ζωδια σαββατοκύριακο 24-25/09 Α

zhozefina-uoll-zm-46

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 24-25/09 Α

ζωδια Κριός
Χαλαρώστε και βολευτείτε στο σπίτι. Αυτό το Σάββατο η Σελήνη είναι στον στοργικό Καρκίνο. Δεν θα θέλετε να κάνετε πολλά περισσότερα από το να τριγυρίσετε γύρω από το σπίτι, να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα από τη ντουλάπα σας για τη νέα σεζόν ή να βράσετε ένα τσαγάκι. Τα άστρα της Κυριακής κάνουν μια 180 μοιρών στροφή, καθώς η Σελήνη μπαίνει στον επιδεικτικό Λέοντα και στον παθιασμένο πέμπτο Οίκο σας. Ο έρωτας, η διασκέδαση και η δημιουργικότητα μπαίνουν στην κορυφή της ατζέντας σας.

Αυτή είναι επίσης μια καταπληκτική ημέρα για να ολοκληρώσετε ένα δημιουργικό ή DIY έργο. Προετοιμαστείτε επίσης για τη Δευτέρα, που ο Ήλιος και ο Δίας συνδυάζουν τις επεκτατικές δυνάμεις τους κάνοντας μια μοναδική μέσα στο έτος συνάντηση στο Ζυγό και στον τομέα των σχέσεών σας. Μια συνεργασία, είτε ρομαντική είτε επαγγελματική, θα μπορούσε να ανέβει σε νέα ύψη. Μπορεί ήδη να νιώθετε αυτά τα συνεργατικά vibes να ανάβουν από το Σαββατοκύριακο.

 

ζωδια Ταύρος
Ένα κοινωνικό Σάββατο σας περιμένει, καθώς Η Σελήνη πλέει μέσα από τον Καρκίνο και τον τρίτο Οίκο σας, της τοπικής δράσης. Τσεκάρετε ένα live show, αρπάξτε μερικά εποχιακά προϊόντα από την αγορά, απολαύστε το ποτό σας σε ένα νέο μέρος. Οι συζητήσεις θα είναι πηγή έμπνευσης, οπότε περάστε χρόνο με φίλους που θα σας βοηθήσουν να δείτε τα πράγματα από μια νέα οπτική.

zodia-taro-45

Την Κυριακή η Σελήνη εγκαθίσταται στο Λέοντα και τον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας. Απολαύστε μια χαλαρή μέρα στο σπίτι και μην κάνετε τίποτα, Ταύροι, ή βάλτε τη ζωή σας στο σπίτι σε μια τάξη. Περάστε χρόνο με την οικογένειά σας ή απλά φροντίστε τον παραμελημένο από καιρό εαυτό σας. Καλή είδηση: θα πάρετε ένα ακόμα κύμα κινήτρων τη Δευτέρα, όταν ο ενεργητικός Ήλιος και ο ζωηρός Δίας θα ενωθούν στον υγιή, οργανωτικό έκτο Οίκο σας, εμπνέοντας μια καλή βόλτα στο γυμναστήριο ή ένα έξαλλο ξεκαθάρισμα.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Δίδυμοι
Χειριστείτε τις πρακτικές λεπτομέρειες το Σάββατο, Δίδυμοι. Η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και στον εργατικό δεύτερο Οίκο σας, βοηθώντας σας να καλύψετε τη διαφορά στα καθήκοντά σας. Βάλτε μερικά πλυντήρια, γεμίστε το ψυγείο σας, πληρώστε τους λογαριασμούς σας. Μέχρι την Κυριακή η Σελήνη κινείται στο Λέοντα και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, πυροδοτώντας μερικά – κάλλιο αργά παρά ποτέ – σχέδια. Συσπειρώστε τους φίλους σας σε ένα απογευματινό στέκι / pub / καφετέρια / gallery.

Κρυφή ματιά: αύριο, η μοναδική ετήσια ένωση του ακτινοβόλου Ήλιου και του ξέγνοιαστου Δία, πραγματοποιείται στον πέμπτο Οίκο σας του πάθους και του ρομαντισμού. Αυτή θα μπορούσε να είναι μία από τις καλύτερες ημερομηνίες για την αγάπη – ή μια πολύ σημαντική στιγμή που θα ανοίξετε την ψυχή σας. Μην εκπλαγείτε αν αισθανθείτε αυτά τα vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Κάντε το δικό σας αυτό το Σάββατο! Με τη Σελήνη να πλανάται στον Καρκίνο όλη την ημέρα, θα είστε σαν υπερδραστήριο καβούρι, ανήσυχοι και ανυπόμονοι να περιφερθείτε ελεύθερα. Μην δώσετε υποσχέσεις ή μην κάνετε συγκεκριμένα σχέδια, γιατί τότε μάλλον θα χρειαστεί να ξεγλιστρήσετε από αυτά. Δεν είναι η ώρα να πείτε «ναι», μόνο για να κάνετε τους άλλους χαρούμενους. Βγείτε έξω σόλο και αφήστε τον αυθορμητισμό σας να σας καθοδηγήσει.

Την Κυριακή θα επιστρέψετε πίσω στους τρόπους σας, όταν η Σελήνη περνάει στο Λέοντα και τον γειωμένο δεύτερο Οίκο σας. Αντιμετωπίστε τυχόν πρακτικά καθήκοντα ή βγείτε για μια ημέρα πολυτέλειας (ψώνια, χαλάρωση, καφέ με πρωινό). Αύριο, το σπίτι και η οικογένεια γίνονται το κομβικό σημείο σας, καθώς ο λαμπερός Ήλιος και ο επεκτατικός Δίας κάνουν τη μοναδική μέσα στο έτος ευθυγράμμισή τους. Αυτό το δυναμικό δίδυμο θα συναντηθεί στον τέταρτο Οίκο σας του σπιτιού και της οικογένειας, γεγονός που θα μπορούσε να ενεργοποιήσει τους οικογενειακούς δεσμούς, να εμπνεύσει μια μετακόμιση ή να προμηνύσει μια εγκυμοσύνη. Μπορεί και να αισθανθείτε αυτά τα ζεστά vibes ήδη από το Σαββατοκύριακο.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Χασμουρητά! Κρατήστε το μαξιλάρι σας και την πιο άνετη πιτζάμα σας πρόχειρα το Σάββατο, Λιοντάρια – δεν έχει σημασία πόσο δελεαστικές μπορεί να είναι οι κοινωνικές προσκλήσεις σας. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον Καρκίνο και τον δωδέκατο Οίκο σας της ξεκούρασης, διατηρώντας την ενέργειά σας σε χαμηλά επίπεδα. Η διάθεσή σας θα μπορούσε να είναι λίγο βαριά, επίσης. Αντί να πιέσετε τα όριά σας, διατηρήστε τα καύσιμά σας για την Κυριακή, όταν η Σελήνη θα πλέει στο Λέοντα και η ζωτικότητά σας θα επιστρέψει σε πλήρη ισχύ.

Ειδοποίηση Spoiler: τη Δευτέρα ο λαμπερός Ήλιος και ο ειλικρινής Δίας κάνουν τη μοναδική ετήσια ένωσή τους, πυροδοτώντας τον επικοινωνιακό τρίτο Οίκο σας. Υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αισθανθείτε αυτά τα ευτυχή vibes που ρέουν, ήδη από το Σαββατοκύριακο. Θα είστε σε μοναδική φόρμα, με τις πνευματώδεις παρατηρήσεις σας και τις σπινθηροβόλες απόψεις σας, οπότε ας αρχίσουν οι δυναμικοί διάλογοι!

zodia-zvdia-75

ζωδια Παρθένος
Αφήστε την κοινωνική πλευρά σας ελεύθερη το Σάββατο και χωρέστε όση δράση μπορείτε μέσα στην ημέρα. Η Σελήνη θα ολοκληρώσει μια επίσκεψη στον Καρκίνο και τον ανθρωποκεντρικό ενδέκατο Οίκο σας, βοηθώντας σας να χειριστείτε τα πλήθη και να απολαύσετε την καλή αυτή αίσθηση. Θα μπορούσατε να κλατάρετε την Κυριακή ωστόσο, όταν η Σελήνη βυθίζεται στο Λέοντα και τον υπνωτικό δωδέκατο Οίκο σας, κρούοντας την καμπάνα για ξεκούραση. Σεβαστείτε τα όριά σας, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες, και επικεντρωθείτε στο ξεμπέρδεμα των εκκρεμοτήτων σας.

Ξεκουραστείτε, γιατί τη Δευτέρα ο κινητήριος Ήλιος και ο επεκτατικός Δίας κάνουν την ετήσια συνάντησή τους, και για φέτος ευθυγραμμίζονται στον Οίκο της εργασίας και των χρημάτων σας. Ένα κύμα από συναρπαστικές ειδήσεις και ευκαιρίες μπορεί να κατευθύνονται προς το μέρος σας, με σημάδια νομισμάτων ή με έναν φανταχτερό τίτλο να επισυνάπτονται. Πάρτε ένα τολμηρό ρίσκο καθώς μπαίνετε στην εργάσιμη εβδομάδα σας, κάνοντας τηλεφωνήματα, στέλνοντας βιογραφικά ή τολμηρά mail.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia