ζωδια σαββατοκύριακο 21-22/05 Β

evdomadiaies-erwtikes-provlepseis-12-18-5

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 21-22/05 Β

ζωδια Ζυγός
Έχετε βρει το άλλος σας μισό, Ζυγοί; Και αν ναι, μεγιστοποιείτε την δύναμη της σχέσης σας; Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Τοξότη και στον Οίκο των δυναμικών σας ζευγών, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά υποσχόμενους συνεργάτες όλων των ειδών. Είτε ψάχνετε για αγάπη,  τον νέο σας καλύτερο φίλο, ή κάποιον για να ενώσετε τις δυνάμεις σας για κάποιο έργο, κρατήστε ψηλά τις κεραίες σας. Αυτός θα μπορούσε ακόμη να είναι κάποιος που γνωρίσατε έξι μήνες πριν, κοντά στην αντίστοιχη Νέα Σελήνη στον Τοξότη.

Μπόνους: το 2016 έχει δύο συνεχόμενες Πανσέληνους στον Τοξότη. Το ζευγάρι που θα βρείτε αυτό το Σαββατοκύριακο, μπορεί να αναβαθμιστεί σε «ζευγάρι φτιαγμένο στον Παράδεισο» στην δεύτερη Πανσέληνο, στις 20 Ιουνίου. Την Κυριακή, ο πλανήτης της επικοινωνίας, Ερμής, τελειώνει των τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του, μέσω του Οίκου του σεξ και των μυστικών σας. Καθαρίστε τα μυστικά που κρύψατε κάτω από το χαλί αυτές τις προηγούμενες εβδομάδες – και κάντε έξωση σε όποιους τοξικούς πρώην έχουν στρατοπεδεύσει πάνω στο κρεβάτι σας. Θα θέλετε να βγάλετε τον καλό σας εαυτό τώρα, αλλά αυτό θα εμποδίσει την οικειότητα. Αντί να «κρατάτε τα προσχήματα», απλά μείνετε αληθινοί. Υποστηρικτικοί έμπιστοι θα βγουν μπροστά μόλις το κάνετε. Μια ζωηρή έλξη ή μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική συμφωνία, με πολύπλοκα ψιλά γράμματα, μπορεί να είχε φθάσει μέχρις τις 28 Απριλίου. Δώστε ένα τελεσίγραφο σύντομα, Ζυγοί, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά μαζί ή απλά να το ξεπεράσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός
Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Τοξότη και στον Οίκο των χρημάτων σας – η πρώτη σε ένα σπάνιο, διαδοχικό δίδυμο- ενεργοποιεί τις δυνάμεις του κέρδους σας. Αυτό μπορεί να φέρει απροσδόκητα χρήματα, μια απίστευτη ευκαιρία για δουλειά ή τουλάχιστον κάποια αξιοσημείωτη πρόοδο στην καριέρα σας. Αν δεν μπορείτε να αυξήσετε τον μισθό σας, μπορεί να μπορέσετε να διαπραγματευτείτε καλύτερους όρους για εσάς, ή έστω έναν πιο τιμητικό τίτλο. Από την άλλη, κάποιοι Σκορπιοί μπορεί να αποφασίσουν να παρατήσουν δουλειές που δεν είναι η αντανάκλαση της πραγματικής κατεύθυνσης της ψυχής σας. Η σοβαρή διαχείριση των χρημάτων, είναι πρέπουσα αυτή τη στιγμή. Αναδιοργανώστε τον προϋπολογισμό σας ή βρείτε ένα σοφό μέρος να επενδύσετε κάποια έξτρα χρήματα μέχρι την επόμενη Πανσέληνο στις 20 Ιουνίου. Την Κυριακή, μπορείτε να σταματήσετε να μαδάτε μαργαρίτες Σκορπιοί.

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Ο Ερμής τελειώνει των τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο του και ωθεί προς τα εμπρός τον Οίκο των σχέσεων σας μέχρι τις 12 Ιουνίου. Σημαντικές σχέσεις μπορεί να ήταν γεμάτες με σύγχυση από τις 28 Απριλίου που ο Ερμής είχε γυρίσει ανάδρομος, αφήνοντας σας εσωτερικά διχασμένους. Ίσως ένας παλιός έρωτας εμφανίστηκε ξανά για να ανατροφοδοτήσει τα αποκαΐδια της επιθυμίας, αφήνοντας σας στο τέλος να κρέμεστε με μια αβέβαιη (αλλά ορθάνοιχτη) καρδιά. Μπορούμε να το πούμε όλοι μαζί, παρακαλώ; Όχι άλλα δράματα! Καθώς ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, μπορείτε να διαχωρίσετε την φαντασία από την πραγματικότητα. Αν οι άλλοι δεν μπορούν να κάνουν αυτά που λένε, δείξτε τους την πόρτα. Από τη δική σας πλευρά, σταματήστε να κυνηγάτε όλους αυτούς που φοβούνται τις δεσμεύσεις.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης
Έτοιμοι για χορό κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, Τοξότες; Η Πανσέληνος του Σαββάτου στο ζώδιο σας θα σας εκτοξεύσει στο καλλιτεχνικό στερέωμα. Τουλάχιστον, θα φέρει μεγάλη δημόσια προσοχή προς το μέρος σας, γεγονός που σας δίνει βήμα για να συνεχίσετε να κυνηγάτε τα πάθη σας. Γενικά, το ζώδιο σας είναι επιρρεπές στο να δίνει υπερβολικά πολλές πληροφορίες, αλλά μπορεί να συγκρατούσασταν από φόβο να μην προσβάλετε τους άλλους ή μην γίνετε υπερβολικοί. Η αλήθεια θα σας ελευθερώσει, οπότε αφήστε τις δυνατές σας απόψεις να διαδοθούν. Ή ακόμα καλύτερα, δώστε το παράδειγμα και αφήστε την έντονη προσωπικότητα σας να λάμψει. Χωρίς συγγνώμες! Ανεξάρτητες ιδέες και πράξεις ανταμείβονται από αυτή τη Σελήνη.

Αν δεν δείτε αμέσως τα αποτελέσματα, συνεχίστε να κάνετε θαρραλέα βήματα προς τα εμπρός. Μπορεί να θερίσετε τα οφέλη στις 20 Ιουνίου, όταν μία σπάνια, δεύτερη Πανσέληνος στο Τοξότη ταρακουνήσει τους ουρανούς. Την Κυριακή, αφήστε το γλυκό και πιάστε τον πράσινο χυμό. Ο αγγελιοφόρος Ερμής, βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο του και προχωράει προς τα εμπρός, συμπαρασύροντας τον Οίκο των υγιεινών συνηθειών σας μέχρι τις 12 Ιουνίου. Το να δεσμευτείτε σε υγιεινές συνήθειες και ρουτίνες μπορεί να ήταν ανηφορικός δρόμος για εσάς από τι 28 Απριλίου. Ότι έγινε, έγινε, Τοξότες, οπότε σταματήσετε να κλαίγεστε για την γυμναστική που δεν κάνατε χθες. Αντί αυτού, επικεντρωθείτε στο να κάνετε υγιεινότερες επιλογές, από τώρα. Η ορθή κίνηση του Ερμής σας βοηθάει επίσης να πλεύσετε προς τα εμπρός με πρωτοβουλίες για τη δουλειά σας. Στασιμότητες και παραλήψεις στο προγραμματισμό, εξαφανίζονται!

zwdia-taro-astra

ζωδια Αιγόκερως
Παραδοθείτε και εκτοξευτείτε! Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Τοξότη και στον δωδέκατο Οίκο σας, των ολοκληρώσεων, σας βοηθάει να αφήσετε το παρελθόν σας πίσω. Δεν μπορείτε να ελέγξετε τη μοίρα, ούτε μπορείτε να εμποδίσετε τη δική σας να εξελιχθεί. Το να αφεθείτε, είναι ο τρόπος για να μεγαλώσετε – και θαύματα θα συμβούν μόλις βγείτε από τον δικό σας δρόμο. Όχι ότι πρέπει να ψηλαφήσετε στο σκοτάδι με αυτή τη διαδικασία της παράδοσης. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αποκαλύψει μια σοφή φιγούρα ή έναν θεραπευτή που θα σας οδηγήσει κατά μήκος του νέου σας μονοπατιού. Και με τη δεύτερη Πανσέληνο στο Τοξότη στις 20 Ιουνίου, θέστε κάποιους διαχειρίσιμους σταθμούς για έναν μήνα από τώρα, κάποιους που αφορούν την αποτοξίνωση, την απλούστευση και την αποσυμπίεση. Την Κυριακή, μπορείτε να αρχίσετε να κλείνετε ραντεβού με κομμωτήρια, κέντρα τατουάζ, φωτογράφους και προξενητές.

Αστρολογια Ο Ήλιος στους Διδύμους

Πανσεληνος 21/05 Το Ξεκαθαρισμα

Ο αγγελιοφόρος Ερμής βγαίνει από τον ανάδρομο κύκλο του και ενδυναμώνει τον ερωτικό, λαμπερό πέμπτο Οίκο σας μέχρι τις 12 Ιουνίου. Μπορείτε να εμπιστευτείτε και πάλι τη δύναμη σας να παίρνετε καλαίσθητες αποφάσεις (αν και μπορεί να θέλετε να περιμένετε μέχρι να περάσει και η Σκιά του ανάδρομου κύκλου, μέχρι τις 7 Ιουνίου για να κάνετε πιο δραματικές αλλαγές). Όταν φαίνεστε καλά, η αυτοπεποίθηση σας πετά στα ύψη – και η ερωτική σας ζωή ανταποκρίνεται σε είδος. Ερωτικά, όλα ήταν σκοτεινά με τον αγγελιοφόρο πλανήτη να ρίχνει κάποιες περιττές αμφιβολίες στο μείγμα. Αφήστε αυτά τα προβλήματα πίσω σας και γίνετε ξεκάθαροι για αυτά που θα ανεχτείτε και αυτά που δεν θα ανεχτείτε από το φλερτ σας! Αν πρέπει να το ξεπεράσετε, μην φοβάστε: η κάρτα χορού σας θα γεμίσει πολύ σύντομα και πάλι.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος
Όλοι για έναν και ένας για όλους! Η Πανσέληνος του Σαββάτου ανάβει τον εντέκατο Οίκο σας των συνεργατικών εγχειρημάτων, φέρνοντας μια ομαδική προσπάθεια στο προσκήνιο. Έχετε σχηματίσει, ή έχετε βρει την ομάδα των ονείρων σας, Υδροχόοι; Αν ναι, τα γεγονότα του Σαββάτου μπορεί να φέρουν κάποια αιτία για κοινή γιορτή – έναν καλό λόγο να ξεκουράσετε τα αφρώδη σας στον πάγο. Αν όχι, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κινηθεί σε ένα μεγαλύτερο και καλύτερο πρωτάθλημα. Προορίζεστε για μεγάλα πράγματα, Υδροχόοι.

Μην αφήνετε ανθρώπους που δεν επικεντρώνονται να σας καθυστερούν. Ξεκινήσετε να τσεκάρετε νέα σκηνικά από τώρα και μπορεί να βρείτε τη φυλή σας μέχρι τις 20 Ιουνίου όταν μία σπάνια, δεύτερη Πανσέληνος στο Τοξότη θα ανάψει τον ουρανό. Την Κυριακή, ο Ερμής, ξυπνάει από έναν δύσκολο, διάρκειας τριών εβδομάδων ανάδρομο κύκλο στον τέταρτο Οίκο της οικειότητας σας. Πείτε την αλήθεια: ο εσωτερικός σας κύκλος σας ανεβάζει ψηλότερα ή μήπως σας σέρνει προς τα κάτω; Μην αυταπατάστε Υδροχόοι, οι άνθρωποι πιο κοντά σε εσάς θα διαμορφώσουν την προοπτική σας στη ζωή. Κάποιες αλλαγές μπορεί να επιβάλλονται. Αν περιμένατε σε αναμμένα κάρβουνα για να ξεκινήσετε ένα πρότζεκτ διακόσμησης ή αναδιαμόρφωσης, ξεκινήστε να φτιάχνετε σχέδια και να μαζεύετε δείγματα ταπετσαρίας. Η Σκιά του ανάδρομου κύκλου παραμένει έως τις 7 Ιουνίου ωστόσο, οπότε μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε ως τότε για να δώσετε στους εργολάβους το πράσινο φως.

zodia-astra-tarot

 

ζωδια Ιχθύες
Η Πανσέληνος του Σαββάτου στον Τοξότη και στον τομέα της καριέρας σας – η πρώτη από ένα σπάνιο συνεχόμενο ζεύγος – σας φέρνει μια δόση γλυκιάς επιτυχίας. Αφήστε όλα αυτά τα κρυφά και τα όχι και τόσο κρυφά ταλέντα σας να γνωστοποιηθούν, Ψάρια. Κάποια ηγετική θέση φωνάζει το όνομα σας και αν και μπορεί να μην μοιάζετε με όλα τα κουστούμια που χαλαρώνουν στα VIP σαλόνια, η δημιουργικότητα σας είναι αυτή που σας κέρδισε αυτή την επάξια θέση. Μπόνους: με την επόμενη Πανσέληνο στον Τοξότη στις 20 Ιουνίου, θα συνεχίσετε να πηγαινετε ψηλότερα τον επόμενο μήνα. Το ταβάνι δεν μπορεί να σας συγκρατήσει!

Την Κυριακή, ο αγγελιοφόρος Ερμής επιταχύνει στον καινοτόμο τρίτο Οίκο σας, μετά από μία περίπλοκη, τριών εβδομάδων ανάδρομη πορεία. Να μείνετε ή να φύγετε; Λοιπόν, τι λέτε και τα δύο, Ιχθύες; Η προσπάθεια σας να ακολουθήσετε μόνο έναν δρόμο δεν σας έχει οδηγήσει σε ικανοποιητική κατάληξη. Αγκαλιάστε την δικαιωματική σας θέση σε αυτή την εποχή των «παυλών», όπως λογιστής –παύλα- D-J, ή εκτελεστικός – παύλα- ανθρωπιστής. Οι αντιφάσεις δεν είναι υποκρισία. Η ζωή δίπλα στην πόλη ή η μετακίνηση για εργασία μπορεί να είναι γραμμένες στα άστρα αυτή τη στιγμή επίσης. Η ζωή σας είναι δική σας για να την σεναριογραφήσετε, ειδικά με τον Ερμή να επιταχύνει μέσα από αυτό το σημείο του χάρτη σας μέχρι τις 12 Ιουνίου.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia