ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Α

Έμφαση στην ανανέωση της Άνοιξης, Σαββατοκύριακο 2-3/04 Α

ζωδια κριός
Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο που θα το περάσετε χαλαρά και με κοινωνικές επαφές. Εξάλλου είναι η εποχή που έχετε γενέθλια, και η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στον Υδροχόο και τον 11ο Οίκο σας της εξωστρέφειας, άρα έχετε και ουράνια άδεια να ξεφαντώσετε.
Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει μια θετική όψη με τον κυβερνήτη σας τον Άρη, ενθαρρύνοντάς σας να διευρύνετε τους ορίζοντές σας. Αν είναι εφικτό κανονίστε μια μικρή απόδραση από την πόλη και κάντε νέες κοινωνικές επαφές, καθώς ευνοείται ο τομέας σας των καινοτομιών και των εξερευνήσεων.

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 A

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β
Την Κυριακή η Σελήνη θα συναντηθεί με τον ριζοσπάστη Ουρανό στον Κριό, κεντρίζοντας το ανεξάρτητο πνεύμα σας. Φροντίστε να περάσετε τη μέρα με άτομα που κατανοούν τις απόψεις σας και σας ενθαρρύνουν να πάρετε ρίσκα. Μάλιστα ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, θα σας εμπνεύσει να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή σας ή στον τρόπο ζωής σας.

zodia-taro-45

 

 

ζωδια ταύρος
Ναι μεν είναι Σαββατοκύριακο, εσείς όμως έχετε ήδη θέσει κάποιους στόχους! Η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Αυτό σημαίνει ότι η προσήλωση που σας έλειπε τις τελευταίες μέρες να θέσετε προτεραιότητες και να εργαστείτε, τώρα σας δίνετε και πρέπει κι εσείς να αφιερώσετε χρόνο σε αυτές.
Το εξάγωνο που θα σχηματίσει το Σάββατο η Σελήνη με τον Άρη, επηρεάζει τον οικονομικό σας σχεδιασμό. Οργανώστε τον προϋπολογισμό σας, τακτοποιήστε τις φορολογικές σας εκκρεμότητες, στήστε τη στρατηγική σας. Αν κάνετε σκέψεις να αλλάξετε κατοικία και μάλιστα μέσω αγοράς ακινήτου, η μέρα είναι ιδανική για να «ψαρέψετε» ευκαιρίες στις αγγελίες.
Την Κυριακή η Σελήνη θα συναντήσει τον ανατρεπτικό Ουρανό στον 12ο Οίκο σας της θεραπείας και των διεξόδων. Αξιοποιήστε τη μέρα, προκειμένου να βγάλετε από μέσα σας βάρη και άγχη. Καλό θα είναι να προσέξετε τις υπερβολές που ενδέχεται να θελήσετε να κάνετε, στο φαγητό ή το ποτό. Ίσως πρέπει πια να αποφασίσετε να κόψετε κάποιες ανθυγιεινές συνήθειες αλλά και απόψεις που σας κρατούν δέσμιους. Θα ήταν συνετό να συμβουλευτείτε και έναν ειδικό, που θα σας βοηθήσει να στήσετε πιο ρεαλιστικές δομές στη ζωή σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο περιπέτειας για εσάς! Η Σελήνη θα περάσει το διήμερο στον Υδροχόο και τον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών, των επεκτάσεων και των νέων οριζόντων. Και ως Δίδυμοι, θα έχετε μαζί σας μεγάλη παρέα σε όλα αυτά!
Το Σάββατο η Σελήνη θα σχηματίσει μια ενεργειακή όψη με τον Άρη στον Οίκο σας των σχέσεων, που θα σας εμπνεύσει να ρισκάρετε ή να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας στον έρωτα με ένα ιδιαίτερα άτομο. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, επιλέξτε τον πιο ανοικτόμυαλο φίλο σας και βγείτε να δράσετε αυθόρμητα! Με τον σεξουαλικό Άρη στη σκηνή, δεν αποκλείεται να ανακαλύψετε ότι οι δυο σας έχετε κι άλλα «κοινά ενδιαφέροντα».
Την Κυριακή η Σελήνη με τον Ουρανό θα σχηματίσουν μια γωνία που επηρεάζει τον τομέα σας της φιλίας. Μήπως έχετε την ίδια ομήγυρη για πολύ καιρό; Είναι καιρός να τη διευρύνετε, εντάσσοντας σε αυτήν πολλά και διαφορετικά άτομα. Υπό αυτές τις φιλικές αστρικές όψεις, αυτοί οι τύποι «νερό και λάδι» ενδέχεται να ταιριάξουν απρόσμενα. Ακόμη και οι συζητήσεις περί πολιτικών θα είναι ενδιαφέρουσες, αντί για πολωτικές. Στο μεταξύ η μέρα είναι ιδανική για να εκφράσετε κάθε μεγάλη ιδέα ή στιβαρή αλήθεια σας στα κοινωνικά δίκτυα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια καρκίνος
Δεν θα μπορούσατε να είστε πιο συμβατοί με τα κοσμικά δρώμενα αυτού του Σαββατοκύριακου! Η Σελήνη θα περάσει όλο το διήμερο στον Υδροχόο και τον 8ο Οίκο σας της αποστασιοποίησης. Δεν αποκλείεται να θελήσετε να αποσυρθείτε στο καβούκι σας με το ταμπελάκι «Μην Ενοχλείτε» στην πόρτα σας, επιτρέποντας την είσοδο μόνο σε λίγα πολύ έμπιστα άτομα.

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 A

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β

Ακολουθήστε τη φύση του ζωδίου σας και επικεντρωθείτε σε ένα ιδιαίτερο άτομο – φιλικό ή ερωτικό – για να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο φροντίδας.
Το Σάββατο η Σελήνη θα συναντηθεί με τον υποκινητή Άρη, προσηλώνοντάς σας σε μια έρευνα ή έναν λεπτομερή στόχο που έχετε σε εκκρεμότητα. Η μέρα είναι επίσης ιδανική για το εαρινό σας ξεσκαρτάρισμα ή μια ριζική αλλαγή στις συνήθειές σας. Το αναλυτικό σας χάρισμα θα είναι σε έξαρση, γι’ αυτό ασχοληθείτε με θέματα που χρίζουν ιδιαίτερης επιμέλειας, όπως ο προϋπολογισμός ή τα φορολογικά σας.
Την Κυριακή η Σελήνη θα συγχρονιστεί με τον ανατρεπτικό Ουρανό στον Οίκο σας της καριέρας και των μακροχρόνιων σχεδίων, δίνοντάς σας οράματα έμπνευσης για τη ζωή σας. Μέσα στην επερχόμενη εβδομάδα ενδέχεται να αποφασίσετε κάποιο σημαντικό βήμα, γι’ αυτό πρέπει να το προετοιμάσετε τώρα. Όσο πιο μελετημένη είναι η ιδέα σας, τόσο το καλύτερο. Εντάξτε σε αυτήν έναν ρεαλιστικό προϋπολογισμό και σχεδιασμό, καθώς ενδέχεται να την ξεδιπλώσετε σε στάδια. Πολύτιμες συμβουλές θα σας δοθούν από μια σημαντική αντρική φιγούρα της ζωής σας. Συζητήστε διεξοδικά μαζί, γιατί θα έχετε έναν τέλειο ακροατή.

ζωδια λέων
Ώρα για τα δυναμικά δίδυμα αυτό το Σαββατοκύριακο! Με την Σελήνη στον Υδροχόο και τον 7ο Οίκο σας των συνεργασιών όλο το διήμερο, θα αποζητήσετε την πιο ποιοτική σας συντροφιά.
Οι συναντήσεις του Σαββάτου θα είναι αρκετά πικάντικες, αφού η Σελήνη θα συνευρεθεί με τον σεξουαλικό Άρη στον 5ο Οίκο σας του πάθους. Τα ελεύθερα λιοντάρια πρέπει να αναδείξουν την έντονη προσωπικότητά τους που είναι ερεθιστική από μόνη της! Μάλιστα κάποια άτομα που σας έχουν δείξει πόσο εκτιμούν την εξωστρεφή σας συμπεριφορά, ίσως έχουν μακροχρόνιες βλέψεις για εσάς… Τα ζευγάρια καλούνται να σβήσουν ό,τι έχουν στο ημερολόγιό τους και να αφιερώσουν αυτή τη μέρα μόνο στους δυο τους και σε διασκεδαστικές επιλογές, γιατί το πάθος αφυπνίζεται!
Την Κυριακή κεντρίζεται η κοινωνική και πνευματική σας πλευρά, με την Σελήνη σε θετική όψη με τον αυθόρμητο Ουρανό. Θα κληθείτε να εξερευνήσετε νέους τόπους ή να αναζητήσετε νέα πνευματικά ενδιαφέροντα. Ξεχάστε τις εμπορικές ταινίες και τα γνωστά στέκια, γιατί η μέρα αποζητά μεταφυσική μελέτη ή μια ταινία με πολιτική και κοινωνική πλοκή. Ίσως αυτή η προσέγγιση να ανάψει μέσα σας μια νέα ακτιβιστική φλόγα.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια παρθένος
Αυτό το Σαββατοκύριακο θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης και της υγείας. Ως οι φυσικοί ηγέτες αυτού του ζωδιακού τομέα, έχετε την ουράνια άδεια να επιδοθείτε σε μια εντατική εκκαθάριση και αλλαγή του σπιτιού αλλά και της ζωής σας. Μαζέψτε τα ρούχα που δεν φορέσατε, για να τα δώσετε σε φίλους ή σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 A

ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/04 Β

Με την τελειομανία που σας διακρίνει, οργανώστε τα συρτάρια και τα ράφια σας, καθαρίστε το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τα αρχεία σας, πετάξτε τα ληγμένα προϊόντα από τα ντουλάπια σας.
Την Κυριακή θα είστε σε διάθεση έρευνας, λόγω της συνάντησης της Σελήνης με τον Ουρανό. Φορέστε την καπαρντίνα σας και βγείτε να διαλευκάνετε ένα μυστήριο που σας απασχολεί καιρό… Εναλλακτικά, μπορείτε να εστιάσετε αυτή σας την ενέργεια στην οργάνωση των οικονομικών σας.

zwdia