ζωδια σαββατοκύριακο 23-24/04 Β

erwtikes-provlepseis-kyriaki-19-4

ζωδια ωροσκοπιο για ολους Σαββατοκυριακο 16-17/04 B

ζωδια ζυγός

Η Σελήνη γυρίζει την πλάτη στον επικοινωνιακή Ερμή και επηρεάζουν τον 8ο Οίκο σας της εσωτερικότητας το Σάββατο, γι’ αυτό κι εσείς καλείστε να υπηρετήσετε τις σιωπηρές δονήσεις τους. Η διαίσθησή σας ενδέχεται να σας οδηγήσει σε ένα άτομο που θα σας φανεί χρήσιμο όσο αφορά την καριέρα σας. Στο ρομαντικό στρατόπεδο μια έλξη κοχλάζει χωρίς να έχει ειπωθεί τίποτα φωναχτά, όμως νιώθετε αυτά τα μάτια πάνω σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Απολαύστε το σπινθηροβόλο κλίμα και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες, βρείτε εσείς έναν έξυπνο τρόπο να αποσπάσετε «χρόνο για δύο». Μπορεί και όχι, αν αυτή η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας είναι μόνο μια ευχάριστη υπενθύμιση ότι εξακολουθείτε να σαγηνεύετε!

Την Κυριακή ακολουθήστε το ρητό «μόνο γεγονότα». Σας πνίγει ένας ωκεανός συναισθημάτων και είναι καιρός να πιαστείτε από κάπου. Η διαφωτιστική Σελήνη από τον Τοξότη, θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε τη ζωή σας από την οπτική της λογικής.

Μέσα στη σύγχυσή σας, είναι πιθανό να έχετε ξεχάσει να υπολογίσετε και την οπτική του άλλου ατόμου. Δεν είναι απαραίτητο να συμφωνείτε πάντα με τον άλλο, ωστόσο ένα «ναι, πρέπει να είναι δύσκολο για σένα» μπορεί να κάνει θαύματα για να κατευνάσει τις εντάσεις και να οδηγήσει σε μια συναινετική λύση.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια σκορπιός
Αγαπώ, δεν αγαπώ… Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ερμή το Σάββατο, ενδέχεται να σας φέρει στην επιφάνεια ανάμικτα συναισθήματα για το ταίρι σας ή ένα ιδιαίτερο άτομο. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε οριστικές αποφάσεις, ακόμη κι αν οι δονήσεις ανάμεσά σας δεν είναι όπως θα έπρεπε. Ίσως χρειάζεστε λίγη απόσταση, να δείτε τους φίλους σας ή να περάσετε λίγο χρόνο μόνο με τον εαυτό σας. Μην νιώθετε ενοχές γι’ αυτό, η απουσία κάνει την καρδιά να χτυπά πιο δυνατά.
Ωστόσο την Κυριακή θα μπορείτε να επιστρέψετε στην τρυφερότητα – και με έναν τρόπο που να δείχνει ξεκάθαρα ότι νοιάζεστε. Με τη συνεύρεση της Σελήνης με τον θετικό Άρη στον 2ο Οίκο σας της ειλικρίνειας, δεν θέλετε άλλες σκιερές γωνιές ή ερωτηματικά. Αντί για χτυπήματα, μήπως είναι προτιμότερη μια αγκαλιά; Οι άνθρωποι γύρω σας έχουν ανάγκη να τους δείξετε ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά, γι’ αυτό χαλαρώστε τον τρόπο σας και κοιτάξτε τους στα μάτια για να συνειδητοποιήσετε πώς νιώθουν. Όποια κι αν θεωρείτε ότι είναι η αποστολή που επεξεργάζεστε, θα φτάσετε στη γραμμή τερματισμού πολύ πιο γρήγορα αν έχετε ισχυρούς συμμάχους να σας στηρίζουν.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

ζωδια τοξότης
Η άρνηση δεν είναι κινέζικη λέξη. Η Σελήνη γυρίζει την πλάτη στον λογικό Ερμή το Σάββατο και σας αναγκάζει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα εκείνα που υποκρύπτουν συναισθηματικό πόνο. Αν νιώθετε πιεσμένοι, η συσσώρευση άγχους είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και ξεκινήστε την έρευνα, ακόμη κι αν χρειάζεται να μιλήσετε με άτομα που είναι διατεθειμένα να σας βοηθήσουν γιατί έχουν βρεθεί στη θέση σας. Οι συμβουλές τους θα καταφέρουν να απλοποιήσουν τη διαδικασία και μπορεί τελικά να δείτε ότι τίποτα δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο νομίζατε!
Η αρμονική θέση της Σελήνης με τον προωθητικό Άρη από τον Τοξότη την Κυριακή, θα σας επιτρέψει να εστιάσετε στην ευτυχία σας και ειδικά στον τομέα της καριέρας. Είναι αποδοτική η διαδρομή που ακολουθείτε; Πέρα από την επευφημία που μπορεί να σας δίνει η δουλειά σας, σας ευχαριστημένοι με τον τρόπο που περνάτε τον χρόνο σας – και σας μένει αρκετός για τον εαυτό σας όταν τελειώνει η δουλειά; Ίσως πρέπει να αποφασίσετε να αφήσετε ή να αλλάξετε κάτι που σας κάνει ράκος ή καταβροχθίζει τις καλύτερες ώρες της ζωής σας.

zwdia

 

ζωδια αιγόκερως
Ούτε να διανοηθείτε αυτό το Σάββατο να συμβιβαστείτε! Αν και δεν είναι του τύπου σας να χαλάτε τη διάθεση των άλλων, αν βλέπετε ότι κάτι είναι ημίμετρο, μιλήστε! Εσείς έχετε καλύτερες ιδέες για διασκέδαση. Και αν η συγκεκριμένη παρέα δεν θέλει να ακολουθήσει, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε άλλη. Με λίγα λόγια, αυτό το Σάββατο χρειάζεστε δράση, που σημαίνει να φτάσετε σε παρακμή και άγριες κινήσεις που δεν αποκλείουν και τον έρωτα. Αφεθείτε!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Την Κυριακή θα είστε σε απόλυτο συντονισμό με το σύμπαν, χάρη στη Σελήνη -που βρίσκεται στον Τοξότη – και τον ενισχυτικό Άρη στον μυστικιστικό 12ο Οίκο σας. Δώστε σημασία σε συμπτώσεις που θα σας προκύψουν, όπως να ακούσετε διαφορετικούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν την ίδια ασυνήθιστη λέξη ή να συζητούν τον ίδιο τίτλο βιβλίου. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε αυτά τα κοσμικά αχνάρια, ίσως θέλουν να σας οδηγήσουν σε κάποια απάντηση. Επίσης θα είναι συνετό για εσάς να δείξετε εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας όταν μιλάτε με κόσμο. Αν έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να ανοίξετε συζήτηση, τολμήστε το. Ίσως υποκρύπτει μια μοιραία γνωριμία.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Άραγε να ηγηθείτε του ψηφοδελτίου ή να βρείτε άμεσα άλλη ομάδα αυτό το Σάββατο; Η συγκεκριμένη αναζητά ηγέτη και είστε πολύ πρόθυμοι να αποδεχθείτε αυτό το κάλεσμα. Όμως με την Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή, κάποια πράγματα είναι λίγο συσκοτισμένα… Για παράδειγμα, ποιες ευθύνες συνοδεύουν τον υπεύθυνο, πόσες ώρες πρέπει να αφιερώσει στον στόχο, θα έχετε μια αξιοπρεπή ομάδα στήριξης; Όσο κολακευτικό κι αν είναι να είστε περιζήτητοι και επιθυμητοί γι’ αυτό τον ρόλο, ίσως είναι πολύς ο φόρτος της ανάληψής του αυτή την στιγμή. Μάθετε όλα τα δεδομένα πριν αποφασίσετε.
Την Κυριακή τη δύναμη θα την έχουν οι αριθμοί, χάρη στη Σελήνη και τον ακλόνητο Άρη στον Οίκο σας των συμμάχων. Θα υπάρξει μια νέα εισαγωγή στην αγαπημένη σας παρέα, σε μια συνάντηση ή σε ένα πάρτυ. Λειτουργήστε γρήγορα, πριν να αδράξει την ευκαιρία κάποιο άλλο άτομο και σας κλέψει την ευκαιρία. Συστηθείτε, κάντε την πρόταση να κεράσετε καφέ και εξασφαλίστε την επαφή! Ίσως μάλιστα αποφασίσετε να μεταπηδήσετε σε άλλη παρέα. Θα είστε το μικρό ψάρι στη μεγάλη λίμνη, όμως έτσι θα έχετε την ευκαιρία να ωριμάσετε και να αναδειχθείτε!

zodia-astra-tarot

ζωδια ιχθύες
Η ώρα της αλήθειας… μπορείτε να την χειριστείτε; Το Σάββατο η Σελήνη θα γυρίσει την πλάτη στον περίεργο Ερμή, προειδοποιώντας σας να μην εμπλακείτε στις υποθέσεις άλλων ανθρώπων. Αν θέλετε να παραμείνετε ελεύθερο πνεύμα χωρίς το βάρος δραμάτων, υπάρχουν κάποια ερωτήματα που δεν πρέπει να τα υποβάλετε. Να έχετε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι δεν είναι δική σας δουλειά να «διορθώσετε» φίλους, συγγενείς ή τους αγνώστους που λυπάστε ή αγαπάτε. Η εποχή αυτή σας μαθαίνει ότι το να μένετε μακριά από τέτοιες πρακτικές, είναι στην ουσία ο καλύτερος τρόπος να βοηθήστε τους ανθρώπους εκείνους που πρέπει κάποια στιγμή να σταθούν μόνοι τους στα πόδια τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις
Η συνάντηση της Σελήνης με τον διεκδικητικό Άρη στον Οίκο σας της καριέρας την Κυριακή, θα σας δώσει τον χρόνο να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές σας κατευθύνσεις. Είστε ευχαριστημένοι με την κατεύθυνση που σας πηγαίνει η δουλειά σας; Αν όχι, αρχίστε να ξεφυλλίζετε τις αναξιοποίητες επαφές σας. Κάποια άτομα μπορούν να σας βοηθήσουν να ανοίξουν πόρτες για εσάς, αρκεί να δώσετε το έναυσμα. Κάντε αισθητή την παρουσία σας μέσω κοινωνικών δικτύων ή με ένα ενημερωτικό μέιλ. Δεν αποκλείεται και η επαφή δια ζώσης, καθώς οι στρατηγικές κοινωνικές σας έξοδοι το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να σας βρουν στον ίδιο χώρο με το άτομο που αναζητάτε. Αν χρειαστεί να προσφέρετε κάποιες ώρες εθελοντικά ως βοηθός, προκειμένου να περάσετε τη συγκεκριμένη πόρτα που σας ενδιαφέρει, να είστε βέβαιοι ότι θα αξίζει τον κόπο. Όλα εξαρτώνται από τον κόσμο που γνωρίζετε!

zwdia-agnh