ζωδια σαββατοκύριακο 2-3/07 Β

erwtikes-4314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 2-3/07 Β

ζωδια Ζυγός
Σας καλεί η περιπέτεια; Το Σάββατο μπορεί να είστε ασαφείς σχετικά με το ταξίδι σας, χάρη στο τετράγωνο ανάμεσα στη Σελήνη στους Διδύμους και στον ένατο Οίκο σας της επέκτασης, με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα. Εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες. Άλλα προσανατολισμένα στην ανάπτυξη σχέδια – όπως το να επιστρέψετε στα θρανία, να εξερευνήσετε νέες πεποιθήσεις, ή να ξεκινήσετε μια νεοσύστατη εταιρεία – θα μπορούσαν να βρουν εμπόδια, επίσης.

Θα μπορούσε να υπάρχει ένα σημαντικό κομμάτι που παραβλέψατε, όπως ένα ληγμένο διαβατήριο ή μια έρευνα πάνω στο παρελθόν ενός λεγόμενου γκουρού. Μείνετε στην πλευρά της προσοχής! Την Κυριακή, επιστρατεύστε τα εφόδια των οραμάτων σας και αφήστε το υποσυνείδητό σας να καθοδηγήσει την πορεία σας. Η αίσθηση του “γνωρίζω” είναι πολύ υψηλή – οπότε μην προσπαθήσετε να βάλετε τη διαίσθησή σας σε κουτί, Ζυγοί.
Ακούστε προσεκτικά τι λένε οι άλλοι, αλλά διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές. Αυτό που δεν λέγεται είναι εξίσου σημαντικό, και η γλώσσα του σώματος των άλλων θα μπορούσε να μεταφέρει σημαντικές αποχρώσεις. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με δουλειές προσανατολισμένες στη λεπτομέρεια, καθώς τα λεπτότερα σημεία θα μπορούσαν να ξεγλιστρήσουν μέσα από τις ρωγμές αυτή την ονειρική ημέρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Το Σάββατο, η Σελήνη στους Διδύμους και στον έντονο όγδοο Οίκο σας, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον ομιχλώδη Ποσειδώνα, ρίχνοντας τα πάντα μέσα σε ένα σύννεφο μυστηρίου. Είναι δύσκολο να καταλάβετε τι είναι αληθινό και τι ψεύτικο, και το καχύποπτο μυαλό σας στριφογυρνά.

Πριν ξεκινήσετε να χώνετε τη μύτη σας ή να υποψιάζεστε μια προδοσία, βεβαιωθείτε ότι ξέρετε όλη την ιστορία. Ακόμη και αν το ταίρι σας δεν σας πιάσει ποτέ να διαβάζετε μηνύματα και email, θα μείνετε με την ένοχη συνείδηση σας, ή θαπρέπει εξηγήσετε την εισβολή σας στην ιδιωτική ζωής τους, γιατί πώς αλλιώς θα γνωρίζατε ορισμένα πράγματα. Δεν αξίζει τον κόπο! Εκμεταλλευτείτε την απίστευτη ενέργειά σας και κάντε κάτι εποικοδομητικό, όπως βαθύ καθαρισμό σε μια περιοχή του σπιτιού σας ή πάρτε προμήθειες για ένα δημιουργικό έργο.

Τα αστέρια της Κυριακής εμπνέουν την περιπετειώδη πλευρά σας, και ακόμη και μια περιπλάνηση. Κι αυτό γιατί ο Ήλιος στον ένατο Οίκο σας των μορφών μετακίνησης και επέκτασης, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα, που λαχταρά να τεντώσει τα σύνορα της τρέχουσας ζωής σας. Θα μπορούσατε να αρπάξετε μια καταπληκτική ταξιδιωτική συμφωνία της τελευταίας στιγμής, που σας βάζει σε ένα αεροπλάνο την επόμενη εβδομάδα. Είτε θα μπορούσατε να επιτρέψετε στον εαυτό σας να φαντασιωθεί το πώς θα ήταν να μπορούσατε να δουλεύετε μόνο τέσσερις ημέρες την εβδομάδα αντί για πέντε, ώστε να μπορείτε να αφιερώνετε μια μέρα στη δουλειά που είναι το αληθινό σας πάθος. Παρακολουθήστε τα μαγευτικά μέρη που το μυαλό σας περιπλανιέται – οι ονειροπολήσεις μπορούν να είναι σαν το προσωπικό σας δρομάκι, χτισμένο με κόκκινα τούβλα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης
Καθυστερείστε τις διαπραγματεύσεις σας σήμερα, ενώ η Σελήνη στους Διδύμους και στον έβδομο Οίκο σας των συνεργασιών, σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον απατηλό Ποσειδώνα. Όταν πρόκειται για μια σημαντική σχέση, μπορεί να μην έχετε την κατάλληλη πληροφόρηση για να πάρετε μια απόφαση. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, η άποψη σας είναι ασύμμετρη- ίσως επειδή ένα μέλος της οικογένειας σας έχει άποψη για την ερωτική σας ζωή, προτρέποντάς σας να αμφισβητήσετε τα πράγματα.

Αποφύγετε τις κατηγορίες που δεν μπορείτε να πάρετε πίσω, Τοξότες. Αντ’αυτού, κοιτάξτε μέσα σας: ποιους βαθιά ριζωμένους φόβους αντανακλά αυτό το σενάριο; Τακτοποιήστε εκείνους πρώτα. Την Κυριακή μπορεί να σκέφτεστε πώς η ανατροφή σας επηρεάζει την τρέχουσα οικονομική σας κατάσταση. Οι περισσότεροι άνθρωποι απορροφούν υποσυνείδητα την στάση τους για τα χρήματα και την επιτυχία, κατά τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας.

Ποιοι ήταν τα πρότυπα στην οικογένειά σας που, ας πούμε, σας ενέπνευσαν με την ακούραστη ηθική στη δουλειά σας ή την ικανότητά σας να αναζητάτε την καλύτερη δυνατή συμφωνία; Μπορεί επίσης να αναλογιστείτε τις περιοριστικές πεποιθήσεις που πήρατε (π.χ.: «τίποτα στη ζωή δεν είναι δωρεάν» ή «πρέπει να πληρώνεις τα «χρέη σου»). Αν αυτές οι ιδέες δεν σας εξυπηρετούν πλέον, είναι αποδεκτό να τις διαγράψετε από το ψυχικό σας σύστημα και να τις αντικαταστήσετε με πιο δυναμικές εκφράσεις, όπως «προσελκύω απεριόριστη αφθονία με ευκολία».

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Δεν επιτρέπεται η online διάγνωση! Το Σάββατο η φαντασία σας θα μπορούσε να οργιάσει σχετικά με ένα ζήτημα υγείας, εξαιτίας της Σελήνης στους Διδύμους και στον έκτο Οίκο σας της ευεξίας, που σχηματίζει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον θολό Ποσειδώνα. Εάν δεν αισθάνεστε καλά, αποφύγετε να κάνετε οποιαδήποτε αναζήτηση στο Διαδίκτυο σχετικά με τα συμπτώματά σας και συμβουλευτείτε έναν πραγματικό γιατρό. (Θυμηθείτε, υπάρχει λόγος που η ιατρική σχολή διαρκεί οκτώ χρόνια).

Αισθάνεστε εκτός ισορροπίας; Γειώστε τον εαυτό σας με υγιή άσκηση όπως γιόγκα ή cardio, και αποφύγετε τα οινοπνευματώδη καθώς η επιθυμία σας να ξεφύγετε θα είναι υψηλή. Ο διαλογισμός θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει για να ηρεμήσετε το άγχος του μυαλού σας. Αιγόκεροι – τι λέτε για μια ημέρα σε σπα; Την Κυριακή το «δύο» είναι ο τυχερός σας αριθμός, με τον Ήλιο στον Καρκίνο και στον έβδομο Οίκο σας των σχέσεων, που σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα. Ίσως αισθάνεστε ζαλισμένοι από τις δυνατότητες εντός της τωρινής σας ένωσης, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής.

Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι μπορεί να συναντήσετε κάποιον ξεχωριστό, με έναν τρόπο που θα σας φανεί μοιραίος. Σε εκκολαπτόμενα επαγγελματικά ντουέτα, υπάρχει η καλή αίσθηση πως θα μπορούσατε να προχωρήσετε περισσότερο μαζί, απ’ ότι θα κάνατε χώρια. Ωστόσο, τα ονειρικά vibes θα μπορούσαν να σας το κάνουν δύσκολο να σηκώσετε τα μανίκια σας και να στρωθείτε στη δουλειά για τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Δεν πειράζει, Αιγόκεροι. Προς το παρόν, κρατήστε τα απλά και απολαύστε την παρέα του άλλου.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος
Προειδοποίηση: ο φαρισαϊκός Υδροχόος μέσα σας, θα μπορούσε να επισκιάσει το μυαλό σας το Σάββατο. Όταν πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει μορφασμούς στις «καθυστερημένες» απόψεις των ανθρώπων, συμμαζευτείτε. Ενώ είναι αλήθεια ότι οι απόψεις τους μπορεί να είναι λίγο, εε, ανενημέρωτες, το να τους κοροϊδέψετε θα κάνει τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος; Δοκιμάστε να ξεκινήσετε έναν διάλογο, προσφέροντας τις γνώσεις σας και κάνοντας περίεργες ερωτήσεις.

Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καλά, με τους άλλους να σας ευχαριστούν για την εκπαίδευση και τη διαφώτισή τους. Το καλύτερο από όλα, όλοι μπορούν να φύγουν με την αξιοπρέπειά τους ανέπαφη. Την Κυριακή, η ευαισθησία σας θα μπορούσε να το κάνει δύσκολο να επικεντρωθείτε σε πρακτικά θέματα. Μπορεί κάποιος που σας ενδιαφέρει να περνάει μια δύσκολη στιγμή, και εσείς φυσικά το πιάνετε ακόμα κι αν δεν σας έχουν πει ούτε λέξη.

Ευθύνες μπορεί να ξεχαστούν, καθώς προσφέρετε ένα συμπαθητικό αυτί και έναν ώμο για να κλάψει πάνω. Είτε ίσως να είστε ευαίσθητοι στην πίεση γύρω από μια προθεσμία, και να απορροφάτε το άγχος όλων. Ευτυχώς, η παρουσία σας ηρεμεί σήμερα. Το να μείνετε σε ισορροπία θα φτιάξει την ημέρα σας – και όλων των άλλων, επίσης.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Ιχθύες
Το Σάββατο λειτουργείτε κάπως σαν ψυχικό σφουγγάρι. Αλλά μόνο και μόνο επειδή έχετε την αίσθηση ότι οι άνθρωποι είναι πληγωμένοι, πρέπει να σημαίνει ότι θα παρέμβετε με την υποστήριξή σας; Όχι απαραίτητα. Με την emo Σελήνη σε μία μπερδεμένη γωνία, με τον εθισμένο στην κρίση Ποσειδώνα που ρωτάει «Είσαι εντάξει;», θα μπορούσε να είναι το φορτωμένο θέμα που θα θέλατε να είχατε αποφύγει. Όχι ότι θα πρέπει να αγνοήσετε ένα άτομο που πονάει πραγματικά!

Αλλά αν είναι στάνταρ θέμα δράματος – ιδίως αν συμπεριλαμβάνει την οικογένειά σας ή στενούς σας φίλους – μπορεί να ακούσετε μερικές ιστορίες που θα κάνουν τα αυτιά σας να καίνε, και θα μπορούσε να επηρεάσει αθέμιτα την κρίση σας για κάποιον που πραγματικά λατρεύετε. Την Κυριακή θα απολαύσετε μια ορμή δημιουργικότητας, καθώς ο Ήλιος στον Καρκίνο και στον πέμπτο Οίκο σας της καλλιτεχνικής κλίσης, σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα στους Ιχθύες.

Η παρόρμησή σας να εκφράσετε τη μούσα θα μπορούσε να σας καταλάβει – αλλά πρώτα απολαύστε λίγη φρέσκια έμπνευση. Κάντε μια βόλτα σε μια γκαλερί ή στο αγαπημένο σας μουσείο. Περιηγηθείτε στην περιοχή με τα μαγαζιά, για να βρείτε ευφάνταστους νέους σχεδιαστές. Δημιουργείστε μια νέα λίστα μουσικής. Η σκηνή και το προσκήνιο μπορεί επίσης να καλούν το όνομά σας σήμερα. Κάτι πάνω σας έχει τη λάμψη του ερμηνευτή. Δουλέψτε το, Ιχθύες!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia