ζωδια σαββατοκύριακο 11-12/06 Β

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 11-12/06 Β

ζωδια Ζυγός

Κεφάλι, από εδώ το μαξιλάρι! Η Σελήνη, στην Παρθένο, αυτού του Σαββατοκύριακου φωτίζει το δωδέκατο Οίκο σας, της ανάπαυσης. Επιβραδύνετε και αρνηθείτε τις προσκλήσεις για επικά πάρτι, καθώς τα αποθέματα σας έχουν πιθανώς εξαντληθεί. Αρνηθείτε σχέδια και κρατήστε ελαφρύ το πρόγραμμά σας. Εάν αισθάνεστε καταβεβλημένοι, μια ανεπίλυτη σύγκρουση θα μπορούσε επίσης να είναι η αιτία. Συντονιστείτε με το «στομάχι σας» για να δείτε τι υπάρχει εκεί.

Η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας μπορεί να έφερε μια στιγμή αλήθειας ή μια εκπληκτική εξομολόγηση. Μπορεί να αντιδράσατε χαλαρά, αλλά είναι έτσι πραγματικά; Την Κυριακή, το τέταρτο της Σελήνης φωτίζει τα πραγματικά σας συναισθήματα, ειδικά αν ήσασταν σε άρνηση. Καθαρίστε την ατμόσφαιρα και κάντε ένα κλείσιμο, αντί να συνεχίσετε να βράζετε σκεφτόμενοι αυτό το θέμα. Αν εσείς ήσασταν αυτοί που αντέδρασαν πολύ σκληρά ή απότομα, καταπιείτε την υπερηφάνειά σας και ζητήστε συγγνώμη.

zodia-taro-45

Παραδεχτείτε το, ήσασταν αρκετά έντονοι τους τελευταίους δυο μήνες, Ζυγοί! Γι’ αυτό μπορείτε να κατηγορήσει τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας,ο οποίος είχε κάνει βαθιά κατάδυση στον όγδοο Οίκο σας από τις αρχές του Απριλίου, φέρνοντας περιόδους επώασης, εμμονής και εσωστρέφειας. Ο Ερμής πλέει πλέον στους Διδύμους και στον ένατο Οίκοσας, του οράματος, την Κυριακή, αποκαθιστώντας την αισιοδοξία σας και την προοπτική σας. Το υπόλοιπο του Ιουνίου δείχνει πιο φωτεινό, με περιπέτειες και ταξίδια στον ορίζοντα. Από νωρίς την Κυριακή το βράδυ, η Σελήνη γλιστράει στον Ζυγό και σας ξυπνά από την ομίχλη σας. Αχ, τώρα είναι όλα πολύ καλύτερα!

 

ζωδια Σκορπιός

Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο! Η Σελήνη στην Παρθένο αυτό το Σαββατοκύριακο σας βρίσκει σε μια «όλοι για έναν και ένας για όλους” διάθεση. Αποφύγετε τα έντονα τετ –α –τετ και επιλέξτε τις ομαδικές συγκεντρώσεις όπου μπορείτε να γελάσετε, να παραμείνετε ανάλαφροι και να δικτυωθείτε. Το τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή διευκολύνει κάποια έντονα συναισθήματα που προκάλεσε η Νέα Σελήνη της περασμένης εβδομάδας. Ζήλια, εμμονή, ή οι παρωπίδες μπορεί να είχαν επικρατήσει, αλλά αυτή η φάση της Σελήνης σας βοηθά να αποκολληθείτε και να δείτε την κατάσταση πιο αντικειμενικά.

Μια φιλία μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο, επίσης. Σήμερα, αισθάνεστε πιο ξεκάθαροι σχετικά με το εάν το πρόσωπο αυτό ανήκει στη ζωή σας ή όχι. Για την ακρίβεια, μπορεί να αξιολογούσατε όλους τους στενούς δεσμούς σας υπό αυτό το έντονο μάτι, μέχρι την Κυριακή, όπου ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, μετατοπίζεται στους Διδύμους και στο οικείο όγδοο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Ιουνίου. Οι «Σπάιντερμαν» – αισθήσεις του Σκορπιού επιστρέφουν αναλλοίωτες και θα γνωρίζετε πολύ καλά ποιον μπορείτε να εμπιστευθείτε. Απλά φροντίστε να μην καταφύγετε στην παράνοια. Σιγοντάρετε τη δράση μέχρι την Κυριακή το βράδυ, γιατί η Σελήνη θα γλιστρήσει στον Ζυγό και στον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας. Ο άνεμος μπορεί να μην επιστρέψει στα πανιά σας μέχρι την Τετάρτη, οπότε πλεύστε απαλά μέσα στην εβδομάδα, χωρίς πολλά ξενύχτια.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης

Σαββατοκύριακο ή όχι, έχετε στόχους, Τοξότες! Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και στον φιλόδοξο, προσανατολισμένο στο στάτους, δέκατο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ, βάζοντας σας στην “μόνο δουλειά, όχι παιχνίδι” νοοτροπία. Αντιμετωπίστε ένα μεγάλο έργο που αποφεύγατε, ή περάστε μερικές ώρες σε ένα καφέ (ή στο γραφείο του σπιτιού σας), προσθέτοντας τις τελευταίες πινελιές στο μεγάλο σας σχέδιο. Γιορτάστε τα επιτεύγματά σας βολτάροντας με αυτούς που έχουν την επιρροή, αργότερα. Κάντε τους φιγούρα με εισιτήρια σε εκδηλώσεις μόνο με πρόσκληση, ή κατευθυνθείτε σε πολυτελή ταράτσα -μπαρ για να σμίξετε με συναδέλφους που κινούν τα νήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Το τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή υπογραμμίζει τους στόχους μέσα στις σχέσεις σας, τόσο στις επιχειρησιακές, όσο και τις ρομαντικές. Κατευθύνεστε ακόμα προς την ίδια κατεύθυνση; Αν έχετε απομακρυνθεί, δημιουργείστε κάποια εμπνευσμένα νέα σχέδια που θα ολοκληρώσετε μαζί. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, Ερμή, να κινείται στο δυναμικό Δίδυμο για το υπόλοιπο του μήνα, η χρονική στιγμή είναι ιδανική για να τα συζητήσετε- όπως επίσης και να αναζητήσετε νέες συγγενείς ψυχές. Ευτυχώς, η ατμόσφαιρα φωτίζει την Κυριακή το βράδυ καθώς η Σελήνη εισέρχεται στον Ζυγό και τον συνεργατικό ενδέκατο Οίκο σας. Το πνεύμα της ομαδικής εργασίας θα διαρκέσει μέχρι μεσοβδόμαδα, οπότε ξεκινήστε την διασύνδεση με τους δικούς σας!

zwdia - love

 

ζωδια Αιγόκερως

Φύγετε από την πόλη, στην κυριολεξία! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στην Παρθένο και στον ένατο Οίκο σας, των ταξιδιών, δίνοντάς σας την ώθηση να εγκαταλείψετε τα όρια της πόλης. Είτε θέλετε να κάνετε μία σύντομη εκδρομή ή να μπείτε στο επόμενο αεροπλάνο, η προοπτική σας θα ανανεωθεί από μια αλλαγή σκηνικού. Δεν μπορείτε να φύγετε; Κάνει κάτι για να συγχύσετε τη στασιμότητα της ενέργειας σας. Εξερευνήστε ένα νέο στέκι, πάρτε εισιτήρια για κάποια διάλεξη, ή ξεκινήστε μια συνομιλία που φοβόσασταν πολύ να κάνετε.

Το Τέταρτο της Σελήνης,της Κυριακής, σας υπενθυμίζει ότι η αλλαγή είναι ένα καλό πράγμα. Εάν κρατούσατε πολύ σφιχτά το τιμόνι, ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε μια κατάσταση από μια ευρύτερη γωνία. Αρκετά συγχυστήκατε για μικροπράγματα! Την Κυριακή, η μετακίνηση του Ερμή στους Διδύμους και τον έκτο Οίκο, της υγείας σας, θα μπορούσε να σας εμπνεύσει να ξεκινήσετε γυμναστική για το υπόλοιπο του Ιουνίου. Απλοποιήστε τη ζωή και τις διαδικασίες σας. Καθώς η Σελήνη πορεύετε προς το Ζυγό και τον προσανατολισμένο στους στόχους σας, δέκατο Οίκο σας, την Κυριακή το βράδυ, θέλετε ακόμα περισσότερο να ξεκινήσετε την εργάσιμη εβδομάδα με μια πιο φιλόδοξη ματιά. Ένας λόγος παραπάνω για να κάνετε μια γλυκιά απόδραση πριν ο ρυθμός γίνει υπερβολικά ταραχώδης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος

Μην αφήσετε αυτό το σκοτεινό σύννεφο που κρέμεται πάνω από το κεφάλι σας, να καταστρέψει ολόκληρο το Σαββατοκύριακο σας, Υδροχόοι. Η Σελήνη είναι στην Παρθένο και στον έντονα μελαγχολικό όγδοο Οίκο σας μέχρι την Κυριακή το βράδυ. Ακυρώστε τυχόν μεγάλες δεσμεύσεις ή συγκεντρώσεις, γιατί θα είστε σαν σφουγγάρι στην ενέργεια των άλλων ανθρώπων υπό αυτή την ευαίσθητη διέλευση. Επιλέξτε την παρέα σας με προσοχή και σχεδιάστε ποιοτικά το χρόνο σας με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Σέξι συναντήσεις θα μπορούσαν επίσης να σας περιμένουν, που τροφοδοτούνται από το τέταρτο της Σελήνης της Κυριακής, η οποία θα μπορούσε να μετατρέψει μια έλξη, σε μια απίστευτη συνεδρία μπουντουάρ.

Περισσότερος ρομαντισμός είναι στον ορίζοντα, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής μπαίνει στους Διδύμους και στο παθιασμένο και δημιουργικό πέμπτο Οίκο σας, θερμαίνοντας την δράση μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Η συναισθηματική καταιγίδα θα περάσει, καθώς ξετυλίγεται το Σαββατοκύριακο, όταν η Σελήνη γλιστρήσει στο Ζυγό και στον ένατο Οίκο σας μέχρι την Τετάρτη. Η αισιοδοξία σας επιστρέφει, μαζί με μια ώθηση για να εξερευνήσετε. Ξεκινήστε να τσεκάρετε ταξιδιωτικές ιστοσελίδες και εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις εισιτηρίων, ίσως ακόμη και να εμπνευστείτε να επισκεφτείτε έναν φίλο σε μια άλλη πόλη. Εντός των ορίων της πόλης, φύγετε από τα συνηθισμένα λημέρια σας και ανακαλύψτε μια νέα σκηνή.

zwdia shmera

 

ζωδια Ιχθύες

Αξιοποιήστε τη δύναμη των δύο αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη θα επισκεφθεί τον τομέα της σχέση στο χάρτη σας, αποκαλύπτοντας συνέργειες – και ίσως κάποιες ρομαντικές προοπτικές με μακροπρόθεσμο δυναμικό. Την Κυριακή, το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε ένα σημαντικό πρόσωπο. Το τριγυρνούσατε στο μυαλό σας όλη την εβδομάδα και τώρα είστε έτοιμοι να μιλήσετε γι’αυτό. Ευτυχώς ο επικοινωνιακός Ερμής, μπαίνει στους Διδύμους και στον ευαίσθητο τέταρτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Ιουνίου, βοηθώντας σας να προσεγγίσετε ευαίσθητα θέματα… όπως το να συγκατοικήσετε, την συνάντηση με την οικογένεια σας ή την επέκταση της δικής σας οικογένειας.

Προσέξτε τις εναλλαγές της διάθεσης κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου, όμως, καθώς θα είστε επιρρεπείς στο να παίρνεται τα πράγματα πολύ πιο προσωπικά. Και πάλι, όμως συνεχίζει να είναι καλό: Μετά την μεθυστική δίμηνη επίσκεψη του Ερμή στον πνευματικό τρίτο Οίκο σας, πρέπει να επανασυνδεθείτε με τα συναισθήματά σας, Ιχθύες! Το βράδυ της Κυριακής είναι ιδανικό για να επανασυνδεθείτε με τους δικούς σας ή απλά να περάσετε ποιοτικό χρόνο με ένα ξεχωριστό πρόσωπο. Σιγάστε το τηλέφωνο σας και δώστε την πλήρη προσοχή σας σε μια συνομιλία – ή σε μια συγκλονιστική εμπειρία μόνο για δυο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia