, φτάνοντας τη δημιουργική σας έκφραση σε επική κορύφωση.

Το κόκκινο χαλί έχει ξεδιπλωθεί, προσκαλώντας σας να κάνετε το πέρασμα της διασημότητας. Ποια ταλέντα σας θα θέλατε να καλλιεργήσετε, να δείξετε και να προωθήσετε κατά τις προσεχείς δύο εβδομάδες; Αν ήρθε η ώρα για την αναβάθμιση της εικόνας σας, καλέστε τους στυλίστες.

Θα σας πιάσει μια πρόωρη κατάσταση άνοιξης επίσης. Μια νέα αγάπη θα μπορούσε να φτάσει σήμερα ή μπορεί να νιώσετε μια ανανεωμένη σχέση με τη σταθερή σας σχέση. Μια εκκολαπτόμενη έλξη θα μπορούσε να ανθίσει σαν φωτεινό μπουκέτο από νάρκισσους. Απλά να θυμάστε ότι ο πλανήτης της αγάπης η Αφροδίτη, η ουράνια κυβερνήτης σας, είναι ανάδρομη μέχρι τις 15 Απριλίου. Πάτε σιγά σιγά με τα αναπτυσσόμενα ειδύλλια και προχωρήστε με προσοχή αν κάποια παλιά φλόγα ξαναέρθει στην επιφάνεια. Σίγουρα αυτές οι υποσχέσεις ακούγονται γλυκές, αλλά οι πράξεις θα πουν την πραγματική ιστορία.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Δίδυμοι
Γραφικές ταπετσαρίες, τραπέζια από ξύλο καφέ και χαλιά από πρόβατο – για να δούμε! Η Σελήνη στην Παρθένο αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην εγχώρια γωνιά σας, και θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ξεφάντωμα διακόσμησης, ειδικά όταν ωριμάσει σε μια Πανσέληνο την Κυριακή. Είστε οπτικό ζώδιο, Δίδυμοι, οπότε δώστε προσοχή σε ό,τι βρίσκεται μέσα στη εμβέλεια της όρασής σας. Αν ένα έργο τέχνης ή τα έπιπλα σας ενεργοποιούν μια αρνητική σκέψη, αποθηκεύστε τα κάπου ή χαρίστε τα. Μην προβληματίζεστε με το πόσα ξοδέψατε σε αυτά ή αναγκάσετε τον εαυτό σας να ζήσει με αυτό το ιδιότροπο γραφείο αντίκα, όταν το στυλ σας είναι πιο μοντέρνο.

Εάν σκέφτεστε να μετακομίσετε, ψάξτε τις λίστες ακινήτων ενώ πίνετε τον πρωινό καφέ σας. Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων κάντε μια βόλτα ή περάστε με το αμάξι μέσα από μια ενδιαφέρουσα νέα γειτονιά – τόσο τη μέρα όσο και τη νύχτα – για να δείτε πόσο άνετη, ασφαλής και διασκεδαστική μπορεί να είναι αν αποφασίσετε να μείνετε εκεί. Αυτή η Πανσέληνος σας βοηθά να φέρετε μια οικογενειακή βεντέτα στο τέλος της. Μια ισχυρή γυναίκα θα μπορούσε επίσης να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στις εκδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Μήπως ο εσωτερικός σας κύκλος αρχίζει να γίνεται υπερβολικά άνετος, Καρκίνοι; Όλο το Σαββατοκύριακο η Σελήνη στην Παρθένο φωτίζει τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, εμπνέοντάς σας να κάνετε την παρέα σας χωρίς αποκλεισμούς. Σπάστε την κλίκα και καλέστε μερικούς νέους φίλους για καφέ. Παρακάμψτε τα συνήθη στέκια σας και δοκιμάστε ένα διαφορετικό μέρος. Τσεκάρετε μια νέα μπάντα ή πηγαίνετε σε μια έκθεση τροφίμων, αντί να πέσετε σε χειμερία νάρκη στο σπίτι.

Η Σελήνη ωριμάζει σε μια Πανσέληνο την Κυριακή, κάνοντάς σας τους κλέφτες των προβολέων. Φτερουγίστε έξω από το κουκούλι σας και συμμετάσχετε σε συζητήσεις που εμπνέουν. Το μυαλό σας είναι πεινασμένο για εμπλοκή, οπότε βουτήξτε σε ένα βιβλίο ή εγγραφείτε σε ένα εργαστήριο. Ψάξτε για τους τρόπους που μπορείτε να γίνετε πιο ενεργοί μέσα στην κοινότητά σας, προσθέτοντας τη δημιουργικότητά σας σε μια συλλογική προσπάθεια.

Αδελφικά πνεύματα μπορεί να ανακύψουν σε κάθε στροφή και δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψετε μακριά από το σπίτι για να τα βρείτε. Οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι αστρικές για να κάνετε μια κοινή επιχείρηση, επίσημη: γεια σου δυναμικό δίδυμο! Ψάχνετε για ένα νέο μέσο; Αυτή η Πανσέληνος διέπει τη μεταφορά, οπότε ας ξεκινήσουν τα testdrive ή οι βόλτες με ποδήλατο.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Λέων
Οικονομικά κινητήριο σχέδιο, καλωσόρισες. Αυτό το Σαββατοκύριακο περιλαμβάνει τη Σελήνη στην Παρθένο και στον δημοσιονομικά εστιασμένο δεύτερο Οίκο σας, βάζοντας στο μυαλό σας τα χρήματά σας. Και εφόσον η Κυριακή φέρνει τη μοναδική μέσα στο χρόνο Πανσέληνο στην Παρθένο, τα φώτα της δημοσιότητας είναι ιδιαίτερα έντονα. Αυτή η διέλευση ανοίγει νέα κεφάλαια και θα μπορούσε να φέρει πολλά υποσχόμενες εξελίξεις στο τμήμα των χρημάτων και της εργασίας. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας επίσης, ώστε να μπορέσετε να κάνετε καλύτερη χρήση των ρευστών διαθεσίμων που ήδη έχετε.

Δεν βγάζετε αρκετά; Επενδύστε στη στίλβωση των ικανοτήτων σας και στο προσωπικό σας προφίλ, για να χαρίσετε στον εαυτό σας καλύτερες ευκαιρίες. Σκεφτείτε: μια αναβάθμιση στην επαγγελματική ντουλάπα σας, μερικές συνεδρίες με έναν σύμβουλο καριέρα, κατάρτιση στο πιο πρόσφατο λογισμικό. Έτοιμοι για μια αλλαγή εργασίας; Μην κολλάτε σε μια νοοτροπία έλλειψης, νομίζοντας ότι δεν μπορείτε να τα πάτε καλύτερα. Δεν χρειάζεται να εισβάλετε στο γραφείο και να παραιτηθείτε, αλλά χαράξτε μια στρατηγική εξόδου, ακόμα κι αν είναι μια σταδιακή που θα συμβεί κατά τη διάρκεια λίγων μηνών. Αλλά έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά, έτσι κι αλλιώς! Ειδήσεις για μια νέα δουλειά ή για μια ανώτερη θέση εντός της τωρινής σας, θα μπορούσαν να φτάσουν μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια Παρθένος
Γλυκιά λύτρωση! Η πανσέληνος της Κυριακής στην Παρθένο θα μπορούσε να φέρει με γενναιοδωρία ανταμοιβές, τραβώντας σας έξω από μια αποτελμάτωση και φωτίζοντας μια νέα διαδρομή προς την ευτυχία. Η Σελήνη περνά όλο το Σαββατοκύριακο στο ζώδιό σας, έτσι θα νιώθετε τη συναρπαστική ενέργεια και τις δύο ημέρες. Ακυρώστε όποια σχέδια σας αποσπούν την προσοχή από την εστίαση στους αγαπημένους σας στόχους. Ελέγξτε ξανά τις αποφάσεις σας για το νέο έτος (εάν έχετε πάρει κάποια) και σβήστε αυτές που δεν σας κάνουν χαρούμενους. Οι φωτεινές ακτίνες της Σελήνης αποκαλύπτουν το μονοπάτι που μοιάζει πιο αληθινό για εσάς.

Αυτή η Πανσέληνος είναι το αποκορύφωμα της Νέας Σελήνης στην Παρθένο του Σεπτεμβρίου, η οποία ήταν επίσης μια ηλιακή έκλειψη που σας άνοιξε τα μάτια. Η σκληρή δουλειά σας τους τελευταίους έξι μήνες, θα δείξει γρήγορα αποτελέσματα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Προετοιμαστείτε! Μέχρι και τα σταθερά πράγματα μπορεί να αλλάξουν τώρα, αλλά είστε πολύ έτοιμοι για αυτό. Η Σελήνη σας καλεί επίσης να κάνετε έναν χορό υπό τα φώτα της δημοσιότητας σήμερα. Δεδομένου ότι υπάρχει μόνο μία Πανσέληνος στο ζώδιό σας αυτό το έτος, γιατί να μην κάνετε την πιο τολμηρή δήλωση και να ανοίξετε τα συναισθήματά σας; Έχετε κερδίσει το δικαίωμα να κοκορεύεστε, Παρθένοι. Έτοιμοι να κάνετε μια ανεξάρτητη κίνηση; Είναι η ώρα, η έγκριση των άλλων είναι άσχετη!

zwdia-zvdia-taro-00