ζωδια σαββατοκύριακο 25-26/06 B

erwtikes-18314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 25-26/06 B

ζωδια Ζυγός

Κάντε τα να συμβούν, Ζυγοί. Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον υγιεινό, οργανωμένο έκτο Οίκο σας. Αυτός ο σωρός των ρούχων δεν θα φτιαχτεί από μόνος του, οπότε αντιμετωπίστε τις δουλειές σας και τα διοικητικά πράγματα που έχετε να κάνετε και τα αποφεύγατε. Κάντε μία τουλάχιστον καλή προπόνηση, αν όχι περισσότερη και αποθηκεύστε στα ντουλάπια σας μερικά φρέσκα, αληθινά τρόφιμα.

Αλλά η μεγάλη αλλαγή θα συμβεί την Κυριακή, όταν το δεύτερο από τα δύο σπάνια τρίγωνα Δία – Πλούτωνα του έτους.ενεργοποιούν τις πιο συναισθηματικές περιοχές του χάρτη σας. Προετοιμαστείτε για μια σημαντική εξέλιξη, Ζυγοί, καθώς τα συναισθήματά σας βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν κρατούσατε κάτι μέσα σας ή είχατε ένα μυστικό, αυτό το αρμονικό τρίγωνο σας δίνει το θάρρος να το αποκαλύψετε. Ανακουφίστε τον εαυτό σας και προετοιμαστείτε για ένα κύμα συντριπτικής, άνευ όρων, αγάπης. Bonus: μοιράζοντας από την καρδιά σας, δίνετε στους άλλους ανθρώπους την άδεια να κάνουν το ίδιο. Ελευθερώστε τον εαυτό σας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Σκορπιός

Μην σκεφτείτε καν να βγείτε από το σπίτι σας με αυτά τα ξεθωριασμένα σορτς ή το ατημέλητο παντελόνι της γιόγκα. Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον λαμπερό, ερωτικό πέμπτο Οίκο σας. Όλα (τα ενδιαφερόμενα) μάτια θα είναι πάνω σας και ακόμα και με την ατημέλητη, παλιά και ξεσκισμένη φανέλα σας, θα μπορούσατε να τραβήξετε τα βλέμματα, αλλά μια μικρή προσπάθεια θα ενισχύσει τον μαγνητισμό σας. Η αγάπη είναι στον αέρα, επίσης, έτσι παραδοθείτε στο φλερτ! Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί καλά θα κάνουν να σχεδιάσουν τουλάχιστον ένα αξέχαστο και υπερπολυτελές ραντεβού.

Την Κυριακή, μεγάλες ανακαλύψεις έρχονται μέσα από τον εσωτερικό σας κύκλο. Ένα θεραπευτικό τρίγωνο Δία – Πλούτωνα (η δεύτερη από τις δύο σπάνιες αυτές συναντήσεις φέτος) σας βοηθά να μετατρέψετε τους δεσμούς σε μια σημαντική συμμαχία. Ο Ισχυρός Πλούτωνας, είναι ο κυβερνήτης σας, Σκορπιοί, κάνοντας το αυτό, ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για εσάς. Μια ευκαιρία να συνεργαστείτε, ίσως με κάποιον από μακριά, θα μπορούσε επίσης να προκύψει. Μην διστάσετε να κάνετε μια εικονική συνεργασία. Το επόμενο δυναμικό σας ντουέτο θα μπορούσε να προκληθεί από μια ηλεκτρονική φιλία. Το κλειδί; Θα πρέπει να ανοιχτείτε περισσότερο, από ότι είστε συνηθισμένοι να κάνετε. Κρατήστε τα πράγματα ειλικρινή και αυθεντικά, αποκαλύψτε ακόμα και κάτι λίγο πιο προσωπικό. Στη συνέχεια, αρχίστε τη χαρτογράφηση των σχεδίων σας για την παγκόσμια κυριαρχία!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης

Σπίτι μου, σπιτάκι μου; Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και τον εγχώριο τέταρτο Οίκο σας, καλώντας για κάποια πολυπόθητη χαλάρωση. Κάντε λίγο φώλιασμα στον καναπέ σας ή πιάστε ένα βιβλίο και πηγαίνετε στην παραλία, είτε μόνοι σας είτε με ένα άτομο που δεν χρειάζεται να είστε ζωηροί. Μια στοργική γυναίκα, ενδεχομένως μια συγγενής, θα μπορούσε να παίξει καίριο ρόλο στις εκδηλώσεις αυτού του Σαββατοκύριακου.

Η Κυριακή μπορεί να είναι μία από τις πιο ισχυρές ημέρες του έτους, καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας, ο Δίας, σχηματίζει το δεύτερο από ένα ζευγάρι χρυσών τρίγωνων, με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα. Αυτή η σπάνια ευθυγράμμιση θα φέρει σημαντικές ανακαλύψεις στις ζώνες των χρημάτων και της καριέρας σας την επόμενη εβδομάδα. Αν παλεύατε ήδη με περιοριστικές πεποιθήσεις ή είχατε βυθιστεί σε μια νοοτροπία στενότητας, ετοιμαστείτε να σπάσετε αυτά τα εμπόδια. Νέες ευκαιρίες θα μπορούσαν να έρθουν από μακριά, ή θα μπορούσατε να έχετε μια «α-χα» στιγμή για το αληθινό σας μονοπάτι. Θυμηθείτε, σε ότι επικεντρώνεστε, διευρύνεται – οπότε επιλέξτε την αφθονία αντί του φόβου.

zwdia - love

ζωδια Αιγόκερως
Βγείτε έξω και κυκλοφορείστε! Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και τον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας, γεμίζοντας σας με χορευτικά σχέδια γρήγορα. Μην δεσμευτείτε σε κανένα σχέδιο υπό το πλαίσιο του παρόντος αυθόρμητου χάρτη των άστρων, γιατί θα θέλετε να πηγαίνετε και να φεύγετε όποτε σας αρέσει. Η Κυριακή φέρνει την πραγματική είδηση όμως, όταν ο τυχερός Δίας σχηματίζει το δεύτερο από τα δύο χρυσά τρίγωνα του τρέχοντος έτους, με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη ένεση έμπνευσης και αυτοπεποίθησης από το σύμπαν. Τα οράματά σας πετάνε με επιχρυσωμένα φτερά, οπότε ακονίστε αυτά που θέλετε τώρα. Μην περάσετε ούτε δεύτερο ανησυχώντας για το αν είναι «ρεαλιστικά» ή «πρακτικά». Απλά συντονιστείτε και παρακολουθήστε το σύμπαν να λειτουργεί σαν το GPS σας, στη χαρτογράφηση της διαδρομής σας προς τα εκεί. Η επιστροφή στο σχολείο, τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων ή ακόμα και ένα συναρπαστικό εγχείρημα, θα μπορούσε να είναι στα χαρτιά.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος
Επιβραδύνεται την ορμή σας, Υδροχόοι. Η Σελήνη περνάει όλο το Σαββατοκύριακο στους Ιχθύες και στον γειωμένο δεύτερο Οίκο σας, βάζοντας στην εστίασή σας όλα όσα είναι σχετικά με την ασφάλεια. Φέρτε τη σταθερότητα και την τάξη πίσω σε οποιαδήποτε μέρη της ζωής σας έχουν πάρει χαοτική πορεία, ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Την Κυριακή, ένα πρωτοποριακό τρίγωνο Δία – Πλούτωνα – το δεύτερο της χρονιάς ενός σπάνιου διδύμου τριγώνων -σαρώνει τις πιο μυστικιστικές και θεραπευτικές ζώνες του χάρτη σας.

Θα μπορούσατε να συναντήσετε μια αδελφή ψυχή, να λάβετε ένα απρόσμενο κέρδος ή απλά να προσπεράσετε κάποια συναισθηματικά εμπόδια. Αυτή η δυναμική ευθυγράμμιση των άστρων μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους σας, πιθανώς μέσω του διαλογισμού ή του μυστικισμού. Εάν σας ήταν αδύνατον να απελευθερώσετε τη δυσαρέσκεια σας, ο αισιόδοξος Δίας σας βοηθάει να συγχωρήσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Παραδοθείτε, Υδροχόοι – το να κρατάτε τον πόνο, το μόνο που κάνει είναι να σας πονάει περισσότερο.

tarw-zwdia

 

ζωδια Ιχθύες
Τι θέλετε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο, Ιχθύες; Ο ουρανός είναι το όριο σας, καθώς η Σελήνη θα περάσει και τις δύο ημέρες στο ζώδιό σας, φωτίζοντας τον ανεξάρτητο πρώτο Οίκο σας. Βάλτε τον εαυτό σας πρώτο, κάτι που δεν κάνετε συχνά – και επιδοθείτε σε κάποιον μοναχικό χρόνο, εξερευνώντας και περιπλανώντας όπου οι ιδιοτροπίες σας σας πάνε.

Τα αστέρια της Κυριακής κλέβουν την παράσταση, όταν ο τυχερός Δίας σχηματίζει ένα σπάνιο τρίγωνο με τον ενεργητικό Πλούτωνα στις διαπροσωπικές ζώνες του χάρτη σας. Είναι καιρός να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο με ένα φίλο ή έναν συνεργάτη; Μια online διασύνδεση θα μπορούσε να ανάψει, να μετατραπεί σε μια σχέση με μακροπρόθεσμο δυναμικό. (Ποτέ δεν ξέρεις, έτσι;!).Οι αλληλεπιδράσεις σας έχουν μια καρμική ποιότητα, οπότε δώστε προσοχή στους ανθρώπους που εισέρχονται στην τροχιά σας. Ισχυρές συνέργειες μπορεί να διαγράφονται στα άστρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65