ζωδια σαββατοκύριακο 16-17/07 Α

imerisies-24314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 16-17/07 Α

ζωδια Κριός

Το Σάββατο ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον άστατο Ουρανό, μια όψη που σχηματίζεται δυο φορές τον χρόνο και μπορεί να ταρακουνήσει το status quo. Για σας, η διαταραχή θα μπορούσε να συμβεί στο σπίτι, καθώς διεκδικείτε την ατομικότητά σας από έναν συγκάτοικο ή συγγενή.

Εάν είστε γονέας, θα μπορούσατε να έχετε να κάνετε με την επανάσταση του παιδιού σας – ή απλά να νιώσετε εγκλωβισμένοι από όλη τη δομή που χρησιμοποιείτε για την ανατροφή των παιδιών σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Μπορείτε να πείτε “απόδραση”; Κάποιοι Κριοί μπορεί να αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα να κάνουν μια σημαντική κίνηση, και θα μπορούσατε να ξεκινήσετε να ψάχνετε για δουλειά ή και για ακίνητα σε μια εντελώς νέα περιοχή. Αν πρόκειται να αλλάξετε τη ζωή σας, γιατί να μην είναι μια μεγάλη αλλαγή; Απλά υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι είστε σε μια αντιδραστική κατάσταση σήμερα, Κριοί. Πριν κάνετε μια κατάθεση στο εξοχικό που θέλετε, μπορεί να πρέπει να το σκεφτείτε λίγο παραπάνω.

 

Αλλά τι μπορείτε να αλλάξετε αυτό το Σαββατοκύριακο; Από αργά το Σάββατο ως την Κυριακή, ο κυβερνήτης σας ο Άρης θα σχηματίζει ένα εύκολο τρίγωνο (γωνία 120 μοιρών) με τον Ήλιο, εμπνέοντάς σας να κάνετε έναν μικρότερο μετασχηματισμό. Τι λέτε για την κατασκευή των εν λόγω ραφιών, για να οργανώσετε τα χίλια και ένα έργα σας; Είτε τελικά να γίνετε μέλη στο γυμναστήριο με την ανοιχτή εξωτερική πισίνα, ώστε να μπορείτε να ολοκληρώσετε το σχέδιο της φυσικής σας κατάστασης με καλοκαιρινή διάθεση; Ό,τι κάνετε για εσάς, θα επεκτείνει την ικανότητά σας να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους. Δεν είναι καθόλου εγωιστικό.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Ταύρος
Πρέπει να αστειεύεστε… σωστά, Ταύροι; Θα μπορούσατε να φθάσετε σε σημείο καμπής το Σάββατο, όταν ο θερμός Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον άστατο Ουρανό. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να πείτε τα πράγματα όμορφα. Ωχ. Θα μπορούσατε να ξεσπάσετε με μια παθητική επιθετικότητα ή απλά να αφήσετε τη δυσαρέσκειά σας ελεύθερη σε δημόσιο μέρος. Εάν αισθάνεστε αγχωμένοι, διαβάστε καμιά εφημερίδα, ακούστε έναν καθοδηγούμενο διαλογισμό ή χορέψτε για να ξεσπάσετε. Απλά αποφύγετε να πνίξετε την απογοήτευσή σας σε ποτά ή σε κάποια άλλης μορφής ουσία που χρησιμοποιείται ως καύσιμο απόδρασης.

Αργότερα το Σάββατο και την Κυριακή, ο παθιασμένος Άρης μπαίνει σε έναν εύκολο ρυθμό με τον ενεργητικό Ήλιο, επεκτείνοντας την υπομονή σας για τα ηλίθια ανθρώπινα κόλπα. Τότε ίσως φερθείτε λίγο παραπάνω άσχημα στους ανθρώπους, Ταύροι. Αν χρειαστεί να επανορθώσετε, κάντε το γρήγορα. Συμβουλή: Αν θέλετε τα πράγματα να επιλυθούν, χωνέψτε το και αφήστε τους ανθρώπους να σας πουν πώς τους έκαναν να νιώσουν τα σκληρά σας λόγια. Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείτε, απλά επαναλάβετε τη συγγνώμη σας. Στη συνέχεια περάστε στο τμήμα ψυχαγωγίας του Σαββατοκύριακου, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Άρη ηχεί το κάλεσμα για ένα περιπετειώδες ταξίδι.

ζωδια Δίδυμοι
Μόλις πιστεύετε ότι γνωρίζετε κάποιον, Δίδυμοι … το Σάββατο, ένα αταίριαστο τετράγωνο Ήλιου-Ουρανού θα μπορούσε να φέρει ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο. Κάντε μια απογραφή των ανθρώπων που καταλαμβάνουν το κενό στο ημερολόγιό σας. Ίσως φτάσατε στα όριά σας με αυτό τον λεγόμενο φίλο, που φαίνεται πως σας συμπαθεί περισσότερο όταν είστε δυστυχισμένοι ή παλεύετε. Μπορεί ακόμα και να πιάσετε έναν ανταγωνιστή στα ρούχα του συντρόφου σας, που προδίδει τα εμπορικά σας μυστικά. Ωχ!

Χρειάζεστε ανθρώπους γύρω σας που ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας και δεν την υπονομεύουν. Εχθροί μεταμφιεσμένοι σε φίλους, εξαφανίστηκαν! Ο χαρούμενος χορός της Κυριακής μεταξύ του Ήλιου και του Άρη, σας εμπνέει να καθαρίσετε και να οργανωθείτε. Χρησιμοποιήστε αυτή τη δυναμική για να αντιμετωπίσετε την ξεχειλισμένη ντουλάπα σας, και να κοσκινίσετε την κλειστή στοίβα λογαριασμών.

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματά σας συναντώντας έναν οικονομικά υπεύθυνο φίλο για μια βόλτα με ποδήλατο ή για πρωινό. Ενώ απολαμβάνετε τα vibes του Σαββατοκύριακου, μιλήστε χαλαρά για τρόπους που θα μπορούσαν να αυξήσουν τη δική σας ταμειακή ροή. Ακούστε τη στρατηγική του φίλου σας για την επιτυχία. Αν και δεν θα την εφαρμόσετε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, δανειστείτε κομμάτια και προσαρμόστε τα για να ταιριάζουνμε το δικό σας σχέδιο επίθεσης.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Καρκίνος
Το Σάββατο έχετε το μυαλό σας σε πιεστικά θέματα, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει το δεύτερο ετήσιο τετράγωνό του με τον άστατο Ουρανό. Είναι ώρα για μια σεισμική αλλαγή στην πορεία της σταδιοδρομίας σας ή τη γενική κατεύθυνση της ζωής σας; Εάν δεν ζείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας, ή νιώθετε πως καταστέλλεται η αυτό-έκφραση σας, μπορεί να βρείτε κίνητρα για να κάνετε κάποιες μεγάλες αλλαγές τις επόμενες ημέρες. Ένταση μπορεί να χτίζεται με έναν σημαντικό άνθρωπο στη ζωή σας και να εκραγεί σαν ανενεργό ηφαίστειο. Κοιτάξτε έξω: όποιος προσπαθεί να σας κρατήσει πίσω, θα νιώσει την οργή του Καρκίνου το Σάββατο!

Η Κυριακή θα είναι πιο εύκολη και πολύ πιο διασκεδαστική, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον παθιασμένο Άρη, στον πέμπτο Οίκο σας της ευχαρίστησης, του παιχνιδιού και του έρωτα. Θα έχετε απεριόριστη ενέργεια, οπότε μην μείνετε κλεισμένοι, αλλιώς αυτός ο ζήλος θα μπορούσε να μετατραπεί σε καταστολή. Κατευθυνθείτε στους ορθάνοιχτους ουρανούς, όπου μπορείτε να σμίξετε με κομψούς, ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ένα πικνίκ στο πάρκο, μια ημέρα στην παραλία ή ένα υπαίθριο φεστιβάλ, θα σας παρέχει αυτά που επιθυμείτε – ή ορίστε εσείς ένα καταπληκτικό σκηνικό για ένα ραντεβού με τον αγαπημένο σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Λέων
Το Σάββατο μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποιο ξεκαθάρισμα στην ατμόσφαιρα με ένα άτομο στη ζωή σας. Καθώς ο Ήλιος σχηματίζει ένα τεταμένο τετράγωνο με τον Ουρανό που ευθύνεται για τις ριζικές αλλαγές, δεν θα υπάρξει καμία αναχαίτιση στην ωμή ειλικρίνεια. Να είστε προσεκτικοί προτού καταλήξετε σαν τον Τζακ Νίκολσον, Λέοντες: «Θέλεις την αλήθεια; Δεν μπορείς να χειριστείς την αλήθεια”! Θυμηθείτε αν πρόκειται να το βγάλετε αυτό, να είστε έτοιμοι να δεχτείτε και τις συνέπειες.

Εάν αισθάνεστε πάρα πολύ επιθετικοί, βρείτε ένα συμπονετικό τρίτο άτομο να είναι αντηχείο σας. Καθώς ξεσπάτε, μπορεί επίσης να συνειδητοποιήσετε ότι ορισμένος από το θυμό σας προέρχεται από ένα βαθύτερο μέρος – ένα που ήταν απλώς η αφορμή από την επιδείνωση της τρέχουσας κατάστασης. Τα αστέρια της Κυριακής εξομαλύνουν την ένταση λίγο. Ο Ήλιος στον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών, συγχρονίζεται με τον Άρη στον στοργικό τέταρτο Οίκο σας. Αν και θα εξακολουθείτε να αισθάνεστε την ανάγκη να ξεσπάσετε, θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ακούσετε και την προοπτική του άλλου.

Αυτή είναι μια ζωντανή ημέρα για να χαλαρώσετε με στενούς φίλους και την οικογένειά σας στα συνηθισμένα σας στέκια. Συγκεντρώστε τον εσωτερικό σας κύκλο για μια μέρα στην παραλία ή ένα μπάρμπεκιου στην αυλή. Κρατήστε τη λίστα των καλεσμένων επιλεκτική, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις οικείες συνομιλίες που ποθείτε, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ψιλοκουβέντα με τυχαίους γλεντζέδες.

zwdia-66

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Παρθένος
Το Σάββατο ο Ήλιος σχηματίζει το δεύτερο ετήσιο τετράγωνό του με τον άστατο Ουρανό στον τομέα της οικειότητάς σας. Η επιθυμία σας να πετάξετε ελεύθεροι θα έρθει σε σύγκρουση με την ανάγκη σας για διαρκή συναισθηματική ασφάλεια. Πώς μπορείτε να τα έχετε όλα; Το κλειδί εδώ, Παρθένοι, είναι να δημιουργήσετε το είδος των σχέσεων που έχει βαθιές ρίζες και δυνατούς βλαστούς.

Αυτό μπορεί να γίνει, αλλά θα πρέπει να σταματήσετε να νοιάζεστε για το τι σκέφτονται οι άλλοι άνθρωποι. Το να πάρετε μια αντισυμβατική προσέγγιση, μπορεί να βοηθήσει μια στάσιμη σχέση να εξελιχθεί και να ανθίσει. Εάν οι φιλίες σας σάς φαίνονται επιφανειακές, το ξεκαθάρισμα Ήλιου – Ουρανού μπορεί να σας εμπνεύσει να δείξετε πιο ευάλωτοι. Το να ρίξετε τα τείχη σας, θα σας παράσχει όλη την εγγύτητα που χρειάζεστε.

Ωστόσο το τρίγωνο Ήλιου – Άρη της Κυριακής, θα σας ανοίξει σε νέες ομάδες ανθρώπων, τραβώντας σας προς σκηνές που θέλατε καιρό να τσεκάρετε. Αφήστε τη δημοσιογραφική περιέργειά σας να οδηγήσει το δρόμο σας. Ακόμα κι αν δεν κολλάτε απόλυτα με τους ανθρώπους που θα συναντήσετε, η εμπειρία θα κάνει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Και ίσως να συναντήσετε ένα ωραίο άτομο μέσα στον σωρό, κάποιον με τη δυνατότητα να γίνει ένας αληθινός φίλος. Αξίζει τον κόπο, Παρθένοι.