ζωδια σαββατοκύριακο 25-26/06 Α

69576_124103790987438_100001634520750_155473_5328126_n

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 25-26/06 Α

ζωδια Κριός

Ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο σας περιμένει καθώς η Σελήνη επισκέπτεται τους Ιχθύες και τον δωδέκατο Οίκο σας της επούλωσης των πληγών και του κλεισίματος. Αποχωρήστε από οποιαδήποτε σχέδια που θα αποστραγγίσουν την ενέργεια σας ή είναι περίτεχνα, όπου θα πρέπει να είστε σε κατάσταση «on» και πάρτε χρόνο για αποσυμπίεση. Ασχοληθείτε με εκκρεμότητες και ολοκληρώστε παρατεταμένα καθήκοντα.

Θα χαρείτε αν δεν έχετε τίποτα να κάνετε, διότι την Κυριακή ο τυχερός Δίας και ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας κάνουν το δεύτερο από τα δύο σπάνια τρίγωνα του τρέχοντος έτους. Η σκληρή σας δουλειά, σπουδή και επιμελής προσπάθεια, θα σας ανταμείψει με μια μεγάλη ποιοτική μεταλλαγή στην καριέρα σας την επόμενη εβδομάδα. Ξεκινήστε να ετοιμάζετε την υπόθεσή σας για μια προαγωγή που περιμένατε ή συντάξτε ιδέες για την μεγάλη σας στιγμή. Αν μόλις ξεκινήσατε την πορεία σας, κάποιος που παίρνει τις αποφάσεις θα μπορούσε να σας ανοίξει τις πόρτες. Θυμηθείτε, μια ταπεινή στάση θα σας ανοίξει το δρόμο. Ας είναι οι κατευθυντήριες ερωτήσεις σας αυτές: Πώς και πού μπορώ να κάνω τη διαφορά;

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Ταύρος
Βγείτε έξω και ανακατευτείτε με το πλήθος! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και τον φιλικό ενδέκατο Οίκο σας. Ξεχάστε τις βαριές τετ-α-τετ συνομιλίες ή τα περίτεχνα ραντεβού. Όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο θα είναι το σύνθημά σας. Η πραγματική είδηση αυτού του Σαββατοκύριακου φθάνει την Κυριακή, όταν ο τυχερός Δίας και ο αλχημιστής Πλούτωνας συναντώνται σε ένα χρυσό τρίγωνο – το δεύτερο από ένα σπάνιο δίδυμο τριγώνων του τρέχοντος έτους.

Αυτή η εμφάνιση που ανοίγει τις καρδιές θα μπορούσε να σας ανοίξει τις πύλες της αγάπης και της δημιουργικότητας. Μια εξ αποστάσεως ή διαπολιτισμική σχέση θα μπορούσε να αναπτυχθεί για τους αδέσμευτους Ταύρους. Τα ζευγάρια θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ένα ταξίδι που θα τους αλλάξει τη ζωή ή ακόμα και μια μετακίνηση. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να αφήσετε τα όρια της πόλης, επεκτείνετε τα σύνορα της ζώνης άνεσης σας. Το ρητό σας: ανοιχτό μυαλό, ανοιχτή καρδιά.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Δίδυμοι
Δώστε τους στόχους σας κάποια προσοχή αυτό το Σαββατοκύριακο. Η Σελήνη περνάει το Σάββατο και την Κυριακή της στους Ιχθύες και στον φιλόδοξο δέκατο Οίκο σας. Ενώ απολαμβάνετε να ζείτε στη στιγμή, λίγος οραματισμός του μέλλοντος θα σας κάνει καλό. Σκεφτείτε που θέλετε να είστε μέσα στους επόμενους μήνες, χρόνο, ακόμη και σε πέντε χρόνια. Προσδιορίστε μερικά βήματα δράσης που μπορείτε να ακολουθήσετε για να φτάσετε εκεί.

Η Κυριακή φέρνει την εκδήλωση των πρωτοσέλιδων, όταν ο επεκτατικός Δίας και ο μετασχηματιστικός Πλούτωνας συναντώνται σε ένα πρωτοποριακό τρίγωνο – το δεύτερο ενός σπάνιου δίδυμου του τρέχοντος έτους. Αγγίζοντας τα πιο συναισθηματικά μέρη του χάρτη σας, ο Δίας και ο Πλούτωνας ανοίγουν τις συναισθηματικές πύλες και θέτουν το μεθυστικό ζώδιο σας σε βαθιά επαφή με την καρδιά σας. Μια γυναίκα ή ένα μέλος της οικογένειας σας θα μπορούσε να διαδραματίσει τον κεντρικό ρόλο, οπότε γαλουχήστε τους δεσμούς που σας συνδέουν. Το σπίτι σας θα μπορούσε επίσης να υποβληθεί σε μετασχηματισμό. Είναι μια μετακίνηση, ένας νέος συγκάτοικος ή μια αναδιοργάνωση της διακόσμησης του, στα αστέρια, Δίδυμοι;

zwdia - love

ζωδια Καρκίνος
Διευρύνετε τους ορίζοντές σας, Καρκίνοι. Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και τον κοσμικό ένατο Οίκο σας, καλώντας σας να αφήσετε τα όρια της πόλης σας, ή τουλάχιστον, τα οικεία τμήματά της. Δείτε αν μπορείτε να συγκεντρώσετε ένα καραβάνι για να πάτε στην παραλία ή σε ένα φεστιβάλ. Ξεκινήστε να περιεργάζεστε σχέδια ταξιδιών και εγγραφείτε στις ειδοποιήσεις εισιτηρίων.

Εν τω μεταξύ, μια ριζοσπαστική αλλαγή έρχεται την Κυριακή, ευγενική χορηγία του πρωτοποριακού τρίγωνου Δία-Πλούτωνα. Αυτό είναι το δεύτερο, από ένα σπάνιο δίδυμο τριγώνων που θα αγγίξουν τις διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Μια ειλικρινής συζήτηση θα μπορούσε να αλλάξει την πορεία μιας σημαντικής σχέσης. Το ρητό «η αλήθεια θα σας ελευθερώσει» δεν ήταν ποτέ πιο αληθινό από τώρα. Και αν συμβεί να σας ελευθερώσει από κάνα δυο ανικανοποίητες φιλίες, έτσι είναι η ζωή. Θα αφήσετε ελεύθερο χώρο για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στα υψηλά vibe του κύκλου σας.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Λέων
Ο λα λα! Η Σελήνηπερνάει όλο το Σαββατοκύριακο της στους Ιχθύες και τον ερωτικό όγδοο Οίκο σας, ανεβάζοντας τις θερμοκρασίες του σέξι καλοκαιριού. Επικεντρωθείτε σε ένα ξεχωριστό πρόσωπο – ή έργο. Οι δυνάμεις της συγκέντρωσης σας είναι οξείες και θα μπορούσατε επιτέλους να σκαλίσετε κάποια εργασία που απαιτεί συγκέντρωση. Αποσυντονιστείτε από τους περισπασμούς, Λέοντες. Αλλά το πρωτοποριακό τρίγωνο Δία-Πλούτωνα της Κυριακής κλέβει την κοσμική εμφάνιση. Το δεύτερο, ενός σπάνιου δίδυμου τριγώνων του 2016 (το πρώτο ήταν στις 16 Μαρτίου). Αυτή η αρμονική ευθυγράμμιση θα μπορούσε να μετατρέψει τα οικονομικά σας.

Το κλειδί; Οργανωθείτε. Το ξεκαθάρισμα και το ξεκοκάλισμα, θα ανοίξουν το δρόμο στον μυστικιστή Πλούτωνα και τον τυχερό Δία, για να κάνουν τα μαγικά τους. Προσθέστε πινελιές ομορφιάς στο σπίτι σας και στο χώρο εργασίας σας και σκεφτείτε τρόπους που μπορείτε να φέρετε περισσότερη χαρά και αισθησιασμό στις μέρες σας. Η άσκηση μπορεί επίσης να είναι μια ισχυρή κινητήρια δύναμη για την προσέλκυση της αφθονίας. Όταν μετακινείτε το σώμα σας και παίρνετε την καλή αίσθηση των ενδορφινών που ρέουν στο σώμα, όλα τα άλλα αλλάζουν.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια Παρθένος
Βρείτε χρόνο για τους ανθρώπους που αγαπάτε περισσότερο, Παρθένοι. Αυτό το Σαββατοκύριακο η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες και στην γωνιά των σχέσεων σας, φωτίζοντας τους στενότερους δεσμούς σας. Αν ήσασταν απασχολημένοι στην ανάμειξη και το ανακάτεμα με τους άλλους, βάλτε προτεραιότητα στους ανθρώπους από τον στενό σας κύκλο. Ένα ειδύλλιο θα μπορούσε ακόμη και να αναπτυχθεί με ένα ξεχωριστό πρόσωπο και τα ζευγάρια θα συγχρονιστούν και πάλι.

Αλλά το κοσμικό θέαμα θα συμβεί την Κυριακή, όταν ο τυχερός Δίας και ενεργητικός Πλούτωνας, ευθυγραμμίζονται στο δεύτερο, από τα δύο σπάνια τρίγωνα του τρέχοντος έτους. Ο Δίας είναι στο ζώδιό σας και συγχρονίζεται με τον Πλούτωνα στη ζώνη της αυτοέκφρασης σας και της αγάπης. Ήρθε η ώρα να μιλήσετε! Είτε μοιράζεστε την δημιουργική ιδιοφυΐα σας, εκφράζοντας παθιασμένα την αλήθεια σας ή αποκαλύπτετε τις επιθυμίες σας σε έναν εραστή, απενεργοποιήστε τα φίλτρα σας. Εάν οι άλλοι δεν μπορούν να χειριστούν την ειλικρίνειά σας, έτσι είναι η ζωή. Κάντε το δικό σας, Παρθένοι – ήρθε η ώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia