ζωδια σαββατοκύριακο 27-28/08 Β

imerisies-provlepseis-paraskeyi-2-5

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 27-28/08 Β

ζωδια Ζυγός

Το Σάββατο η Αφροδίτη της αρμονίας και ο γενναιόδωρος Δίας θα συμμαχήσουν στον 12ο Οίκο σας της κατανόησης. Αν έχετε ψυχρανθεί με κάποια άτομα, είναι η κατάλληλη στιγμή να μπείτε στη διαδικασία συγχώρεσης. Φανείτε ανώτεροι και προσεγγίστε εσείς με φύλλο ελαίας…

Ωστόσο μην μπερδέψετε τη διαχείριση μιας προστριβής με το κρύψιμό της κάτω από το χαλί. Το θέμα δεν θα λυθεί, χωρίς μια ειλικρινή συζήτηση. Τολμήστε το, έχετε με το μέρος σας τη θεά της διπλωματίας και τον Δία της αυθεντικότητας. Εκφραστείτε, παραγκωνίζοντας τις ευθύνες του καθενός.

zodia-taro-45

Την Κυριακή ο επικοινωνιακός Ερμής ευθυγραμμίζεται με την Αφροδίτη της παρακμής, ανάβοντας το πράσινο φως στην πολυτέλεια που μόνο ένας Ζυγός μπορεί να προσεγγίσει! Τι θα λέγατε για πρόγευμα στο κρεβάτι, μετά από έναν χορταστικό ύπνο και ένα απολαυστικό μασάζ; Σήμερα εμμείνετε στις απολαύσεις! Με τη διάθεση για ενδοσκόπηση στο ζενίθ, πάρτε το σημειωματάριό σας στην παραλία και καταγράψτε τα συναισθήματά σας που ξεχειλίζουν. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας καθοδηγήσει.

 

ζωδια Σκορπιός
Πάλι σας έπιασαν οι εμμονές σας;
Το Σάββατο η Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στον αντικειμενικό 11ο Οίκο σας, επιδεικνύοντάς σας τη συνολική εικόνα. Αποστασιοποιηθείτε από την μηρυκαστική παγίδα των σκέψεών σας και γίνετε ειλικρινείς με τον εαυτό σας: γιατί προσπαθείτε να περάσετε ένα τετράγωνο από μια κυκλική τρύπα; Ξέρετε ότι είναι μάταιη η προσπάθεια να αλλάξετε τον εαυτό σας ή άλλα άτομα. Γι’ αυτό θα είναι συνετό να αρχίσετε να διευρύνετε την οπτική σας. Όσο εμμένετε στα τετριμμένα, ίσως εμποδίζετε κάποιες εξαιρετικές άλλες διαστάσεις μιας σχέσης. Δεν είναι απαραίτητο να χωρίζουν οι διαφορές…

Η συνάντηση του φλύαρου Ερμή με την λαμπερή Αφροδίτη την Κυριακή, θα σας εμπνεύσει να διερευνήσετε κάποιες νέες τάσεις. Έχετε την ικανότητα να προπορεύεστε σε αυτό τον τομέα, γι’ αυτό κάντε μια «έρευνα αγοράς» – από τα νέα στέκια της πόλης μέχρι τα νέα μουσικά ακούσματα. Επίσης μπορείτε να μαζέψετε την παρέα και να βγείτε, για να δώσετε εσείς νέα ζωή σε παλιά στέκια!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Τοξότης
Οι μαχητές του Σαββατοκύριακου να κάνουν ένα βήμα μπροστά!
Θα δυσκολευτείτε να δουλέψετε μέσα στο γραφείο αυτό το Σάββατο, καθώς ο κυβερνήτης σας ο Δίας θα συναντηθεί με τη δημιουργική Αφροδίτη στον Οίκο σας της καριέρας. Μην απολογηθείτε αν ακυρώσετε μια συνάντηση, επειδή έχετε έμπνευση για ένα νέο σχέδιο. Αυτοί οι πλανήτες συναντώνται μόνο μία φορά τον χρόνο και πυροδοτούν τους οραματισμούς σας.

Μην αποκρύψετε όσα ετοιμάζετε αυτή την περίοδο, ειδικά την Κυριακή που ο φτερωτός αγγελιαφόρος Ερμής θα διευρύνει το δίδυμο Αφροδίτης – Δία, στον αρρενωπό και διεκδικητικό 10ο Οίκο σας. Επιδιώξτε να βρεθείτε με επιτυχημένα άτομα του κύκλου σας, γιατί δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε συμμαχίες στρατηγικής σημασίας. Χωρίς να βιαστείτε να μπείτε σε λεπτομέρειες, μην παραμελήσετε να μάθετε τις ειδικότητες των άλλων. Είναι πιθανό να βρείτε έναν άντρα που θα στηρίξει πρόθυμα τις προτάσεις σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια Αιγόκερως
Το κλίμα θα είναι απόλυτα ρομαντικό αυτό το Σάββατο, καθώς ο ατρόμητος Δίας θα έχει την ετήσια συνεύρεσή του με την ερωτική Αφροδίτη. Η συνωμοσία τους λαμβάνει χώρα στην Παρθένο και στον 9ο Οίκο σας των ταξιδιών, γι’ αυτό δεν αποκλείονται οι αυθόρμητες αποδράσεις. Ακόμη και μια ημερήσια εκδρομή θα είναι αρκετή για να ανανεώσει τη χαρά σας για τη ζωή. Αν δεν μπορείτε να φύγετε αυτή τη στιγμή, τουλάχιστον οργανώστε το επόμενο μεγάλο ταξίδι σας. Θα είναι ιδανικό να το κάνετε με το έτερό σας ήμισυ ή ένα φιλικό σας άτομο που τολμά τα πάντα σε επίπεδο διασκέδασης!

Την Κυριακή θα κληθείτε να βγάλετε τη μάσκα σας, καθώς ο επικοινωνιακός Ερμής συντάσσεται με την γοητευτική Αφροδίτη και απαιτεί αυθεντικότητα. Να είστε διπλωματικά ειλικρινείς, αλλά να εστιάσετε σε λύσεις και όχι στο αναμάσημα των αιτιών για λάθη.
Το δίδυμο Ερμή – Αφροδίτης μπορεί να κεντρίσει και μια διαπολιτισμική επαφή. Να έχετε τα αφτιά σας τεντωμένα, για κάθε ελκυστική προφορά!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Υδροχόος
Η επαφή του ακόλαστου Δία με την ερωτική Αφροδίτη το Σάββατο, θα απαιτήσει από την σεξουαλική σας πλευρά να αναλάβει δράση! Νιώθετε την αγάπη ή τη σαγηνευτική έλξη; Αυτό το πλανητικό δίδυμο θα ωθήσει τον παρορμητισμό σας. Δεν θα διστάσετε να προσεγγίσετε ακόμη και άγνωστα άτομα που τράβηξαν την προσοχή σας, είτε να επικοινωνήσετε με το φιλικό σας άτομο «με προνόμια»…

Να διατηρήσετε ωστόσο και μια χροιά μυστηρίου, καθώς το υπονοούμενο έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα! Αν είστε δεσμευμένοι, μειώστε την ταχύτητά σας για να μπορέσετε να έρθετε κοντά. Περάστε χρόνο μαζί σήμερα, και θα γεφυρωθούν τα όποια χάσματα. Ένα γκουρμέ πικνίκ έκπληξη στην ύπαιθρο, θα αναζωπυρώσει το ρομαντισμό σας… και όλα τα υπόλοιπα!

Την Κυριακή ο Ερμής θα προσεγγίσει την Αφροδίτη στον αισθησιακό 8ο Οίκο σας, διευρύνοντας τις δονήσεις της αποπλάνησης. Αν δεν έχετε τελευταία την αίσθηση ότι σαγηνεύετε, ξεκαθαρίστε την ντουλάπα σας – θεωρητικά και κυριολεκτικά. Άντρες και γυναίκες, πετάξτε καθετί κακόγουστο ή αυστηρό. Αυτά τα ρούχα αποκρύπτουν όσα κολακευτικά διαθέτετε.
Αν νιώθετε προσβεβλημένοι ή ανασφαλείς για κάτι, πρέπει να το συζητήσετε τώρα. Όση ευαισθησία κι αν επιδεικνύει αυτό, η καθησυχαστική ανταπόκριση που θα λάβετε θα κατευνάσει όλους τους φόβους σας.

zodia-zvdia-75

ζωδια Ιχθύες
Η θριαμβευτική συνένωση του Δία με την Αφροδίτη στον 7ο Οίκο σας της διπλωματίας, έρχεται να αναδομήσει τη διάθεσή σας για δικαιοσύνη και αμεροληψία. Αν περνάτε μια δυσχερή φάση με το έτερο ήμισύ σας, αυτή η πλανητική όψη θα σας δώσει μια ειρηνική επίλυση. Αν είστε αδέσμευτοι, θα κεντριστεί το ενδιαφέρον σας για ένα άτομο με μακροπρόθεσμες προοπτικές. Με τον κοσμικό Δία παρόντα, δεν αποκλείεται να κάνετε αυτή τη γνωριμία στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Για τα ζευγάρια, ενδείκνυται ένα ταξιδάκι για την αναζωπύρωση του πάθους, είτε να εντάξετε κάτι καινούργιο στη διασκέδασή σας.

Την Κυριακή ο εκφραστικός Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη, και αυτή η όψη θα εξομαλύνει ακόμη περισσότερο τη σχέση σας. Θα εντοπίσετε εκείνους τους δημιουργικούς συμβιβασμούς, που δεν δίνουν την αίσθηση της θυσίας. Και ενώ το Σάββατο προωθείται ο διάλογος, την Κυριακή θα είναι καλό να υποβάλλετε τις ερωτήσεις σας και να ακούσετε – που είναι και το δύσκολο κομμάτι στην εξίσωση της επικοινωνίας! Μην υποθέτετε τίποτα, και σας επιφυλάσσονται ευχάριστες εκπλήξεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66