ζωδια σαββατοκύριακο 12 – 13/11 A

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 12 – 13/11 A

ζωδια Κριός
Ουπς –το είπατε μόλις αυτό δυνατά; Καθώς ο φλύαρος Ερμής μπαίνει στον Τοξότη και στον ομιλητικό ένατο Οίκο σας αυτό το Σάββατο, δεν θα είστε σε θέση να κρατήσετε τίποτα μέσα σας. Ο Ερμής θα βρίσκετε εδώ μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, δίνοντας στον κόσμο μια γεύση από τον Κριό: αφιλτράριστη. Από τη θετική πλευρά, οι άνθρωποι θα ξέρουν πού στέκονται όταν είναι μαζί σας και αυτό μπορεί να είναι αναζωογονητικό. Αλλά κανείς δεν το εκτιμά όταν λέτε τα πάντα που είναι στο μυαλό σας, οπότε προτού βλάψετε τα συναισθήματα κάποιου ή χάσετε έναν φίλο, κάντε λίγο αυτό-μοντάζ. Ρωτήστε τον εαυτό σας “είναι η φράση αυτή που κρέμεται από το στόμα μου, χρήσιμη ή απαραίτητη”; Εάν δεν είναι, κρατήστε τη για τον εαυτό σας.

Την Κυριακή, όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Ενώ μπορεί να νιώθετε απολύτως άνετα να τρέχετε με τη γρηγορότερη δυνατή ταχύτητα, ρίξτε λίγο τους ρυθμούς σας σήμερα. Δεν είναι το θέμα να διασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού πρώτοι, αλλά να βεβαιωθείτε ότι έχετε τελειοποιήσει κάθε λεπτομέρεια. Να είστε υπομονετικοί και κάντε τα πάντα σύμφωνα με τους κανόνες. Οι προσπάθειές σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες, και θα εκτιμηθούν από τους ανθρώπους στη ζωή σας.

 

ζωδια Ταύρος
Σας έπιασε η ζήλια για τις ζωές που φαίνεται να έχουν οι άλλοι; Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τα social media. Φιλτράρετε τα μέρη που πρέπει να βρίσκεστε από φόβο μην χάσετε κάτι καλό για μερικές εβδομάδες, Ταύροι. Ενώ ο διανοητικός Ερμής επισκέπτεται τον έντονο όγδοο Οίκο σας από το Σάββατο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, το πρασινομάτικο τέρας της ζήλιας μπορεί να σας κατασπαράξει. Όταν τα συναισθήματα της αντιζηλίας σας σηκώνουν κεφάλι, επιστρέψτε την προσοχή σας στη δική σας ζωή. Έχετε τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είστε ευγνώμονες – και κατά τη διάρκεια αυτού του ευαίσθητου κύκλου καλύτερα να απολαμβάνετε αυτά που έχετε, αντί να ρίχνετε το βάρος σε αυτά που δεν έχετε.

zodia-taro-45

Τηρήστε την αρχή της απόλαυσης την Κυριακή. Προγραμματίστε χαλαρωτικές και απολαυστικές δραστηριότητες, αντί να προσηλωθείτε στη δουλειά. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο να περιποιηθείτε και τον εαυτό σας επίσης. Απορρίψτε οποιεσδήποτε ιδέες περιλαμβάνουν ένα μπουκάλι κρασί και ένα κουτί με μπισκότα διπλής σοκολάτας για δείπνο, και μπείτε σε εδάφη αγάπης για τον εαυτό σας. Παραδείγματος χάριν, σκεφτείτε: ένα βαθύ μασάζ ιστού, ένα έντονο μάθημα χορού, ένα μπάνιο με ευκάλυπτο. Χαρίστε φροντίδα και αγάπη στον εαυτό σας και η ψυχή σας θα επωφεληθεί από τα αποτελέσματα.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Τα αντίθετα έλκονται, αρχικά. Αλλά τα κοινά πάθη και η προσωπική σύνδεση, είναι αυτά που διατηρούν τη φλόγα αναμμένη. Το Σάββατο ο επικοινωνιακός Ερμής φωτίζει τη ζώνη της σχέσης σας, και περνάει τις επόμενες τρεις εβδομάδες ανεβάζοντας τη θερμοκρασία. Για τα ζευγάρια, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα αναζωπυρωθούν τα πράγματα με μια βαθιά συζήτηση ή λίγα καυτά ραντεβού. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι θα μπορούσαν να έχουν επιτυχία στο κυνήγι τους για σύντροφο τώρα. Η φυσική χημεία είναι σημαντική, αλλά τίποτα δεν ξεπερνά μια ολονύχτια συζήτηση που διεγείρει και το μυαλό σας επίσης.

Την Κυριακή, ανακηρύξτε ένα οδυνηρό θέμα εκτός ορίων για σήμερα… ή ίσως για το υπόλοιπο του Νοεμβρίου. Το να γυρνάτε παλιά τραύματα γύρω- γύρω μέσα στο κεφάλι σας, το μόνο που κάνει είναι να εντείνει τον πόνο. Σταματήστε αυτό το βασανιστικό κύκλο πριν ξεκινήσει, και αλλάξτε τη γραμμή της σκέψης σας. Επικεντρωθείτε σε κάτι που ανυψώνει το πνεύμα σας και πράξτε ανάλογα. Κεράστε τον εαυτό σας μια γιορτή, πηγαίνετε σε μια χορευτική παράσταση το απόγευμα, φάτε και πηγαίντε για ψώνια με έναν αισιόδοξο φίλο. Μήπως μια συγκεκριμένη σχέση δεν πάει πουθενά; Μην μπαίνετε στον κόπο να κάνετε στρατηγικές, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποκαλύψετε περισσότερα από τα συναισθήματά σας. Αυτό θα δώσει ένα ασφαλές περιβάλλον στο άλλο άτομο για να ανταποδώσει.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Κόψτε ταχύτητα, Καρκίνοι! Το Σάββατο ο κοινωνικός Ερμής μπαίνει στον έκτο Οίκο σας της φροντίδας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, προτρέποντάς σας να μην το παρακάνετε με το κοινωνικό σας ημερολόγιο. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να δεχτείτε κάθε πρόταση, δεν θα είναι πολύ διασκεδαστικό αν είστε εξαντλημένοι ή έχετε πονοκέφαλο από το ποτό. Αρνηθείτε το δεύτερο κοκτέιλ, αλλά πείτε «ναι» στην τακτική άσκηση. Κάντε τις προπονήσεις σας κοινωνική υπόθεση, κάνοντας γνωριμίες ή δοκιμάζοντας νέα μαθήματα με φίλους. Και δώστε στον εαυτό σας το πιο πολύτιμο δώρο απ’ όλα: λίγο χρόνο χαλάρωσης.

Την Κυριακή, το να στραφείτε στους δοκιμασμένους και αληθινούς σας τρόπους δεν θα είναι αρκετό, Καρκίνοι. Μία γωνία μεταξύ της Σελήνης και του μετασχηματιστικού Πλούτωνα, σας ωθεί να αναζητήσετε νέες λύσεις. Το κοινωνικό σας δίκτυο είναι μια πλούσια πηγή, οπότε αξιοποιήστε τη σοφία και την εμπειρία του. Τουιτάρετε τις ανάγκες σας ή ανεβάστε μια παράκληση στους φίλους σας στο Facebook και παρακολουθήστε τις πύλες να ανοίγουν. Μπορεί ακόμη και να εκπλαγείτε από το ποιος έχει τις πιο χρήσιμες απαντήσεις. Όλα τα πράγματα της τεχνολογίας λειτουργούν υπέρ σας την Κυριακή, οπότε συντονιστείτε με εφαρμογές που μπορούν να κάνουν τον κόσμο σας να γυρνά πολύ πιο ομαλά.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Αγαπάτε να απολαμβάνετε τη ζεστή λάμψη του προβολέα, είτε αυτό σημαίνει να βρίσκεστε στην πραγματικότητα πάνω στη σκηνή, ή απλά να αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο σε ένα ομαδικό έργο στο χώρο εργασίας σας. Το Σάββατο ο εκφραστικός Ερμής περνά από τον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, και σας ωθεί να βγάλετε όλα αυτά τα ταλέντα προς τα έξω. Μπείτε σε εορταστικούς διαγωνισμούς, προσφερθείτε να μιλήσετε εθελοντικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις, και πείτε σε όποιον ακούει για το τελευταίο έργο που σας έχει παθιάσει. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του να είσαι αλαζόνας και να μοιράζεσαι τα δώρα σου, Λέοντα. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει τι θα κάνετε στη συνέχεια, οπότε δώστε του ένα στοιχείο!

Την Κυριακή θυμηθείτε αυτό: το να κάθεστε στην κορυφή, δεν πρέπει να συνεπάγεται ακραίες θυσίες. Αντί να παραιτηθείτε, σταματήστε να δουλεύετε πολύ σκληρά για όλους τους άλλους. Εφόσον συνεχίζετε να βάζετε βαθιά το χέρι σε αυτές τις παροιμιώδεις τσέπες σας, οι άλλοι θα συνεχίσουν να σας απλώνουν το χέρι. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να βοηθάτε, αρκεί μόνο να το κάνετε με σταθερά τα όρια στη θέση τους. Άλλωστε κάνοντας κάτι τέτοιο, κάνει τους άλλους να σας σέβονται ακόμη περισσότερο. Καθώς τελειοποιείτε αυτό το νέο σύστημα, ένας προσωπικός βοηθός ή ένας μαθητής μπορεί να σας ανακουφίσει από εκείνες της ήσσονος σημασίας – αλλά αναγκαίες – χρονοβόρες εργασίες.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Το Σάββατο ο κυβερνήτης σας, ο ομιλητικός Ερμής, ξεκινά μια επίσκεψη τριών εβδομάδων στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, εμπνέοντάς σας να επανασυνδεθείτε με τους συγγενείς και τους στενούς σας φίλους. Τι λέτε να βάλετε μπροστά τις ικανότητές σας ως σχεδιαστές εκδηλώσεων, και να φιλοξενήσετε κάποιο πάρτι ή μια γιορταστική συγκέντρωση στο Chateau Παρθένος για φέτος; Προσκαλέστε τους συγγενείς σας για τη γιορτή και προσφέρετέ τους την επιπλέον κρεβατοκάμαρά σας ή τον καναπέ-κρεβάτι, για όσους επισκέπτες μένουν εκτός πόλεως. Η παρέα τους θα σας είναι παρήγορη τώρα, ακόμα και αν συνήθως βρίσκετε την υπερβολική εγγύτητα ασφυκτική. Εάν δεν έχετε διάθεση για να φιλοξενήσετε, κάντε μια προσπάθεια να επιστρέψετε στο πατρικό σας για τις διακοπές.

Κάτω από τα αστέρια της Κυριακής τα λόγια σας μεταφέρουν βάρος, αλλά η παράδοσή σας είναι που μετράει. Αν έχετε μια σύγκρουση με ένα ερωτικό ενδιαφέρον ή έναν στενό συνάδελφο, πάρτε την ευθύνη για το δικό σας μερίδιο. Έπειτα κάντε χώρο για ένα διάλογο προσανατολισμένο στη λύση του προβλήματος. Αυτό σημαίνει να μην εφιστάτε την προσοχή σε αυτό που λείπει από αυτή τη σχέση και να εστιάσετε σε αυτά που επιθυμείτε πραγματικά. Αποφύγετε την ρίψη κατηγοριών και κάντε ερωτήσεις αντ’ αυτού.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00