ζωδια σαββατοκύριακο 28-29/05 Β

imerisies-15314

ζωδια ωροσκοπιο για όλους Σαββατοκύριακο 28-29/05 Β

ζωδια Ζυγός

Σχεδιάζετε να ζωγραφίσετε την πόλη; Βυθίστε τη βούρτσα σας στο βαθύ κόκκινο κατά τη διάρκεια των πρώτων πρωινών ωρών του Σαββάτου, ενώ η Σελήνη γυρνάει από την επίσκεψη της στο Υδροχόο και τον παιχνιδιάρικο πέμπτο Οίκο σας. Το ρολόι χτυπάει στον ηδονιστικό κώδικα σας, Ζυγοί. Βουτήξτε σε μια στοίβα από βελγικές βάφλες και έπειτα πιείτε μια σόδα αν χρειαστεί, γιατί από το Σάββατο το απόγευμα, η Σελήνη μετατοπίζετε στους Ιχθύες και στον έκτο Οίκο σας, της υγείας, για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Η απόλαυση σας, δίνει τόπο στην πειθαρχία, ώστε να επικεντρωθείτε στην φροντίδα του εαυτού σας, να κάνετε εξωτερικές και εσωτερικές δουλειές, στο σπίτι σας. Ακυρώστε τα άγρια σχέδια σας για το βράδυ – θα εμπνευστείτε περισσότερο να κοιμηθείτε νωρίς και να πάτε σε ένα μάθημα γιόγκα το πρωί, από το να το κάψετε όλο το βράδυ. Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή σας παρέχει μια μεγάλη ώθηση προς την κατεύθυνση του νέου και βελτιωμένου Ζυγού. Έχετε μιλήσει αρκετά για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε στη δράση. Δεν υπάρχει “σωστή” στιγμή για να αρχίσετε να τρώτε καλά, να ασκείστε ή να μετατοπίσετε την προσοχή σας προς θετικούς ανθρώπους και επιδιώξεις. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας, οπότε κάντε ένα τολμηρό βήμα για το καλό σας.

zodia-taro-45

 

ζωδια Σκορπιός

Χαλάρωση στο σπίτι; Αφεθείτε στην εγχώρια πλευρά σας το Σάββατο το πρωί, ενώ η Σελήνη τριγυρνά στον Υδροχόο και τον άνετο τέταρτο Οίκο σας. Φωλιάστε, διαβάστε την εφημερίδα, πιείτε τον καφέ σας ή το τσάι σας και χαλαρώστε. Αλλά μην παραβολευτείτε μέσα στις πιτζάμες σας και τα άπλυτα μαλλιά σας, Σκορπιοί. Ερχόμενο το απόγευμα του Σαββάτου, η Σελήνη θα κινηθεί προς τους Ιχθύες και τον παθιασμένο, ζωντανό πέμπτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, μετατρέποντας τη διάθεση σας από σιέστα σε φιέστα. Ο έρωτας μπορεί να εμφανιστεί στα χαρτιά, οπότε φορέστε κάτι λαμπερό και πηγαίνετε να φλερτάρετε ασύστολα -ή σχεδιάστε μια αυθόρμητη βραδιά ραντεβού που θα φτάσει τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή σας βοηθά επίσης να αποσαφηνίσετε το τι θέλετε από την αγάπη … και τι είναι αυτό που σας ανάβει. Αν επινοούσατε το συναίσθημα, μια ειλικρινής συζήτηση για τις επιθυμίες σας θα μπορούσε να φέρει περισσότερη ικανοποίηση. Θα μπορούσε επίσης να σας απελευθερώσει ώστε να βρείτε κάποιον νέο, εάν αυτό δεν είναι το ταίρι σας. Μια δημιουργική κλήση θα μπορούσε επίσης να πάρει μια ώθηση. Αρκετή ονειροπόληση και αναποφασιστικότητα.Η τέχνη δεν φτιάχνετε από μόνη της.Βρείτε το θάρρος να μοιραστείτε τα ταλέντα σας δημοσίως ή να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε απτή μορφή. Πιστέψτε πως έχετε την αυτοπεποίθηση να χειριστείτε τα οποιαδήποτε σχόλια, θετικά ή αρνητικά. Να θυμάστε ότι η δική σας ικανοποίηση είναι πραγματικά το σημαντικό εδώ, έτσι κι αλλιώς.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Τοξότης

Καφές και δυναμικό περπάτημα το πρωί κανείς; Η ζωντάνια στο βήμα σας θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο το απόγευμα, καθώς η Σελήνη κλείνει τον κύκλο της επίσκεψής της στον Υδροχόο και στον κοινωνικό και περίεργο τρίτο Οίκο σας. Ενώ μπορεί να ξυπνήσετε και να είστε σε ετοιμότητα από νωρίς, αντισταθείτε στον πειρασμό να κάνετε ένα σωρό σχέδια για το Σαββατοκύριακο. Η πλευρά σας της κοινωνικής πεταλούδας θα θέλει να συρθεί πίσω στο κουκούλι της μετά το γεύμα, καθώς η Σελήνη μετατοπίζεται στους Ιχθύες και στον οικιακό τέταρτο Οίκο σας για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου.

Ανταλλάξτε τα παπούτσια του τρεξίματος (ή του χορού) με άνετες παντόφλες ή σαγιονάρες και απολαύστε λίγο χαλαρό χρόνο στο σπιτι σας. Ακυρώστε τις κρατήσεις σας σε εστιατόρια και αντ’ αυτού φιλοξενήστε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι σας. Το διαφωτιστικό τέταρτο της Σελήνης την Κυριακή φωτίζει τη σχέση σας με μία σημαντική γυναίκα. Βρείτε το χρόνο για να συνδεθείτε, καθώς θα έχετε μια ανοιχτόκαρδη ή θεραπευτική συζήτηση. Είναι καιρός να προχωρήσετε ή να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο ζωής σας; Αυτό το τέταρτο της Σελήνης φωτίζει το μονοπάτι για την επόμενη έκδοση του “Σπίτι μου σπιτάκι μου”.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια Αιγόκερως

Ήταν ένα πολυάσχολο τέλος στην εργάσιμη εβδομάδα σας και ίσως να φέρατε και κάποιες αναθέσεις και σπίτι. Ξυπνήστε νωρίς το πρωί και τελειώστε τες, ενώ η Σελήνη είναι ακόμα στον Υδροχόο και τον παραγωγικό δεύτερο Οίκο σας για το Σάββατο το πρωί. Μέχρι το απόγευμα, θα χαλαρώσετε, καθώς η Σελήνη κινείται στους Ιχθύες για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου και στον κοινωνικό τρίτο Οίκο σας. Το τηλέφωνο και τα μέσα σας θα αρχίσουν να χτυπάνε με δελεαστικές προσκλήσεις, που θα είναι πολύ καλές για να τις χάσετε. Υπάρχουν περισσότερα στη ζωή από την εργασία, Αιγόκεροι, οπότε πείτε ναι στις αυτοσχέδιες προσφορές για να εξερευνήσετε τα νέα τοπικά σημεία. (Μπόνους: Θα είστε μέρος των πιο καυτών hashtag στην γειτονιά σας).

Εάν έχετε ήδη υποσχεθεί να βοηθήσετε κάποιον, δείτε αν μπορείτε να το κανονίσετε για κάποια άλλη στιγμή. Χρειάζεστε χρόνο για να κοινωνικοποιηθείτε, να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους και να γελάσετε. Αφήστε αυτό το κύμα ελαφρότητας να σας υπενθυμίσει να μην βάζετε πάντα την αίσθηση του καθήκοντος μπροστά από τις δικές σας επιθυμίες, ειδικά όταν η Κυριακή σηματοδοτεί ένα διευκρινιστικό τέταρτο Σελήνης. Επαναλάβετε μετά από εμάς: Όχι άλλες παράλογες θυσίες!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια Υδροχόος

Ένα, ως επί το πλείστον, πρακτικό Σαββατοκύριακο βρίσκετε στα σκαριά για εσάς, Υδροχόοι -αλλά πρώτα, μην σπαταλήσετε το πρωί σε «χρόνο για εσάς». Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιό σας μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα, οπότε κρατήστε αυτή τη μικρή προθεσμία για να κάνετε αυτό ακριβώς που Εσείς θέλετε (ακόμη και αν αυτό είναι να κοιμηθείτε παραπάνω και να μην απαντήσετε σε κανέναν!). Διώξτε μακριά σας τους απαιτητικούς ανθρώπους και φιμώστε τις ειδοποιήσεις σας μέχρι τότε. Μόλις η Σελήνη μετατοπιστεί στους Ιχθύες και στον παραγωγικό δεύτερο Οίκο σας, θα έχετε μιάμιση μέρα για να κάνετε τις δουλειές σας, τα καθήκοντα σας και τα DIY έργα σας.

Ο δεύτερος Οίκος κυβερνά τις τέχνες, οπότε γλιστρήστε σε κάποια γκαλερί ή μια προβολή ανεξάρτητης ταινίας -ή κάντε μια βόλτα μέσα από ένα όμορφο μέρος της πόλης σας, χαζεύοντας στα μαγαζιά. Αν δείτε κάτι όμορφο που θα σας χαρίσει μεγάλης διάρκειας ευχαρίστηση-ένα χειροποίητο αξεσουάρ ή ένα κομμάτι τέχνης, σπαταλήστε ανενόχλητοι πάνω του. Καθώς η Κυριακή φέρνει επίσης ένα διαφωτιστικό τέταρτο Σελήνης, μπορεί επίσης να αποφασίσετε συνειδητά να είστε πιο επιλεκτικοί στην παρέα σας. Περιτριγυρίστε τον εαυτό σας με φίλους που μοιράζονται τις αξίες και τα οράματά σας, αυτούς που σας εμπνέουν να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

zodia-astra-tarot

 

ζωδια Ιχθύες

Το Σαββατοκύριακο σας ξεκινά με μια μικρή καθυστέρηση. Η Σελήνη καθυστερεί στον Υδροχόο και στον κοιμισμένο δωδέκατο Οίκο σας μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, κάνοντας σας να νιώθετε αντικοινωνικοί και σαν να περπατάτε σε ομίχλη. Φροντίστε τον εαυτό σας, κοιμηθείτε πολύ και ξεκινήστε με αργούς ρυθμούς. Μπορεί ήδη να έχετε υποσχεθεί να συναντήσετε κάποιον για πρωινό μάθημα γιόγκα ή για καφέ, αλλά μην νιώσετε ενοχές επειδή αλλάζετε τα σχέδια σας. Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη μπαίνει στους Ιχθύες και εκεί παραμένει για το υπόλοιπο του Σαββατοκύριακου, επαναφέροντας τα ρολόγια σας. Είστε ξύπνιοι και πανέτοιμοι για αυθόρμητη διασκέδαση. Απλά μην δεσμεύσετε πολύ τον εαυτό σας, γιατί θα θέλετε να πετάξετε ελεύθεροι και θα δυσανασχετήσετε εάν είστε σε πρόγραμμα ή αν ακολουθείτε κάποιου άλλου την ατζέντα.

Είναι η ιδανική στιγμή για να αναδιοργανώσετε την εμφάνισή σας, οπότε παίξτε με τις διασκεδαστικές εποχιακές τάσεις. Να έχετε στο μυαλό σας: γρήγορη μόδα, όχι κομμάτια για «επένδυση». Το νόημα εδώ είναι να παίξετε. Ερευνείστε μερικά νέα χτενίσματα, ή ακόμη και χρώματα. Ποιος ξέρει: μπορεί να καταλήξετε το Σαββατοκύριακο με ένα σοκαριστικό ροζ ή ένα τυρκουάζ στο κεφάλι σας. Καθώς την Κυριακή είναι, επίσης, το τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιό σας, οι σκέψεις σας μπορεί να είναι στην πορεία της σταδιοδρομίας σας ή στην επόμενη επαγγελματική σας κίνηση. Περάστε λίγο χρόνο κάνοντας ενδοσκόπηση. Τι θέλετε πραγματικά, Ιχθύες;

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65