ζωδια σαββατοκύριακο 30/04-1/05 Α

imerisies-provlepseis-zodia-pempti-5-6

ζωδια ωροσκοπιο για ολους Σαββατοκυριακο 30/04-1/05 Α

 

ζωδια κριός

«Όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα» θα είναι η φράση που θα σας στιγματίσει γι’ αυτό το Σάββατο. Η Σελήνη θα φωτίσει τον Υδροχόο και τον 11ο Οίκο σας των ομάδων, ανορθώνοντας το πνεύμα της παρέας σας. Βάλτε κι εσείς το λιθαράκι σας για να διατηρήσετε τη συνεργασία, αφιερώστε τη μέρα σε άτομα του στενού σας κύκλου που έχετε καιρό να δείτε και λειτουργήστε όλοι μαζί αυτοσχεδιαστικά.

Την Κυριακή προτιμήστε να στραφείτε περισσότερο στην ξεκούραση. Καθώς η Σελήνη θα προχωρά προς τους Ιχθύες και στον 12ο Οίκο σας της χαλάρωσης, σταδιακά θα μειώνετε και η ενέργειά σας για να συνεχίσετε τους εορτασμούς. Κάποιος από την παρέα σας ενδέχεται να χρειάζεται λίγη επιπλέον στήριξη, είτε εσείς να έχετε ανάγκη να ζητήσετε κάποιες συμβουλές. Συναντηθείτε για χαλαρές συζητήσεις χωρίς εντάσεις.

zodia-taro-45

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Α

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Β

ζωδια ταύρος
Οι στόχοι που είχατε θέσει για την Παρασκευή ενδέχεται να περάσουν και στο Σάββατο, καθώς η Σελήνη θα μπει στον Υδροχόο και τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών.

Μπορεί να εργαστείτε από το σπίτι ή να αποφασίσετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε οικιακές μικροδουλειές αυτό το Σαββατοκύριακο. Ό,τι και να κάνετε πάντως, μην χάσετε από τη σκέψη σας την σημαντική αποστολή που έχετε βάλει σε επεξεργασία. Οριστικοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και στήστε ένα σχέδιο δράσης. Ένας υποστηρικτικός άντρας του κύκλου να αναμένετε να προστρέξει για να σας συνδράμει, μπορείτε να στηριχθείτε πάνω του.

Την Κυριακή η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και στη ζώνη σας της ομάδας, ενθαρρύνοντάς σας να προχωρήσετε τα πλάνα σας μέσα από τη συνεργατικότητά σας. Αφού ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας, μπορείτε να εντάξετε και τον θρίαμβό σας στη γιορτή. Με το φεγγάρι να φλερτάρει την ρομαντική Αφροδίτη στον Ταύρο, δεν αποκλείεται να ανάψουν φλόγες για φιλικό άτομο φίλου…

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Ένα μικρούλικο ρίσκο μπορεί να επιφέρει μεγάλα οφέλη! Αδράξτε την ευκαιρία μιας πρότασης με πολλές προοπτικές που θα σας απευθύνουν αυτό το Σάββατο. Όσο τζογαδόρικη κι αν σας ακουστεί, οι πιθανότητες επιτυχίας της είναι πολύ περισσότερες από όσες φαντάζεστε. Με τη Σελήνη στον 9ο Οίκο σας των εγκόσμιων, η στιγμή είναι ιδανική για πολλές διαδρομές. Όποιο μέσο μετακίνησης κι αν επιλέξετε, ξεκινήστε για να εξερευνήσετε μέρη και θέματα έξω από τη ζώνη ασφάλειάς σας.
Την Κυριακή θα δείτε ότι ένα σχέδιό σας έχει ξεφύγει από την πορεία του και πρέπει να επιστρατεύσετε εκ νέου το όραμα αλλά και τις ικανότητές σας για να το επαναφέρετε στις ράγες του. Φορέστε το καπέλο του καπετάνιου και ορμήστε με αυτοπεποίθηση, ακόμη κι αν θα μαθαίνετε κάποια πράγματα καθ’ οδόν. Να θυμάστε μόνο να διατηρείτε θετική την οπτική σας, γιατί αυτή είναι μια αποστολή που θα αποτελέσει ευκαιρία να ενισχύσετε δεσμούς, όχι να είστε επιτακτικοί με το περιβάλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια καρκίνος
Το στόμα ραμμένο! Το Σάββατο θα σας απασχολήσει ένα πολύ σημαντικό μυστικό, το οποίο πρέπει να ξεχάσετε ότι γνωρίζετε! Όποιος ή ό,τι κι αν σας προκαλέσει – με οποιονδήποτε τρόπο – να πείτε κάτι, προτιμήστε να απομακρυνθείτε από το πειρασμό προκειμένου να κρατήσετε την υπόσχεση της εχεμύθειας που έχετε δώσει. Η διάθεσή σας έτσι κι αλλιώς θα είναι να είστε λίγο απόμακροι σήμερα, γι’ αυτό μην πιεστείτε να μετέχετε σε συναθροίσεις.
Την Κυριακή η Σελήνη περνά στους Ιχθύες και στον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας, φορτίζοντας την ενέργειά σας. Αναπληρώστε χαμένο χρόνο χαράς, επιλέγοντας να πάτε μια εκδρομή ή να ενταχθείτε στους εορτασμούς του στενού σας κύκλου. Η χημεία ενδέχεται να κάνει αισθητή την παρουσία σας όπου κι αν βρεθείτε, με ένα καινούργιο άτομο. Ποτέ δεν ξέρετε τι μπορεί να επιφέρει…

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια λέων
Οι σχέσεις θα απασχολήσουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο, αφού η Σελήνη περιοδεύει τις διαπροσωπικές ζώνες του ζωδίου σας. Το Σάββατο θα βρίσκεται στον Υδροχόο, τον εκπρόσωπο των συνεργασιών σας. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο στα πολύ κοντινά άτομα της ζωής σας, ειδικά αν τελευταία τα έχετε παραμελήσει. Καλό θα είναι για εσάς να μην κάνετε έμμεσες συζητήσεις αλλά να μιλήσετε ανοικτά και ευθέως για ένα θέμα που αποφεύγετε. Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας για να το χειριστείτε επιδέξια και να προσεγγίσετε ένα αποτέλεσμα.
Την Κυριακή οι αθώες κουβέντες θα έχουν τη δυναμική να μεταμορφωθούν σε πολύ πιο σοβαρές. Τολμήστε να αποκαλύψετε πτυχές του εαυτού σας που συνήθως κρατάτε κρυμμένες. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξύσετε θέματα με βαθιά συναισθηματικά τραύματα για εσάς. Αρκεί να μοιραστείτε βαθιές σας επιθυμίες που δεν έχετε εκφράσει ακόμη. Θα κεντρίσετε την περιέργεια του περιβάλλοντός σας και δεν αποκλείεται να εντοπίσετε και κάποιους ομοϊδεάτες σας.

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Α

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 2 – 8/05 Β

zwdia

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια παρθένος
Έφτασε η ώρα της εκκαθάρισης, ειδικά αυτό το Σάββατο. Η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο και τον 6ο Οίκο σας της αποτελεσματικότητας, εμπνέοντάς σας να απαλλαγείτε από καθετί άχρηστο, να κάνετε την ανοιξιάτικη φασίνα σας και να χειριστείτε εκκρεμότητες που έχετε αφήσει. Η εποχή είναι ιδανική για να αποφασίσετε και μια αποτοξίνωση του οργανισμού σας, χωρίς όμως να φτάσετε σε υπερβολές γιατί αυτή σας η διάθεση ενδέχεται να ξεφουσκώσει όσο γρήγορα και εύκολα φούσκωσε!
Την Κυριακή τα άστρα στοχεύουν τις σχέσεις σας, καθώς η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύες και τον διαπροσωπικό σας Οίκο. Ασχοληθείτε με την γκαρνταρόμπα σας αργότερα, γιατί τώρα καλείστε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους στενούς φίλους και το έτερό σας ήμισυ. Μάλιστα μια σύντομη εκδρομή θα καταφέρει να ανανεώσει το ρομάντζο, ειδικά αν επιλέξετε έναν προορισμό που δεν έχει επισκεφθεί ξανά κανένας από τους δυο σας.

zodia-astra-tarot