ζωδια σαββατοκύριακο 27-28/08 A

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

ζωδια ωροσκοπιο για όλους σαββατοκύριακο 27-28/08 A

ζωδια Κριός

Το Σάββατο η Αφροδίτη της αγάπης θα συναντήσει τον Δία στην Παρθένο, κι αυτό θα δώσει σε όλο το Σαββατοκύριακο μια αίσθηση προσγειωμένης ηρεμίας. Αν έχετε πρόθεση να εκφραστείτε με τη «γλώσσα της αγάπης», αυτή είναι η καλύτερη στιγμή. Μην σας απασχολήσει το τι θα μπορούσε να κάνει το ταίρι σας για εσάς, αλλά αναζητήστε τρόπους να είστε εσείς υποστηρικτικοί και προσηνείς.

Αυτή η ανιδιοτελής συμπεριφορά θα χαρίσει σε εσάς ένα συναίσθημα ανταμοιβής, και παράλληλα θα καθιερώσει την υπόστασή σας ως αναντικατάστατη δύναμη…Την Κυριακή ο επικοινωνιακός Ερμής θα συναντήσει την Αφροδίτη, ωθώντας σας να μετατρέψετε την κάθε ρουτίνα σας σε ιεροτελεστία!

zodia-taro-45

Ελαττώστε τους ρυθμούς σας και ετοιμάστε το πρόγευμα για δύο με πορσελάνινο σερβίτσιο αντί για σέικερ, και διαβάστε μαζί εφημερίδες αντί να ανοίξετε τα λάπτοπ. Τα άστρα ευνοούν και μια στροφή στην εξάσκηση τώρα, γι’ αυτό κάντε την εγγραφή σας στο στούντιο Πιλάτες που συζητάτε εδώ και καιρό. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάτε!

 

ζωδια Ταύρος

Τα βέλη έρχονται! Ο έρωτας θα είναι ο επισκέπτης αυτού του Σαββατοκύριακου, καθώς οι πλανήτες θα έχουν συνέδριο στον πύρινο 5ο Οίκο σας.

Την ενέργεια του Σαββάτου θα την καθορίσουν η Αφροδίτη της αρμονίας και ο Δίας της αισιοδοξίας, ανάβοντας κάποιες σπίθες με ένα άτομο που μπορεί να έχει άλλο υπόβαθρο από το δικό σας. Δεν αποκλείεται να αφορά και μια έλξη από απόσταση, γι’ αυτό διευρύνετε λίγο τις κεραίες σας… Για τα ζευγάρια, είναι ένα διήμερο που ευνοεί μια σύντομη απόδραση που θα εξελιχθεί σε φλογερή.

Ο Ερμής θα ενταχθεί στο σκηνικό την Κυριακή, για να χορέψει με την Αφροδίτη. Μην αφήσετε κανέναν να αναρωτιέται για τα αισθήματά σας, δείξτε τα με λουλούδια αντί για ηλεκτρονικά μηνύματα. Το απτό χαρτί με λέξεις γραμμένες από εσάς με κόκκινο στυλό, θα κάνει καλύτερη δουλειά από τα τυποποιημένα εικονίδια με φιλάκια. Δεν έχει πεθάνει ο ρομαντισμός, γι’ αυτό αξιοποιήστε αυτό το διήμερο για να τον απολαύσετε με την αφή και χειρονομίες λατρείας!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

ζωδια Δίδυμοι

Το μοίρασμα δείχνει φροντίδα. Όμως αυτό το Σαββατοκύριακο διοχετεύστε τη γενναιοδωρία σας μόνο στους πολύ αγαπημένους σας ανθρώπους.

Το Σάββατο η Αφροδίτη και ο Δίας θα συναντηθούν πρόσχαρα στον Οίκο σας της οικογένειας, κι αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τον στενό σας κύκλο. Μη διστάσετε να ξεσηκώσετε την οικογένεια για ένα πικνίκ. Η φύση θα αποτελέσει το ιδανικό σκηνικό για να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις από καρδιάς.

Την Κυριακή ο Ερμής της οργάνωσης θα συνευρεθεί με την Αφροδίτη, εμπνέοντάς σας να μείνετε στο σπίτι. Είναι ευκαιρία να κάνετε λίγη έρευνα όσο αφορά τη διακόσμηση, είτε να δοκιμάσετε νέες συνταγές στην κουζίνα που θα τις μοιραστείτε με φίλους και κοκτέιλ στο μπαλκόνι σας. Μια γυναικεία φιγούρα θα δώσει τη χροιά φροντίδας και έμπνευσης στην ημέρα. Επικοινωνήστε με την αδελφή σας ή μια στενή φίλη σας, που θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε μια περίπλοκη κατάσταση και να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Καρκίνος
Σίγουρα είστε μόνο φίλοι; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, γιατί επιφυλάσσονται εκπλήξεις αυτό το Σαββατοκύριακο!
Το Σάββατο η χαρωπή Αφροδίτη και ο ατρόμητος Δίας θα σχηματίσουν ένα αρμονικό τρίγωνο, που θα κεντρίσει τη διάθεσή σας για πειραματισμούς. Τα ελκυστικά χαρίσματα συγκεκριμένων ατόμων – η ευφράδειά τους, οι εκλεπτυσμένοι τρόποι τους – ενδέχεται να σας σαγηνεύσουν ξαφνικά. Δεν αποκλείεται αυτό να εμπίπτει και σε ένα άτομο με διαφορετική κουλτούρα από τη δική σας, εξαιτίας της επιρροής του Δία.

Το κλίμα θα είναι κολακευτικό, ακόμη κι αν διατηρήσει την πλατωνική του μορφή. Αν δεν δημιουργήσετε μωρά, ίσως στήσετε ένα συγκρότημα ή γράψετε μαζί ένα σενάριο. Οι δυνατότητες πάντως είναι απεριόριστες.
Την Κυριακή απολαύστε μια περιπετειώδη συνάντηση, καθώς ο πρόσχαρος Ερμής θα συνευρεθεί με την Αφροδίτη. Μπείτε στο αμάξι και οδηγήστε προς την παραλία τραγουδώντας στη διαδρομή, κάντε όποια παράκαμψη θέλετε και βρεθείτε στα πιο απρόβλεπτα μέρη. Είναι η ιδανική στιγμή να μιλήστε και για πιο πομπώδη ταξίδια, ενώ ενδείκνυται να κάνετε μια μεγαλειώδη απόδραση τώρα αμέσως!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια Λέων
Τα χρήματα φεύγουν από κάποια μυστική τρύπα στις τσέπες σας;
Το Σάββατο να αναμένετε να αναπνεύσετε με ανακούφιση, καθώς η Αφροδίτη της ωραιοποίησης και ο Δίας της αισιοδοξίας θα συμμαχήσουν στον 2ο Οίκο σας των θεμελίων.

Θα είστε τώρα σε θέση να δείτε καθαρά τη συνολική εικόνα, και θα συνειδητοποιήσετε πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσετε έναν έλεγχο με τα μετρητά σας. Δεν αποκλείεται να τραβήξει την προσοχή σας μια αγορά για το σπίτι ή την ντουλάπα σας, και θα μπορείτε να την κάνετε χάρη στη νέα ισορροπία που θα έχει ο προϋπολογισμός σας. Κάπως έτσι αποδίδει λίγη εγκράτεια!

Την Κυριακή ο φλύαρος Ερμής θα συναντήσει την εκλεκτική Αφροδίτη, και τα χρήματα δεν θα είναι απαγορευμένο θέμα. Μάλιστα κάποιες συζητήσεις για την οικονομική σας πορεία, δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε ιδέες για κοινές επαγγελματικές ευκαιρίες. Ένα άτομο του κοινωνικού σας κύκλου ίσως να έχει να σας συστήσει κάποιους πελάτες, είτε να σας πει για μια νέα δουλειά. Μη διστάσετε να θέσετε το θέμα.

zwdia-zodia-astrologia-65

 

ζωδια Παρθένος
Τα μικροπράγματα είναι αυτά που σας ταράζουν τα νεύρα;
Το Σάββατο η ειρηνευτής Αφροδίτη θα συναντήσει τον Δία στο ζώδιό σας, και θα σας βγάλει από αυτό τον εκνευρισμό. Είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε διορθωτικές κινήσεις για συμπεριφορές ή λόγια των προηγούμενων ημερών. Σε αυτή την κατηγορία εμπίπτει και η εποικοδομητική κριτική, αν αναρωτιέστε…

Ο Δίας εξουσιάζει την περιπέτεια και τα ταξίδια, γι’ αυτό έχετε τα μάτια σας ανοικτά για πιθανές ακαταμάχητες ευκαιρίες με ονειρικούς προορισμούς. Ωστόσο μην περιμένετε να φτάσει η ημερομηνία αναχώρησής σας, ενδείκνυται και η σημερινή μέρα για μια εκδρομή. Με την ερωτική Αφροδίτη παρούσα, μια βόλτα για δύο θα σας αναζωογονήσει, ακόμη κι αν είναι στα μαγαζιά!

Την Κυριακή ο εκδηλωτικός Ερμής θα συναντήσει τη θεά του στυλ στο ζώδιό σας, κεντρίζοντάς σας να δείτε την εικόνα σας. Συνάδει η εξωτερική με την εσωτερική σας; Μια δυναμική ανανέωση στην εμφάνισή σας, θα κάνει πολλά σαγόνια να πέσουν… Η στιγμή είναι κατάλληλη και για να ανανεώσετε την ιστοσελίδα σας ή το λογότυπό σας. Το μίνιμαλ σικ ενδείκνυται, χωρίς να αποκλείεται μια γουστόζικη ανάμιξη χρώματος.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66